- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.321
bende çok sevindim yaa en azından bu kadarıda yeter bide dün yatak odamızda geldi kuruldu onada çok sevindimmm
günaydın
bende 25 ağustosta gelin oluyorum.
günaydın kızlarrrr kayınvalidemle dün telefonda konuştum aramız baya düzeldi ama tabi teyzem konusunu hiç unutmayacak biliyorum neyse bugün biraz daha iyiyim sizler nasılsınızzz?
kıslar bişi danışcam kına kıyafetime karar veremedim fuşyamı olsun mavimi ?
hayırlı olsun canım
hoşgeldin aramıza.
hepinize Günaydın 2012'nin en güzel gelinleri
az önce nüfus müdürlüğünden geldim, nüfus kayıt örneği isteniyormuş belediyeden işlemler için, iş yerinden izin aldım sağolsun verdi müdürüm, hemen aldım nüfus kayıt örneğimi, yarın işlemlere başlıyorum kızlar çok heyecanlıyım
benimde hiç çalışasım yok, fatih eminönü gezip alışveriş yapasım var gelinliklere bakasım var
elfm canım canım eğer bindallığını kırmızı tonlarında giyeceksen mavi olsun bence
my_everything canım aranızın düzeldiğine sevindim.teyzenin de konuşması lazım bir an önce kayınvalidenle bence
neden istiyolrmş canım nüfus kayıt örneğini anlayamadım tatlım ?
Günaydın kızlar.. Bu günlerde pek bi keyifsizim ya hadi hayırlisı..
Sizlere de bi sorum olacak , benim nişanım olmadı istemdik yani , sadece söz oldu. Bana çeyiz sandığında havlu , terlik , iç çamaşırı , parfüm , 1far , 1ruj aldılar sözde. 2senedir sözlüyüm , tabi arada nişanlımla bayağı alışveriş yaptık. Sevgililer gününde de makyaj malzemeleri falan almıstı bayağı.
Şimdi benim sorum ; düğün alışverişine çıkıldığında bana neler almaları gerek?
canım valla bende anlamadım, belediyeye gitti nişanlım sordu. ilk başvuru için 5 resim, nüfus kağıdı fotokopisi, nüfus kayıt örneği istiyorlarmış.
kızlar dans müziği olarak bikaç müzik beğendim sizce hangisi ?? yabancı isityordum Chnhn saolsun yardım etti onların arsındanda bikaç tane beğendim ama çok kararsızım 0ffff
soner arıcı - deniz gözlüm
baha - kutupda yaz gibi
baha - kıyamam sana
tarkan - asla vazgeçemem
sezen aksu - ben sende tutuklu kaldım
günaydın
bende 25 ağustosta gelin oluyorum.
hepinize Günaydın 2012'nin en güzel gelinleri
az önce nüfus müdürlüğünden geldim, nüfus kayıt örneği isteniyormuş belediyeden işlemler için, iş yerinden izin aldım sağolsun verdi müdürüm, hemen aldım nüfus kayıt örneğimi, yarın işlemlere başlıyorum kızlar çok heyecanlıyım
benimde hiç çalışasım yok, fatih eminönü gezip alışveriş yapasım var gelinliklere bakasım var
elfm canım canım eğer bindallığını kırmızı tonlarında giyeceksen mavi olsun bence
my_everything canım aranızın düzeldiğine sevindim.teyzenin de konuşması lazım bir an önce kayınvalidenle bence
hayırlı olsun canım
hoşgeldin aramıza.
Çoookkk sevindim tatlımmm..teyzenle konuş o da bir özür dilesin o söz için...herşey yoluna giriyor ne güzelllll.yatak odanda kurulmuş harika resim varsa koysana şekerim
Tatlım ne tarz model istiyorun ona göre değişir bence güzelim.
Canım bunlar çok eski parçalar klasik artık
Özellikle baha severim ama dan müziği olarak
Melih Görgün- Rüya
Nalan-Söz Verdik
dinlemelisin
leyluşum 4 gün sonra 5 aydan düşüyorsun
günaydınn hayırlı olsunn
hadi hayırlı olsun biran önce bitirin işlemleride kafanız rahatlasınbende salı günü gezdim eminönünü ama çeyizlik alışverişten gelinliklere çok bakamadım sadece 1 mağazaya girip bi gelinlik denedim ve sunu anladım ki gerçekten mankenin üstünde durmasıyla insanın kendi üstünde görmesi arasında çok fark varmış burun kıvırarak giydiğim gelinliği üzerimde görnce vuruldum resmen
teyzem olayına ben karışmayacağım daha teyzemle konuşmadım kayınvalidemin duyduğunu bilmiyo büyük ihtimal ama er yada geç öğrenecek ister özür dilesin ister oda konuşmasın kendi bilir herkes kendinden sorumlu ben 40 küsür yaşındaki teyzemi savunamadım maalesef
çok sağol canımmmm
kendi bilir özür dilemek isterse diler bişi diyemiyorum ki kaç yaşında kadın yani
kurulmuş halini bende daha görmedim canım ama katalog resmini çekmiştim makineyle dur ekleyim pek net değil ama idare eder görüntü
günaydınn hayırlı olsunn
hadi hayırlı olsun biran önce bitirin işlemleride kafanız rahatlasınbende salı günü gezdim eminönünü ama çeyizlik alışverişten gelinliklere çok bakamadım sadece 1 mağazaya girip bi gelinlik denedim ve sunu anladım ki gerçekten mankenin üstünde durmasıyla insanın kendi üstünde görmesi arasında çok fark varmış burun kıvırarak giydiğim gelinliği üzerimde görnce vuruldum resmen
teyzem olayına ben karışmayacağım daha teyzemle konuşmadım kayınvalidemin duyduğunu bilmiyo büyük ihtimal ama er yada geç öğrenecek ister özür dilesin ister oda konuşmasın kendi bilir herkes kendinden sorumlu ben 40 küsür yaşındaki teyzemi savunamadım maalesef
çok sağol canımmmm
kendi bilir özür dilemek isterse diler bişi diyemiyorum ki kaç yaşında kadın yani
kurulmuş halini bende daha görmedim canım ama katalog resmini çekmiştim makineyle dur ekleyim pek net değil ama idare eder görüntü
Anladım canım çok sağol. Düğüne 3ay var daha kimsede kıpırdanma yok da merak ettim ne alınır diyeTatlım benimde söz oldu..bende 2,5 senedir sözlüyüm...Öyle aralarda banada alındı bişeyler ama düğün zamanında şunları alacaklar..
Yazlık-kışlık pijama..Bir tane gecelik..
Gelinlik altına çamaşır ve çorabı..,
ayakkabı, ev terliği, çanta.
makyaj çantası ve içini dolduracak malzemeler.
bir tane günlük kullanılacak bir kıyafet, bir tane özel günlere kullanacağım kıyafet. Şimdilik bunlar aklımda tatlım.
Yatak başlığımız aynı tatlım benimde abajurlu bu şekilde aynı...Değiştirmezsem böyle olacak...Nisan 15'de yeni ürünler gelcekmiş gidip son kararımızı vericez...Güle güle kullan tatlımnazarda değmesin hemen koyalım.
tatlım çok güzell güle güle kullanın canım hayırlı olsun inşş
amin canım çok sağol normalde salon dahil heryeri spor düşünüyordum öle vitrinler vs istemiyordum ki diğer odaları öyle yaptımda yatak odasında niye fikir değiştirip böyle şatafatlı bişi aldım bilmiyorum ama yatak odamı çok beğendim haftasonu görünce daha çok sevicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?