2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

evet canım elbette var, herşey mutluluğum için bir de.... :44:
onlar zamanında çok sıkıntı çekmişler diye ben de sıkıntı çekmemeliymişim. sanki şimdi az sıkıntı çekiyorum
halledicez bi şekilde. 10 sene borç ödemek var işin ucunda, nişanlımın bütün maaşı krediye borca harca gidecek benim maaşımla geçinicez. ama bana güven dedi, ben de güvendim napıyım

benim nişanlımın ailesi bir düğünü yapıcaktı onu bile yapmıyor zerre faydası yok ama nişanlımın dedesi ameliyat oldu yaşı ileri beni görmek istiyordu torununu düğününü göremeyeceğini ömrünün yetmeyeceğini laf arasında görümceme söylemişti ben dayanamadım nişanlım dedemi görmeye gidelimmi dedi direk uygun deil dedim sonra düşündüm gidersem hem ihtiyar bir adamı mutlu edecektim hemde nişanlım mutlu olacaktı ailesinin yanında daha sağlam durabilecekti ailele istişare ettim cumartesi gece yola çıktım pazar sabah ordaydım pazar gecede sivastan yola çıktım kim için nişanlım için çünkü o benim ailemi ailesi gibi görmüş ben gelip onun ailesine karşı bana bir faydaları olmuyor diye tepkili davranmamalıyım neden benim kuracağım yuvada huzurum olsun diye yaptığınız herşey aslında kend mutluluğunuz için belki sizlen yaşça benden daha küçüksünüz o yüsden biraz daha fevri olabiliyorsunuz ben en yakınımdan biliyorum abimden yengem abimi resmen bizden uzak tutmaya çalışıyor annemi çok üzüyor ki annem kzıı gibi görmüştü şimdi annemde ona tepkili abim eşini ve annesini seven bir erkek olarak öyle inciniyor yıpranıyorki arada sıkışıp kalıyor bunu paylaşmıyor ama hissediyorum siz eşinizin ailesine kızgın kırgın oldukça sadece eşinizi yıpraıtır içine kapatırsınız mantıklı olun

Canım emek olmadan yemek olmuyor
Tabi birşeyler sahip olmanız için sıkıntı çekceksiniz
Bu sıkıntılarda geçecek
Sen kocanla mutlu günleri düşün tatlım
Bazı durumlara da aileni çok karıştırma yoksa evlenincede karışırlar kırmadan güzel dille anlat ailene

işte bu nişanlının sana saygısı sevgisi katbe kat artar kan su olmaz o annesi unutmayın bizlerde anne olacaz inşallah

He tamam şimdi anladım canım bende düğünden 1 ay sonra falan mevlüt yapmayı düşünüyorum sen önce okutacakmışsın oda olur

onların bohçasınıda çocukmu alıyo haaa o zaman ayrı yok walla bizim bohçaları annemler hazırlıyo canım 3 amca 3 hala 2 teyze 3 dayı hepsine yapıolar birde anne babası kız kardeşi erkek kardeşi

canım bizde de nişanlımda da ayrı gayrı yok aldığımızı eve veriyoruz masraflar ortak biz evlendikten sonra iki tarafta bize borç bırakmayacak ama

katılıyorummm

Sen eğer hap kullanıcaksan başlaman lazım bir an önce
Benim bildiğim en geç 1 ay önceden başlaman lazım

canım daha pek bir araştırma yapmadım bu konuyla ilgili. en az 1 ay önceden mi başlanıyo illa..regl döneminin 1. günü diye okumuştum..ben regl olup 1 hafta sonrada evleniyorum ... o zaman haziran reglimde başlasam geç mi kalıcam yani... ayy bu konuda beni çok geriyo ya....ya hap bana ters etki falan yaparsa korkuyorumda..

o zaman bir ay önceki adet döneminin 1. günü başla canım yan etkisi en az olan doğum kontrol hapı yasmin dir bilginiz olsun...sakın diane 35 kullanmayın baş dönmesi mide bulantısı uyku sorunu yapar

o zaman bir ay önceki adet döneminin 1. günü başla canım yan etkisi en az olan doğum kontrol hapı yasmin dir bilginiz olsun...sakın diane 35 kullanmayın baş dönmesi mide bulantısı uyku sorunu yapar

ablam eczacıda sağolsun az biraz ilaçları bilirim...

kızlar napıyosunuz ya çiğdem sinirlenmiş fazla üstüne gitmeyelim ay ben alc seviyorum kayınvalidemi ama teyzesi öğretiyo kadını bana karşı değişti ama ben öle görüyorum nişanlımda yok seni çok sevyo diyo neyse büyüklük bende kalsın ben alcm hediye sonuçta büyük sevinir.annanesinede alcmmm ptırcığa çok sevinir yaşlı kadın sonuçta kayınvalişdemden onu ayıramam üç kuruşluk şey için yani üç hediye alcmmm

1. benim babam herşeye karışmaya, herkesi yönetmeye çok meraklıdır.
2. hadi ben ona bi şekilde anlattım az bi ihtimal olsa da bu mümkün.
3. ya bu nişanlımın babası olacak adam ne utanmaz bir insandır ki hiç yardım etmiyor. babamın amacı işime taş koymak değil o adama sinir oluyor. resmen emperyalist devletler gibi sömürüyor nişanlımı. bi insanın cebinden oğlu için 5 kuruş para çıkmaz mı. ben çağırdım onu konuştum. ben hiç tarla satmadm dedi. iyi halt etmiş. tarla satmamak için oğlunu süründürüyor. yarın bana miras mı bırakacak hayır. ne varsa borçlarına gidecek zaten. dünyaya yaşamaya gelmiş adam. zaten istemem miras falan hepsini kefenine koysun götürsün. ben en güzel geçireceğim zamanlarda hep ağladım. babam artık nişanlımla bi yere de salmıyor. nişanlı gibi gezemedim bile. hepsi o adamın suçu. bedavadan oğlumu evlendirdim diye geçinecek. sevmesem bir dakika katlanmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…