- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.181
Pardon kıslarr haklısınızz, 23 nisan gelinlerimiz varrdı. Ben 5 mayısa odaklanmışım
Balayından dönsünler bakalım nasıl geçmiş düğünlerii anlatırlarrr
kalplerasi canım ben kendi soyadımı kullanıcam nişanlım başta kullanırsın demişti daha sonra fikrini değiştirdi gerek yok bence kullanma dedi bende kullanmak istiyorum dedim ben istemiyorum dedi çok kızdım. nikah günü almaya gittiğimizde kendisi söyledi memura nişanlım kendi soyadını kullanmak istiyor dedi çok şaşırdım dilekçemi doldurdum çıkınca hani istemiyordun dedim sen istiyorsan ve mutlu olacaksan bende mutlu olurum dedi aşkııımm benim yaamutlu sona bağladık
günaydın tatlım hayırlı cumalar son haftan hayırlı geçer inş.
Günaydın Kızlar.....
Hepimize hayırlı cumalar...
Dün gece ödüm koptu ne kadar bildiğim dua selavat varsa getirdim... Simavdaki depremi hafif de olsa bursa da hissettim.
Çok şükür ki ölen yada yaralanan olmamış. Anlıycanız güne kötü başladım(
Çok moralim bozuk kızlar çokkkkk...formasyon kaldırılmış yaaa...nasıl yapabilirler bunu....hep bizemi denk gelmek zorunda... :2::2:
Allah'ın maptık biz sana böyle bütün olumsuzluklar bize denk geliyor...
Nişanlımın bu sene okulu bitiyordu..formasyon alıcaktı çok istiyordu bilgisayar öğretmenliğini...şimdi nasıl söylerim ben ona formasyon kalkmış diye
ne okudu kendisi canım bitirdiği bölümde iş imkanı nasıl ...ve direk bu yıl geçerli olacakmı bu karar off çok sevdiğim bi iki arkadaşım da vardı ..sen içini ferah tut canım allah bi kapı kapatır daha iyisini açar bazen bizim hayır bildiğimizde şer şer bildiğimizde hayır olabilir ...
Çok moralim bozuk kızlar çokkkkk...formasyon kaldırılmış yaaa...nasıl yapabilirler bunu....hep bizemi denk gelmek zorunda... :2::2:
Nişanlımın bu sene okulu bitiyordu..formasyon alıcaktı çok istiyordu bilgisayar öğretmenliğini...şimdi nasıl söylerim ben ona formasyon kalkmış diye
kızlar dün bir ara yoktum aranızda ya akşam yazdıklarım gerilerde kalmış, tabi sizde yoktunuz, alıntılıyorum
günaydın canlarrr .... hayırlı cumalarrr ..bugün bol bol dua edelim inşallah. bu arada dün akşam kimssecikler yokken bir soru sormuştum şimdi yine tekrarliim kızlık soyadlarınızı kullanacakmısınız evlenince?
:80: günaydın Canlar.... Hayırlı Cumalar hepimizeeeee.....
son 1 haftam kızlarrrrr...
aklıma salona ilk giriş anımız geliyor ve işte o zaman bende heyecan tavan yapıyoooooo
Arkadaşlar sizdede oldumu bilmiyorum ama hani ben heyecansız falanım ya allahım nikah başvurusuna gittiğimde kalbim sıkıştı aklım kaydı :) acaip oldum bi heyecan bi korku bi seersemlik düğünüm 29 haziranda nişanlım nikah tarihine 27 mayıs dedi tamam dedim ya eve geldim nasıl yani neden 1 ay önce nikahı kıyıyoruz diye düşünüp durdum :)
kalplerasi canım ben kendi soyadımı kullanıcam nişanlım başta kullanırsın demişti daha sonra fikrini değiştirdi gerek yok bence kullanma dedi bende kullanmak istiyorum dedim ben istemiyorum dedi çok kızdım. nikah günü almaya gittiğimizde kendisi söyledi memura nişanlım kendi soyadını kullanmak istiyor dedi çok şaşırdım dilekçemi doldurdum çıkınca hani istemiyordun dedim sen istiyorsan ve mutlu olacaksan bende mutlu olurum dedi aşkııımm benim yaamutlu sona bağladık
günaydın tatlım hayırlı cumalar son haftan hayırlı geçer inş.
