2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ben hiç kullanmadım bilmiyorum yan etkilerineler ama yapcak bı Sey yok kullancam mecburen iyi olmadıgı biliyorum ama bı kaç aydan bı Sey olmaz sanırım

ya aklıma bişi geldi b arada sizler beyaz eşyanızı alırken hiç küçük elektrikli ev aletleri yanında hediye verildimi :) ya onları beyaz eşyaları aldıktan sonramı alsam acaba hani kampanyalar oluyo ya buzdolabı alana süpürge bedava gibi

Biz parça parça alınca vermediler tatlım ama normalde veriyorlamış el süpürgesi yada tost makinası falan..şansınız deneyin..kar kardır değilm?

Ben ev açmiyorum tatlim
Ama daha hesaplı alırsın ve mutlaka al hediye her yerde veriyorlar diye biliyorum sıkı bı pazarlıkta yap küçük ev aletlerinde

Biz parça parça alınca vermediler tatlım ama normalde veriyorlamış el süpürgesi yada tost makinası falan..şansınız deneyin..kar kardır değilm?

Walla öyle şekercim :) ben hepsini aynı marka almayı düşünüyorum evet evet en iyisi beyaz eşyadan sonra alayım ben aldıktan sonra öye bi kampanya denk gelse kendime kızarım senin bütün eşyalar tamam mıydı canım ne aşamadaydı

Tatlım bize hediye alındı beyaz eşyala..hoş daha çamaşır mak ve fırınım alındı.
çamaşır makinamı nişanlımın teyzesi aldı, fırınımı kuzenim. Biz beğendin onlar ödedile..buzdolabı ve bulaşık makinamıda alacak kişiler bellide onlar hazirand alcaklar...hepsi arçelik olacak bu arada.

ne güzel herşeyinizi alıolar :) benim fırını bulaşık makinesini ve çamaşır maknesini babam alıcak yani bana kartını verdi kızım beğen al dedi zaten geriye bi buzdolabı bi tv kaldı onları nişanlım alır artık normalde hepsini bizim adetlerde erkek alırda onun ailesi hiçbişi yapmayınca babam üzüldü kızım sen al dedi

Benimde nişanlımın ailesi içbişey yapmıyor tatlım..bir kuruş yardımları yok bize..sadece teyzesi manevi anlamda desekti ve sürpriz yaptı çamaşır makinamzı aldı sağolsun..diğerlerini benim taraftan alıolar..

Benimde nişanlımın ailesi içbişey yapmıyor tatlım..bir kuruş yardımları yok bize..sadece teyzesi manevi anlamda desekti ve sürpriz yaptı çamaşır makinamzı aldı sağolsun..diğerlerini benim taraftan alıolar..

Ayy tatlim bizimkilerde öğle düğün alış verisine çıktık nişanlım para gönderdi babam kartını verdi öyle gittik ikiside bir dediğimi iki etmiyorlar istediğim her şeyi aldım
Nişanlımın ailesinin aldığı tek şeyi söylüyorum Bindalli sanarsin son model araba aldık tiribindeler bide zenginiz diye gittigimiz yerlerde havalar bi milyon komik oluyorlar iste babamin ve nişanlımın parasıyla hava atıyor kendileri giderken götürecekler her seylerini

yok tatlım nişanlımın ailesinin bize bir kuruş yardımı yok..sadece teyzesi sapolsun manevi anlamda hep destekti..sürpriz yapıp çamaşır makinasını aldı diğerlerininde nişanlımın ailesi ile alakası yok...mobilyalar gelinlik herşeyi kendimiz alıyoruz bizde..babamda muhtemelen bulaşık makinasını alacak daha fazla borca girmeyelim diye...
kızlar iyi geceler...hoşçakalın..sbah görüşürüz.

Ayy nasıl bilmezsin pazarlık yapan biriyle gitmeni tavsiye ederim yoksa baya kâr ederler sizden
ben çok güzel kazıklanırım walla yapcak bişi yok kimse yokki beraber gidiim nişanlım bile yanımda değil ailemde hazırlıklar için memleketteler nişanlımın aileside ayrı ilde

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sadece insan bazen nişanlısının ailesinin desteğini hissetmek istiyor ama yoksa yok aman şükür benim ailemin durumu var ve hiçbirşeyi eksik etmiyorlar napalım tabi bizim orda erkek ailesi baskın olduğundan herşeyi yaptığından çocukluktan onu gördüğümden zoruma gitmiyor değil abime ev alındı bütün evi dizildi evlendiğinde ben evlencem herşeyi yine bizimkiler yapmaya çalışıyor nişanlımında elinde bişi yok amannn kısmette ne varsa o demek

yok canım benim öle değil durumları yok babası sorumsuz yoksa annesinin elinden gelse kanımca yapardı birşeyler ama elleri kolları bağlı napsın kadıncağaz

Ayy tatlim pesinlerde %10 indirim yapıyorlar mutlaka zorla bide kesinlikle katologlari al incele fiyatları katolog fiyatı diyip fiyatı katlıyorlar dikkat et çok uyanıklar

Ayy tatlim pesinlerde %10 indirim yapıyorlar mutlaka zorla bide kesinlikle katologlari al incele fiyatları katolog fiyatı diyip fiyatı katlıyorlar dikkat et çok uyanıklar

Tamam canım dikkat ederim çok teşekkürler bu arada senin gelinliği hala göremedim gözümden mi kaçtı yoksa ?

yok canım benim öle değil durumları yok babası sorumsuz yoksa annesinin elinden gelse kanımca yapardı birşeyler ama elleri kolları bağlı napsın kadıncağaz

O zaman bı Sey diyemezsin tatlim yapmadılar diye
Bizimkilerde çok iyi durumdalar ama yapmıyorlar iste durumlar dengesiz iste napcan

O zaman bı Sey diyemezsin tatlim yapmadılar diye
Bizimkilerde çok iyi durumdalar ama yapmıyorlar iste durumlar dengesiz iste napcan

Herkesin derdi başka tatlım allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz ben huzurum olsun diye kendi standartımdam sürekli kısıyorum ama ne yalan sölim bazen patlayasım geliyo o zamanlardada sabır göstermek için çaba sarfediyorum ama bu süreç bende çok git gelli zorlanıyorum çok çok çok fazla

Tamam canım dikkat ederim çok teşekkürler bu arada senin gelinliği hala göremedim gözümden mi kaçtı yoksa ?

Evde değilim tatlim ben Çeşme ye geldik annemle bilgisayar yanımda degil telefondan giriyorum siteye yüklemiyor telefonum resimleri tatlim
Yarın aksam kesin koycam

Evet tatlim haklısında sabretmek çok zor kendinden ödün vermek dahada zordur az kalmış artık evlenince hersey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…