- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #15.961
Oyy evini görmek için sabırsızlanıyomm, gelin evi ne olursa olsun çok güzle oluyo herşey yeni herşeyy tertemizzz, allah huzurla oturmayı nasip etsin.
Benimde ev alınacaklarda var eksiklerrr bi koçtaşş bi ikea yaptımmı bitiyo hepsiciğiiTüm alacaklarımı bu ikiyerden beğenmiştim.
mutfağa çöp kovası
banyoya çöp kovası
wcye çöp kovası
banyoya wcye fırçalık
banyoya sabunluk tk.
banyoya paspas tk
banyoya terlik günlük havlu
mutfağa günlük havluu
bu tarz banyo ve wcyee ağırlık vermem lazım çeyizimmm hepp mutfakk malzemesiii, kaç yıldır alıyorum daha mutfağı tamamlayamadımm
Günaydınlarr iyi bendee eksikleri gidermeye çalışıyomm, soruma cvpv verdiğini göre sensin, artık sana komşu dicem hem öyleyizz zaten, hemde ismini bilmiyorum ondann
1594 de kalmışım ben dahahatırlatın bana gelincikler
Foreverim tansaşta varmıdır ki hala hemen gidip bakmalıyım :)))Canım Karaf takımını ben Ayrı aldım bardaklarını ayrı aldım daha uygun oldu
Karafı tansaşta indirim vardı 8 Tl almıştım hatta
Karafı şarap bardaklarınıda yine tansaştan 2 tanesi 3,5 Tl olmak üzere
6 adet aldım 21 Tl tuttu
Yani Toplamda 29 Tl oldu
Hmm bak okuyunca aklıma geldii ütü masasıı, çamaşırr kutumalığıı daha çokk varrda iştee buraya sığmıycak diye korkuyomm
evet malasef şekerim :çamaşır kurutmalığı ve ütü masasıdaha bunlar var dimi
evet cannımm tansaşş bekle beni pakize geliyorr yehhuuuuu :))9Pakize..
Hatta bende o kadar çok şarap kadehi var ki hepsini tansaştan aldım indirimden
Yemeklerde Su bardağı olarak kullanmak için bunu aldım
Eki Görüntüle 400292
Kırmızı şarap için
Eki Görüntüle 400293
Beyaz Şarap
Eki Görüntüle 400294
Birde klasik küçük şarap bardaklarından aldım
12 tane
6tanesi 5 Tl idi
12 Tane 10 Tl aldım
Tansaşa bak derim karaflar için
bende esse den beğendim aslında vakumlu ekmek kesme tahtası oluyor kapağı ama 79 tlEkmek kutusu şuan markafonide indirimde
Bernardonun 39,90 Tl sanırım
Ben berghofftan aldım çok beğeniyorum ama pahalı biraz
Eki Görüntüle 400302
Birde şöyle bir set var bende
boşuna o kadar para vermişim diyorum
Misafir için kullanılır buda
Bazen nişanlım kızıyo herşey misafir için mi diye
kzılar napıyosunuz ya bende çok dalgınım bu aralar o kadar yoğunum şu iş olayını beklişyorum inş. güzel haberler gelir banaaa offf çokmu isyorum ya inş. hayırlısı olsun kurtulayıımmmmmmm bendeeee
mesaj tekrar...kzılar napıyosunuz ya bende çok dalgınım bu aralar o kadar yoğunum şu iş olayını beklişyorum inş. güzel haberler gelir banaaa offf çokmu isyorum ya inş. hayırlısı olsun kurtulayıımmmmmmm bendeeee
Canım Hala varmı bilmiyorum
Ama çok sık geliyor
Ben aldğım da kampanya vardı porselen ve cam ürünlerinde
Bir uğra derim yinede
mesaj tekrarı.....kzılar napıyosunuz ya bende çok dalgınım bu aralar o kadar yoğunum şu iş olayını beklişyorum inş. güzel haberler gelir banaaa offf çokmu isyorum ya inş. hayırlısı olsun kurtulayıımmmmmmm bendeeee
allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah :)
Bu arada Son 77 gün :)))
Büyük günnn :))
Şu kiracılar da bi çıksa evden artıkk güzel güzel yerleştirsem evimizi :))
Çok güzel heyecanlar bunlar
ÖYLE yapayım tatlım olmadı carrefour / ikea /paşabahçe gibi yerlere bakmam lazım
gunaydın kızlar bn geldım nasılsınız bakalım bn cok heyecanlıyım az once gelınlıkcım aradı hafta sonu provaya cagırdı. bn ılk provaya sadece camasırla gıdıcem sanıyodum o yuzden hıc ayakkabı bakmamıstım ve dusunmemıstım ama kadın bana ayakkabı ve camasır getır dedı. cumartesı sabahtan cıkıp ayakkabı bakıcam ıns bulurum o gun 3 e kadar halletmem lazım sonra gelınlıkcıye gıdıcem cok tuhaf bı duyguymus ılk provam ortada bısı yok etek boyu ve bedene bakılıcak normal kumaslarla ama acayıp heyecan bastı sımdıden. ıcımde kelebekler var sankı. bu arada ev ıcın boyamızı aldık marshall damla sakızı rengı. sarımtırak bı renk kırık beyaz gıbı. ıns umdugum gıbı olur duvarda da hayal kırıklıgı olmaz. bıde gecen aksam koctas ta gezerken renklı 3lu demet prızlerden gordum seker pembe aldım mutfakta tezgah arasında kullanınca tatlı duru dedım resım aradım ama bulamadım ama cok guseller sızlerede sıddetle tavsıye ederım. ay ne cok yazdım hızlı hızlı ıcımdekı kelebeklerın etkısı olsa gerek
gunaydın kızlar bn geldım nasılsınız bakalım bn cok heyecanlıyım az once gelınlıkcım aradı hafta sonu provaya cagırdı. bn ılk provaya sadece camasırla gıdıcem sanıyodum o yuzden hıc ayakkabı bakmamıstım ve dusunmemıstım ama kadın bana ayakkabı ve camasır getır dedı. cumartesı sabahtan cıkıp ayakkabı bakıcam ıns bulurum o gun 3 e kadar halletmem lazım sonra gelınlıkcıye gıdıcem cok tuhaf bı duyguymus ılk provam ortada bısı yok etek boyu ve bedene bakılıcak normal kumaslarla ama acayıp heyecan bastı sımdıden. ıcımde kelebekler var sankı. bu arada ev ıcın boyamızı aldık marshall damla sakızı rengı. sarımtırak bı renk kırık beyaz gıbı. ıns umdugum gıbı olur duvarda da hayal kırıklıgı olmaz. bıde gecen aksam koctas ta gezerken renklı 3lu demet prızlerden gordum seker pembe aldım mutfakta tezgah arasında kullanınca tatlı duru dedım resım aradım ama bulamadım ama cok guseller sızlerede sıddetle tavsıye ederım. ay ne cok yazdım hızlı hızlı ıcımdekı kelebeklerın etkısı olsa gerek
Bende de o dert var
Kiracı çıksada tadilatıma başlasam
Ben şunu gözlemledim paşabahçenin kendi showroomlarında daha pahalı ürünler
kızlar sıze bısı sorcam bn sımdı kınamda 2 farklı bındallı gıycem bıde bulabılırsem arnavut salvarlarından yanı kısa surede bır suru kıyafet degıstırecegım ıcın kınalık elbıse almıyım dedım ılk cıkarken nısanlımla yıne nısanda gıydıgım tuvaletımı gıysem hanı dans falan etcez ya o sırada o olsa ustumde sonra zaten bır suru kıyafet degıstırcem sacma olmaz dımı yanı ınsanlar acayıp laflar sölemezler dımı
sıze bı fıkır danıstım nıe cwp wermıosunuz yoksa benı begenmıyor musunuz bakım sız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?