- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.641
canım oturma odasının köşe koltuğunu peşin para almıştık pek güvenilir olmayan yol üstü gezerken gördüğümüz bi mağazaydı haliyle orda bekletemedik zaten küçük bişi öle büyük bi köşe takımı değil nişanlımın binasında sığınak denilen yerde üst üste duruyordu evimizi de daha yeni teslim aldık koltukları ordan o yüzden çıkarıp eve koyduk çeyiz falan değil yani giden çeyiz düğünden bi hafta önce gidecek yaptığımız işte yatak odasının yerlerini sildim bide banyoyu yıkadım inşaat işte boya lekeleri falan vardı onun için yaptık öyle ince bi temizlik değil yani kayınvalidem de mutfakla oturma odasını sildi dolaplar falan öyle üstten sildi kayınpederimle nişanlımda avizeleri taktı bize yardım etti işte ama öyle harıl harıl bi temizlik değil yani yeni tesim oldu ya maksat evi görmek bide duşakabini takıldı kartonpiyeri yapıldı ben görmemiştim hem temizlik hem görmek için gittik işte
Güle güle otur canım güzel evinde inş...Mobilyalar yerleşşin tatlım tabiki onlar girmeden hafiten tozunu al yerlerin..İnşaat olunca daha kötü olur..Eşyaların üstünü kapatsaydın tatlım. Durduğu yerde bile toz kapıyorlar malum.
canım oturma odasının köşe koltuğunu peşin para almıştık pek güvenilir olmayan yol üstü gezerken gördüğümüz bi mağazaydı haliyle orda bekletemedik zaten küçük bişi öle büyük bi köşe takımı değil nişanlımın binasında sığınak denilen yerde üst üste duruyordu evimizi de daha yeni teslim aldık koltukları ordan o yüzden çıkarıp eve koyduk çeyiz falan değil yani giden çeyiz düğünden bi hafta önce gidecek yaptığımız işte yatak odasının yerlerini sildim bide banyoyu yıkadım inşaat işte boya lekeleri falan vardı onun için yaptık öyle ince bi temizlik değil yani kayınvalidem de mutfakla oturma odasını sildi dolaplar falan öyle üstten sildi kayınpederimle nişanlımda avizeleri taktı bize yardım etti işte ama öyle harıl harıl bi temizlik değil yani yeni tesim oldu ya maksat evi görmek bide duşakabini takıldı kartonpiyeri yapıldı ben görmemiştim hem temizlik hem görmek için gittik işte ailelelrde çok güzel anlaşıyor hiç sorun çıkmadı şimdiye kadar sadece düğün yaklaştığı için babam biraz kötü olmaya başladı işte üzülüyor çok yemeğe gelmek değil evimi görmek istemedi hemen kaldıramam demiş anneme sonra toparladı herhalde kendini aradı geliyoruz dedi saat 9 a kadar bekletti her aradığımızda tamam şimdi çıkıyoruz diyo gelmiyoruz demediği için yemeğe başlayamıyoruz ama gelmiyolarda bekliyoruz öyle geldiklerinde anneme sordum anten için uğraşmışlar servis gelmiş çatıya çıkmışlar vs bi dünya şey şartmıydı o gün yani
çok sağol canım doğru söylüyorsun kayınvalidem kapatacaktı canım örtü falan bişiler bulup
kızlarrr dün nikah şekerlerimi ve davetiye beğendikk kına için ayakkabını aldık
Foto istiyoruz tatlımmmmmm..Ayakkabılarınıda güle güle giyin şekerim.
şart yada değil.
bence yalnş pencereden bakıyorsun. ailenin yanında olmalısın. canım
gerçi şimdi bu dediğimi anlaman pek mümkün değil. bi evlen bak babana yada annene laf söyletmeyi geçtim kendin bile söylerken zorlanacaksın.
unutma kız evi naz evi eh sende sonuçta kız evisin
kızlarrr dün nikah şekerlerimi ve davetiye beğendikk kına için ayakkabını aldık
canım ben nişanlımı çok seviyorum ama yinede gözümü karartır yüzüğü atarım yinede aileme bir tane laf söyletmem kimse söyleyemez öyle bir hak vermiyorum kimseye ben daha önce de 5 yıllık ilişkimi karşı taraf beni geçtim kendi aileme saygısızlık yaptı diye tek kalemde sildim burda bir iki cümleyle kendimi anlatamadım galiba ben şuana kadar nişanlandığımdan beri ikinci defa ailem olmadan nişanlımın ailesinin evine gittim birincisi nikah günü aldığımız gündü o günde kayınvalidemin arabayla işi vardı onu bekledik arabayı aldık gittik nikah günü almaya bu seferde ikinci oldu oda heves ettim işte kendi evimi görmek istedim hemde yardımcı olurum tabi dedim kötü niyet düşünmedim ama bu sefer bizimkiler beni onları savunamayacağım duruma düşürdü bide zaten niye geciktiklerinide bilmiyordum aklım onlarda kalmıştı üstüne yorgunluk olunca bişi düşünemedim öyle onları bekledim
Tamam tatlım hatta bu mobilyacılardan naylon alırsan mobilyaları kapatmak için çok daha iyi olur tatlım...
neyse geçmiş gitmiş. gelmişler yemeklerinizi de yemişsiniz
bilmem artık orasıylada onlar ilgilensin zaten herşeyle onlar ilgileniyor kendi evim gibi hissedemedim sayelerinde yaa
davetiyemin resmini bulmıyorum kızlarama siyh beyaz yaptırdık nikah şekerimide 2 çeşit yaptırıyoruzz
Ne güzel tatlım..İlgileniyorlamış işte..Bence kıymetini bil...Ama tabi bu ilgi fazla ise ve emirvaki ise o zamanda biraz mesafeyi koy tatlım..Kendi kararınızı verebileciğinizi gösterin...Bu işlerin bir ortası yokmu yaaa. Biri çok ilgilenir biri tam tersi sıfır ilgi gösterir...Hay yarabbbim yani.
Ne güzel tatlım..İlgileniyorlamış işte..Bence kıymetini bil...Ama tabi bu ilgi fazla ise ve emirvaki ise o zamanda biraz mesafeyi koy tatlım..Kendi kararınızı verebileciğinizi gösterin...Bu işlerin bir ortası yokmu yaaa. Biri çok ilgilenir biri tam tersi sıfır ilgi gösterir...Hay yarabbbim yani.
aynen canım yaa ortası yok ama bir görsen kendi evleri gibi canla başla çalışıyorlar bişi diyemiyorsun ama dediğim gibi bu seferde kendi evim gibi hissetmedim sanki onlara öyle yardıma gitmişim başkasının evine gibi öyle geliyor bu seferde bunu nişanlıma anlatamıyorum ama benim gibi duygusal açıdan düşünemiyor bozuluyor hemen tamam söylerim bi daha bişi yapmazlar falan diyo ben onun çocukluk yapmasını o benim kapris yapmam çekerken yıpranmayız inşallah düğüne kadar yok yere şeyler yüzünden
Aynen öyle ilgiiden şikayet edenleri görünce bana acaip geliyoama onunda fazlası kötü tabiki
Eki Görüntüle 377331 Eki Görüntüle 377332
Şu zamana kadar ıslatılanlar;
my_everything
duckling
emyay_8990
SehKer
good_heart
cigdm16
_emos_
HayatimM
okaplan
eylül.
Trianka
bal_bocegi
saliha_25
cadica
ESMERSİRİNE
cilt
miska
SssMmm
halemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?