2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
canım hiç üzülme hepimizin öle yoktan yere kavga ediyoz gelinliğin üsütündeki taştan bile yıpranıyoruz bosuna

ben bunu bir iki kere nişanlıma yansıttım baktım üzülüyor iki eşya için mi dünya malı içinmi kıracağım onu dedim susuyorum ne denirse onu yapıyorum robot gibi yansıtmıyorum ona takıldığımı fazla ama biraz benim düşündüğüm gibi onlarda beni düşünsün onlarda bana anlayış göstersin

Bi an empati yapayım dedim o da zor ya :) allah yardımcın olsun yuvanda huzurlu olursun inşallah güzel tarafıdan bak evlenince paranız taksite buna şuan gitmicek...Bizim mobilyaya sıra gelmeide ben mesela evlenince takılacak seti kendim seçmek onu hiç satmayıp takmayı düşünürdüm nişanda bi ahsi geçti nişanlım setin alındı hazır dedi o an başımdan kaynar sular boşaldı ama beni yanlış anlamasın diye bişide diyemedim sadece keşke ben seçseydim dedim orda kaldı çok önceleri alınmıştır muhtemelende napalım onlarıda kırmamak lazım ilk başta bi iki kullanop sonra kendi istediğin gibi evi döşersin der etmeeee herkesin bunun gibi sıkıntıları var aileler arası ve nişanlınla saygını yitirmediğin sürece sorun yok ama sana tavsiyem herşeyede susup kabullenme içine girme en azından pek mutlu olmadığını hissettir çünkü başta nasıl başlarsa öyle devam ediyor...

canım bak kuzenimden biliyorum, onun da düğün sürecinde karşı tarafın ailesi çok ilgilendi her şeyle ama haddinden fazla... avizeleri almak bir tarafa şöyle iyi böyle güzel diye aklını karıştırarak kendi beğendikleri salon takımını aldırdılar. ama kuzenim sırf sorun çıkmasın diye bir şey söyleyemedi. üzerinden 2 yıl geçti hala alttan alttan, sert laf söylemeden ama emrivakiler yaparak evliliklerine, evlerine çok karışıyorlar. kuzenim niyetleri kötü değil diye bir şey söyleyemiyor ama kendi istediği hiçbir şeyi de yapamıyor, devamlı karşı tarafın gölgesi var üzerinde...

sana tavsiyem tavrını şimdiden ortaya koy. karşı çıkacaksan şimdi çık, sonra emin ol hiç karşı çıkamazsın...

aynen öyle işte şunu aldık bunu yaptırdık dediğinde her seferinde başımdan aşağı kaynar su dökülüyor
ben şimdiye kadar haklı olduğum her konuda sonuna kadar konuştum karakterim böyle benim haksızlığa asla gelemem ama benim annemin geçirdiği ağır bir hastalık yüzünden psikolojik tedavi görüyor aşırı derecede takıntılı bir insan ve hastalığını nüksettirene kadar takar kafaya aman anneme belli etmeyim bişi aman nişanlım üzülmesin bak işte borç harç bırakmıyorlar ne güzel diyip duruyorum ama dün psikolojik olarak yorulduğumu hissettim artık

işte bu alttan almalar yüzünden kendimi çok güçsüz hissediyorum ben böle bi insan değilim bazen diyorum kim kırılırsa kırılsın artık beni üzmesine izin vermiycem kimseye karışmasınlar diyorum bi yandan eşya içinmi nişanlımı kırcam diyorum gelgitlerdeyim yani

kızlar ya mayısta nişanlımla nikah tarihi alcaz ekim için bidahaki ayda eşyalarımızı almaya başlıycaz artık ben kendi anneme ekimi biraz zor kabul ettirdim illa 2 sene geçicek diyodu ama şimdi kabul etti.nişanlımın annesi onlara gttiğimde bana düğünü hemen yapardık ama daha askerliği var hele bi o geçsin dedi.ben çok şaşırdım.babasıda kabul eder sorun çıkarmaz ama annesi işte...nişanlımın askerliği yüksek lisans yaptığından dolayı tecilli 2014 ten sonra gidebilir ancak.şimdi ben ne yapmalıyım sizce.nişanlımın konuşması gerek bu konuyu annesiyle ama o da diyoki mayıs gelince alıp karşımıza ciddi ciddi konuşalım şimdiden huzursuzluk olacaksa tadımız kaçmasın ikna ederiz bizim hazır oldğmuzu görünce o da hak verir diyo...ben mi acele ediyorum nişanlımada hak veriyorum ama içim rahat olsun istiyorum..

