2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydıınnnnnnnn

hayırlı olsun canım :16:

günaydın canım :3:

günadınnnn 2012 nin en güzel gelinleri ben geldim :3::3::3:

Kızlar dün Salon halılarımı ve
Yemek takımı (8 Sandalye-Masa) aldık
İnt baktım web sayfalarına ama benim aldığım model yok:50::50:

Günaydın kızlar hepinize :3::3: Güzel bir gün olsun bugün inş :32:
Tuğçem ya neden foto çekmedin bakayım hı? Ben şimdi burada meraktan çatlarım ama olmadı yani :44:
Şaka yapıyorum kuzucum..Emin çok güzellerdir. Güle güle kullan tatlım.. :46::46::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Tuğçem ya neden foto çekmedin bakayım hı? Ben şimdi burada meraktan çatlarım ama olmadı yani :44:
Şaka yapıyorum kuzucum..Emin çok güzellerdir. Güle güle kullan tatlım.. :46::46::nazar::nazar:

Ay web istemizde var dediler ondan çekmedim
koltuk takımım filan var ama salon takımı yeni gelmiş dün belki daha ondan yoktur

Tatlım gidince çekersin...Sen duramazsın bizim için gider foro çekersin dimi kuzum :9:

Canım bütün ödemeyi yaptık
Artık ürünlerimi bekleyecğeim
Temmuzda teslim olcak

Dün akşam babam kiracıyı aradı
Mayısın 15 son dedi babam
Bu çocuklarda hazırlık yapcak sizi bekliyorlar filan dedi
Adam söz verdi bakalım inşallah çıkar bir an önce

ilk provada bi kumaşla göğüs ölçüsü alıyolar ikincide etek boyu ölçüsü alınıyo üçüncüde göreces bakalım :) evet gelinlik fotom var ama iş yerindeki pc de daha net fotolar var bunu ilk katalogtan görüp direk beğenmiştim 1513. sayfada gelinliğin fotoları var ...

canım yaa benim beğendiğim hatta o kadar baktım tek beğendiğim model bu. sen nerde yaptırıyosun ne kadar fiyat vverdiler :31:

Temmuzda teslim olcak

çok sevindim bundan sonra ufak tefekleri tamamlarsın atlatmışınız herşeyi babanın evindemi oturacaksınız siz ?

canım yaa benim beğendiğim hatta o kadar baktım tek beğendiğim model bu. sen nerde yaptırıyosun ne kadar fiyat vverdiler :31:

ben ankaradayım canım büyük çarşıda 1300 e yoğun pazarlıklar sonucu yaptırıyorum :) bende girdiğim 2. gelinlikçide katalogdan bu modeli beğendim ve ondan sonra başka hiçbir gelinliğe bakmadım inşallah umduğum gibi olur üzerinde değişiklikler yaptırdım ama yakasını biraz daha kapatıp uzun kollu yaptırcam

Ay web istemizde var dediler ondan çekmedim
koltuk takımım filan var ama salon takımı yeni gelmiş dün belki daha ondan yoktur

Temmuzda teslim olcak

Hadi bakalım inş. tatlım..Çıksında sizde başlayın tamirat işlemlerine..
Dün nişanlıma bir müşteri gelmiş..Glinlik firması varmış...konyada yerini biliyorum ama hiç girmedim dükkana. nişanlım beğendiğim modelleri göstermiş..bunları istediği gibi 1000-1500 arasında dikerim özel dikim yaparım demiş..hafta sonu gidip bakıcam modelleri nasıl dikmişler..kumaşlar nasıl..Konyanın baya eski firmalarından kökenli..Annen güzel orası dedi..İnş güzeldirde nişanlımda maddi yçnden sıkıntıya girmeden gelinlik işini halletmiş oluruz...

ben ankaradayım canım büyük çarşıda 1300 e yoğun pazarlıklar sonucu yaptırıyorum :) bende girdiğim 2. gelinlikçide katalogdan bu modeli beğendim ve ondan sonra başka hiçbir gelinliğe bakmadım inşallah umduğum gibi olur üzerinde değişiklikler yaptırdım ama yakasını biraz daha kapatıp uzun kollu yaptırcam

fiyatı çok iyiymiş canım ben gelinlik 21 de sordum 2500 tl fiyat verdiler bana çk pahalı gelmişti vazgeçmiştim. ama önümüzdeki haftalarda ist gidicez bied ordakilere sorucam..:31:

ya aklıma bişi geldi b arada sizler beyaz eşyanızı alırken hiç küçük elektrikli ev aletleri yanında hediye verildimi :) ya onları beyaz eşyaları aldıktan sonramı alsam acaba hani kampanyalar oluyo ya buzdolabı alana süpürge bedava gibi (::36:

canım biz tüm eşyalarımızı beko aldık. yanında narenciye sıkacağı hediye verdiler,:34:

Merhabaa arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum...:46:
Ben de 21 ağustosta evlenecem :)))))
Allah hepimizin gönlüne göre versinnn:16:

canım hoşgeldin aramıza:32::32:

Kızlar dün Salon halılarımı ve
Yemek takımı (8 Sandalye-Masa) aldık
İnt baktım web sayfalarına ama benim aldığım model yok:50::50:

canım güle güle kullan aldıklarını:46::46:

günaydın canım. bugüne biraz kötü başladım ama düzelecek inşallah:31::31:

hoşgeldin canım günaydınn nasılsın:16:

günaydın canım iyiyim gibi de değilim gibi de sen nasılsın?

