2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızçeler tünaydınnn...nasılsınız sekerler???? bn geldım saatlerdır gecmıste dolasıp duruom ne cok konusmussunuz yıne ya:1:

tatlım sıkma canınıı düzelirr inşş:16::16:
ya ben kirli sepetimi pahalı bişey istemiyorum ucuz alırım nasıl olsa dolabımın içine koyacam kimse görmicek sizce çokmu komik olur :44::44:

inşallah canım.

bende benm eklediğim gibi alman iyi olur dolabının içine koyarsın niye komik olsun ki:34:

canım güzelmiş ama rengi böylemi çok koyu kaçmış. önemli olan senin beğenmen güle güle kullan tatlımm :16::16:

sağol canım:34: ama yakından öle çokta kötü değiller yaa, birazcık koyu fazla değil :52:

eksik 25 yıllık ta evli olsak bitmez maalesef ama en azından bi evin eksiği ne olur onları götürüyoruz çeyizde

azıcık birbirimizin nazını kaprisini çekmek durumundayız sana kıracak bişi dememiş sonuçta senin lafına alınıp parlamış ki bunu çoğu zaman bende yaparım olmadık şeye alınırım ama nişanlımı sevmediğimden değersiz olduğundan değil duygusal yada sinirli anıma denk geliyo işte hepimizin oluyo böle durumları bence uzatmayın boş yere alttan al bişi olmaz

dediğin gibi bu eksik bitmez anacım bitmez, biz bayanların alım gücü böle devam ettikçe :1::1:

alttan alıcam tabi de hiç ummadığım bir anda deyince sinirlerim alt üst oldu resmen. sabah mesaiden çıktı 8 de. günaydın yazdım , günaydın yazdı.mesaj attım az önce uyuyuomusun diye , arayacaktım cevap atmadı. muhtemelen uyumuo naz yapıyor. yoksa öğlen 1 gibi uyuo genelde, ahhh bu erkekler ahhhh:52::52:

Son düzenleme:
Eğer a101den o yeşili alcaksa
alma derim benden söylemesi
Pazardan al 12 li satıyorlar 10 Tl filan
Bundan yemek görünmez çok koyu rengi ya

Bak şöyle modeller var daha ucuz birşey istiyorum diyorsan
Eki Görüntüle 399505

Böyle modeller var desenleri daha az daha farklı
Pazarda var milyoncularda züccaciyelerde filan

bu gösterdiklerinin fırın tepsini şeklinde olanları var bende de birde buna benzer kaseler 6 lı :34:

eğer öyle cocğa filan veceksen olur
Komşuya filan birşey götürürsen bu tabakları kullanırsın:1::1:

canım sen bu modeli fazla sevmedin ben anladım.ama öle yapıcam dediğin gibi, yok cocuk kırdı güzelim yemek takımım bozuldu falan demem en azından:9::9:

kızçeler tünaydınnn...nasılsınız sekerler???? bn geldım saatlerdır gecmıste dolasıp duruom ne cok konusmussunuz yıne ya:1:

Selam sekerler nasılsiniz ?:3:

hoşgeldiniz kızlar:3::3:

Son düzenleme:
hosbuldum kızlar. dun nısanlımla boya ve parke begendık. yakında o ıslerde halledılıcek. dun aksam nısanlıma parfum almaya gırdık bı yere ona almadık bana alıp cıktık. tatlı tatlı soylenmeye basladı oda oo daha evlenmeden basladın sen benden one gecmeye dıyo ee bu ısler böle dedım. bıde bu aralar kafam cok dolu kızlar ama sakınlesmeye calısıyorum. bn gergın oldugum zamanlarda uyurken burnum bıraz kanıyo hıc doktora gıtmedım bı ara gecmıstı yıne basladı. ama korkuyorum artık gıtsem ıyı olucak sanırım

Geldim kızlarr...yemek yedim yürüyüş yaptım birazda bahçede oturduk..hava çok güzeldi kendime geldim..öğle arasında amma konuşmuşunuz yahu...oku oku bitmedi..geveze gelinler sizi :9::9:

öyle oluşturanlar var canım gereksiz gördükleri parcaları almadan takım yapıyorlar ben karacanın takımını aldım ama

aynen canım yaa 1 liram kalsa çay süzgeci alıyorum cebimi sıfırlayıp gidiyorum eve napıyim ama böle böle bitecek

eksik 25 yıllık ta evli olsak bitmez maalesef ama en azından bi evin eksiği ne olur onları götürüyoruz çeyizde

azıcık birbirimizin nazını kaprisini çekmek durumundayız sana kıracak bişi dememiş sonuçta senin lafına alınıp parlamış ki bunu çoğu zaman bende yaparım olmadık şeye alınırım ama nişanlımı sevmediğimden değersiz olduğundan değil duygusal yada sinirli anıma denk geliyo işte hepimizin oluyo böle durumları bence uzatmayın boş yere alttan al bişi olmaz

dolaba koyacaksan uygun fiyatlı bişi al bencede niye komik olsun ki olmaz tabiki hatta benim bile fikrim değişmeye başladı:37:

ben valla tuğçenin dediği gibi a101 canavarı oldum çıktım çeyizimi düzdüm ordan 2 3 5 milyona :1:

Eğer a101den o yeşili alcaksa
alma derim benden söylemesi
Pazardan al 12 li satıyorlar 10 Tl filan
Bundan yemek görünmez çok koyu rengi ya

