- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.741
kızlar bu sehbaları da seviyorum ben
nasıllar sizce?
Eki Görüntüle 380955 Eki Görüntüle 380953 Eki Görüntüle 380954
görmüşken söylemek istedim istersen al kullan istersen de değiştir karar senin
öğle arası nişanlım ile konuştum. babalarımız ev bakmaya gelmişlerdi. benimbabam beniim beğendiğim evi beğenmemiş. hatta hiç içine bile girmemiş. babası da ev alma konsunda yardım etmeyecekti. tartışmışlar. benimki oolmaz bu iş demiş ve çıkmış. bundan sonra daha da zorlu günler bizi bekliyor. nefretettirdiler kendilerinden artık. benim ailemde nişanlımın aileside.
cok guselmıs tatlım ama bunu koymak ıcın ortada buyuk bı alan lazım pek benlık degıl evın musaıtse dusun bnce cok tatlılar
bende çok beğendim bunları canım. özellikle ilk olanı
walla canım tam bir model belirlemedim ama bir örnek yollayabilirim bunu çok beğeniyorum fakat straplez giymiyorum ve kollu istiyorum çaresiz kaldım sanırım istediğim gibi bir abiye bulamayacağım bunu diktirebilirimde Eki Görüntüle 380877 Eki Görüntüle 380878
o zamansaalınıcaklar lıstesıne ekle hemen
Bizde öyle düşündük tatlım...Salonda mürdüm kullanıcaz..Mutfak mor oldu..Oturma odasının rengine karar veremiyoruz bir türlü...Bakalım nasıl bişey olcak o merak ediyorum doğrusu.
Oturma odasına en son krem kahve tonları koltukları yaptıralım turunsu yeşil tonlarında halı ve perde seçelim dedik bakalım mobilyalara kesin bir karar verelim renklerde belli olcak inş.
bende oturma grubunu mürdün yaptım nişanlım begnmedi ben daha göremedim yüzünü mürdün yaptırdım agır olmamıs diyo off ya bence şirin olmustur ya nürdün nasıl kötü olabilir
kızlar bizim düğünümüz nikahla başlayacak salona girip masaya oturana kadar geçen sürede çalacak müziğe karar veremiyorum enstrumantel olsun dedik ama hareketli tavsiye edebileceğiniz birşeyler varmı
Erkekler daha farklı düşünür kızlar
Ev dekorasyonuna karıştırmayın
Gerçi benim nişanlım karışmaz ben beğenirim tamam der,ölçer biçer sığcak mı diye kuzucum yaa
Ev bayan için daha önemli
mustafa ceceli sensiz olmaz ki nasıl canım
slm canım nasılsın
mustafa ceceli sensiz olmaz ki nasıl canım
ben melih kibar mesaj istemiştim ama nişanlım hareketli olsun insanları coşturalım diye tutturdu :)
Kızlar yaşarın benim bütün rüyalarım seninle şarkısı nasıl?
Kızlar yaşarın benim bütün rüyalarım seninle şarkısı nasıl?
teşekkür ederim tatlım iyiyim sen nasılsın?
ben melih kibar mesaj istemiştim ama nişanlım hareketli olsun insanları coşturalım diye tutturdu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?