2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
oh ne güzel bişeycik kalmamış gelinliğinin ve abiyenin fotolarını görmek isterim bu arada :)

ha ha ha... öyle oluyo ya..bişey alıncada ayy bunu kızlara söylemeliyim moduna geçiyo insan:))

adasimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) sehkerim benimmm gelinlik harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa super bayildimmm cok yakismiss bindanlinida cok cok cok cok cok beyendimm eee guzeleeee ne yakismazz:) dimi tatlissss.... mutluluklarr seninle olsunn canim :)

adasimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) sehkerim benimmm gelinlik harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa super bayildimmm cok yakismiss bindanlinida cok cok cok cok cok beyendimm eee guzeleeee ne yakismazz:) dimi tatlissss.... mutluluklarr seninle olsunn canim :)

canımmmmm arkadaşım teşekkür ederim beğenmene çooooooook mutlu oldum
çok güzel gelinler olcaz bizzzz

Günaydın kızlarrr nasılsınıuzzz, komşumm nbrr nasılsın nasıl gidiyo hazırlıkların ??

Şekerrr gelinliğinee bindallınaa bayıldımm, çok zevklisin sanada çok yakışmış cnm harikaa gelinnnnn

Kızlar Anneler günü için anneme şimdi şunları aldım
Yine bana değil eve almışsın dicek ama evde ihtiyaç var bu şeye diye aldım
İndirim çekimde vardı onuda kullanmış oldum

bal böceği aldım sonunda bende dün bi züccaciyeye girdim baktım o kaşıklardan hemen aldımm

Selam kızlar.....

SehKer :

canım, bindallın da gelinliğinde çok hoş... çok beğendim...

canım benimde 9 günüm kaldı bugünn insan unutuyoo heyecan üzüntü bütün duygulr karışıyoo

canım ilaç sitesi olduğu için burdan atamıyorum özelden attım :))

bende istiyorummmmm

eylul bende yatişemedim dün baya bi yoğundumm daha yeni okuyup cvp yazıyorum

merhaba kızlar ne güzel sohbet ediyorsunuz ben nete bile girmeye vakit bulamıyorum son 3 günüm kaldı

3 günmüü benim 9 gün ve ben şimdiden terler dökmeye başladımmmm

ohh maşallah herşeyi nerdeyse halletmişsinizzz çok sevindim canım rabbim inşş hayırlısıyla giyip kullanmayı nasip etsinn

pakize sultan resimleri bekliyoruzzzzz

Günaydın Gelincikler

herkeslere günaydın

Günaydın şeker şirinler :)

günaydın canlarrrr

günaydınlarrrrr güzelll gelinlerrrrrr

Cnm güle gülee kullanın aişlecekk, çok güzelllerrr,

bal böceği aldım sonunda bende dün bi züccaciyeye girdim baktım o kaşıklardan hemen aldımm

Gözün aydın cnm güle güle kullan pembemi aldın yoksa

Günaydın kızlar...Anca gelebildim...Annemin kontrolleri vardı...şükür bitirdik işleri....daha sistemi açmadan size mesaj atıyorum valla

Günaydın kızlar...Anca gelebildim...Annemin kontrolleri vardı...şükür bitirdik işleri....daha sistemi açmadan size mesaj atıyorum valla
Birazda işime bakayım görüşürüz

kızlar dün aldıklarımın listesi şöyle pek bişey almadım ama bitti nerdeyse eksiklerim

banyo çöp kovası
askı (nişanlıma 18 adet kendime 12 adet )
kapı askısı
wc fırçası
dondurma kasesi

eksiklerim

kirli sepeti
wc terliği
ev terliği bay - bayan
mutfağıma çöp kovası

kızlar daha aklıma gelmiyo şimdi ama eve gidip baktıkça çıkıyo eksiklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…