Bak şöyle modeller var daha ucuz birşey istiyorum diyorsan
Eki Görüntüle 399505

Böyle modeller var desenleri daha az daha farklı
Pazarda var milyoncularda züccaciyelerde filan

oda olabilir acele etme diyosun bi yarın bakayım da tiplerine karar vericem:1::1::54:

ben valla tuğçenin dediği gibi a101 canavarı oldum çıktım çeyizimi düzdüm ordan 2 3 5 milyona :1:

oda olabilir acele etme diyosun bi yarın bakayım da tiplerine karar vericem:1::1::54:

Acele etme canım
20 Tl ona verceğine
50 Tl daha fazla parçalıve daha şık birşey alırsın
Olmadı tanesi 1 Tl satılan tabaklarla set yapabilirsin
Bak sana bir sürü alternatif sundum:1::1::1:

SEHKER akşam sırf gelinliğine bakmak için giricem nete...git artık şu evine yahu :9::9:

Haklisin tatlim yaa 10 gündür disarilardayim :17:
Gelinlik Bindalli ve gelin ayakkabımın resimlerini yuklucem ama ayakkabılarımı değiştirmeye karar verdin :1: yinede göstereyim yorumlara göre fikrim değişir belki :1:

Haklisin tatlim yaa 10 gündür disarilardayim :17:
Gelinlik Bindalli ve gelin ayakkabımın resimlerini yuklucem ama ayakkabılarımı değiştirmeye karar verdin :1: yinede göstereyim yorumlara göre fikrim değişir belki :1:

sen yüklede bakalım tatlım...belkide çok güzeldir...kararını verirsin..belki gelinliğini biz çok beğeniriz içine siner tam olarak...ama artık ykle şu fotoları :9::9::9:

sen yüklede bakalım tatlım...belkide çok güzeldir...kararını verirsin..belki gelinliğini biz çok beğeniriz içine siner tam olarak...ama artık ykle şu fotoları :9::9::9:

Utandım yaa gercekten çok oldu artık :17: herkes arıyor düğününüz var biliyorsunuz dımı diyor :1:
Son 38 gün kaldı düğünümüze :16:

Merhabaaaaaaa kıslaaaaaaaaaarrr:71::71::71:

çoooook uzun zaman oldu farkındayım,lütfen kusuruma bakmayın,hepiizi çook özledim!:54:
Miskaaaaaaaaaaaa kuşum seni daha bi çoook özledim:54::54:
Anlatacağım çok şey var,ama önce geçmişi okumak istiyorum,kim ne yapmış ne etmiş,ne almış vs vs..
düğünü yaklaşan gelincikler,kolay gelsin sizlere:)
ilk giremediğim hft yazılı hazırladım sürekli,2.hafta da sürekli okudum,çünkü dedim ya İstanbul'a gidicem diye iş kalsın istemedim,ve sonunda gittim bi sürü işimizi hallettik şükür RAbbim'e:16::16:
Anlatıcam hepsini ama geçmişe bakıcam yaklaşık 300 sayfa! :1:biraz uzun sürebilir,ama kopmak istemiyorum konulardan...
görüşürüss kıslar:32:

öyle oluşturanlar var canım gereksiz gördükleri parcaları almadan takım yapıyorlar ben karacanın takımını aldım ama

aynen canım yaa 1 liram kalsa çay süzgeci alıyorum cebimi sıfırlayıp gidiyorum eve napıyim ama böle böle bitecek

dolaba koyacaksan uygun fiyatlı bişi al bencede niye komik olsun ki olmaz tabiki hatta benim bile fikrim değişmeye başladı:37:

:9::9::9::9: ben şöyle bişey düşünmüştüm az önce bimilyoncuya sordum 10 tl dedi görünmeyeceği için bunlardan alacam dolabımın ölçüsünü alıp

hoşheldin canım :3:
Selam sekerler nasılsiniz ?:3:

saol canım seni sormalı :23:

hoşgeldin canım bizde muhabbet bitmez rabbim ağzımızın tadını bozmasın :16::16:

inşallah canım.

bende benm eklediğim gibi alman iyi olur dolabının içine koyarsın niye komik olsun ki:34:

sağol canım:34: ama yakından öle çokta kötü değiller yaa, birazcık koyu fazla değil :52:

dediğin gibi bu eksik bitmez anacım bitmez, biz bayanların alım gücü böle devam ettikçe :1::1:

alttan alıcam tabi de hiç ummadığım bir anda deyince sinirlerim alt üst oldu resmen. sabah mesaiden çıktı 8 de. günaydın yazdım , günaydın yazdı.mesaj attım az önce uyuyuomusun diye , arayacaktım cevap atmadı. muhtemelen uyumuo naz yapıyor. yoksa öğlen 1 gibi uyuo genelde, ahhh bu erkekler ahhhh:52::52:

ona bakmam lazım canım ıkeada bulabilirmiyim acaba :44::44:

Eklentiler

• $kirlisepeti.webp
    $kirlisepeti.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 32
Arkadaşlar benim çok eksiğim var ve eksikjlerim ne hoş onlarıda bilmiyorum ve içimden hiçbirşey almakta gelmiyo neden böyleyim bilmiyorum hani önümde upuzun ayylarda yok 2 ay sonra düğünüm var bi umursamaz ve rahatım bazen ayıp olmasın die mağazalara giriyom bişiler bakıyom sorup çıkıyorum alma iisteği yok :(

Back
X