2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
şafak 17.. offff çok az kalmışşşşşş :9::9:

ayyy çok az kalmış:34::34::34: senin ıslatma zamanında çoktan geçmiş yahuu nerelerdesin sennn:52::52:

Eki Görüntüle 398969

ilk 2 gelinliğin karışımı olcak gelinliğim kırık beyaz aslında 3. çok istemiştim ama kilolu gösterir bu daha zarif diyince pekii dedim :)

3. gelinlikte baya güzelmiş ama bu gösterdiklerinde çok güzel canım iyi diker biri dikerse çok güzel olur. bende kırık beyaz yaptıracağım:16::16:

ilk 2 gelinliğin karışımı olcak gelinliğim kırık beyaz aslında 3. çok istemiştim ama kilolu gösterir bu daha zarif diyince pekii dedim :)

Güzel bir gelınlık ama evet model pek uygun değil gelınlıge :) Ama duvak falan yok ondan da eksık duruyo olabılır :)

Benım hayalımdekı gelınlıkler bunlar kızlar ya, nerde bulurum ben bu modelleri gören rastlayan var mı? :14: :14:

Eki Görüntüle 398981 Eki Görüntüle 398982

Eki Görüntüle 398983

bencede bekliyoruz sabırsızlıkla :1::1::1:

oy daha o günler var dimi çok zor olsa gerek ama hem ağlarız hem gideriz napalım :44::44:

tamam canım inşş:16::16:

heee o zaman tamam:)

aynen canım sabrın sonu selamettir.:34:

biz daha konuşmadık bile:50::50:

inşş canım sabırlı olmak lazım :16::16::16:

3. gelinlik harika çok beğendim

aaa harikaymış üstteki model bittim resmen :)
aysiraya bak istersen olduğun yerde varsa hem değişik modeller hemde şuan kampanyası vardı
hiç bulamazsan da diktircen

güzel gelinler canlar ben çıkyorum epilasyona gidecemmm randevum varrrr sizleri çok seviyorum iyiki varsınız kızlarrr kendinize cici bakınn:16::16::16::16::16::3::3::3::3:

modeli paylaşsana canım mümkünse

sende bendensin bende ekim geliniyim

merhaba:3: öyleyse,hayırlı olsun şimdiden sizede:nazar:

canım sende aramıza hoşgeldin:)

artık 1 ay kalsın bende hep bakıom 4 ay geçmio bir türlü:31::31:

evet sehker canım bekliyoruz paylaşımı hepimiz merak içindeyiz:32::32::32:

canım çok sıkma canını az kaldı zaten az daha sabır:34:

benim gibi herşeyi not alan bir gelin daha:52::52::52: Topiğe hoşgeldin canım, çok işimize yarayacak bu bilgiler:16:

hoşbuldum canım memnun oldum:3:

Hoşgeldinn.
Senin gibi bi numunede ben varım. :27:

hehehehehehe:9: numune güzel bir benzetme olmuş davetiyeler bekliyormuş sanırım bizdede gün belli ama davetiye beğenemiyorum:9:annem çıldırdı bugün:36:

Kızlar hepimiz bu yılın gelınlerı olucaz hayırlısıyla muhtemelen düşünmüşsünüzdür fikir almak isterım sizden,

Nişanlımda bende mınımum 2 yıl cocuk ıstemıyoruz, evlılıgımızın tadını cıkarmak gezmek tozmak ıstıyoruz, herkes gibi :)

Ne kadar daha evlenmemiş olsakta bu konuda ıkımızı ılgılendırdıgınden nısanlımla konustuk uzun uzun, sımdıden planlayalım, surpriz olmasın istedik,

Ben hap kullanayım garantı olsun dıye düşünmüştük ama nısanlım hap kullandırmam sana dıyor, hormonların etkılenıcek ve bisürü yan etkısı olucak gerek yok ben korunabılırım dıyor,

Tamam benı düşünmesi güzel ama ne kadar sağlıklı bır yontem emın olamadım guvenılır gelmıyo bana cok, askıda kaldı, gidip uzmanından bırlıkte randevu alıp konusmayı bır yontem belırlemeyı dusunuyoruz.

Siz düşündünüz mu, fıkrınız ne kızlar?

Bende kendimce 1 yıl çocuk istemiyorum bi alışma süreci falannişanlımda benle hemfikir sanıyordum geçen utana sıkıla bu mevzuyu açtım bana hem sen hap kullanma sağlıksız dedi sonrada bende korunmak istemiyorum dedi mal gibim kaldım ortada :D allah ne verse dedi daha bozuldum açıkladım iki saat nedem hemen istemediğimi oda kendince haklı benim yaş 29 onun 32 ama hemen çocuk olsa evlilik oturmadan o da sıkıntı bana dediki sakın bana danışmadan ilaç alma bakarız ben korunabilirim dedi üfffffffff bilmiom ya

