- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #15.841
2 ay var ne seviyorum nede sevmiyorum walla bende tarif edemiyorum :) bazen heveslenip sorar sevip sevmediğimi yok diyorum oda tamam tamam sevdiğini biliyorum der :) bende onu kırmamak için susarım acaip bişiyim ben ya
yolladım kızlar
evet canım sorma hemde ne curcuna yazık annem tek başına uğraşıyor herşeyle. bende bu haftaya kadar iyiydim ama iyice heyecan bastı kına geçsin hemen düğün günü gelsin istiyorum :)
evet canım sorma hemde ne curcuna yazık annem tek başına uğraşıyor herşeyle. bende bu haftaya kadar iyiydim ama iyice heyecan bastı kına geçsin hemen düğün günü gelsin istiyorum :)
sehker sana inanamıyorum içime sinmedi deyince günlerce de koymayınca kesin kötü oldu sandım.. vallahi çok beğendim ya...cidden çok güzel olmuş sanada çok yakışmış..etek kısmı falan çok beğendim..
3 gün mü yazıyo orda ben mi öyle görüyorumhayırlısı olsun canım benim . biizmle tecrübelerini mutlaka paylaş
kendi çağırmış gibi davransın ne farkeder canım sen bu hususta onun annesiyle kendi annen arasındada köprü ol nişanlında bil mukabele kötü şeyleri ailenize yansıtmayın hatta annene takıldığı konularda tatmin edici cevaplar ver (kendin bu cevaba inanmıyor olsan bile ) ilerde kendi mutluluğunuz için benim çok sıkıntım oluyor nişanlımla yada ailesinin yaptığı şeyler anneme hiç bahsetmiyorum çünkü beni üzdükleri düşüncesiyle onlara tepkili davranır ilerde sorun olur
sen birde bana sor küt küt atmak nasıl oluyor :):)heyecan basmazmı canım sana derken ben bile nasıl heyecan yaptımm
walla kalbim küt küt atıyo resmen
3 gün mü yazıyo orda ben mi öyle görüyorumhayırlısı olsun canım benim . biizmle tecrübelerini mutlaka paylaş
ben 29 yaşındayım canım ama walla sorsan ben bi 5 yıl daha evlenmezdimde çevre baskısı diyelim halaaaa acaba doğrumu yapıyorum die kendimi sorguluyorum yaw :) düğüne ne kalmış sanki
ya inanamıyorum dünyanın şeyini yazdım ne yaptık ettik diye,sistem atmış beni gitti hepsi..daha burda mısınız yazıcm yine,bakalım inşaallah bu kez olur.
Teşekkür ederim canım inşallah bulursun istediğin gibi birşey :)
Bu arada nişanlımla aynı şehirdeyim ben ama
kuzenimin nişanlısı geçen seneden beri yanına gitmiyor benim kuzenim gidiyor oraya 2-3 ayda bir
Ne diyeyim Rabbim tez vakitte kavuştursun zorr(
1 hafta öncesine kadar nişanlım daha uzaktaydı 2 ayda bi iki gün ancak görüşebiliyorduk şimdi bana 2 saat mesafede bir yerde işe girdi haftada bi pazar günü gelebiliyor ve evlendiğimizdede orda çalışacak muhtemelen gün aşırı en sık gelebilecek bunu kafaya çok takıyorum ama yapacak birşey yok
Arada öyle yapıyor sınır oluyorumbende bu saate kadar giremedim hep attı benide
Canım en son olaylı ayrıldın aramızdan
Sorunların umarım düzelmipştir
sehker gelınlıgıne ba-yıl-dımmmmmm resmen ya... cok gusel tatlım gule gule gıy ıns :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?