2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

bende mutfağıma alıyorum ama nedense çöp kovası almamışım

Foreverim tansaşta varmıdır ki hala hemen gidip bakmalıyım :)))

Hmm bak okuyunca aklıma geldii ütü masasıı, çamaşırr kutumalığıı daha çokk varrda iştee buraya sığmıycak diye korkuyomm

yaz canım eksiklerini görelim bal böceğimmm :)) belki unuttuklarımız çıkar ortaya

çamaşır kurutmalığı ve ütü masası daha bunlar var dimi
evet malasef şekerim :(

evet cannımm tansaşş bekle beni pakize geliyorr yehhuuuuu :))9

Ekmek kutusu şuan markafonide indirimde
Bernardonun 39,90 Tl sanırım

Ben berghofftan aldım çok beğeniyorum ama pahalı biraz
bende esse den beğendim aslında vakumlu ekmek kesme tahtası oluyor kapağı ama 79 tl (
indirime girmesini bekliycem artıkk :))

Eki Görüntüle 400302

Birde şöyle bir set var bende
boşuna o kadar para vermişim diyorum
Misafir için kullanılır buda
Bazen nişanlım kızıyo herşey misafir için mi diye

aslında para olsa öyle set almayı düşünürdüm ama şuan için bütçem müsait değil sende güle güle kullan bebeğim çeyizlerini

kzılar napıyosunuz ya bende çok dalgınım bu aralar o kadar yoğunum şu iş olayını beklişyorum inş. güzel haberler gelir banaaa offf çokmu isyorum ya inş. hayırlısı olsun kurtulayıımmmmmmm bendeeee

Canım Hala varmı bilmiyorum
Ama çok sık geliyor
Ben aldğım da kampanya vardı porselen ve cam ürünlerinde
Bir uğra derim yinede

Bu arada Son 77 gün :)))
Büyük günnn :))
Şu kiracılar da bi çıksa evden artıkk güzel güzel yerleştirsem evimizi :))
Çok güzel heyecanlar bunlar

allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah :)

mesaj tekrar...

Son düzenleme:
mesaj tekrarı.....

Son düzenleme:
gunaydın kızlar bn geldım nasılsınız bakalım bn cok heyecanlıyım az once gelınlıkcım aradı hafta sonu provaya cagırdı. bn ılk provaya sadece camasırla gıdıcem sanıyodum o yuzden hıc ayakkabı bakmamıstım ve dusunmemıstım ama kadın bana ayakkabı ve camasır getır dedı. cumartesı sabahtan cıkıp ayakkabı bakıcam ıns bulurum o gun 3 e kadar halletmem lazım sonra gelınlıkcıye gıdıcem cok tuhaf bı duyguymus ılk provam ortada bısı yok etek boyu ve bedene bakılıcak normal kumaslarla ama acayıp heyecan bastı sımdıden. ıcımde kelebekler var sankı. bu arada ev ıcın boyamızı aldık marshall damla sakızı rengı. sarımtırak bı renk kırık beyaz gıbı. ıns umdugum gıbı olur duvarda da hayal kırıklıgı olmaz. bıde gecen aksam koctas ta gezerken renklı 3lu demet prızlerden gordum seker pembe aldım mutfakta tezgah arasında kullanınca tatlı duru dedım resım aradım ama bulamadım ama cok guseller sızlerede sıddetle tavsıye ederım. ay ne cok yazdım hızlı hızlı ıcımdekı kelebeklerın etkısı olsa gerek

Bu arada Son 77 gün :)))
Büyük günnn :))
Şu kiracılar da bi çıksa evden artıkk güzel güzel yerleştirsem evimizi :))
Çok güzel heyecanlar bunlar

Bende de o dert var
Kiracı çıksada tadilatıma başlasam

ÖYLE yapayım tatlım olmadı carrefour / ikea /paşabahçe gibi yerlere bakmam lazım

Ben şunu gözlemledim paşabahçenin kendi showroomlarında daha pahalı ürünler

hadi canım hayırlı olsun ilk provada normalde sadece üst beden ölçüsü alınıyodu ama demek senin gelinlikçi etek boyuda alacak umarım gönlüne göre bir ayakkabıda bulAbilirsin :)

Marshall damla sakızı en sevdiğim renk bütün odalarımı o renge boyuyacağım bende evde pozitif bir enerji veriyor :))
Zaten damla sakızlı herşeyi çok seviyorum kahveyi sahlepi keki ve diğerlerini :)) Seçimin süper :))
İlk provam benim 10 dk sürdü bende ayakkabı istemedi 3. provada isteyecekmiş . Çamaşırımı da 2. provada istedi Tabi her ustanın kendine has tarzı var demekki
Hakkında hayırlısı şekerparem

Bende de o dert var
Kiracı çıksada tadilatıma başlasam

Ben şunu gözlemledim paşabahçenin kendi showroomlarında daha pahalı ürünler

Anladım şekerim bende baktığımda pahalıydı ama yine tekrar bakmakta fayda var gibi geliyor malum anneler günü geliyor inşallah düzgün kampanyalar yaparlar :))

sıze bı fıkır danıstım nıe cwp wermıosunuz yoksa benı begenmıyor musunuz bakım sız

sıze bı fıkır danıstım nıe cwp wermıosunuz yoksa benı begenmıyor musunuz bakım sız

Seni beğenmeyen ölsün yavrum :))
Bencede hiç gerek yok hemşerim giy tuvaletini bak keyfine :))
Bu arada bindallılarını kiraladın mı
Ben Lal Nakıştan kiraladım Hürrem sultan halt yesin yanımda bi bak derim muhakkak oraya tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…