2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Evet tatlim haklısında sabretmek çok zor kendinden ödün vermek dahada zordur az kalmış artık evlenince hersey yoluna girer

İnşallah canım cümnemiz için :) zaten tek tesellim allah yardımcımız olsun bu cuma gelinliğimin 3. provası var acaba bu defa ne ölçüsü alacaklar

İnşallah canım cümnemiz için :) zaten tek tesellim allah yardımcımız olsun bu cuma gelinliğimin 3. provası var acaba bu defa ne ölçüsü alacaklar

Ben dün gittim ilk provaya senin gelinlik resimlerin varmı Canim? Her provada ölçümü alıyorlar bilmiyordum :44:

Ben dün gittim ilk provaya senin gelinlik resimlerin varmı Canim? Her provada ölçümü alıyorlar bilmiyordum :44:

ilk provada bi kumaşla göğüs ölçüsü alıyolar ikincide etek boyu ölçüsü alınıyo üçüncüde göreces bakalım :) evet gelinlik fotom var ama iş yerindeki pc de daha net fotolar var bunu ilk katalogtan görüp direk beğenmiştim 1513. sayfada gelinliğin fotoları var ...

Eklentiler

• $08032012174.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:

Hatırladım tatlim gormuştum resmini mutlulukla giy tatlim

Bindallimi aldık tatlim bı abiye elbiseme baktım ama karar veremedin nişanlım gelince beraber bakıp alıcaz
Sen aldinmi ?

kaderimiz aynı demek seninde nişanlın yanında değil çok zor oluyo böyle bir türlü evlilik moduna giremiyorum ben hiç birşey almaya hevesim yok herşeyi ben bi başıma gidip beğenip almaya çalışıyorum belkide o yüsden herşey bana zor geliyor ben kına elbisemide gelinliğimi diktirdiğim yerde diktircem kumaşım bursadan yarın gelicek inşallah modelede karar verdim

Evet tatlim benim nişanlım hEp uzakta isi geregi bıZ alıştık bende inatla giymicem alış verise zorla gittim sonra ortalık karıştı iste insan yalnız istemiyor alış verise gitmeyi zevkli olmuyor
Gelen modeli çok guZel oluyor ben öyle almayı düşünüyorum kınadığımı bide yırtmacli istiyorum ama bulamıyorum Canim Yaaa
Senin nişanlın nerde ?

Nişanlım beypazarında yeni işe girdi haftada bir gün gelebilcek ankaraya evlenincede hergün gelemiycek en sık günaşırı brda olcaak o zamanda zor olacak bakalım artık

Nişanlım beypazarında yeni işe girdi haftada bir gün gelebilcek ankaraya evlenincede hergün gelemiycek en sık günaşırı brda olcaak o zamanda zor olacak bakalım artık

Beypazari yakın tatlim halledersiniz bı sorunxikmaz umarım
Genelde bnin nişanlımla uzaklık mesafemiz 700 veye 1000 km oluyor yada yurtdışında oluyor arn iyisin yine

çok güzelmiş gelinliğin tatlım, sorunsuz dikilsin zamanında elinde hazır bulunsun .. mutlu mutlu giy inş. canım

merhaba canım bende seni tebrik ederim hazırlıkların ne aşamada bakim

Canım hazırlık iyi gidiyo fazla eşya almak istemiyorum o yüzden kafam rahat, zaten şu an hiç almıyoruz çünkü tayin durumu henüz netleşmedi

Gelinlik provasına gidicem bi ay falan sonra işte bu kadar :))
Pek bi hazırlık yok ama heyecan had safhada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…