2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
günaydın kızlarrrr kayınvalidemle dün telefonda konuştum aramız baya düzeldi ama tabi teyzem konusunu hiç unutmayacak biliyorum neyse bugün biraz daha iyiyim sizler nasılsınızzz?

Çoookkk sevindim tatlımmm..teyzenle konuş o da bir özür dilesin o söz için...herşey yoluna giriyor ne güzelllll.yatak odanda kurulmuş harika resim varsa koysana şekerim

kıslar bişi danışcam kına kıyafetime karar veremedim fuşyamı olsun mavimi ?

Tatlım ne tarz model istiyorun ona göre değişir bence güzelim.

neden istiyolrmş canım nüfus kayıt örneğini anlayamadım tatlım ?

Günaydın kızlar.. Bu günlerde pek bi keyifsizim ya hadi hayırlisı..
Sizlere de bi sorum olacak , benim nişanım olmadı istemdik yani , sadece söz oldu. Bana çeyiz sandığında havlu , terlik , iç çamaşırı , parfüm , 1far , 1ruj aldılar sözde. 2senedir sözlüyüm , tabi arada nişanlımla bayağı alışveriş yaptık. Sevgililer gününde de makyaj malzemeleri falan almıstı bayağı.
Şimdi benim sorum ; düğün alışverişine çıkıldığında bana neler almaları gerek?

Tatlım benimde söz oldu..bende 2,5 senedir sözlüyüm...Öyle aralarda banada alındı bişeyler ama düğün zamanında şunları alacaklar..
Yazlık-kışlık pijama..Bir tane gecelik..
Gelinlik altına çamaşır ve çorabı..,
ayakkabı, ev terliği, çanta.
makyaj çantası ve içini dolduracak malzemeler.
bir tane günlük kullanılacak bir kıyafet, bir tane özel günlere kullanacağım kıyafet. Şimdilik bunlar aklımda tatlım.

kızlar dans müziği olarak bikaç müzik beğendim sizce hangisi ?? yabancı isityordum Chnhn saolsun yardım etti onların arsındanda bikaç tane beğendim ama çok kararsızım 0ffff
soner arıcı - deniz gözlüm
baha - kutupda yaz gibi
baha - kıyamam sana
tarkan - asla vazgeçemem
sezen aksu - ben sende tutuklu kaldım

Canım bunlar çok eski parçalar klasik artık
Özellikle baha severim ama dan müziği olarak

Melih Görgün- Rüya
Nalan-Söz Verdik

dinlemelisin

Son düzenleme:
günaydın
bende 25 ağustosta gelin oluyorum.

günaydınn hayırlı olsunn

hadi hayırlı olsun biran önce bitirin işlemleride kafanız rahatlasın bende salı günü gezdim eminönünü ama çeyizlik alışverişten gelinliklere çok bakamadım sadece 1 mağazaya girip bi gelinlik denedim ve sunu anladım ki gerçekten mankenin üstünde durmasıyla insanın kendi üstünde görmesi arasında çok fark varmış burun kıvırarak giydiğim gelinliği üzerimde görnce vuruldum resmen
teyzem olayına ben karışmayacağım daha teyzemle konuşmadım kayınvalidemin duyduğunu bilmiyo büyük ihtimal ama er yada geç öğrenecek ister özür dilesin ister oda konuşmasın kendi bilir herkes kendinden sorumlu ben 40 küsür yaşındaki teyzemi savunamadım maalesef

hayırlı olsun canım

hoşgeldin aramıza.

çok sağol canımmmm

kendi bilir özür dilemek isterse diler bişi diyemiyorum ki kaç yaşında kadın yani
kurulmuş halini bende daha görmedim canım ama katalog resmini çekmiştim makineyle dur ekleyim pek net değil ama idare eder görüntü

Yatak başlığımız aynı tatlım benimde abajurlu bu şekilde aynı...Değiştirmezsem böyle olacak...Nisan 15'de yeni ürünler gelcekmiş gidip son kararımızı vericez...Güle güle kullan tatlım nazarda değmesin hemen koyalım.

tatlım çok güzell güle güle kullanın canım hayırlı olsun inşş

Anladım canım çok sağol. Düğüne 3ay var daha kimsede kıpırdanma yok da merak ettim ne alınır diye

amin canım çok sağol normalde salon dahil heryeri spor düşünüyordum öle vitrinler vs istemiyordum ki diğer odaları öyle yaptımda yatak odasında niye fikir değiştirip böyle şatafatlı bişi aldım bilmiyorum ama yatak odamı çok beğendim haftasonu görünce daha çok sevicem inşallah

Aynen tatlım bende spor seviyordum..hatta spor bir model beğendik sonra annemler olmaz o dediler..biranda buna karar verdik..çok hızlı karar verince o anda içime sinmed sanki benim..o yüzden tekrar gidip bakıcam tatlım...güle güle romantik günlerde kullan tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…