2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Son düzenleme:
kızlarrrr sinirden stresten nasılda unuttummmmmmm ben evimin resimlerini ekleyecektim ama azönce denedim olmuyo boyutu büyük sanırım olmuyooooooo :52::52::52::52::52::52::52::52:

bencede bekliyoruz sabırsızlıkla :1::1::1:

offff bugün feci heyecan bastı beni... mobilyalarımın hepsi geldi :3: ne kadar koltuk takımım değişecek olsa da en azından artık bi iş daha halloldu benim için.. bu akşam gidip kıyafetlerimi yerleştiricem.. duygusallık çok ağır basıyo bugünlerde... :/

oy daha o günler var dimi çok zor olsa gerek ama hem ağlarız hem gideriz napalım :44::44:

Tarihi bi ayarlayamadık. Tam karar veriyoruz bişey çıkıyo. Davetiyeler bekliyo haliyle. :31:

heee o zaman tamam:)

doğru diyosunuz kızlar geçenlerde ben yazmıştım öfke ile ilgili hadisler sabrın sonu selamettir inşşşşşş:16::16::16:

aynen canım sabrın sonu selamettir.:34:

Kızlar hepimiz bu yılın gelınlerı olucaz hayırlısıyla muhtemelen düşünmüşsünüzdür fikir almak isterım sizden,

Nişanlımda bende mınımum 2 yıl cocuk ıstemıyoruz, evlılıgımızın tadını cıkarmak gezmek tozmak ıstıyoruz, herkes gibi :)

Ne kadar daha evlenmemiş olsakta bu konuda ıkımızı ılgılendırdıgınden nısanlımla konustuk uzun uzun, sımdıden planlayalım, surpriz olmasın istedik,

Ben hap kullanayım garantı olsun dıye düşünmüştük ama nısanlım hap kullandırmam sana dıyor, hormonların etkılenıcek ve bisürü yan etkısı olucak gerek yok ben korunabılırım dıyor,

Tamam benı düşünmesi güzel ama ne kadar sağlıklı bır yontem emın olamadım guvenılır gelmıyo bana cok, askıda kaldı, gidip uzmanından bırlıkte randevu alıp konusmayı bır yontem belırlemeyı dusunuyoruz.

Siz düşündünüz mu, fıkrınız ne kızlar?

biz daha konuşmadık bile:50::50:

hayırlı olsun canım neden değişcek koltuk takımın
şafak kaç bu arada

ya koltuk takımımda böyle siyah benek benek lekeler var... çok canım sıkıldı ama yetkili değiştiririz yenisini getiririz dedi. ya bir de koltuk açık krem tay tüyü nasıl belli oluyor siyah siyah.. offf bugün zor tuttum kendimi ağlamamak için.

ya koltuk takımımda böyle siyah benek benek lekeler var... çok canım sıkıldı ama yetkili değiştiririz yenisini getiririz dedi. ya bir de koltuk açık krem tay tüyü nasıl belli oluyor siyah siyah.. offf bugün zor tuttum kendimi ağlamamak için.
bozma moralini ya bak değiştiriyorlar işte can sıkıcı bi durum ama olsun geçmeyecek bir sorun değilmiş
17 gün abowww çok azzzz

nerde o günler hahahah

gelecek bir gün gelecek inşallah:16::16::16:

ekleyecem canım ama bikaç gün sonra inşşşşş :16::16::16::16::16: kendi telefonumla çekeyim tamam

:128::128::128::128: bekliyoruz.

kına gecemde çok sağlam ağlarım onu iyi biliyorum :1:

ayyy bende ağlayacağım kesin yaaaa, hiç dayanamıyorum kına gecelerine, kendiminkinde nasıl ağlarım kimbilir. akmayan makyaj yapmak gerek:31::31::31:

ilk 2 gelinliğin karışımı olcak gelinliğim kırık beyaz aslında 3. çok istemiştim ama kilolu gösterir bu daha zarif diyince pekii dedim :)

Eklentiler

• $ilk_foto_3900_tl.webp
    $ilk_foto_3900_tl.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 24
çok güzel dimi 3.
hemde değişik denemek lazım aysira'nın modeli bunlar istersen bulunduğun şehirde varsa gidip bak yada internet sitesine bak

şafak 17.. offff çok az kalmışşşşşş :9::9:

ayyy çok az kalmış:34::34::34: senin ıslatma zamanında çoktan geçmiş yahuu nerelerdesin sennn:52::52:

$5.webp

başka ıslananlar kimdi el kaldırsın bi yoklama yapalım bakalım..

ilk 2 gelinliğin karışımı olcak gelinliğim kırık beyaz aslında 3. çok istemiştim ama kilolu gösterir bu daha zarif diyince pekii dedim :)

3. gelinlikte baya güzelmiş ama bu gösterdiklerinde çok güzel canım iyi diker biri dikerse çok güzel olur. bende kırık beyaz yaptıracağım:16::16:

Son düzenleme:
Back
X