2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Chnhn kıss yazdım ne yaptım ne ettim diye yukarıya,mutlaka oku bak darılırım:) siz de kıslaaaaaaar,güzel gelinleeeerr
ben de ara ara geçmişe bakıcam bugün hep,yazdıklarınızı çoook merak ediyorum,nişanlımla gezerken de hep içimden diyordum ayy ne kdr çok şey kaçırdım diye,hepsini okuycam

Bu arada kıslar tekrar yazıyorum,istanbulda uygun fiyata kaliteli bi ayakkbı yaptırmak istiyorum,ayakkabı bölümüne de bakıyorum gerçi ama önerileriniz varsa lütfen yazın,70-80 tl.yi geçmesin..
kalplerası sana msj attım cnm,ist.dan yaptırıcam nasipse,ben açık renk alçak topuklu bi ayakkabı aldım elle'den,bi de renkli,puantiyeli birşeyler istiyorum,ama hep platform var,nişanlımla boy farkım az,o yüzden platform istemiyorum..

bu arada kızlar o kadar eminönüne mahmutpaşaya gittim,keşke daha önceden duysaydım orda da el çiçeği bulabileceğimi,ben sadece çiçekçiler yapıyordu sanıyordum..bak kaldı o..neyse bi dahakine artık..

SehKer ben de gelinliğine bayldım!benimki de prnses etek oluck..
bu arada bindallını nerden aldın?ben bulamadım güzel birşey..

SehKer ben de gelinliğine bayldım!benimki de prnses etek oluck..
bu arada bindallını nerden aldın?ben bulamadım güzel birşey..

Teşekkür ederim tatlim
İzmirden aldım çok aramadım da bı kaç yere gittik beğenmedim sonra bunu bı yerde gördüm denedim aldım çok sevdim

Eminönünde bindallı satan yerler ya çok pahalı yada gerçekten çok kötü.
Ne güzel herşeyi halletmişsiniz. Darısı başımıza
Aldıklarını güle güle kullan.
Gelinliğin istediğinden çok daha güzel olur umarım.

Kadıköy bahariye caddesinin yukarısında ayakkabı yapan yerler var canım. Pahalı olucaklarını sanmıyorum.
2 hafta önce gittik eminönüne ben de daha önce internetten baktığım çiçekleri gördüm orda. Kına malzemeleri satılan yerlerde görmüşsündür belki. Gerçi çok karışşık oralar ya. Hemde bu zamanlarda daha karışık.

Ben de online olamayınca aklımda kalıyo bugünün konusu ne acaba diyee

Bende bindallımı kiraladım fotoğraf bile çektirdim ama pc ye atamadım
Çünkü USB kablosunu bulamıyorum
Son günlerde fazlasıyla dalgın sakar ve unutkanım
Gelin olacak kızın aklı gider diyorlar inandım
Sizinle en yakın zamanda bindallımı paylaşacağım çok merak ediyorum yorumlarını
Şöyle söyleyebilirim hürrem sultan mahidevran veee diğerleri yanımda halt yesinn
Geliyor pakize sultan :))))

Çok mu ukalaca oldu ne
Ama ne yapayım mutluyum

sehkerrrr
ben byıldım bayıldm gelinliğine, bindallına harikaa...
bu gelinliği içine sinerej giy canım süper olmuşun yaa..bindallıda çok güzel...çok yakışmış

liberte11 tatlım resimlerimi paylaştım söz verdiğim gibi eve girdim ilk iş resimlerimi koydum siteye

sehkerrrr
ben byıldım bayıldm gelinliğine, bindallına harikaa...
bu gelinliği içine sinerej giy canım süper olmuşun yaa..bindallıda çok güzel...çok yakışmış

teşekkür ederim canımmmm yorumlarınız çok önemliydi benim için artık içime sindi
bindallımı bende çok begenerek aldım çok farklı özellikle kolları çok güzel
ne kadar çok övdüm utandım

shkeRR
Gelinliğin bindallın harika canım
Çok güzel bayıldım güle güle kullan tatlım :)))

liberte11 tatlım resimlerimi paylaştım söz verdiğim gibi eve girdim ilk iş resimlerimi koydum siteye

tatlım nişanlımın bürosundayım...dedimkş sehker gelinik resmini koycak bakıcan kalk bilgisayardann..çocuk diyor sehker kim? aman dedim sen boşver...
iyikide bakmışım..bayıldm yaaaa prenses halt etmiş yanında

shkeRR
Gelinliğin bindallın harika canım
Çok güzel bayıldım güle güle kullan tatlım :)))

teşekkür ederim tatlımmmmm herkes çok güzel yorumlar yaptı çok içime sindi artık mutlu mutlu giyicem gelinlikte çok tereddüt etmiştim yorumlar içimi rahatlattı
seninde resimlerini bekliyoruz pakize sultan

ayy tatlım yaaa çok teşekkür ederim çok duygulandım bak gözlerim doldu o kadar içime sindiki herkese çok teşekkürler sizinde resimlerinizi bekliyorum bu arada 38 günüm kaldı annem çok üzgün ailemden ayrılmak çok zor bir yanım ne kadar mutluysa diğer yanımda o kadar üzgün

merhaba kızlar ne güzel sohbet ediyorsunuz ben nete bile girmeye vakit bulamıyorum son 3 günüm kaldı

ayy çok heyecanlı canım atlattın en zor günlerini darısı başımıza

eylül okudum canım okumaz mıyım aşk olsun

ohoooo sen herşeyini halletmişsin baksana maşallah gelinliğini aldın mı , yoksa diktirecek misiniz? sende kapaılıydın dimi? mutlaka paylaş gelinliğini
abiyeler gerçekten çok pahalı yaaaa arkadaşımın nişanı için bakmıştık ağzım uçuklamıştı.700-800 den aşağı kaliteli abiye yoktu. ben kınam da ne giycem daha almadık yaaa,
hasret modanın gelinlikleri bana göre çok ağar, çok işli mişli daha sade bir şey alıcam ben

tesekkür ederim tatlım en yakışan model buydu diğer modeller hiç yakışmadı yaşımada gitmedi sizinde resimlerinizi bekliyorum

ahhh bir alsak hemen ekleyeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…