- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #15.981
hadi canım hayırlı olsun ilk provada normalde sadece üst beden ölçüsü alınıyodu ama demek senin gelinlikçi etek boyuda alacak umarım gönlüne göre bir ayakkabıda bulAbilirsin :)
Marshall damla sakızı en sevdiğim renk bütün odalarımı o renge boyuyacağım bende evde pozitif bir enerji veriyor :))
Zaten damla sakızlı herşeyi çok seviyorum kahveyi sahlepi keki ve diğerlerini :)) Seçimin süper :))
İlk provam benim 10 dk sürdü bende ayakkabı istemedi 3. provada isteyecekmiş . Çamaşırımı da 2. provada istedi Tabi her ustanın kendine has tarzı var demekki
Hakkında hayırlısı şekerparem
sıze bı fıkır danıstım nıe cwp wermıosunuz yoksa benı begenmıyor musunuz bakım sız
Seni beğenmeyen ölsün yavrum :))
Bencede hiç gerek yok hemşerim giy tuvaletini bak keyfine :))
Bu arada bindallılarını kiraladın mı
Ben Lal Nakıştan kiraladım Hürrem sultan halt yesin yanımda bi bak derim muhakkak oraya tatlım :)
Walla sende iyi sabır var 2 bindallı bi şalvar bi abiye vaktin kıyafet değişimiyle geçecekmiş yeni birşey almana gerek yok bence komik değil zaten üzerinde kalacağı süre taş çatlasın 25-30 dk :)
Günaydın kızlarrr nasılsınıuzzz, komşumm nbrr nasılsın nasıl gidiyo hazırlıkların ??
Şekerrr gelinliğinee bindallınaa bayıldımm, çok zevklisin sanada çok yakışmış cnm harikaa gelinnnnn
Walla sende iyi sabır var 2 bindallı bi şalvar bi abiye vaktin kıyafet değişimiyle geçecekmiş yeni birşey almana gerek yok bence komik değil zaten üzerinde kalacağı süre taş çatlasın 25-30 dk :)
bnde lalden ve sultanıyegahtan kıraladım tatlım. senınkı nası bısı yenı modellerden mı yoksa eskı modellerden mı lalden kıraladıgın bnmkı eskı modellerınden
işte bnde öle dusundugum ıcın ılk basta tuvalet tarzı bısı dusunmedım ama sonra tereddutte kaldım cok
hahaha :))
Kıs öyle demek herkesin adeti farklı :))
Bende aslında bindallı 2 tane çok beğendim kayınvalidem ikisini de kiralasaydı fena olmaz dı ama yapmadı(
EEE malum bende birşey diyemedim
Tadını çıkaralım her günümüzün çünkü Kül Kedisi olamaya az kaldı walla
Rüyadan uyanıcam diye çok korkuyorum ben
Benimki de eski modellerinden tatlım :))
Krem rengi üstüne yeşil renk işlemesi var kaftanı böyle
İçi fuşya renginde şalvar&bustiyer
Tacı telli duvaklı örgü şeklinde geliyor
Alnıma yeşim taşları dökülüyor
Değişik birşey yaaa :))
Seninn ki nasıl aynısını mı kiraladık acaba :)))
Bana sorsan yeni almana gerek yok bindallılarından biri etekli ise onunlada dans edebilirsin mustakbel eşinle gerek bile yok abiyeye ama için rahat etmicekse nişanında giydiğin abiyeyide giyebilirsin
bugun nişanlımla baş başa geçireceğimiz 3 saatimiz var süperim
İş yerim çok stresliçok çok yoğun yorucu ama inanın yopunluğundan şikayetçi değilim işim bu yaparım... birde ben işlerim birikmesin diye kendimi paralarken müdürün ben boş oturuyoruşum gibi muamelesi beni mahvediyor iş değiştirmek istiyorum tayinle adam lazım rapor alayım diyorum bi 20 gün yine adam lazım kafayı yiycem ankarada rapor yazdırabileceğim bir hastane bilen varmı?