2014 mü? yazık değilmi size okadar beklenirmi.

Canım sana tavsiyem ailesini bi şekilde ekarte et ama kırmadan nişanlına tatlı dille ifade et şikayet ederek değil ama mesela canım avizemizi beraber alsak kafamda bazı modeller var de ailen aldıda buda şuda neden deme o adam sonuçta onların evladı onları kırmak istemez ben kına elbisemde onu yaptım ailesi sırf onun için ankaraya geldiler baktım onların yanında istediğimi alamayacam benim yaşam düzeyim onlarınkinden farklı sırf onlar istiyor diye kırmamak için bir elbise alacam bende nişanlımla konuştum kına elbisemi onun beğenmesini beraber almak istediğimi belirttim annesigilede tatlı dille ima ettim bu durumu sorun çözüldü herşeyde alttan alma ama şikayet erkeklerin en sevmediği şey tepki alırsın ve kırarsın ailesine hötlemesini bekleme hötlemesinde çünkü anne baba rızası alınmayan yapılan şeyden hayır görmezsiniz bunu konuşarak çözersin gerekirse görümcen varsa kayınvalidenden çekinebilirsin ama ona derdini ıstırabını anlat hele hele senin yaşına yakınsa emin ol seni anlar içten ol yeterli onlarda kanımca iyi niyetli insanlar dert etme...

allahım aynı ben ya yaram acıldı ama tavrını koy bence kırmadın çünkü susuarsak sonra daha kötü patlarız hersey kötü olur benimde perdelerime kayınvaledem karar veriyo aldı ben uzaktayım onunda geçtim şimdide gelinliği taşı söye duagı böle olsun dedirtiyo nişanlıma cunkü nişanlım görmedi ne bilsin danteli salaona sermesin dedi baktım perdelrere izin verdikçe dantele gelinliğğe kadar geliyo olay annem cok güzelle dantetller yapmısım demiş ondan öle yapıyo danteli sevmezdim bana şimdi hoş görünmeye basladı olmaz ki canm ev benim evim

bence evine müdahele ettirme şimdi böyle müdahele eden merak etme evlenince de uzaktan yakındna yapacağını yapar
evlendikten sonra uzak kalırım dediklerine daha yakın oluyorsun çünkü asıl o zaman eşini ailesini tanıyorsun

benim kayınvalidemde gelinlik almaya birlikte gideceğiz demişti ben mankenlik yapacağım en az 10 tane yere gidip bütün gelinlikleri deneyecekmişim.

2014 mü? yazık değilmi size okadar beklenirmi.
dimi ya normalde bizde isterdik askerliğin aradan çıkmasını ama böyle olması gerekiyo o kadar beklemekte istemiyoruz.Annesi beni çok seviyo aslında kötü düşünmediğini biliyorum 70 yaşının üstünde heralde belli kalıplara göre düşünüyo diye tahmin ediyorum.bizim için çok sıkıntı olmycak belki ona kabul ettirmek ama ben şimdiden içimiz rahat olsun istiyorum

canım baştan çamaşır makinesi için tartışmıştım nişanlımla baktım olmuyo aynen dediğin gibi yaptım duşakabinide yaptırdılar dedi Allah razı olsun ama benimde kafamda kendimce bişiler vardı keşke görseydim ama yinede dediğim gibi sağolsunlar bizi düşünüyorlar dedim hani bi daha olmasın diye ama ona bile bozuluyo işte söylerim başka bişi yaptırmazlar vs diyo surat asıyo onuda anlıyorum iki tarafın gönlünü kırmadan olsun istiyo ama denge kurulmuyo işte

kızlar konuyu biraz degiştireyim sizce ilk dans müzği ne olabilir malum az kaldı pasta müziğide fikkirleriniz düşündüleriniz varmıı yardımmm canlarım :S:

hayırlısı neyse o olsun hakkınızda ama bence nişan süresinin uzatılmaması gerekiyor. biz okadar komik sebeplerden tartışır oldukki kendimizde şaşıyoruz artık.

kızlar konuyu biraz degiştireyim sizce ilk dans müzği ne olabilir malum az kaldı pasta müziğide fikkirleriniz düşündüleriniz varmıı yardımmm canlarım :S:

bizimki portofino olacak pasta müziği olarakta sezen aksudan olmaz olsun remix düşünüyorum ben sözleri çok güzel

kızlar slm bn geldım 2 3 gunluk bı aradan sonra. bu arada dun mobılyalarımı aldım sonunda ustumden buyuk bı yuk kalktı sankı cok mutluyum suan. gecmısı okuyup gelcem kaynatmıssınızdır sız yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…