- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.721
ay kımse bana hosgeldın demedı kustum sıze paylasmıcam mobılyalarımı hıh
Tatlım harika mobilyaların çok beğendim...Salon takımın hangi renk olcak tatlım..benimkide bu şekilde avangarde ama bembeyaz olmasamı diyorum bazen...Farklı bir renk ne olabilirki acaba? Güle güle kullan şekerim
oy oy sevsinler senin mobilyanı hoşgeldin cnm bnm hoşgeldin
tesekkur edetım cnm. salon koltuklarımın ayakları sehpalar masa falan ekru olucak bana bembeyaz cok bayıcı gelıyo.cok cıg duruo sankı. ama zevk meselesı cnm
Bende bembeyaz çok duru olur diye tekli berjerlerime kadife gibi parlak kumaştan mürdüm renki ince yastık alıcam..Halılarım ve perdelerimde mürdüm ve gümüş gri tonlarında olacak tatlım...Dekor eşyalarımda uçuk ğembe, toz pembe alıp salonumu renklendircem.
bende uclu koltukları krem yapıcam ustundekı yastıklar ve teklı koltuklarımda turkuaz tarzı bı renk olucak. söle bı renk yanı
Eki Görüntüle 380892
Bende düşünmüştüm tatlım..Turkuazı çok severim ama nişanlım bu rengi beğenmedi öyle olunca bizde mürdümü seçtik
bende murdume bayılıyorum bnm mutfagım beyaz murdum. bıde bızde takıntı var her odayı ılla baska renk yapmak ıstedık o yuzden murdum sansımız mutfakta gıttı
Selam kızlar...
çiğdemcim eşyaların çok güsel evinde büyükse eger daha güzel gösterirler
Bizde öyle düşündük tatlım...Salonda mürdüm kullanıcaz..Mutfak mor oldu..Oturma odasının rengine karar veremiyoruz bir türlü...Bakalım nasıl bişey olcak o merak ediyorum doğrusu.
Oturma odasına en son krem kahve tonları koltukları yaptıralım turunsu yeşil tonlarında halı ve perde seçelim dedik bakalım mobilyalara kesin bir karar verelim renklerde belli olcak inş.
tesekkur ederım cnm. malesef kı evım kucuk ama allah ıns kısmet ederse yenı bı ev almayı ıstıyoruz bı kac sene ıcınde belkı yenı evımde daha gusel dururlar :)))
ıns gonlunden gectıgı gıbı olur tatlım hersey
İnş tatlım...Bu iki halıyı beğenmiştim tatlım mürdüm olanı alırım büyük ihtimalle...Seninde turkuaz olcağına göre sanda bir halı modeli göstereyim..Bu ikisini beğenmiştim..Nişanlım turkuazı sevmeyince direk sildik biz.
Eki Görüntüle 380947 Eki Görüntüle 380948
mart ayı da bitti geldi nisan ayı :123:
günaydın hepinize...
Chnhn+, miska, my_everything, liberte11
günaydın gelinciklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmmm.
geleli 1 haftaya yakın oldu ama netim yoktu ancak girebildim.herşeyi hallettik.birazcık geçmişte dolanayım ayrıntıları ve dedikoduları yazarım ara ara.öpüyorum hepiciğiniziii
kızlarrr dün nikah şekerlerimi ve davetiye beğendikk kına için ayakkabını aldık
Birşey sormak istiyorum aranızda salon düğünü yapıp nikah şekeride yaptıranlar varmı gereklimi sizce :S ve ankaradan kimse varmı davetiye için görüştüğünüz matbaa varmı?
Benide ıslatabilirsiniz yeni üye olduğumdan listeye eklenemedim ama kaç gün vARMIŞ bi bakim 88 gün :)
kıızzzlllaaarrrr
ben geldim nasılsınız
teftişimizi sıkıntısız hallettik.
aramıza yeni katılanlara hoşgeldin diyorum
geçmişi de okuyamadım. biri bana genel olarak özet geçebilir mi
merhaba güzeller güzeli gelinciklerrrr...
dolu dolu bir hafta sonundan sonra o yorgunlukla işbaşı yapmak çok zor oluyo
ama, Allahıma Bin Şükür sonunda iğneden ipliğe evim yerleşti...
