- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #15.541
Evet tatlim haklısında sabretmek çok zor kendinden ödün vermek dahada zordur az kalmış artık evlenince hersey yoluna girer
İnşallah canım cümnemiz için :) zaten tek tesellim allah yardımcımız olsun bu cuma gelinliğimin 3. provası var acaba bu defa ne ölçüsü alacaklar
Ben dün gittim ilk provayasenin gelinlik resimlerin varmı Canim? Her provada ölçümü alıyorlar bilmiyordum :44:
ilk provada bi kumaşla göğüs ölçüsü alıyolar ikincide etek boyu ölçüsü alınıyo üçüncüde göreces bakalım :) evet gelinlik fotom var ama iş yerindeki pc de daha net fotolar var bunu ilk katalogtan görüp direk beğenmiştim 1513. sayfada gelinliğin fotoları var Eki Görüntüle 399213
Hatırladım tatlim gormuştum resminimutlulukla giy tatlim
Kına elbiseni aldınmı canım?
Bindallimi aldık tatlim bı abiye elbiseme baktım ama karar veremedin nişanlım gelince beraber bakıp alıcaz
Sen aldinmi ?
Merhabaa arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum...
Ben de 21 ağustosta evlenecem :)))))
Allah hepimizin gönlüne göre versinnn
kaderimiz aynı demek seninde nişanlın yanında değilçok zor oluyo böyle bir türlü evlilik moduna giremiyorum ben hiç birşey almaya hevesim yok herşeyi ben bi başıma gidip beğenip almaya çalışıyorum belkide o yüsden herşey bana zor geliyor ben kına elbisemide gelinliğimi diktirdiğim yerde diktircem kumaşım bursadan yarın gelicek inşallah modelede karar verdim
Evet tatlim benim nişanlım hEp uzakta isi geregi bıZ alıştıkbende inatla giymicem alış verise zorla gittim sonra ortalık karıştı iste insan yalnız istemiyor alış verise gitmeyi zevkli olmuyor
Gelen modeli çok guZel oluyor ben öyle almayı düşünüyorum kınadığımı bide yırtmacli istiyorum ama bulamıyorum Canim Yaaa
Senin nişanlın nerde ?
Nişanlım beypazarında yeni işe girdi haftada bir gün gelebilcek ankaraya evlenincede hergün gelemiycek en sık günaşırı brda olcaak o zamanda zor olacak bakalım artık
ilk provada bi kumaşla göğüs ölçüsü alıyolar ikincide etek boyu ölçüsü alınıyo üçüncüde göreces bakalım :) evet gelinlik fotom var ama iş yerindeki pc de daha net fotolar var bunu ilk katalogtan görüp direk beğenmiştim 1513. sayfada gelinliğin fotoları var ...
merhaba canım bende seni tebrik ederim hazırlıkların ne aşamada bakim
Günaydıınnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?