- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.621
mart ayı da bitti geldi nisan ayı :123:
günaydın hepinize...
Chnhn+, miska, my_everything, liberte11
saol cnm kfm tutmuyo bide sınava grcem bu hfta
günaydın kızlar çok hastayım grip olmuşum ev temizlemeye gittik ablam taşınacakta öldüm rüzgar çarptı herhalde emyay naptıız bakım neler yaptın
Merhaba canım bi sen gördün beniiinasılsın?
günaydın kızlar çok hastayım grip olmuşum ev temizlemeye gittik ablam taşınacakta öldüm rüzgar çarptı herhalde emyay naptıız bakım neler yaptın
günaydın gelinciklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmmm.
geleli 1 haftaya yakın oldu ama netim yoktu ancak girebildim.herşeyi hallettik.birazcık geçmişte dolanayım ayrıntıları ve dedikoduları yazarım ara ara.öpüyorum hepiciğiniziii
migren mi var canm üşüttün yada agrı kesci kas gevşetici alsan aynen canm açık öğretim dimi hangi bölüm işletme benim
Geçmiş olsun tatlım
bnmde işltme ikinci sınıf migren yok grip oldum dün ablamın evini daireyi temizllerken pencereleri açtık rüzgar çarptı beni gece bide uyuyamadım kafam kötü bugünnn
Mervemmmm bitanem bende bugun snei arıcaktım
Nasılsın fıstıkcımmm
Ohh yaa sonunda geldin
Canım ben nişanlıma sevgililer gününde saat aldım
Onunda daha önceden vardı
Babamda işte dün sordu saat alayım mı yoksa tam altın mı takayım diye
Nişanlım da altın takın dedi
Tam altın takcaklar ona da
Benim teyzelerim takmaz
Pek sevmem onları bugune kadar pek yiğenlik yapmadım haz almıyorum
düğünüme gelsinler bile istemiyorum o derece gıcığım
Takarsa 2 amcam var onlar takarlar
Onunda biri Almanyada gelemeyebilir bile
teşekkür ederim iyiyim geldik yine işe çalışıyoruz.
Eki Görüntüle 380691
Çeyrekli bilezik bu canım
Babam sürekli kullanırım diye istiyor ama
Biz de düğünden sonra para lazım olcak
Malum bir dünya borç içinde olcaz
Benimde kız kardeşim künye ve küpe takcak nazar boncuklu bendede kolyesi var takım yaparım dedim
Bileziğin en azından adı var
aynen geldim yine işteyim ama kendimi iyi hissetmiyorum yaa
aynen geldim yine işteyim ama kendimi iyi hissetmiyorum yaa
canım özellikle çiçeklere bayıldımm çok güzeller
hayırdır yorgunluktan mı ?
geçmiş olsun canm hayırıdır
evet çok yoruldum dün evimi temizledik biraz oturma odasının koltuklarını falan getirdik ama olsun yorulmaya razıyım
yeterki sorun olmasın hem kendi evim seve seve yapıyorum ama sorun şu
dün kayınpederim babamı aradı melike gelsinde işte kayınvalidesine yardım etsin temizlik için dedi kendi evim için yani sizde akşama yemeğe gelin dedi babamda bize misafir gelecek ama melike gelir yinede dedi (bizede misafir gelmeyecek babam gitmek istemiyo bide ona üzüldüm sonra annem anlattı melike daha kaldıramam diyo kızım hazır değilim kızımın yuvasını görmeye kötü olurum diyo dedi bende o zaman tamam dedim anlayışla karşıladım) onlarda tamam dedi neyse nişanlım geldi aldı beni önce onlara gittik kahvaltı ettik tam çıkıcaz benim eve gitmeye baktım kapının önüne avizeler falan koyuyorlar eve gidecek işte avize alınmış benim haberim yok neyse dedim sesimi çıkarmadım düğünden sonra gücümün yettiğini istediğim gibi değiştiririm dedim
biz evi temizledik sorun yok çıktık geri dsönüyoruz benim kendi babam aradı biz geliyoruz dedi bizde nişanlımlara geçtik yemek yaptık babamı arıyoruz bi diyo gelmiyoruz bi diyo çıkıcaz şimdi falan neyse bekle bekle öldük açlıktan saat 9 du geldiklerinde o saate kadar benim annemle babamı bekledik ama nasıl utandım varya ya bide bana duyurmuyolar güya içerki oda da ama ayıp yani yaptıkları dediğini duydum kayınvalidemin beynim döndü bi anda bişi de diyemedim ayıptı çünkü bizimkilerinde yaptığı ama çok canım sıkıldı şuan canım sıkkın hiç hevesim yok evlilikten özellikle evlilik hazırlıklarından çok soğudum
günaydın gelinciklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmmm.
geleli 1 haftaya yakın oldu ama netim yoktu ancak girebildim.herşeyi hallettik.birazcık geçmişte dolanayım ayrıntıları ve dedikoduları yazarım ara ara.öpüyorum hepiciğiniziii
canım evin için daha erken değil mi 2 ay daha cetveliden. son 15 günde yerleşir benim bildiğim.
aile durumuna gelince de ailen anlaşamıyor ise eğer görüşmesinler böyle sorun olmasından iyidir. ve ailen nişanlına yemeğe gidiyor ise orada beklemen saçma
üstümü değiştriicem de bişey de git evine annenlerle gelmeliydin bana göre sen hala nişanlısın babanın evindesin.
ev temizleneceği zaman iki aile gider güzelce temizlenir tek 1 taraf gitmez yanibizde herşey böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?