Rabbim hepimize ağız tadıyla oturmak nasip etsin...
herkes de böylemi olur bilmiyorum ama evime AŞIK OLDUM resmen... evden hiç çıkasım gelmediii, sanki ayrı bir huzur buldum ordaaa
sonracığımaa ablama düğün için abiye bakmaya gittik Fatih'e, O fiyatlar ne öyle yaa! 500 - 700 tl... ee yuh yanii dedim yazık günah yaa, en fazla 150 / 200 tl'lik kıyafetler sırf sezon başladı diye 3 / 5 katı fazlasına satılıyor
heee bu arada soooooooooonnnnnnn 32 gün
Bu arada geln ayakkabımı yaptırıyorum hatırlarmısınız tüllü olanıprovama da yetiştircek adam 1 hafta sonra hazır :) birşey daha hallloldu nişanlım çarşamba günü ankaraya geliyor beraber 4 günde ev mobilya beyaz eşya davetiye kına elbisesi ayakkabısı bakıcas sizce kaçı yetişir hahahhahaha
:):) ay ben yıllarrr önce gelin arabasının önüne çaki bebeği koyacağım diyordum halada istiyorum gelinlik giymiş çaki :):):) hahaha
kızlar slm bn geldım 2 3 gunluk bı aradan sonra. bu arada dun mobılyalarımı aldım sonunda ustumden buyuk bı yuk kalktı sankı cok mutluyum suan. gecmısı okuyup gelcem kaynatmıssınızdır sız yıne
kızlar dun bn nısanlım babam ve kayın pederım ınegole gıttık. daha ınegole gırmeden uz mobılya var babam gusel bı yer oldugunu söledı, gırdık baktık ve tam 3saat ugras sonucunda herseyı hallettık ınegolde cok dolasmamıza da gerek kalmadı. ınagole gıdıp bakıcak olan yada mobılya almayı dusunen herkeze sıddetle burayı tavsıye edebılırım. cok gusel ılgılendıler. bn ınegole buyuk bı tereddutle gıttım sadece nısanlımın aılesının gonlunu yapmak ıcın gıtmıstık hatta. ama gercekten cok ıcıme sınerek aldım herseyı.
bu salon takımım
teklılerım ve uclu zıgonlarım bıde orta sehpam var ama onun resmını cekmeyı unutmusuz yorgunluktan. renklerı daha farklı olucak bunlar sadece modeller.
Eki Görüntüle 380855
Eki Görüntüle 380853
Eki Görüntüle 380865
yemek masam bunun gıbı fakat acılır kapanır yapılıcak. 5 tane sandalye ve resımdekı gıbı bı benç olucak.
Eki Görüntüle 380864
Eki Görüntüle 380863
yatak odam rengı farklı olucak ama model bu. ıcıne kendı rengınde yanlarda acılan baza yapıcaklar. yatagıda hedıye verdıler
Eki Görüntüle 380862
Eki Görüntüle 380861
Eki Görüntüle 380860
buda oturma odamın uclusu 3+3+1+1 seklınde oturma odam fakat bazı resımlerın boyutları buyuk yukleyemedım. bıde oturma odamın cıcek zıgonları var. tv unıtemı de cekmeyı unutmusum ama kucuk bısı aldık.
Eki Görüntüle 380859
Eki Görüntüle 380850
CGDEM papatyalı sehpayı eğer almadıysan alma derim hiç kullanışlı değil
biz 2. sehpamızı aldık
selam canım hoşgeldinSelam kızlar...
selam canım anca yoğunluğum bitti ve yazılanları görebildim. nasılsın?
emyay hoşgeldin canım nerelerdesin sen...
hazırlıklar ne alemde
güle güle kullan hepsini canım,resimlerini bulabilirsen bekliyoruz
bizde salonda nikah şekeri dağıtacağız, nikahım salonda olacağı için böyle bir hatıra kalsa iyi olur herkese
canım seni de ıslatalım ne nedemek. kızla ben yokken ıslamışlar. bende ıslıcam, hazır olll
hoşgeldin canım...ben sana özet konuları: geçim ailesel sıkıntılar, gelinlik ayakkabıları, ev eşyaları, dans müziği, daha hatırlayamadım
hoşgeldin trianka.. evine için sinmiş ne güzel , öyle devam eder inşallahhayırlı olsun canım
hayırlı olsun canım. o tüllü ayakkabın çok hoşuma gitti zaten benim.
çaki mi aman Allahım
hayrlı olsun canım, güle güle oturun.darısı başımıza inşallah
eşyalarında çok şık, çok güzel bir evin olacak eminim ki
aaaa ben çok sevmiştim ama o zigon sehbaları...
selam canım hoşgeldin
çiğdem bende çok severek aldım ama 1 aylık evliyken halıma tabak devrildi sonra çay bardakları falan filan.
yani çok dengesiz bişey çok pişman oldum bende de kalplisi var hatta
ayyyy ama cok uzulurum bn sımdı ya... cok severek almıstım. bn en ıyısı yakınlarda bı yere gdıp denge kponusunda test yapayım. mobılyalar gelmeden degıstırme sansım olabılır belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?