daire başşkanımız sıkıntılı bir adam bayanların çalışmasına pek hoş bakmıyor bir bayan arkadaşımız varı vaktiyle gidip sıkıntısını konuştu ona çalışma istifa edip evinde otur dedi böyle bir yaklaşım sergileyebilir diye onada gitmiyorum(balık baştan kokar ya ) bu müdür ilk geldiğinde anlayışlı kendi halindeydi birimde birileri ona yakın göründü şimdide adama gaz veriyor sağlığım gitti evet çok üzülüyorum çünkü bana haksızlık yapılıyor babama baskı yapacam adam bulsun die sözüm ona memurum hiç bir memur sanmamki benim kadar işe koştursun ve imalı imalı sinir bozucu şeyler işitiyorum başka birime geçmek istesem tekim diye yollamazlarda müdür bana birşeyler ima etti eşşek değilim ya anladım lafa girdim sinirlerim bozuldu bu defa pislik diyorki sizi tenzih ederim yahu ben salak değilimki neyi neden dediğini anlarım
güle güle kullan canım, seninle takım kullanıcaz demek tabaklarıbende geçen sene almıştım bunlardan
yaz geliyo valla, biraz aramız limonu nişanlımla,onun dışında iyiyim çok şükür. sen nasılsın? keyifler iyi maşallah
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:80::80::80:
Bende bende ilk 1-2 ay maaşımla hep deli gibi para harcıycam paraları paraları saç yapıcam reklamlardaki gibi kuzucm :))
Ne yapcaz böyle yaa bu işe bir son vermek gerekli biraz eğlenceli olsa keşke iş her sabah pazartesi sendromu yaşamak zorundamıyım :))
hoşbuldum tatlım,iyilik diyelim oyle olsun,akşam nişanlımlara gittik biliyosun hersey güzeldi sağolsun nişanlım her dediğimi dikkate almış düzeltmeye calışmıs,anneside bana iş felan yaptırmadı oda iyiydi gereksiz yere cok konusmadı sağolsun,görümcem bi ev bulmuş ondan haber geldi bu aksam iş cıkışı bakıcaz inş beğenirim yaa dua edin bana,bide nişanlım dün akşam mutfakta yada odada yalnız kalamadık diye deli oldu,bana mutfaga gel diiye kaş göz yaptı ama gidemedim sadece annelerimiz vardı odada,sonra telefonumu ısteme bahnesiyle dısarı cıkmamı ıstedı ondada cakmadım olayı kalkalım artık dedim,bi kızdı eve bırakana kadar konusmadı benle sabah gönlünü zor alabildim beyefendinin,hee birde uçak biletlerimizi alıyo şimdi nişanlım çok sevinçliyim o yuzden
bilmiyorum canım ben siteyi.
ıkeadan bende aldım onlardan 8li ama onlar ahşap olduğundan rardüselerimi montlarımı asarım die düşündüm
bakalım gidebilirsem bu akşam alırım inşş
Ah ahhh 2 kilo verdim ya hahah ama iyi oldu
evett yine işe başlayamamanın verdiği azıcık muzurlukla sizlerle birlikteyim :))
Babam kk da dolaştığımı görse yakacak çıramı :)
Her neyse size birazcık listemden bahsedeyim
İlk ve önemli eksiğim ütü masası ve kurutmalık(kurutmalık neyse de ütü masası önemli düzgün birşey istiyorum )
Süpürge ve kürek balkon için :44:
Sürahi&Karaf ve bardak takımı (bunu da paşabahçeden 150 tl ye mal edebileceğimi düşünüyorum )
Su ısıtıcı (Arzumun minik yeşil rengi olanlardan isitiyorum hem fiyatı uygun hemde çok şirin )
Ekmek kutusukafama göre hoş birşey bulamadım (a
Banyo seti beyaz Seramik olanlardan istiyorum geçen trendyolda 50 tl ye inmişti kaçırdım o fırsatı biraz daha beklemem gerecek
Ayak havlusu (englissh home da 15 tl miydi neydi tam misafirlik nakışlı güllü :)))
Mutfağıma kahve köşesi için fiskos masası (ikea da 50 tl ye var oradan alacağım :)
Kupa cup cake li bernardoda gördüm hazır kampanya varken 8 ad. alayım diyorum 45 tl ye gelicek (sizce fazla mı ?? )
Tepe home da bardak altlığı alıcam 1,95 TL ye ad. fiyatı
Ufak odam için yine tepe home dan 13-18 tl ye renkli vazo alacağım turkuazz rengi :))
Tantitoni den Seramik tavası 13-15 tl ye
Şimdi kızlar gereksiz gördüğünüz fiyatı çok yüksek daha uygununu tavsiye edebilecekleriniz ve olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum
Çünkü tek başıma yapmaya çalışıyorum bazı şeyleri bana en iyi destekçi Sizlersiniz Çikolatalı Pastalarım
Oyy evini görmek için sabırsızlanıyomm, gelin evi ne olursa olsun çok güzle oluyo herşey yeni herşeyy tertemizzz, allah huzurla oturmayı nasip etsin.
