- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #15.821
keşke olsaydın yaa walla ihtiyacım var öyle bir arkadaşa benim yakın kız arkadaşlarım hep benden büyük ve bekar ki benim yaşımda 30 olmak üzere onlarla herşeyi paylaşamıyorum etrafımda hep onlar var napim yaradılış normaldede pek hevesli biri değilim nişanlım desen fıss :) benim böyle olmam aslında çok normal seni ankaraya transfer etsek olmazmı canımmmmm :)
evet tatlım yaa bu evişi sıktı benı,bide annem üzülüyodu mısafır sevmıyolar,düğün ne olacak demıyo annesı dıye,gecen nısanlıma soyledım hıc mısafırperver değil annen dedim gezmeye gıdıyo o kadar ama bıkez cagırabıldınız daha dedım sımdı onun sozuyle cağırdılar yanı annesı düşünmüş değil,ama kendi çağırmış gibi davranır ben bılıyorum gerceği işte ona uzuluyorum
banada atarmısın neredenn hesaplanıyor
bende istiyorum :)
bende istiyorum sitenin adını tatlım bana yollarmısın?
tatlım kaç yaşındasınn bak gittikçe ortak yönlerimiz çıkmaya başladı bende 2 ay sonra 29 olacağım..
ne var yaşımızda yaaaaa
oohhhh sefamız olsun evleneceğiz nasipsee bir silkelen sen bence hadiii
Benim nişanlımda saten kısmını beyaz yada krem yaptıralım dedi, gittik adamlara söyledik, yaptılar, giydi şöyle bir baktık ı ıhh olmadı yakışmadı bi tuhaf durdu. O yüzden geri iptal ettik onu siyah yaptırdık gri bi ince şerit geçiyor.
Ama biz internette o modeli bulamadık, yani yaptırmadan bi bakalım nasıl duruyo acaba diye düşündük ama bulamadık o yüzden diktirdik geri söktürdük:)
tamam canım yazarız arada bende kaçırıyorum tekrardan geçmişi okuyup yazıyorum
aa melissalaarr!!tatlım bunu giyen birkaç gelin gördüm,normalde pek beğenmiyordum ben bunları ama gelinlik altına çok yakışmışlardı,hem de onlar tamamen fuşyasını giymişti..
kızlaaaaaaaarr,yardımmmmm:26:ya ben özel ayakkabı yapacak iyi bi kunduracı arıyorum,ama şöyle 70-80 tl.yi geçmesin,çok para vermek istemiyorum.açık renk ayakkabımı elle'den aldım çok çok rahat,çok şeker..ama ben puantiye aşığı olduğum için deli gibi puantiye arıyorum onu bulamayınca renkli şeyler arıyorum onlar da hep platform..nişanlım da yaptıralım dedi,rahat edeceğin birşey olsun dedi,fatih'te bi kunduracı gördük,isim vermek yasak mı bilmiyorum,adam 160'tan başlar dedi fiyatlar,çıktı alın gelin dedi..o kdr para vermek istemiyorum,bildiğiniz bi yer varsa lütfen msj atın,beğendiğim bi model var ona bezer bişi yaptırabilirim..
hmm anladım cnm,ben de daha göstermedim nişanlıma,bakalım beğenirse yaptırırız ama tabi ince ve dış kısımda olacak şekilde,benim çok hoşuma gitti çünkü..
ok canım
ya bu arada kızlar çok hızlısınız yetişemiyorum..geçmişi okumam bugün için uzun sürecek o yüzden ne yapıp ettiğimi sizler gitmeden anlatayım ben..sonra geçmişi okur okur cvp yazarım size..
ben 29 yaşındayım canım ama walla sorsan ben bi 5 yıl daha evlenmezdimde çevre baskısı diyelim halaaaa acaba doğrumu yapıyorum die kendimi sorguluyorum yaw :) düğüne ne kalmış sanki
düğüne ne kadar kaldıkii
nasıl ya sen istemiyormusun nişamlını sevmiyormusun sırf adı evlilik olsun diyemi evleniyorsun
sanırım bugün sen çok bunaldın tatlım en başından istemesen şuan burada aramızda olmazdın diye düşünüyorumm....
bu bile bir hevestir yazmasanda sırf yazılanları okusanda hevestir ama...
tatlım yani sıkma canını
merhaba kızlar ne güzel sohbet ediyorsunuz ben nete bile girmeye vakit bulamıyorum son 3 günüm kaldı
Canım bu plastik gibi mi farklı biraz??
ben gördüm bunu giyen birini canım boyun uzunsa giyilebilir topugu kısa cunku,kırmızı ciçek düşünürsen olabilir niye olmasın
ilk başlarda nişana kadar ben resmen sürüklendim gidişat elimde değildi sonrada artılarını düşünerek kendimi ısındırdım ama öyle rahata alışkınım ki nişanlımın umursamaz halleri herşeyin benim omuzlarıma yüklenmesi falan beni boğuyor işte o zamanlardada arkamı dönüp kaçasım geliyo ben sizler gibi deli gibi aşık olup sevip evlenmiyorum ben nişanlıma hiç sevdiğimi söylemiş değilim :) kendime sözüm vardır sözümü tutuyorum evlendiğim gün ancak derim işte o kelime kullanılınca insan daha bi körü körüne bağlanabiliyor o kelimenin sorumluluğu fazla sanırım ben ondan daha rahatım
merhaba kızlar ne güzel sohbet ediyorsunuz ben nete bile girmeye vakit bulamıyorum son 3 günüm kaldı
süper :) işte ohhh bu nişanlılık sürecini kazasız belasız atlattın sevdiğin insanla yuvanda yaşamana bişi kalmamış wALLA insan daha ne isterki allahtan
sen o kelimeyi söylemesende hisedersin en azından bunu ogün söyleyeceğim derken hissetmeden de söyleyemezsin herhalde
eee sen şimdi nişanlına karşı sevgi hissediyormusun bari offff yapma yaaa
ne kadar kaldı düğüne tatlım ya
inanmıyorummm maşallah
canım sizde bir curcuna vardır şimdi bişey kalmamışşş
darısı bize darısı bize
teşekkür ederim tatlım beğenmenize gerçekten çok sevindim gerçekten içime sindirememiştim şimdi rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?