2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hadi canım hayırlı olsun ilk provada normalde sadece üst beden ölçüsü alınıyodu ama demek senin gelinlikçi etek boyuda alacak umarım gönlüne göre bir ayakkabıda bulAbilirsin :)

tesekkur ederım tatlım bakalım cok korkuyorum ıstedıgım gıbı bısı bulamazsam dıye. bıde renklı mı yoksa beyaz mı ona karar veremedım bır turlu

bnde cok markaya baktım ama marshall ın damla sakızı kadar hosuma gıden olmadı. umarım ıkımızde boyandıgında memnun kalırız. bnm gelınlıgın altı bıraz hareketlı kadın o yuzden sımdıden alalım onun boyunuda dedı ben pek anlamam vardır bı bıldıgı elbet :))))

sıze bı fıkır danıstım nıe cwp wermıosunuz yoksa benı begenmıyor musunuz bakım sız

Walla sende iyi sabır var 2 bindallı bi şalvar bi abiye vaktin kıyafet değişimiyle geçecekmiş yeni birşey almana gerek yok bence komik değil zaten üzerinde kalacağı süre taş çatlasın 25-30 dk :)

bnde lalden ve sultanıyegahtan kıraladım tatlım. senınkı nası bısı yenı modellerden mı yoksa eskı modellerden mı lalden kıraladıgın bnmkı eskı modellerınden

Walla sende iyi sabır var 2 bindallı bi şalvar bi abiye vaktin kıyafet değişimiyle geçecekmiş yeni birşey almana gerek yok bence komik değil zaten üzerinde kalacağı süre taş çatlasın 25-30 dk :)

hahaha :))
Kıs öyle demek herkesin adeti farklı :))
Bende aslında bindallı 2 tane çok beğendim kayınvalidem ikisini de kiralasaydı fena olmaz dı ama yapmadı (
EEE malum bende birşey diyemedim
Tadını çıkaralım her günümüzün çünkü Kül Kedisi olamaya az kaldı walla
Rüyadan uyanıcam diye çok korkuyorum ben

Teşekkür ederim tatlim begenmeniz beni çok mutlu etti

işte bnde öle dusundugum ıcın ılk basta tuvalet tarzı bısı dusunmedım ama sonra tereddutte kaldım cok

bnde lalden ve sultanıyegahtan kıraladım tatlım. senınkı nası bısı yenı modellerden mı yoksa eskı modellerden mı lalden kıraladıgın bnmkı eskı modellerınden

Benimki de eski modellerinden tatlım :))
Krem rengi üstüne yeşil renk işlemesi var kaftanı böyle
İçi fuşya renginde şalvar&bustiyer
Tacı telli duvaklı örgü şeklinde geliyor
Alnıma yeşim taşları dökülüyor
Değişik birşey yaaa :))

Seninn ki nasıl aynısını mı kiraladık acaba :)))

işte bnde öle dusundugum ıcın ılk basta tuvalet tarzı bısı dusunmedım ama sonra tereddutte kaldım cok

Bana sorsan yeni almana gerek yok bindallılarından biri etekli ise onunlada dans edebilirsin mustakbel eşinle gerek bile yok abiyeye ama için rahat etmicekse nişanında giydiğin abiyeyide giyebilirsin

valla aslında öle cok bı adet yok ama bnm ıcımden geldı ıkı tane bındallı kıralama sebebıme gelınce napıyım ıkısınıde cok begendım karar veremedım bnde ıcımde kalıcagına ustumde kalsın dedım hahahaha

bnmkıde eskı modellerden sımdı yenı parlament mavısı gelmıs ona bıttım ama kırasına 500 dıyo ıyıce abartmıslar yoksa degıstırıcektım ama hala eskı modellerde kaldım :)))) bnmkı pembelı kremlı senın dedıgını bılıyorum sanırım. bak bnmkı bu. bıde yesıl var sultanıyegahtan kıraladıgım ama onun resmını cektırmedıler.

Bana sorsan yeni almana gerek yok bindallılarından biri etekli ise onunlada dans edebilirsin mustakbel eşinle gerek bile yok abiyeye ama için rahat etmicekse nişanında giydiğin abiyeyide giyebilirsin

bencede almıyım sonra onları saklamakta bır suru angarya zaten. dogru soyluyosun cnm

Azıcık alışveriş sitelerine bakayım dedim sayfalar dolmuş kızlar o yüzden listem biraz uzun kusura bakmayın

bugun nişanlımla baş başa geçireceğimiz 3 saatimiz var süperim

tatlı mutlu neşe dolu geçsin canım o 3 saatiniz

Allah yardımcın olsun canım yaa ben istanbuldayım Ankarada bilmiyorum hastane yardımcı olamayacağım üzgünüm

ne saçma zihniyetler var yaa bide bunlar başa geçip yetkili oluyo valla canım sana tekrar söylüyorum Allah sabır versin

sizin hala senin yaptığın şakaya parlaması olayından mı aranız limoni?