Pardon kıslarr haklısınızz, 23 nisan gelinlerimiz varrdı. Ben 5 mayısa odaklanmışım
Balayından dönsünler bakalım nasıl geçmiş düğünlerii anlatırlarrr
Günaydın Kızlar.....
Hepimize hayırlı cumalar...
Dün gece ödüm koptu ne kadar bildiğim dua selavat varsa getirdim... Simavdaki depremi hafif de olsa bursa da hissettim.
Çok şükür ki ölen yada yaralanan olmamış. Anlıycanız güne kötü başladım(
Ya nasıl 22 23 Nısan geçti 22 Eylül de gelsin ya artıık
dün akşam eve gittiğimde dolabımı düzenledim kızlar yazlıkları yerleştirdim kışlıkları çıkardım, hazır çıkarmışken koliye koyayım dedim malum önümüzdeki kış evli olucam bidaha koli yapmaya uğraşmayayım dedim. Bi an kötü oldum evimde son günlerim olduğunu tekrar hatırladım bıraktım herşeyi oturdum ağladım. Annem geldi sonra onunla da beraber ağladıkhiç bu kadar etkileyeceğini düşünmezdim böyle ağlayanlara da aman sanki bidaha gelmiceksiniz derdim ama öyle olmuyormuş içinde olunca anlıyormuşuz
soyisimden konu açılmış...
ben mustakbel eşimin soyismini hiç beğenmiyordummm (!) bundan dolayı kullanmayacağımı dile getirdim... üzüldü tabi zavallım onun elinde olan birşey değil ki ne yapsın
ve buna bir çözüm buldum, soyismini değiştirttimdilekçemizi ocak ayında verdik adliyeye... mahkeme süreci biraz uzun sürüyormuş ama olsun...
işin kötü tarafı henüz babasına bunu söyleyememiş nişanlım
ama kusura bakmasınlar, iş hayatında oldukça iyi bir konumdayım, ayrıca ileride çocuklarımın bu soyisimle dalga konusu olmalarını asla istemem.
pazartesi nikahım var... fakat mahkeme sonuçlanana kadar nufus kağıdımı ve diğer resmi evraklarda ki soyismimi değiştirmeyeceğim...
Canım ben o avizeyi eskidji yani bit pazarından 75 tl ye aldım kullanıcam yaa değiştirmiycem sonuçta deliklerden oluşan bi silüet sonuçta takılmıycam çok içime sinerek aldım çünkü
ben nişanlımın soyadını kullanacağım istemiyo kendi soyadımı kullanmamı zaten ikisini söyleyince kulağıma hoş gelmedi bide uzun oluyo sevmedim öyle bende tamam dedim
günaydın canım son 1 hafta kalmış heyecan tavan yapmaz mı yaaa yapar tabi ben şimdiden salona ilk çıkış anını düşündükçe tuhaf oluyorum seni düşünemiyorum bile 1 haftaaaa
bende heyecanlandım bi tuhaf oldum bizimde 16 gün önce olacak resmi nikah
ne güzelllll
eveeeet ilk gelini verdik hayırlı uğurlu olsun sıra bizlere geliyorrrr
günaydın canım depremmi oldu yine benim haberim yok
ilk gelini verdik şimdiden sonra sırayla gelecek bizede sıra mayıs gelinlerimiz var haziran temmuz ağustos eylül ekim bide aralık gelinimiz var kasımda varmı kızlar?
bende kötü oluyorum toparlıycam kışlıkları elim gitmiyo
nasıl bi soyadı vardı acaba çok merak ettim:44:
isyan etme canım vardır bunda da bi hayır
kızlar sabah sabah işe geç kaldım gözlüklerimi bulamadım o yzden zorlanıyorum okurken ve yazarken biraz geriden gelebilirim
hoş geldin canım
Hoşbuldum canım naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?