- 8 Ocak 2011
- 1.018
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.101
abcde_123
Allah yardımcın olsun canım
Hayırlısıyla olur hepsi inşallah
Çok geçmiş olsun öncelikle
Tatlım bence artık ailene dur demelisin
Yoksa evlenincede huzurlu olamazsın
Sen bu adamla ömrünü geçirceksin
Bence bazı konuları senin tercihine bıraksalar daha iyi olur
Kendi aileninde üzülmende biraz rolü var sanırım
İnşallah çok mutlu olursun canım
herkes kendi derdine göre yorum yapıyor ama hakılsında aslında
sen nie kasılıyon ben anlamadım fazla bi vaktinde kalmadı iyi dşün taşın canım
sen bu olaylarda baya kırılmışsın belli kim olsa kırılır gerçi benim en çok yaşadığım durum seninki sadece kayınvalide değil çevremdeki herkesle senin düştüğün duruma düşüyorum insanlar iyice kötü ve art niyetli mi olmuş anlamadım aslında o kadar iyi niyetle bişi söylüyorsunki karşı taraf seni nasıl anlıyo bi anlık şok yaşıyorsun seni anlayabiliyorum canım ama hepsi geçer merak etme sen yuvanı huzurunu düşün
bu açıdan da bakılması lazım bende üzülmüştüm kızların aralarının böle olmasına biz en son bu ayın başında çıktığımız çarşıya kadar hiç sorun yaşamadık gerçi o çarşıda da benim suçum yoktu teyzem laf etmişti ama biz yine aramızı düzelttik yani sorun yaşamadığım için çok şükür, senin gibi düşünüyorum ama sorun yaşasam diğerleri gibi düşünürmüydüm bilmiyorum gerçi sende ailesinin ilgisizliğinden şikayetçisin ve buna rağmen böyle düşünmüşsün tebrikler
kız annen napmış sana öle ne borç açmış hemde karşı taraf aynı muameleyi yapmamış sadece aileye getirmiş yazık boşa masraf bu bohça işi yaa
dediğin iki konuyu bende düşünüyorum yaa:44:
Daha kahve içecektik yahuuuu
İyi akşamlar tatlım
evet canım elbette var, herşey mutluluğum için bir de.... :44:
onlar zamanında çok sıkıntı çekmişler diye ben de sıkıntı çekmemeliymişim. sanki şimdi az sıkıntı çekiyorum
halledicez bi şekilde. 10 sene borç ödemek var işin ucunda, nişanlımın bütün maaşı krediye borca harca gidecek benim maaşımla geçinicez. ama bana güven dedi, ben de güvendim napıyım
Çok doğru yazmışın tatlım...bizim şimdi yaptığımız herşey bize evlenince koz olarak kullanılabilir..nişanlımız bizi koruyamaz bişey diyemez o zaman..ben böyle bişey olsun istemiyorum...nişanlım üzülmesin..ben alttan alınca bana bişey olmaz..sadece nişanlımım gözünde yükselirim o kadar...
Yook canım düğünden önce ben öyle çeyiz serme yapmak istemiyorum. evimi kullanabileceğim gibi yerleştirip sonrasında da evde dua okutmak istiyorum...
O zaman evimin şeklini görmek isteyenler görür tabak çanaklarımı görmelerine yatak odamdaki çamaşırlarımı görmelerine gerek olduğunu düşünmüyorum şekerimm...
Ayy konuyu dağıttım yani düğünden 1 hafta 10 gün öncesinde evimde dua okutup sonrasında da imam nikahımızı kıydırmak istiyorum :))
onların bohçasınıda çocukmu alıyo haaa o zaman ayrı yok walla bizim bohçaları annemler hazırlıyo canım 3 amca 3 hala 2 teyze 3 dayı hepsine yapıolar birde anne babası kız kardeşi erkek kardeşi
Şunu aklınıza yazın bir defa kayınvalidenize birşeyler yapmanız sadece onu sevip saymanız deildir nişanlınızı doğurup bu yaşa getiren insanlara nişanlınıza olan saygı sevgnizden ötürü saygı duyarsınız sen kayınvalidenin değil nişanlının gönlünü hoş etmek için ona hediye alacaksın ha tabi gönül isterdiki kayınvalidenle aran iyi olsun onuda sevdiğinden al ama olmuyorsada nişanlınızı mutlu etmek namına en azından onu doğuran kişiye saygı duyduğunuzu gösterin ....ve kayınvalidenizin eline koz vermeyin sıkıntınız varsa sen annene alacan ona almayacan bu kadın illaki oluyla konuşacak dallanıp budaklanarak anlatılcak adam sana birşey demesede üzülecek bir erkek için en kötü şey eşiyle annesi arasında kalmasıdır o yüsden hassas ince davranın anlık öfkeyle gelecekte kuracağınız yyuvanıza sıkıntı düşürmeyin...
Çok doğru yazmışın tatlım...bizim şimdi yaptığımız herşey bize evlenince koz olarak kullanılabilir..nişanlımız bizi koruyamaz bişey diyemez o zaman..ben böyle bişey olsun istemiyorum...nişanlım üzülmesin..ben alttan alınca bana bişey olmaz..sadece nişanlımım gözünde yükselirim o kadar...
ben deldim kızlar kaçıncı sayfada kalmıştım bakim kim biliyor, el kaldırsın ?
Sen eğer hap kullanıcaksan başlaman lazım bir an önce
Benim bildiğim en geç 1 ay önceden başlaman lazım
canım daha pek bir araştırma yapmadım bu konuyla ilgili. en az 1 ay önceden mi başlanıyo illa..regl döneminin 1. günü diye okumuştum..ben regl olup 1 hafta sonrada evleniyorum ... o zaman haziran reglimde başlasam geç mi kalıcam yani... ayy bu konuda beni çok geriyo ya....ya hap bana ters etki falan yaparsa korkuyorumda..
o zaman bir ay önceki adet döneminin 1. günü başla canım yan etkisi en az olan doğum kontrol hapı yasmin dir bilginiz olsun...sakın diane 35 kullanmayın baş dönmesi mide bulantısı uyku sorunu yapar
o zaman bir ay önceki adet döneminin 1. günü başla canım yan etkisi en az olan doğum kontrol hapı yasmin dir bilginiz olsun...sakın diane 35 kullanmayın baş dönmesi mide bulantısı uyku sorunu yapar
Canım emek olmadan yemek olmuyor
Tabi birşeyler sahip olmanız için sıkıntı çekceksiniz
Bu sıkıntılarda geçecek
Sen kocanla mutlu günleri düşün tatlım
Bazı durumlara da aileni çok karıştırma yoksa evlenincede karışırlar kırmadan güzel dille anlat ailene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?