Benimde ev alınacaklarda var eksiklerrr bi koçtaşş bi ikea yaptımmı bitiyo hepsiciğiiTüm alacaklarımı bu ikiyerden beğenmiştim.
mutfağa çöp kovası
banyoya çöp kovası
wcye çöp kovası
banyoya wcye fırçalık
banyoya sabunluk tk.
banyoya paspas tk
banyoya terlik günlük havlu
mutfağa günlük havluu
bu tarz banyo ve wcyee ağırlık vermem lazım çeyizimmm hepp mutfakk malzemesiii, kaç yıldır alıyorum daha mutfağı tamamlayamadımm
Günaydınlarr iyi bendee eksikleri gidermeye çalışıyomm, soruma cvpv verdiğini göre sensin, artık sana komşu dicem hem öyleyizz zaten, hemde ismini bilmiyorum ondann
Hmm bak okuyunca aklıma geldii ütü masasıı, çamaşırr kutumalığıı daha çokk varrda iştee buraya sığmıycak diye korkuyomm
Günaydın bayanlar gününüz aydınlık olsun
su bardağı canavarı olaraktan bu hafta yine su bardağı aldım aslında almam gereken su seti(misafirler için)annem bana gittiği kurstan platin su takımı yaptı istanbul figürleri olan bir ara resmini çekerim size göstermek için diyorumki şu paşabahçede satılan fiyatları 300 kusur olan platin su setlerini annememi yaptırsamsürahisi ile takım olan setlerden yani...neyse allah herkese güç kuvvet versin zor işler...
çamaşır kurutmalığı ve ütü masasıdaha bunlar var dimi
kızlar çok hızlı ilerliyosunuzz yetişemiyorumm
Eki Görüntüle 400302
Birde şöyle bir set var bende
boşuna o kadar para vermişim diyorum
Misafir için kullanılır buda
Bazen nişanlım kızıyo herşey misafir için mi diye
kızlar çok konuşmayın heee
bir kaç saatliğine aranızda olmayacağım
kzılar napıyosunuz ya bende çok dalgınım bu aralar o kadar yoğunum şu iş olayını beklişyorum inş. güzel haberler gelir banaaa offf çokmu isyorum ya inş. hayırlısı olsun kurtulayıımmmmmmm bendeeee
gunaydın kızlar bn geldım nasılsınız bakalım bn cok heyecanlıyım az once gelınlıkcım aradı hafta sonu provaya cagırdı. bn ılk provaya sadece camasırla gıdıcem sanıyodum o yuzden hıc ayakkabı bakmamıstım ve dusunmemıstım ama kadın bana ayakkabı ve camasır getır dedı. cumartesı sabahtan cıkıp ayakkabı bakıcam ıns bulurum o gun 3 e kadar halletmem lazım sonra gelınlıkcıye gıdıcem cok tuhaf bı duyguymus ılk provam ortada bısı yok etek boyu ve bedene bakılıcak normal kumaslarla ama acayıp heyecan bastı sımdıden. ıcımde kelebekler var sankı. bu arada ev ıcın boyamızı aldık marshall damla sakızı rengı. sarımtırak bı renk kırık beyaz gıbı. ıns umdugum gıbı olur duvarda da hayal kırıklıgı olmaz. bıde gecen aksam koctas ta gezerken renklı 3lu demet prızlerden gordum seker pembe aldım mutfakta tezgah arasında kullanınca tatlı duru dedım resım aradım ama bulamadım ama cok guseller sızlerede sıddetle tavsıye ederım. ay ne cok yazdım hızlı hızlı ıcımdekı kelebeklerın etkısı olsa gerek
Teşekkür ederim tatlim begenmeniz beni çok mutlu etti
Benimki de eski modellerinden tatlım :))
Krem rengi üstüne yeşil renk işlemesi var kaftanı böyle
İçi fuşya renginde şalvar&bustiyer
Tacı telli duvaklı örgü şeklinde geliyor
Alnıma yeşim taşları dökülüyor
Değişik birşey yaaa :))
Seninn ki nasıl aynısını mı kiraladık acaba :)))
bnmkıde eskı modellerden sımdı yenı parlament mavısı gelmıs ona bıttım ama kırasına 500 dıyo ıyıce abartmıslar yoksa degıstırıcektım ama hala eskı modellerde kaldım :)))) bnmkı pembelı kremlı senın dedıgını bılıyorum sanırım. bak bnmkı bu. bıde yesıl var sultanıyegahtan kıraladıgım ama onun resmını cektırmedıler.
