2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Arkadaşlar benim çok eksiğim var ve eksikjlerim ne hoş onlarıda bilmiyorum ve içimden hiçbirşey almakta gelmiyo neden böyleyim bilmiyorum hani önümde upuzun ayylarda yok 2 ay sonra düğünüm var bi umursamaz ve rahatım bazen ayıp olmasın die mağazalara giriyom bişiler bakıyom sorup çıkıyorum alma iisteği yok :(

Bu almama isteğinin birazını bana versene yaa...ben utanmasam girip maaşı bırakıcam alışveriş merkezlerine bir günde...evime herşeyi almak istiyorum...gözüme ne güzel göründü ise bir yolunu bulup alıyorum :9::9: senin gibi asla olamam galiba :9:

Arkadaşlar benim çok eksiğim var ve eksikjlerim ne hoş onlarıda bilmiyorum ve içimden hiçbirşey almakta gelmiyo neden böyleyim bilmiyorum hani önümde upuzun ayylarda yok 2 ay sonra düğünüm var bi umursamaz ve rahatım bazen ayıp olmasın die mağazalara giriyom bişiler bakıyom sorup çıkıyorum alma iisteği yok :(

canım ama biyerde başlaman gerek benimde seningibi yoktu baktım 2 ay kalmış tutuşmaya başladım:52::52::52::52::52: şimdi ise son haftalarım

Bu almama isteğinin birazını bana versene yaa...ben utanmasam girip maaşı bırakıcam alışveriş merkezlerine bir günde...evime herşeyi almak istiyorum...gözüme ne güzel göründü ise bir yolunu bulup alıyorum :9::9: senin gibi asla olamam galiba :9:

bende çok hevessizim para sorunum yok babam kredi kartını bana verdi kızım ne ihtiyacın varsa al diyo giriyorum hiçbirşey alasım gelmiyo ölesine bi iki şey sorup çıkıyorum :( sizin yorumları okudum hepiniz heyecanla sürekli birşeyler alıyorsunuz ya o heyecanın ufak bi kısmı bende olsa ben daha neyim var neyim yok bilmiyorum annem sağolsun alıyo bişiler falanda kendi kendime gıcık kapmaya başladım daha ortada bir ev yok o yüsden diyorum bazen ama küçük eşyaları almak için evi beklememe gerek yok napcam ben ya :25::25::25:

hosbuldum kızlar. dun nısanlımla boya ve parke begendık. yakında o ıslerde halledılıcek. dun aksam nısanlıma parfum almaya gırdık bı yere ona almadık bana alıp cıktık. tatlı tatlı soylenmeye basladı oda oo daha evlenmeden basladın sen benden one gecmeye dıyo ee bu ısler böle dedım. bıde bu aralar kafam cok dolu kızlar ama sakınlesmeye calısıyorum. bn gergın oldugum zamanlarda uyurken burnum bıraz kanıyo hıc doktora gıtmedım bı ara gecmıstı yıne basladı. ama korkuyorum artık gıtsem ıyı olucak sanırım

canım çok fazla takma kafana bazı şeyleri bak burnunda kanamış, kontrol ettir bence. benimde çok sıkılınca bir de güneşte kaldıysm kanar ama hem genetik hemde çatlak var ondan. ilacım var sürüyorum geçiyor.

SEHKER akşam sırf gelinliğine bakmak için giricem nete...git artık şu evine yahu :9::9:

Haklisin tatlim yaa 10 gündür disarilardayim :17:
Gelinlik Bindalli ve gelin ayakkabımın resimlerini yuklucem ama ayakkabılarımı değiştirmeye karar verdin :1: yinede göstereyim yorumlara göre fikrim değişir belki :1:

evet sehker artık yükle yahu meraktan ölecem:52::52:

Merhabaaaaaaa kıslaaaaaaaaaarrr:71::71::71:

