2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Güle güle otur canım güzel evinde inş...Mobilyalar yerleşşin tatlım tabiki onlar girmeden hafiten tozunu al yerlerin..İnşaat olunca daha kötü olur..Eşyaların üstünü kapatsaydın tatlım. Durduğu yerde bile toz kapıyorlar malum.

çok sağol canım doğru söylüyorsun kayınvalidem kapatacaktı canım örtü falan bişiler bulup

şart yada değil.
bence yalnş pencereden bakıyorsun. ailenin yanında olmalısın. canım
gerçi şimdi bu dediğimi anlaman pek mümkün değil. bi evlen bak babana yada annene laf söyletmeyi geçtim kendin bile söylerken zorlanacaksın.
unutma kız evi naz evi eh sende sonuçta kız evisin

canım ben nişanlımı çok seviyorum ama yinede gözümü karartır yüzüğü atarım yinede aileme bir tane laf söyletmem kimse söyleyemez öyle bir hak vermiyorum kimseye ben daha önce de 5 yıllık ilişkimi karşı taraf beni geçtim kendi aileme saygısızlık yaptı diye tek kalemde sildim burda bir iki cümleyle kendimi anlatamadım galiba ben şuana kadar nişanlandığımdan beri ikinci defa ailem olmadan nişanlımın ailesinin evine gittim birincisi nikah günü aldığımız gündü o günde kayınvalidemin arabayla işi vardı onu bekledik arabayı aldık gittik nikah günü almaya bu seferde ikinci oldu oda heves ettim işte kendi evimi görmek istedim hemde yardımcı olurum tabi dedim kötü niyet düşünmedim ama bu sefer bizimkiler beni onları savunamayacağım duruma düşürdü bide zaten niye geciktiklerinide bilmiyordum aklım onlarda kalmıştı üstüne yorgunluk olunca bişi düşünemedim öyle onları bekledim

neyse geçmiş gitmiş. gelmişler yemeklerinizi de yemişsiniz

herkes burda yaaa.. ben yoğunluktan fazla takılamıcam.
çok kaynatmayın kızlarrr , kaçırıyorum sonra konuşulanları

neyse geçmiş gitmiş. gelmişler yemeklerinizi de yemişsiniz

ya ben hadi o kısmıda geçtim şimdiye kadar sorunda çıkmamıştı ama çıkmasın diye idare etmektende yoruldum yani bide evime böyle mdahale edilmesine çok sinirleniyorum yine sorun çıkmasın diye sesimi çıkarmıyorum düğüne kadar idare et diyorum kendi kendime sonra kapını kapatır herşeyi istediğin gibi yaparsın diyorum ama benim yapımda böyle değil çok gerçekçiyimdir dobrayımdır içimde ki dışımda o yzden çok zorlanıyorum böyle idare etmeye

bilmem artık orasıylada onlar ilgilensin zaten herşeyle onlar ilgileniyor kendi evim gibi hissedemedim sayelerinde yaa

Ne güzel tatlım..İlgileniyorlamış işte..Bence kıymetini bil...Ama tabi bu ilgi fazla ise ve emirvaki ise o zamanda biraz mesafeyi koy tatlım..Kendi kararınızı verebileciğinizi gösterin...Bu işlerin bir ortası yokmu yaaa. Biri çok ilgilenir biri tam tersi sıfır ilgi gösterir...Hay yarabbbim yani.

davetiyemin resmini bulmıyorum kızlar ama siyh beyaz yaptırdık nikah şekerimide 2 çeşit yaptırıyoruzz

Birşey sormak istiyorum aranızda salon düğünü yapıp nikah şekeride yaptıranlar varmı gereklimi sizce :S ve ankaradan kimse varmı davetiye için görüştüğünüz matbaa varmı?

Aynen öyle ilgiiden şikayet edenleri görünce bana acaip geliyo ama onunda fazlası kötü tabiki

aynen canım yaa ortası yok ama bir görsen kendi evleri gibi canla başla çalışıyorlar bişi diyemiyorsun ama dediğim gibi bu seferde kendi evim gibi hissetmedim sanki onlara öyle yardıma gitmişim başkasının evine gibi öyle geliyor bu seferde bunu nişanlıma anlatamıyorum ama benim gibi duygusal açıdan düşünemiyor bozuluyor hemen tamam söylerim bi daha bişi yapmazlar falan diyo ben onun çocukluk yapmasını o benim kapris yapmam çekerken yıpranmayız inşallah düğüne kadar yok yere şeyler yüzünden

canım hiç üzülme hepimizin öle yoktan yere kavga ediyoz gelinliğin üsütündeki taştan bile yıpranıyoruz bosuna

Aynen öyle ilgiiden şikayet edenleri görünce bana acaip geliyo ama onunda fazlası kötü tabiki

canım sizde haklısınız ama elimede ölesine bi avize tutuşturulup al biz daha önce almıştık bunu takıcaz denmesi eve gittiğinde al buda duşakabin biz taktırdık denmesi sinir ediyo beni inanırmısınız sadece oturma odasının koltuğunu kendim beğendim o kadar buzdolabımı görmedim çamaşır makinemi görmedim sadece nişanlım bu buzdolabını almayı düşünüyorlar sence nasıl dedi internetten resmini göstererek güzel dedim bende gitmişler almışlar çamaşır makinemin internetten bile resmini görmedim yatak odamıda bana getirdikleri bi katalogdan seçtim daha doğrusu bu nasıl biz çok beğendik dediler güzel dedim o oldu
nişanlımın akrabasıda bkamaya geldi bizimle salona bilmem nasıl perde yaptırın diyo kayınvalidem zaten öyle yartırcaz şimdi onlar moda diyo ve ben başkasının evi gibi karışmadan arkada duruyorum ama kayınvalidem kendi evi gibi döşüyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…