- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.461
ay kızlar uğrayamadım ne zamandır, geçmişi okumaya çalıştım ama ne kadar yetişebildiysem artık :)
hazırlıklar hızla devam ediyo bende de, geçen hafta eminönündeydik, yarın da gidicez. baya bi hallettik ıvır zıvırları.
ben geçen hafta eminönünden hazır süslü kına paketleri, halay mendilleri ve kuruyemiş keseleri aldım, herkese dağıtılmak üzere. genç kızlara kırmızı duvaklar ve püsküllü, süslü mumlar aldım. hediye olarak da kendi hazırladığım minik parfümler dağıtıcam :)
biz de iki davetiye arasında kalmıştık, ikisini de yaptırdık :)) 250 adet bastırcaktık, 100'ünü birinden, 150'sini diğerinden yaptırdık, içimizde kalmadı :))
iyi geceler kızlar kına çok güzel geçti okadar çok oynadımki yarına enerjim kaldımı bilmiyorum :):) resimler elime geçsin hemen yükleyeceğim inşallah düğünde böyle güzel geçer çok daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah öpüyorum hepinizi
canım sıkkın
Son zamanlarda nişanlımla her konuda tartışır olduk ...
Sonra hiçbirşey olmamış gibi devam ediyoruz..
Evlenmekten korkmaya başladım...
Stres stres ne yapacağız yaa((
Aynı durum bizdede var tatlım..ama bu zamanlarda bunlar normal..sakin olmalıyız..kötü düşünlceleri aklımıza getirmemliyiz..
herşey daha güzel olacak..bu stresler, bu sıkıntılar geçecek inş.
chnhn canım bu çarş pazarı nerde ki?nikaha doğru izin alıp erkenden ist.a gidebilirsem ben de uğramak istiyorum..
kızlar bugun eminönüne alışverişe gidicez nişanlımla tabi 2-3 ü bulur malum iştyeim,sizce bohçaya neler almamız lazım benim için,ve önerebileceğiniz dükkan isimi var mı?
son 1haftam 1 gün kaldı çok değişik guygular içindeyim hüzün sevinç korku hepsi varama çok heyecanlanıyorummmm ben inşş allah nasip ederse haftaya EV LE Nİ YO RUMMMMM :123::123::119::119::119::119:
amin canım inşş beğenmene sevindim kısmet olursa bu akşam gidecemmtelefonuma çekerim resimleri inş pazartesi eklerimm ve inşş bi sıkıntı çıkmazzz dua edin kızlar lütfenn
ooo git bakalım bizede fikir olur.aldıkarını fiyatlarını bekliyoruz şekerimm....kına malzemelerine de göz atmayı ihmal etme:)))
peki eminönündeki hanlar cumartesi öğleden sonra ve pazar açık olmuyo demişler bana((( kandırmışlar beniiii....
canım çarşamba pazarı fatihte. çoğunlukla biliniyor zaten baya büyük bir pazar. fatih camisinin orda
Hava çok güzel ama bizim misafirimiz varr.
Markafoniden aldım ben canım.
Şuan trendyolda var aynı takım. Geçen gün geldi beklediğimden güzel oldu.
iyi geceler kızlar kına çok güzel geçti okadar çok oynadımki yarına enerjim kaldımı bilmiyorum :):) resimler elime geçsin hemen yükleyeceğim inşallah düğünde böyle güzel geçer çok daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah öpüyorum hepinizi
kızlar merhaba herkese gününüz aydın,işleriniz rast gitsin...
bir şey sormak istiyorum benim 23 haziranda nişanım var daha bohça için röptoşambır almak şartmı ya ben hiç sevmiyorum röptaşambırı görünce aklıma nuri alço geliyor hepşaka bir yana düğün olunca tekrarmı bohça yapılıyor :26: birde ben makyaj malzemesi istemiyorum desem ayıp olurmu ??
Günaydın sekerler elektrikler yok bugün burda sinir oldum
günaydın canım nasılsın? keyifler nasıl ?
Günaydın tatlim iyi gibiyim klasik pazar iste evdeyim şimdiliksen nasılsın Canim ?
Günaydın kıslar,nasılsınız?
ne var ne yok?
cadica,inşaallah düğünün de mükemmel geçer,darısı başımıza..
Günaydın canım, bende çalışıyorum malesefyoğun değilim Allahtan çık gez yaaa boşver napcan evde
günaydın canım. iş yerindeyim valla nasıl olsuncadica artık evlendi darısı başımıza valla
günaydın canım. iş yerindeyim valla nasıl olsuncadica artık evlendi darısı başımıza valla
Pazar gunude çalışılmazki Canim Yaaa elektrikler yok bizimde ev çok sıkıcı çıkarız annemle biraz gezerim
Ay amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hayırlısıyla inşaallah.kolay gelsin,pazar pazar çalışmak zorunda olmak çok kötü
ben de hafta içi hep h.sonu gelse de doya doya uyusam derim,h.sonu ise sanki iş var gibi sabahın köründe dikilirim,nedir bu ya kendimi kınıyorum
Günaydın kızlarrr. İyi pazarlarr.
Dün misafirlerden haşadım çıkmış durumdayken kayınvalidem aradı sizin ordayız diye ben de davet ettim. Canlandım tabi hemmmen
1 saat kadar oturdular.
Birazdanda buluşucaz.
valla çalışıyoruz kızlar napalım, çok kötü herkes evde ben çalışıyorum
sehker çık gez canım benim yerime de
eylül sağol canım, biz hafta sonu geldi diye sevinemiyoruz malesef
günaydın canım sanada. Kolaylıklar diliyorum, iyi geçer buluşmanız inşallah
Teyzosum çağırdı ona gidicez tatlim düğüne az kaldı diye hergün bir yerlere çağırıyorlar düğünden bı kaç gün oncesine bile arkadaşlarla toplancaz planımız varAyy ben nasıl bırakıp gitcem buraları
ahh sorma canım yaa bende diyorum hep oturmaları bensiz yapmayın diye. son son oturayım sizinle.şu 4 ayımı güzel geçireyim inşallah
Çok zor olcak Yaaa ben alışkın değilim öyle her gün bı yerlerdeyiz gezeriz geceleri eğlenmeye gideriz hazırlıklardan 1 aydır onu bile yapamiyoruZ iyice evlenme moduna girdim ama sevmedim Böyle hiçbenimle beraber bir sürü kisi zorlanacak ben gidince yazda geliyo arkadaşlarımla gezemic artık Sabahlara kadar şarap içip deliler gibi gülemicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?