Temmuzda teslim olcak

canım çıksınlarda bir an önce sende düzenine bak , onlarında ev bulması taşınması anca olur

çok sevindim bundan sonra ufak tefekleri tamamlarsın atlatmışınız herşeyi babanın evindemi oturacaksınız siz ?

Evet canım babamın bana aldığı evde oturcaz
Ufak tefeklerimde bitti sayılır
Küçük ev aletlerim
Beyaz eşyalarım
Mobilyalarım
Halılarım bitti
Geriye perdelerim kaldı o da ölçüye göre olcak

Evimin tadilatı
Gelinlik ve Kınalık alıcam işte birde

Dün nişanlıma bir müşteri gelmiş..Glinlik firması varmış...konyada yerini biliyorum ama hiç girmedim dükkana. nişanlım beğendiğim modelleri göstermiş..bunları istediği gibi 1000-1500 arasında dikerim özel dikim yaparım demiş..hafta sonu gidip bakıcam modelleri nasıl dikmişler..kumaşlar nasıl..Konyanın baya eski firmalarından kökenli..Annen güzel orası dedi..İnş güzeldirde nişanlımda maddi yçnden sıkıntıya girmeden gelinlik işini halletmiş oluruz...

Hadi hayırlısı olsun kuzucum..İnşallah istediğin gibi olur herşey.
Bak bakalım bi nasıl dikmişler hoşuna giderse diktirirsin

canım biz tüm eşyalarımızı beko aldık. yanında narenciye sıkacağı hediye verdiler,:34:

canım hoşgeldin aramıza:32::32:

canım güle güle kullan aldıklarını:46::46:

günaydın canım. bugüne biraz kötü başladım ama düzelecek inşallah:31::31:

günaydın canım iyiyim gibi de değilim gibi de sen nasılsın?

canım çıksınlarda bir an önce sende düzenine bak , onlarında ev bulması taşınması anca olur

Hayırdır tatlım neyin var?

canım gayet iyi fiyat vermiş gelinlikçi sana.bit gidip bakmak gerekir tabii kumaşları nasıl falan ben kadıköyde bi yerde gördüm geçende 2000 dediler ama hiç güzel değildi kumaşı:50::50:

fiyatı çok iyiymiş canım ben gelinlik 21 de sordum 2500 tl fiyat verdiler bana çk pahalı gelmişti vazgeçmiştim. ama önümüzdeki haftalarda ist gidicez bied ordakilere sorucam..:31:

gelinlik 21 i genelde herkes beğeniyor:34: ama 2500 çok bir fiyatmış bana göre de . bende sevcan gelinliğe sormuştum 1300-1500 arası fiyat vermişti istediğim gelinlik için. ama daha kumaşlarını falan incelemedim mayıs ayında bakacağım gidip, istanbul'a geliyorsan buraya da bak bir,eminönünde dediğim yer

canım gayet iyi fiyat vermiş gelinlikçi sana.bit gidip bakmak gerekir tabii kumaşları nasıl falan ben kadıköyde bi yerde gördüm geçende 2000 dediler ama hiç güzel değildi kumaşı:50::50:

gelinlik 21 i genelde herkes beğeniyor:34: ama 2500 çok bir fiyatmış bana göre de . bende sevcan gelinliğe sormuştum 1300-1500 arası fiyat vermişti istediğim gelinlik için. ama daha kumaşlarını falan incelemedim mayıs ayında bakacağım gidip, istanbul'a geliyorsan buraya da bak bir,eminönünde dediğim yer

İnş iyidir. kuzucum gidip bakıcaz...BU arada neyin var kuzum bişeymi oldu?

Evet canım babamın bana aldığı evde oturcaz
Ufak tefeklerimde bitti sayılır
Küçük ev aletlerim
Beyaz eşyalarım
Mobilyalarım
Halılarım bitti
Geriye perdelerim kaldı o da ölçüye göre olcak

Evimin tadilatı
Gelinlik ve Kınalık alıcam işte birde

Hadi hayırlısı olsun kuzucum..İnşallah istediğin gibi olur herşey.
Bak bakalım bi nasıl dikmişler hoşuna giderse diktirirsin

İnş tatlım hepimizin herşey gönlümüze göre olsun :46:

Ya dantellı sade şık bır gelınlık aramaya başlıycam Mayıs ta heyecandan olucem :)

İnşallah bulabılırım kızlar, aklında Kadıkoy ve Fatıh var suan, çok vıtrın gordum geçerken.

Onerebılecegınız moda evı, gelınlık satan magaza var mı?

Back
X