2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

hoşgeldin emyaycım gözümüz seni çok aradı

migren mi var canm üşüttün yada agrı kesci kas gevşetici alsan aynen canm açık öğretim dimi hangi bölüm işletme benim

bnmde işltme ikinci sınıf migren yok grip oldum dün ablamın evini daireyi temizllerken pencereleri açtık rüzgar çarptı beni gece bide uyuyamadım kafam kötü bugünnn

bnmde işltme ikinci sınıf migren yok grip oldum dün ablamın evini daireyi temizllerken pencereleri açtık rüzgar çarptı beni gece bide uyuyamadım kafam kötü bugünnn

ben kalacam derse odaklanamıyom 3 sınıftayım ben düğünüme 22 gün kaldı ölecem odaklanamıyom

Bizde nisanda saat takmıştık ama saatini şantiyede mafetnis belki yine saat alcaz künye alalım dedik erkek için hiç guZel model yok 10 lu çeyrekler varmış ondan alcaklar sanırım. Benim 6 teyzem var baya bı kuzenim var hepside taki takar bizim ailede yok öyle kırgınlık falan severim teyzoslarimi :))

cnm bnm bileziğim böle değil bunun üst üste olanından 22 tane falan

hayırdır yorgunluktan mı ?

geçmiş olsun canm hayırıdır

evet çok yoruldum dün evimi temizledik biraz oturma odasının koltuklarını falan getirdik ama olsun yorulmaya razıyım
yeterki sorun olmasın hem kendi evim seve seve yapıyorum ama sorun şu
dün kayınpederim babamı aradı melike gelsinde işte kayınvalidesine yardım etsin temizlik için dedi kendi evim için yani sizde akşama yemeğe gelin dedi babamda bize misafir gelecek ama melike gelir yinede dedi (bizede misafir gelmeyecek babam gitmek istemiyo bide ona üzüldüm sonra annem anlattı melike daha kaldıramam diyo kızım hazır değilim kızımın yuvasını görmeye kötü olurum diyo dedi bende o zaman tamam dedim anlayışla karşıladım) onlarda tamam dedi neyse nişanlım geldi aldı beni önce onlara gittik kahvaltı ettik tam çıkıcaz benim eve gitmeye baktım kapının önüne avizeler falan koyuyorlar eve gidecek işte avize alınmış benim haberim yok neyse dedim sesimi çıkarmadım düğünden sonra gücümün yettiğini istediğim gibi değiştiririm dedim
biz evi temizledik sorun yok çıktık geri dsönüyoruz benim kendi babam aradı biz geliyoruz dedi bizde nişanlımlara geçtik yemek yaptık babamı arıyoruz bi diyo gelmiyoruz bi diyo çıkıcaz şimdi falan neyse bekle bekle öldük açlıktan saat 9 du geldiklerinde o saate kadar benim annemle babamı bekledik ama nasıl utandım varya ya bide bana duyurmuyolar güya içerki oda da ama ayıp yani yaptıkları dediğini duydum kayınvalidemin beynim döndü bi anda bişi de diyemedim ayıptı çünkü bizimkilerinde yaptığı ama çok canım sıkıldı şuan canım sıkkın hiç hevesim yok evlilikten özellikle evlilik hazırlıklarından çok soğudum

canım evin için daha erken değil mi 2 ay daha cetveliden. son 15 günde yerleşir benim bildiğim.
aile durumuna gelince de ailen anlaşamıyor ise eğer görüşmesinler böyle sorun olmasından iyidir. ve ailen nişanlına yemeğe gidiyor ise orada beklemen saçma
üstümü değiştriicem de bişey de git evine annenlerle gelmeliydin bana göre sen hala nişanlısın babanın evindesin.
ev temizleneceği zaman iki aile gider güzelce temizlenir tek 1 taraf gitmez yani bizde herşey böyle oldu

Mervoşum hoşgeldinnn...Ayrıntıları anlatmanı bekliyoruz neler yaptın bakalım..Nasıl geçti...Resimler eklersin inş...Çok özledik seni...

günaydın kızlar çok hastayım grip olmuşum ev temizlemeye gittik ablam taşınacakta öldüm rüzgar çarptı herhalde emyay naptıız bakım neler yaptın

Ayy birtanem ya çok geçmiş olsun...Hemen bitki çayları içmeye başla canım...

canım oturma odasının köşe koltuğunu peşin para almıştık pek güvenilir olmayan yol üstü gezerken gördüğümüz bi mağazaydı haliyle orda bekletemedik zaten küçük bişi öle büyük bi köşe takımı değil nişanlımın binasında sığınak denilen yerde üst üste duruyordu evimizi de daha yeni teslim aldık koltukları ordan o yüzden çıkarıp eve koyduk çeyiz falan değil yani giden çeyiz düğünden bi hafta önce gidecek yaptığımız işte yatak odasının yerlerini sildim bide banyoyu yıkadım inşaat işte boya lekeleri falan vardı onun için yaptık öyle ince bi temizlik değil yani kayınvalidem de mutfakla oturma odasını sildi dolaplar falan öyle üstten sildi kayınpederimle nişanlımda avizeleri taktı bize yardım etti işte ama öyle harıl harıl bi temizlik değil yani yeni tesim oldu ya maksat evi görmek bide duşakabini takıldı kartonpiyeri yapıldı ben görmemiştim hem temizlik hem görmek için gittik işte ailelelrde çok güzel anlaşıyor hiç sorun çıkmadı şimdiye kadar sadece düğün yaklaştığı için babam biraz kötü olmaya başladı işte üzülüyor çok yemeğe gelmek değil evimi görmek istemedi hemen kaldıramam demiş anneme sonra toparladı herhalde kendini aradı geliyoruz dedi saat 9 a kadar bekletti her aradığımızda tamam şimdi çıkıyoruz diyo gelmiyoruz demediği için yemeğe başlayamıyoruz ama gelmiyolarda bekliyoruz öyle geldiklerinde anneme sordum anten için uğraşmışlar servis gelmiş çatıya çıkmışlar vs bi dünya şey şartmıydı o gün yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…