- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.421
olabilir aslında...
Neyse yarın nişan var zaten kuzenimin yarın da geçsin sonrasında haftada 1-2 gün görüşüp özleyelim birbirimizi
Bencede biz iş yoğunluğundan haftada 1 görüşüyoruz...hergün telde konuşuyoruz ama yüzyüze görüşmek farklı oluyor..görüştüğümüzdede herşey süper oluuyor...
çok sıcak bir antalya sabahından günaydıııınnnnnnnnnnnnnnn kızlar
oohh ne güzel ya ben 18:30a kadar mesaideyim cumartesi çalışmaktan nefret ediyoruuuuuuuummmmmmmmmm
bnde lalden ve sultanıyegahtan kıraladım tatlım. senınkı nası bısı yenı modellerden mı yoksa eskı modellerden mı lalden kıraladıgın bnmkı eskı modellerınden
Benimki de eski modellerinden tatlım :))
Krem rengi üstüne yeşil renk işlemesi var kaftanı böyle
İçi fuşya renginde şalvar&bustiyer
Tacı telli duvaklı örgü şeklinde geliyor
Alnıma yeşim taşları dökülüyor
Değişik birşey yaaa :))
Seninn ki nasıl aynısını mı kiraladık acaba :)))
otomotiv sektöründeyim ya hava da güzel ya gezmeye çıkan herkes bir uğrar mutlaka ben müşteri ilişkileri sorumlusuyum bana bugun ne gerek varsa :)
kızlarrrr
yatak odama şu avizeyi aldım
Eki Görüntüle 400436
normalde istanbul figürlü şeyleri çok severim bunuda o yüzden aldım odayada acayip yakıştı burdaki resimden daha güzel duruyo ışık yakınca o küçük deliklerinden istanbul silüeti çıkıyo ama takıldığım bi nokta var orda cami silüetide var ve bunu yatak odasına taktım?
Ya ben ne dersem sen bılırsın dıyo aslında işime de gelmıyo değil yanı ben zaten kendım karar vermekten yanayım bari onu ıkna etmeye de çalışmıyorum memnunum bu durumdan:)
Ki zaten ben herşeyi tamamen kendı zevkıme göre yapma olayına bayılıyorum, yanı 2 aydır başladım ben ihtiyaçlarımı almaya şuan çeyizimde istemediğim beğenmediğim sırf rica mınnet ayıp olmasın diye bulunan tek parça yok oh mis
Nısanlımda zaten kendı dıyo aşkım ben zevksız bı ınsanım yanı rahatlık kalıte onemlı benım ıcın gorsellıkten anlamam bı senı alırken baktım işte dıyo gulduruyo benı
Kıyafetlerını bıle bırlıkte alıyoruz valla beklentım yok benım alısverıs konusunda ondan o fınansmanla ılgılenıyo sadece
aynen konuscam zaten :) ev yerleşirken düğüne 3 gün kala da izne ayrılırım zaten sen ne iş yapıyorsun
Eminönünde bindallı satan yerler ya çok pahalı yada gerçekten çok kötü.
Ne güzel herşeyi halletmişsiniz. Darısı başımıza
Aldıklarını güle güle kullan.
Gelinliğin istediğinden çok daha güzel olur umarım.
oh ne güzel bişeycik kalmamış gelinliğinin ve abiyenin fotolarını görmek isterim bu arada :)
aynen öyle de birazda huzur ve mutluluk olması lazım
çiğdem dediğin yerlerin sitelerine baktım,çok güzel kaftanlar var,ben ist.da öyle şeyler bulamadım,mecburen bi abiye aldım,ama içimde kaldı.sen ne kadara kiraladın ve bu yerler başka şehirlere de kiralık kaftan gönderir mi sence?arasam,sonra parasını yollasam yollarlar mı?
hayal ediyorum,çok şahane bir kaftan çıkıyor ortaya..kızlar bilginiz varsa yazın lütfen,biz uzakta olmamıza rağmen kiralarlar mı bize?
eylül okudum canım okumaz mıyım aşk olsun
ohoooo sen herşeyini halletmişsin baksana maşallahgelinliğini aldın mı , yoksa diktirecek misiniz? sende kapaılıydın dimi? mutlaka paylaş gelinliğini
abiyeler gerçekten çok pahalı yaaaa arkadaşımın nişanı için bakmıştık ağzım uçuklamıştı.700-800 den aşağı kaliteli abiye yoktu.ben kınam da ne giycem daha almadık yaaa,
o zaman özel yaptır canım... ben kan kırmızısı istiyordum hiçbir yerde bulamadım. en sonunda kadıköydeki ayakkabıcılara gidip tam ayağıma göre bir tane yaptırdım. hem istediğim renk hem de istediğim model oldu. fiyat olarak da normal alacağım bir ayakkabıya denk geldi
çarşamba pazarını hava soğuk olduğu fazla gezmedim kızlar. almak isteyenlere izlenimlerim ;
***mutfak takımları 120-150 tl arasında.
*** işli havlular 10-15 tl arasında (ama çok güzel havlular var,tam çeyizlik.)
***çok güzel seccadeler var.15-25 tl arasında.
***uygun mutfak eşyaları var
Eki Görüntüle 388849 Karaca 42 parça 260 tl
Eki Görüntüle 388848 Bernardo 37 parça 160 tl
Ne dersiniz?
canım uşağa kiralamışlar ama nasıl yaptıkları hakkında fikrim yok
ben yine de bu hafta içi çarşıya gittiğimde ayrıntısıyla sorup sana dönerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?