2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
evett yine işe başlayamamanın verdiği azıcık muzurlukla sizlerle birlikteyim :))
Babam kk da dolaştığımı görse yakacak çıramı :)
Her neyse size birazcık listemden bahsedeyim
İlk ve önemli eksiğim ütü masası ve kurutmalık (kurutmalık neyse de ütü masası önemli düzgün birşey istiyorum )
Süpürge ve kürek balkon için :44:
Sürahi&Karaf ve bardak takımı (bunu da paşabahçeden 150 tl ye mal edebileceğimi düşünüyorum )
Su ısıtıcı (Arzumun minik yeşil rengi olanlardan isitiyorum hem fiyatı uygun hemde çok şirin )
Ekmek kutusu kafama göre hoş birşey bulamadım (a
Banyo seti beyaz Seramik olanlardan istiyorum geçen trendyolda 50 tl ye inmişti kaçırdım o fırsatı biraz daha beklemem gerecek
Ayak havlusu (englissh home da 15 tl miydi neydi tam misafirlik nakışlı güllü :)))
Mutfağıma kahve köşesi için fiskos masası (ikea da 50 tl ye var oradan alacağım :)
Kupa cup cake li bernardoda gördüm hazır kampanya varken 8 ad. alayım diyorum 45 tl ye gelicek (sizce fazla mı ?? )
Tepe home da bardak altlığı alıcam 1,95 TL ye ad. fiyatı
Ufak odam için yine tepe home dan 13-18 tl ye renkli vazo alacağım turkuazz rengi :))
Tantitoni den Seramik tavası 13-15 tl ye

Şimdi kızlar gereksiz gördüğünüz fiyatı çok yüksek daha uygununu tavsiye edebilecekleriniz ve olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum
Çünkü tek başıma yapmaya çalışıyorum bazı şeyleri bana en iyi destekçi Sizlersiniz Çikolatalı Pastalarım

Oyy evini görmek için sabırsızlanıyomm, gelin evi ne olursa olsun çok güzle oluyo herşey yeni herşeyy tertemizzz, allah huzurla oturmayı nasip etsin.
Benimde ev alınacaklarda var eksiklerrr bi koçtaşş bi ikea yaptımmı bitiyo hepsiciğii Tüm alacaklarımı bu ikiyerden beğenmiştim.
mutfağa çöp kovası
banyoya çöp kovası
wcye çöp kovası
banyoya wcye fırçalık
banyoya sabunluk tk.
banyoya paspas tk
banyoya terlik günlük havlu
mutfağa günlük havluu
bu tarz banyo ve wcyee ağırlık vermem lazım çeyizimmm hepp mutfakk malzemesiii, kaç yıldır alıyorum daha mutfağı tamamlayamadımm

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canımmmm iyidir seni sormalı? komşun kim senin

Günaydınlarr iyi bendee eksikleri gidermeye çalışıyomm, soruma cvpv verdiğini göre sensin, artık sana komşu dicem hem öyleyizz zaten, hemde ismini bilmiyorum ondann

Canım Karaf takımını ben Ayrı aldım bardaklarını ayrı aldım daha uygun oldu
Karafı tansaşta indirim vardı 8 Tl almıştım hatta
Karafı şarap bardaklarınıda yine tansaştan 2 tanesi 3,5 Tl olmak üzere
6 adet aldım 21 Tl tuttu
Yani Toplamda 29 Tl oldu

ya ne güzel mesleğin var başka bi yere gecemezmisin tatlım hem madem tek sen varsın farkını anlamaları gerekır mudurunun ustu yokmu onunla konus,kendini sıkıp hasta olduktan sonra oradan kazandıgın paranın ne önemi kalır ki önce sağlık,huzur..

Hmm bak okuyunca aklıma geldii ütü masasıı, çamaşırr kutumalığıı daha çokk varrda iştee buraya sığmıycak diye korkuyomm

Günaydın bayanlar gününüz aydınlık olsun
su bardağı canavarı olaraktan bu hafta yine su bardağı aldım aslında almam gereken su seti(misafirler için)annem bana gittiği kurstan platin su takımı yaptı istanbul figürleri olan bir ara resmini çekerim size göstermek için diyorumki şu paşabahçede satılan fiyatları 300 kusur olan platin su setlerini annememi yaptırsamsürahisi ile takım olan setlerden yani...neyse allah herkese güç kuvvet versin zor işler...

Pakize..

Hatta bende o kadar çok şarap kadehi var ki hepsini tansaştan aldım indirimden
Yemeklerde Su bardağı olarak kullanmak için bunu aldım

Kırmızı şarap için

Beyaz Şarap

Birde klasik küçük şarap bardaklarından aldım
12 tane
6tanesi 5 Tl idi
12 Tane 10 Tl aldım

Tansaşa bak derim karaflar için

daire başşkanımız sıkıntılı bir adam bayanların çalışmasına pek hoş bakmıyor bir bayan arkadaşımız varı vaktiyle gidip sıkıntısını konuştu ona çalışma istifa edip evinde otur dedi böyle bir yaklaşım sergileyebilir diye onada gitmiyorum (balık baştan kokar ya ) bu müdür ilk geldiğinde anlayışlı kendi halindeydi birimde birileri ona yakın göründü şimdide adama gaz veriyor sağlığım gitti evet çok üzülüyorum çünkü bana haksızlık yapılıyor babama baskı yapacam adam bulsun die sözüm ona memurum hiç bir memur sanmamki benim kadar işe koştursun ve imalı imalı sinir bozucu şeyler işitiyorum başka birime geçmek istesem tekim diye yollamazlarda müdür bana birşeyler ima etti eşşek değilim ya anladım lafa girdim sinirlerim bozuldu bu defa pislik diyorki sizi tenzih ederim yahu ben salak değilimki neyi neden dediğini anlarım

Canım eksiklerin çok az kalmış
İkea koçtaş güzel seçimler hepsini halledebilirsin ordan

bende bunları ikea ve paşabahçeden almıştım hatta ben martini kadehi bile aldım şeklini çok beğendiğim için martini içtiğim için değil birde tombik şarap kadehlerinden aldım ben malum benimki evde salonda bar köşesi yapacağı için kadeh şart bize

Tombikleri ben su bardağı olarak kullancam misafir geldiğinde
Aldığım 12li küçük bardaklarıda meşrubat bardağı olarak
Bende aldım martini bardağı sanki martini içicez
Tekila bardağı
Viski bardağı
Beyaz Şarap
Kırmızı Şarap
Bira
Rakı

Bira-Rakı-Şarap sık kullanılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…