bencede almıyım sonra onları saklamakta bır suru angarya zaten. dogru soyluyosun cnm
gunaydın kızlar bn geldım nasılsınız bakalım bn cok heyecanlıyım az once gelınlıkcım aradı hafta sonu provaya cagırdı. bn ılk provaya sadece camasırla gıdıcem sanıyodum o yuzden hıc ayakkabı bakmamıstım ve dusunmemıstım ama kadın bana ayakkabı ve camasır getır dedı. cumartesı sabahtan cıkıp ayakkabı bakıcam ıns bulurum o gun 3 e kadar halletmem lazım sonra gelınlıkcıye gıdıcem cok tuhaf bı duyguymus ılk provam ortada bısı yok etek boyu ve bedene bakılıcak normal kumaslarla ama acayıp heyecan bastı sımdıden. ıcımde kelebekler var sankı. bu arada ev ıcın boyamızı aldık marshall damla sakızı rengı. sarımtırak bı renk kırık beyaz gıbı. ıns umdugum gıbı olur duvarda da hayal kırıklıgı olmaz. bıde gecen aksam koctas ta gezerken renklı 3lu demet prızlerden gordum seker pembe aldım mutfakta tezgah arasında kullanınca tatlı duru dedım resım aradım ama bulamadım ama cok guseller sızlerede sıddetle tavsıye ederım. ay ne cok yazdım hızlı hızlı ıcımdekı kelebeklerın etkısı olsa gerek
valla aslında öle cok bı adet yok ama bnm ıcımden geldı ıkı tane bındallı kıralama sebebıme gelınce napıyım ıkısınıde cok begendım karar veremedım bnde ıcımde kalıcagına ustumde kalsın dedım hahahaha
bnmkıde eskı modellerden sımdı yenı parlament mavısı gelmıs ona bıttım ama kırasına 500 dıyo ıyıce abartmıslar yoksa degıstırıcektım ama hala eskı modellerde kaldım :)))) bnmkı pembelı kremlı senın dedıgını bılıyorum sanırım. bak bnmkı bu. bıde yesıl var sultanıyegahtan kıraladıgım ama onun resmını cektırmedıler.
Canım çok beğendim güle güle kullan senin elbiseli model sanırım :)) bana elbiseli ve yeni modelleri kiraya vermediler nedeni de 1,5 m. lik hatun olduğum için deforme olur diye vermediler :)))
bencede almıyım sonra onları saklamakta bır suru angarya zaten. dogru soyluyosun cnm
Azıcık alışveriş sitelerine bakayım dedim sayfalar dolmuş kızlar o yüzden listem biraz uzun kusura bakmayın
tatlı mutlu neşe dolu geçsin canım o 3 saatiniz
Allah yardımcın olsun canım yaa ben istanbuldayım Ankarada bilmiyorum hastane yardımcı olamayacağım üzgünüm
ne saçma zihniyetler var yaa bide bunlar başa geçip yetkili oluyo valla canım sana tekrar söylüyorum Allah sabır versin
sizin hala senin yaptığın şakaya parlaması olayından mı aranız limoni?
günaydın canım hoşgeldin
aynen tatlım bende öle yapıcam
güzel geçmesine çooook sevindim canımmmm
taksitle aldığım tablolarım var bu ay son taksiti vericem kısmetse o zaman harçlığımdan daha çok param kalacak inş. bende askılarımı vs alırım o zaman
ohh ne güzel olmuş bende aksine kilo alıyorum hiç dikkat etmiyorm kendime yaa
45 tl olan kupalar bana biraz pahalı geldi canım 8 tane olmasına da gerek varmı bilemedim ama onun dışındakiler iyi listende
bende tereddütlüyüm canım :)) bakalım araştırmalara devam :))
evet bende öyle komşuyuz diye hatırladım ama emin olmadığım için sordum canım melike benim adım bu arada
kayınvalidem çamaşır kurutmalığı var alma dedi ütü masamıda önceden babam almıştı ama iyi güzel bişi Allahtan aradan çıkmış bunlarda
günaydın canım ne güzel annen yapmış işte alma tabi hem çokta anlamlı olur
evet bide bunlar var iyiki halletmişim ben
aynen yetişemiyorum
bende aldım bunlardan karacanın
hadi bi koşu git gel konuşmuyoz biz
selam canım Allah gönlüne göre versin inşallah
yaa aranızda bi ben kaldım gelinliksizzzzzz
ne güzel canım heyecan basacak tabi darısı başıma inşallah
dediğin prizlere bi bakayım koçtaş bana yakın
duvar renginizde çok hoş olacak inşallahhh
canım bende çok beğendim gelinliğinide ayakkabınıda bindallınıda güle oynaya giy inşallah
hayırlı olsun canımmm
kızlar ya size bişey sorcam bugün haberlerde demet akalının kına fotolarına baktınız mı bilmiyorum ama benim hem kına hem düğün beraber olacak ya başka şehire gelin gidceğim için zaten,bindallılardanda pek hoşlanıyorum gelinliğimin üzerine öyle bir ceket giysem sizcede hoş olmaz mı hem gelinlik giy çıkar uğraşmam ne dersiniz kızlar hem masrafıda az olur
resmini silerek alıntıladım canım
çoooook beğendim çok güzel sanada çooook yakışmış güle güle mutlulukla giy inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?