çoooook uzun zaman oldu farkındayım,lütfen kusuruma bakmayın,hepiizi çook özledim!:54:
Miskaaaaaaaaaaaa kuşum seni daha bi çoook özledim:54::54:
Anlatacağım çok şey var,ama önce geçmişi okumak istiyorum,kim ne yapmış ne etmiş,ne almış vs vs..
düğünü yaklaşan gelincikler,kolay gelsin sizlere:)
ilk giremediğim hft yazılı hazırladım sürekli,2.hafta da sürekli okudum,çünkü dedim ya İstanbul'a gidicem diye iş kalsın istemedim,ve sonunda gittim bi sürü işimizi hallettik şükür RAbbim'e:16::16:
Anlatıcam hepsini ama geçmişe bakıcam yaklaşık 300 sayfa! :1:biraz uzun sürebilir,ama kopmak istemiyorum konulardan...
görüşürüss kıslar:32:

canım hoşgeldin. canım yorumlarını bekliyoruz :32:

kızlar sıze bısı sorcam bn sımdı kınamda 2 farklı bındallı gıycem bıde bulabılırsem arnavut salvarlarından yanı kısa surede bır suru kıyafet degıstırecegım ıcın kınalık elbıse almıyım dedım ılk cıkarken nısanlımla yıne nısanda gıydıgım tuvaletımı gıysem hanı dans falan etcez ya o sırada o olsa ustumde sonra zaten bır suru kıyafet degıstırcem sacma olmaz dımı yanı ınsanlar acayıp laflar sölemezler dımı

canım benim sen eline bir kağıt birde kalem al yaz eksiklerini bak nasıl alma hevesin başlıcak o listeyi bitirene kadar uğraşacaksın.:52::52:

keşke bende azcık frenleyebilsem kendimi:52:

Acele etme canım
20 Tl ona verceğine
50 Tl daha fazla parçalıve daha şık birşey alırsın
Olmadı tanesi 1 Tl satılan tabaklarla set yapabilirsin
Bak sana bir sürü alternatif sundum:1::1::1:

Çok Mersi Canım hihihihih

$421846_3394595542696_1203906085_3489483_1009928691_n.webp

al canım

canım benim sen eline bir kağıt birde kalem al yaz eksiklerini bak nasıl alma hevesin başlıcak o listeyi bitirene kadar uğraşacaksın.:52::52:

keşke bende azcık frenleyebilsem kendimi:52:

bi ara internetten bi liste çıkarmıştım çok abartı şeyler vardı o an şöle baktım bi kaç şey çizdim sonra bi yere attım :D yok yok ben hiç ışık vaad etmiyorum şimdi burdan bi arkadaş listesini paylaşmıştı o daha sade geldi boşunu bulabilirse bana yollıcak bakıcamda yok işte hevesim yok düğün yaklaşıyo yinede gelmiyo nişanlım hiçbişile ilgilenmiyo belkide onun etkisi var bunaldım sanırım

nişanlımda kesin siyah isticek ama farklı olsun istiyorum bende . daha onun bu fikirden haberi yok tabii:1::1::1:
bu nasıl olur sizce, fiyatı da 15 tl miş :9:

Eki Görüntüle 387696

uzun zaman geçmiş üstünden,ne karar verdin bilmiyorum ama ben bayıldım bu fikre!:nazar:tabi ki dış mekan foto çekimi için söylüyorum,sen de giy converse'lerini süper olur!
ben de spor ayakkabımı giyicem nasipse,fotoğrafçıma da söyledim o da çok sevindi:52:nişanlım için değişik ne yapabiliriz diyordum,inanır mısın aklıma geldi bi ara bu,ama arada dizilerde filan görüyoruz ya,yoktur,kolay bulamam diye düşündüm,vazgeçtim..ama ben bunu ona bi söylim bakim:52:ayyyyy çok heyecanlııııııııı,biliyo musun senle fotoğraf anlamında kafamızdakiler çok benziyooooo:54:

ömrümü_yedi.........> arkadaşım çoooooook geçmiş olsun,sil at aklından acaba'ları..kadrolu mühendissin diye kafasındaki maaşla ilgili düşünceleri çekinmeden annenin yanında söyleyen,kayınvalidesine seksi diye,her ameliyatta risk olmasına rağmen,belki bi daha görmeme ihtimaline rağmen nişanlısını beklemeyen,ve daha nice saygısızlık yapan bi adam,bence eş olmaya pek de layık görünmüyor..emin ol bir süre sonra eğer burdaki ark.lıklar devam ederse(inşaallah eder) ''kızlar,çok mutluyum,hayallerimdeki adamı buldum'' diyeceksin..Allah insanları sınava tabi tutar,bak kötülükten uzak durarak bi sınavı atlatmışsın..sıkma canını bol bol dua et emi?:54:

bu arada kızlar,nişanlınızın damatlığının kenarındaki saten ne renk?genelde siyah yapılıyo sanırım,dün bi foto gördüm beyazdı,çok hoş duruyordu..nişanlım da aslında beyaz ceket istemişti de ben istemedim,çünkü o tarz damatlıklar azcık garson kıyafetine benziyor..bari sateni beyaz olsun dedim çok hoşuma gitti çünkü,siz ne düşünüyorsunuz?nasıl yaptınız ya da yaptıracaksınız?