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:80::80::80:

günaydın canım hoşgeldin

aynen tatlım bende öle yapıcam

güzel geçmesine çooook sevindim canımmmm

bilmiyorum canım ben siteyi.
ıkeadan bende aldım onlardan 8li ama onlar ahşap olduğundan rardüselerimi montlarımı asarım die düşündüm

bakalım gidebilirsem bu akşam alırım inşş

taksitle aldığım tablolarım var bu ay son taksiti vericem kısmetse o zaman harçlığımdan daha çok param kalacak inş. bende askılarımı vs alırım o zaman

Ah ahhh 2 kilo verdim ya hahah ama iyi oldu

ohh ne güzel olmuş bende aksine kilo alıyorum hiç dikkat etmiyorm kendime yaa

45 tl olan kupalar bana biraz pahalı geldi canım 8 tane olmasına da gerek varmı bilemedim ama onun dışındakiler iyi listende

evet bende öyle komşuyuz diye hatırladım ama emin olmadığım için sordum canım melike benim adım bu arada

Hmm bak okuyunca aklıma geldii ütü masasıı, çamaşırr kutumalığıı daha çokk varrda iştee buraya sığmıycak diye korkuyomm

kayınvalidem çamaşır kurutmalığı var alma dedi ütü masamıda önceden babam almıştı ama iyi güzel bişi Allahtan aradan çıkmış bunlarda

günaydın canım ne güzel annen yapmış işte alma tabi hem çokta anlamlı olur

çamaşır kurutmalığı ve ütü masası daha bunlar var dimi

evet bide bunlar var iyiki halletmişim ben

kızlar çok hızlı ilerliyosunuzz yetişemiyorumm

aynen yetişemiyorum

Eki Görüntüle 400302

Birde şöyle bir set var bende
boşuna o kadar para vermişim diyorum
Misafir için kullanılır buda
Bazen nişanlım kızıyo herşey misafir için mi diye

bende aldım bunlardan karacanın

kızlar çok konuşmayın heee
bir kaç saatliğine aranızda olmayacağım

hadi bi koşu git gel konuşmuyoz biz

selam canım Allah gönlüne göre versin inşallah

yaa aranızda bi ben kaldım gelinliksizzzzzz

ne güzel canım heyecan basacak tabi darısı başıma inşallah
dediğin prizlere bi bakayım koçtaş bana yakın
duvar renginizde çok hoş olacak inşallahhh

Teşekkür ederim tatlim begenmeniz beni çok mutlu etti

canım bende çok beğendim gelinliğinide ayakkabınıda bindallınıda güle oynaya giy inşallah

hayırlı olsun canımmm

resmini silerek alıntıladım canım

çoooook beğendim çok güzel sanada çooook yakışmış güle güle mutlulukla giy inşallah

kızlar ya size bişey sorcam bugün haberlerde demet akalının kına fotolarına baktınız mı bilmiyorum ama benim hem kına hem düğün beraber olacak ya başka şehire gelin gidceğim için zaten,bindallılardanda pek hoşlanıyorum gelinliğimin üzerine öyle bir ceket giysem sizcede hoş olmaz mı hem gelinlik giy çıkar uğraşmam ne dersiniz kızlar hem masrafıda az olur

Böyle bişimii

İyi yapmışsın tatlım hayırlı olsun şimdiden

teşekkür ederim canım

Son düzenleme:

burdaki gelincikler ne kadar hassasız ince düşünüyoruz ya :) walla bak kıyamıyoruz nişanlımıza masraf olmasın diyoruz bazıları var sanki nişnlısı onun düşmanı gibi herşeyin en lüksünü pahallısını aldırıyo :) bende eskiden hayallerimde çok farklı şeyler vardı şimdi bakıyorum durumumuza göre o olmasın buda olmasa olur amann o çok pahallı diyorum kendime şaşırıyorum ömrümce herhalde beğendiğim şeyin fiyatı ne olursa olsun almışımdır böyle alışmıştım da şimdi kendimdeki değişime ben bile şaşırıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…