Bende kendimce 1 yıl çocuk istemiyorum bi alışma süreci falannişanlımda benle hemfikir sanıyordum geçen utana sıkıla bu mevzuyu açtım bana hem sen hap kullanma sağlıksız dedi sonrada bende korunmak istemiyorum dedi mal gibim kaldım ortada :D allah ne verse dedi daha bozuldum açıkladım iki saat nedem hemen istemediğimi oda kendince haklı benim yaş 29 onun 32 ama hemen çocuk olsa evlilik oturmadan o da sıkıntı bana dediki sakın bana danışmadan ilaç alma bakarız ben korunabilirim dedi üfffffffff bilmiom ya

bu konudaki bilgileri en iyi doktorlarınız verir arkadaşlar aile planlaması yada jinekoloğunuz size yardımcı olurlar doğum kontrol haplarını sakın kafanıza göre kullanmayın...

bu konudaki bilgileri en iyi doktorlarınız verir arkadaşlar aile planlaması yada jinekoloğunuz size yardımcı olurlar doğum kontrol haplarını sakın kafanıza göre kullanmayın...

kesinlikle katılıyorum kızlar...doğum kontrol hapları çok tehlikeli....ben hastanede çalışında arada kadın doğuma gidip kontrol oluyorum..şu anda bir sıkıntı yok..düğünüme 2 ay kala başlıcam doğum kontrol hapına..düğünden snrada ay falan kullanıcam..bence en garanti yol bu yani. doktorumda öle diyor.

annem bana bıçak seti tost makinesi fritöz ve çay makinesi almış ama neler aldığını bilmiyorum haftaya yollayacakmış zaten daha öncede salon örtüsü iki takım almıştı misafir ve gnlük hepsini merak ediyorum ama çok beğenmesemde beğenmiş gibi yapıcam çünkü kadıncağaz 3 haftadır memlekette çarşı pazar geziyo o hasta haliyle getirdiğinde sizinlede paylaşırım :)

kesinlikle katılıyorum kızlar...doğum kontrol hapları çok tehlikeli....ben hastanede çalışında arada kadın doğuma gidip kontrol oluyorum..şu anda bir sıkıntı yok..düğünüme 2 ay kala başlıcam doğum kontrol hapına..düğünden snrada ay falan kullanıcam..bence en garanti yol bu yani. doktorumda öle diyor.

Bende gidicem doktora Canim senin gibi bir kaç ay kullanıp bırakıcam Bencede en dogrusu bu doktora danışmak gerekiyor bende godiyorum arda kontrole en dogrusu bu :1:

annem bana bıçak seti tost makinesi fritöz ve çay makinesi almış ama neler aldığını bilmiyorum haftaya yollayacakmış zaten daha öncede salon örtüsü iki takım almıştı misafir ve gnlük hepsini merak ediyorum ama çok beğenmesemde beğenmiş gibi yapıcam çünkü kadıncağaz 3 haftadır memlekette çarşı pazar geziyo o hasta haliyle getirdiğinde sizinlede paylaşırım :)
Ne güzel düşünüp almış tatlım..bizde bekliyoruz fotoları güle güle kullan canım.

Bende gidicem doktora Canim senin gibi bir kaç ay kullanıp bırakıcam Bencede en dogrusu bu doktora danışmak gerekiyor bende godiyorum arda kontrole en dogrusu bu :1:

Düğünden 1 ay önce başlamak gerekiormuş tatlım..benim 1 ay öncesi ramazana girince 2 ay önce başlıcam ramazana bünyem alışmış olsun..ilk 10 gün fena mide bulantısı yapmıştı bende..1 yıl önce 2 ay kullanmıştım kist için...berbat bişey hap ama alışıcaz artık :(

Ne güzel düşünüp almış tatlım..bizde bekliyoruz fotoları güle güle kullan canım.

Düğünden 1 ay önce başlamak gerekiormuş tatlım..benim 1 ay öncesi ramazana girince 2 ay önce başlıcam ramazana bünyem alışmış olsun..ilk 10 gün fena mide bulantısı yapmıştı bende..1 yıl önce 2 ay kullanmıştım kist için...berbat bişey hap ama alışıcaz artık :(

Arkadaşlar bilginiz olsun diane aşırı derece baş ağrısı mide bulantısı ve uykusuzluk yapar sinir sistemini bozar ama yasmine yan etkisi daha az olan bir ilaçtır ben bir ara kullanmıştım hormonlar için doktor diane yazmıştı sinir sistemim allak bullaktı bütün yan etkileri yaşamıştım ablam eczacı yasmin kullanmamı söyledi doktoruma söyledim onu yazdı pek yan etkisini görmedim bilginiz olsun canlarım :)

Ben hiç kullanmadım bilmiyorum yan etkilerineler ama yapcak bı Sey yok kullancam mecburen iyi olmadıgı biliyorum ama bı kaç aydan bı Sey olmaz sanırım :1:

Arkadaşlar bilginiz olsun diane aşırı derece baş ağrısı mide bulantısı ve uykusuzluk yapar sinir sistemini bozar ama yasmine yan etkisi daha az olan bir ilaçtır ben bir ara kullanmıştım hormonlar için doktor diane yazmıştı sinir sistemim allak bullaktı bütün yan etkileri yaşamıştım ablam eczacı yasmin kullanmamı söyledi doktoruma söyledim onu yazdı pek yan etkisini görmedim bilginiz olsun canlarım :)

bende ginera kullanmıştım tatlım..mide bulantısı, uyku mahvetmişti beni..şimdi kullanırsam doktor yasmin yazacak banada. uygun olan oymuş..

Back
X