canım hoşgeldin. canım yorumlarını bekliyoruz :32:

hoşbulduk canım,nasılsın?herşey yolundadır umarım,papyonla ilgili yorum yazdım,daha okudukça yazıcam,bunca aradan sonra garip kaçan yorumlar da olabilir belki ama idare edin kızlar yeni görmüş olucam çünkü:9: sonra da kendim neler yaptım onları anlatıcam inşaallah..

uzun zaman geçmiş üstünden,ne karar verdin bilmiyorum ama ben bayıldım bu fikre!:nazar:tabi ki dış mekan foto çekimi için söylüyorum,sen de giy converse'lerini süper olur!
ben de spor ayakkabımı giyicem nasipse,fotoğrafçıma da söyledim o da çok sevindi:52:nişanlım için değişik ne yapabiliriz diyordum,inanır mısın aklıma geldi bi ara bu,ama arada dizilerde filan görüyoruz ya,yoktur,kolay bulamam diye düşündüm,vazgeçtim..ama ben bunu ona bi söylim bakim:52:ayyyyy çok heyecanlııııııııı,biliyo musun senle fotoğraf anlamında kafamızdakiler çok benziyooooo:54:

bu arada kızlar,nişanlınızın damatlığının kenarındaki saten ne renk?genelde siyah yapılıyo sanırım,dün bi foto gördüm beyazdı,çok hoş duruyordu..nişanlım da aslında beyaz ceket istemişti de ben istemedim,çünkü o tarz damatlıklar azcık garson kıyafetine benziyor..bari sateni beyaz olsun dedim çok hoşuma gitti çünkü,siz ne düşünüyorsunuz?nasıl yaptınız ya da yaptıracaksınız?

kız nerelerden çıkardın bu konuyu. sen baya derinlere dalmışsın yahuuu:1::1:

evet canım çok güzel olur mekan çekimlerinde renkli papyon. ama daha nişanlımla paylaşmadım unuttum valla,:1:
bizde şöyle bir converse giyeriz çok güzel olur resimlerimiz :46:

biz daha damatlık almadım ama ama siyay yaptıracağız satenini. bir örnek resim varmı o dediğinin canım? ama yinede canlı görmek gerekir tabi:34:

merhaba:3: öyleyse,hayırlı olsun şimdiden sizede:nazar:

hoşbuldum canım memnun oldum:3:

hehehehehehe:9: numune güzel bir benzetme olmuş davetiyeler bekliyormuş sanırım bizdede gün belli ama davetiye beğenemiyorum:9:annem çıldırdı bugün:36:

Ben seçtim galiba. Çok sevimli geldi ama begenirler mi bilmem :44:

$1nisan_davetiyesi_ornekleri_n1aop1.webp $1nisan_davetiyesi_ornekleri_suz4mx.webp $sultan%26sadik_davetiye.webp $d%C3%BC%C4%9F%C3%BCn_nikah_ni%C5%9Fan_davetiyesi_16102009141751.webp

bayanlar ben nişanım için el buketi düşünüyorum yapay-canlı gibi duranlardan varmıdır bildiğiniz yerler ???:26:

Eminönünde var canım. Çok fazla renk seçeneği yok ama. :31:

Sizinle çeyiz listemi paylaşmak istiyorum:21::21::21:

Eki Görüntüle 399462

ne güzel ya ne kalmış kii.:26:
Bu listenin üzeri çizilmemişinden 1 adet rica edebilir miyim? :9::9:

hoşbulduk canım,nasılsın?herşey yolundadır umarım,papyonla ilgili yorum yazdım,daha okudukça yazıcam,bunca aradan sonra garip kaçan yorumlar da olabilir belki ama idare edin kızlar yeni görmüş olucam çünkü:9: sonra da kendim neler yaptım onları anlatıcam inşaallah..

nişanlımla biraz aramız limoni,onun dışında iyiyim çok şükür. sen konulara bak canım bizde eskileri hatırlamış oluruz , belki eklememiz gereken bişey olur ekleriz.:34:

yeni evleneceklere şimdiden hayırlı olsun diyorum

hoş geldin canım aramıza. nasılsın? senin 10 eylülde galiba :34:

Back
X