2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

tesekkur edetım cnm. salon koltuklarımın ayakları sehpalar masa falan ekru olucak bana bembeyaz cok bayıcı gelıyo.cok cıg duruo sankı. ama zevk meselesı cnm

tesekkur edetım cnm. salon koltuklarımın ayakları sehpalar masa falan ekru olucak bana bembeyaz cok bayıcı gelıyo.cok cıg duruo sankı. ama zevk meselesı cnm

Bende bembeyaz çok duru olur diye tekli berjerlerime kadife gibi parlak kumaştan mürdüm renki ince yastık alıcam..Halılarım ve perdelerimde mürdüm ve gümüş gri tonlarında olacak tatlım...Dekor eşyalarımda uçuk ğembe, toz pembe alıp salonumu renklendircem.

bende uclu koltukları krem yapıcam ustundekı yastıklar ve teklı koltuklarımda turkuaz tarzı bı renk olucak. söle bı renk yanı

Bende düşünmüştüm tatlım..Turkuazı çok severim ama nişanlım bu rengi beğenmedi öyle olunca bizde mürdümü seçtik

bende murdume bayılıyorum bnm mutfagım beyaz murdum. bıde bızde takıntı var her odayı ılla baska renk yapmak ıstedık o yuzden murdum sansımız mutfakta gıttı

bende murdume bayılıyorum bnm mutfagım beyaz murdum. bıde bızde takıntı var her odayı ılla baska renk yapmak ıstedık o yuzden murdum sansımız mutfakta gıttı

Bizde öyle düşündük tatlım...Salonda mürdüm kullanıcaz..Mutfak mor oldu..Oturma odasının rengine karar veremiyoruz bir türlü...Bakalım nasıl bişey olcak o merak ediyorum doğrusu.
Oturma odasına en son krem kahve tonları koltukları yaptıralım turunsu yeşil tonlarında halı ve perde seçelim dedik bakalım mobilyalara kesin bir karar verelim renklerde belli olcak inş.

Son düzenleme:
çiğdemcim eşyaların çok güsel evinde büyükse eger daha güzel gösterirler

tesekkur ederım cnm. malesef kı evım kucuk ama allah ıns kısmet ederse yenı bı ev almayı ıstıyoruz bı kac sene ıcınde belkı yenı evımde daha gusel dururlar :)))

ıns gonlunden gectıgı gıbı olur tatlım hersey

İnş tatlım...Bu iki halıyı beğenmiştim tatlım mürdüm olanı alırım büyük ihtimalle...Seninde turkuaz olcağına göre sanda bir halı modeli göstereyim..Bu ikisini beğenmiştim..Nişanlım turkuazı sevmeyince direk sildik biz.

Eki Görüntüle 380947 Eki Görüntüle 380948

Son düzenleme:

ay bı yuku atlattım derken ıkıncılerını hatırlattın bana... daha halısı perdesı avızesı sımdı onları arastırmaya baslayayım bn. halıda guselmıs bnde mutfagıma dusunebılırım

mart ayı da bitti geldi nisan ayı :123:

günaydın hepinize...

Chnhn+, miska, my_everything, liberte11

selam canım anca yoğunluğum bitti ve yazılanları görebildim. nasılsın?

emyay hoşgeldin canım nerelerdesin sen...
hazırlıklar ne alemde

kızlarrr dün nikah şekerlerimi ve davetiye beğendikk kına için ayakkabını aldık

güle güle kullan hepsini canım,resimlerini bulabilirsen bekliyoruz

Birşey sormak istiyorum aranızda salon düğünü yapıp nikah şekeride yaptıranlar varmı gereklimi sizce :S ve ankaradan kimse varmı davetiye için görüştüğünüz matbaa varmı?

bizde salonda nikah şekeri dağıtacağız, nikahım salonda olacağı için böyle bir hatıra kalsa iyi olur herkese

Benide ıslatabilirsiniz yeni üye olduğumdan listeye eklenemedim ama kaç gün vARMIŞ bi bakim 88 gün :)

canım seni de ıslatalım ne nedemek. kızla ben yokken ıslamışlar. bende ıslıcam, hazır olll

kıızzzlllaaarrrr
ben geldim nasılsınız
teftişimizi sıkıntısız hallettik.
aramıza yeni katılanlara hoşgeldin diyorum
geçmişi de okuyamadım. biri bana genel olarak özet geçebilir mi

hoşgeldin canım... ben sana özet konuları: geçim ailesel sıkıntılar, gelinlik ayakkabıları, ev eşyaları, dans müziği, daha hatırlayamadım

hoşgeldin trianka.. evine için sinmiş ne güzel , öyle devam eder inşallah hayırlı olsun canım

hayırlı olsun canım. o tüllü ayakkabın çok hoşuma gitti zaten benim.

:):) ay ben yıllarrr önce gelin arabasının önüne çaki bebeği koyacağım diyordum halada istiyorum gelinlik giymiş çaki :):):) hahaha

çaki mi aman Allahım

kızlar slm bn geldım 2 3 gunluk bı aradan sonra. bu arada dun mobılyalarımı aldım sonunda ustumden buyuk bı yuk kalktı sankı cok mutluyum suan. gecmısı okuyup gelcem kaynatmıssınızdır sız yıne

hayrlı olsun canım, güle güle oturun.darısı başımıza inşallah

eşyalarında çok şık, çok güzel bir evin olacak eminim ki

CGDEM papatyalı sehpayı eğer almadıysan alma derim hiç kullanışlı değil
biz 2. sehpamızı aldık

aaaa ben çok sevmiştim ama o zigon sehbaları...

Selam kızlar...
selam canım hoşgeldin

Son düzenleme:

tesekkur ederım cnm, evımın ve ceyızımın en son halınıde paylasmayı nasıp etsın rabbım

çiğdem bende çok severek aldım ama 1 aylık evliyken halıma tabak devrildi sonra çay bardakları falan filan.
yani çok dengesiz bişey çok pişman oldum bende de kalplisi var hatta

çiğdem bende çok severek aldım ama 1 aylık evliyken halıma tabak devrildi sonra çay bardakları falan filan.
yani çok dengesiz bişey çok pişman oldum bende de kalplisi var hatta

ayyyy ama cok uzulurum bn sımdı ya... cok severek almıstım. bn en ıyısı yakınlarda bı yere gdıp denge kponusunda test yapayım. mobılyalar gelmeden degıstırme sansım olabılır belkı

ayyyy ama cok uzulurum bn sımdı ya... cok severek almıstım. bn en ıyısı yakınlarda bı yere gdıp denge kponusunda test yapayım. mobılyalar gelmeden degıstırme sansım olabılır belkı

görmüşken söylemek istedim istersen al kullan istersen de değiştir karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…