2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

evet canım ya maşşallahları var takip etmekte zorlanıyorum bende çoğu zaman :))

Günaydın kızlar herkese mutlu günler
Chnhn günaydın tatlim kimse yok bu sabah nereler ki

direk yasmin kullansam olmaz mı ya..ben gidememki dra((

neden gidemiyorsun ki doktora ? kan testi yapıyorlar karaciğere, hormonlara vs. bakıp sana uygun olan doğum kontrol hapını veriyorlar. Bence kafana göre başlama, doğum kontrol hapının bir reçetesi var çarşaf gibi insanın gözünü korkutuyor. Doktor kontrolünde kullanmalısın

canım benim sıkma canını zamanla anlıcaktır seni. kıskanarak biyere varamıcanı anlat bence ona sana güvenmeli. bende 200 den fazla erkeğin olduğu bi yerde çalışıyorum ve nişanlım o şekilde düşünse kafayı yerdi herhalde. halbuki ben onu iş yerindeki 1 kızdan kıskanmıştım
şimdi bende kıskanmıyorum oda sonuçta ikimizinde niyetinde öyle bişey yok sende konuş nişanlınla canım sıkma canını

kızlar dün bir ara yoktum aranızda ya akşam yazdıklarım gerilerde kalmış, tabi sizde yoktunuz, alıntılıyorum

Son düzenleme:

evet canım doktor kontrolünde olmalı bencede

ben Allahtan bayan ağırlıklı bir yerde çalışıyorum valla, benim kide kıskançlıktan ölürdü

Günaydın canlarımmmm....
Dün birkaç eksik daha kapattım...
çay süzgeci, makarna süzgeci ve kızartma tenceresi aldım

Günaydın kızlar :)

bugün pek kasvetli geldi bana ama yinede umutsuzluğa kapılmak istemıyorum önce hazıran 1 e kadar gün sayıcam sonra eylül 22 ye, böylece daha hızlı geçer belkı de :)

günaydın canlarrr .... hayırlı cumalarrr ..bugün bol bol dua edelim inşallah. bu arada dün akşam kimssecikler yokken bir soru sormuştum şimdi yine tekrarliim kızlık soyadlarınızı kullanacakmısınız evlenince?

Herkesin kendi kararı kendi doğrusu ama ben nişanlımın soyadını kullanacağım ille de kendi soyadım olacak diye diretmeye gerek görmedım :)

evet canım doktor kontrolünde olmalı bencede

ben Allahtan bayan ağırlıklı bir yerde çalışıyorum valla, benim kide kıskançlıktan ölürdü

kıskançlıktan bahsetmişiniz de o birazda alıştırmaya bağlı nişanlımla ilk tanıştığımızda iş çıkışı en samimi bayan arkadaşımla alışverişe çıkmıştım posta koymuştu yok öyle akşam vakti dışarı çıkmak demişti şimdi iş çıkışı bazen onada bahsettiğim erkek arkadaşlarım var tabi yanımda olsa tanıştıracamda onlarla görşeceğimi söylüyorum birşey bile demiyo ama en baştan ipleri onun eline verseydim vay halime :) zaten çalıştığım birimde tek bayanım sürekli erkeklerle şantiyeye gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…