- Konu Sahibi bal_bocegi
- #15.681
Utandım yaa gercekten çok oldu artıkherkes arıyor düğününüz var biliyorsunuz dımı diyor
Son 38 gün kaldı düğünümüze![]()
kızlarrrrr 1 hafta 4 günn kaldııııı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Utandım yaa gercekten çok oldu artıkherkes arıyor düğününüz var biliyorsunuz dımı diyor
Son 38 gün kaldı düğünümüze![]()
kızlarrrrr 1 hafta 4 günn kaldııııı![]()
Arkadaşlar benim çok eksiğim var ve eksikjlerim ne hoş onlarıda bilmiyorum ve içimden hiçbirşey almakta gelmiyo neden böyleyim bilmiyorum hani önümde upuzun ayylarda yok 2 ay sonra düğünüm var bi umursamaz ve rahatım bazen ayıp olmasın die mağazalara giriyom bişiler bakıyom sorup çıkıyorum alma iisteği yok![]()
Arkadaşlar benim çok eksiğim var ve eksikjlerim ne hoş onlarıda bilmiyorum ve içimden hiçbirşey almakta gelmiyo neden böyleyim bilmiyorum hani önümde upuzun ayylarda yok 2 ay sonra düğünüm var bi umursamaz ve rahatım bazen ayıp olmasın die mağazalara giriyom bişiler bakıyom sorup çıkıyorum alma iisteği yok![]()
kızlarrrrr 1 hafta 4 günn kaldııııı![]()
Bu almama isteğinin birazını bana versene yaa...ben utanmasam girip maaşı bırakıcam alışveriş merkezlerine bir günde...evime herşeyi almak istiyorum...gözüme ne güzel göründü ise bir yolunu bulup alıyorumsenin gibi asla olamam galiba
![]()
ayyy darısıda bana yaaa okadar azalcakmı acaba çok bunaldım ya geçsin artık günler![]()
hosbuldum kızlar. dun nısanlımla boya ve parke begendık. yakında o ıslerde halledılıcek. dun aksam nısanlıma parfum almaya gırdık bı yere ona almadık bana alıp cıktık. tatlı tatlı soylenmeye basladı oda oo daha evlenmeden basladın sen benden one gecmeye dıyo ee bu ısler böle dedım. bıde bu aralar kafam cok dolu kızlar ama sakınlesmeye calısıyorum. bn gergın oldugum zamanlarda uyurken burnum bıraz kanıyo hıc doktora gıtmedım bı ara gecmıstı yıne basladı. ama korkuyorum artık gıtsem ıyı olucak sanırım
SEHKER akşam sırf gelinliğine bakmak için giricem nete...git artık şu evine yahu![]()
Haklisin tatlim yaa 10 gündür disarilardayim
Gelinlik Bindalli ve gelin ayakkabımın resimlerini yuklucem ama ayakkabılarımı değiştirmeye karar verdinyinede göstereyim yorumlara göre fikrim değişir belki
![]()
Merhabaaaaaaa kıslaaaaaaaaaarrr
çoooook uzun zaman oldu farkındayım,lütfen kusuruma bakmayın,hepiizi çook özledim!
Miskaaaaaaaaaaaa kuşum seni daha bi çoook özledim
Anlatacağım çok şey var,ama önce geçmişi okumak istiyorum,kim ne yapmış ne etmiş,ne almış vs vs..
düğünü yaklaşan gelincikler,kolay gelsin sizlere:)
ilk giremediğim hft yazılı hazırladım sürekli,2.hafta da sürekli okudum,çünkü dedim ya İstanbul'a gidicem diye iş kalsın istemedim,ve sonunda gittim bi sürü işimizi hallettik şükür RAbbim'e
Anlatıcam hepsini ama geçmişe bakıcam yaklaşık 300 sayfa!biraz uzun sürebilir,ama kopmak istemiyorum konulardan...
görüşürüss kıslar![]()
Acele etme canım
20 Tl ona verceğine
50 Tl daha fazla parçalıve daha şık birşey alırsın
Olmadı tanesi 1 Tl satılan tabaklarla set yapabilirsin
Bak sana bir sürü alternatif sundum![]()
canım benim sen eline bir kağıt birde kalem al yaz eksiklerini bak nasıl alma hevesin başlıcak o listeyi bitirene kadar uğraşacaksın.
keşke bende azcık frenleyebilsem kendimi![]()
nişanlımda kesin siyah isticek ama farklı olsun istiyorum bende . daha onun bu fikirden haberi yok tabii
bu nasıl olur sizce, fiyatı da 15 tl miş
Eki Görüntüle 387696
canım hoşgeldin. canım yorumlarını bekliyoruz![]()
uzun zaman geçmiş üstünden,ne karar verdin bilmiyorum ama ben bayıldım bu fikre!tabi ki dış mekan foto çekimi için söylüyorum,sen de giy converse'lerini süper olur!
ben de spor ayakkabımı giyicem nasipse,fotoğrafçıma da söyledim o da çok sevindinişanlım için değişik ne yapabiliriz diyordum,inanır mısın aklıma geldi bi ara bu,ama arada dizilerde filan görüyoruz ya,yoktur,kolay bulamam diye düşündüm,vazgeçtim..ama ben bunu ona bi söylim bakim
ayyyyy çok heyecanlııııııııı,biliyo musun senle fotoğraf anlamında kafamızdakiler çok benziyooooo
bu arada kızlar,nişanlınızın damatlığının kenarındaki saten ne renk?genelde siyah yapılıyo sanırım,dün bi foto gördüm beyazdı,çok hoş duruyordu..nişanlım da aslında beyaz ceket istemişti de ben istemedim,çünkü o tarz damatlıklar azcık garson kıyafetine benziyor..bari sateni beyaz olsun dedim çok hoşuma gitti çünkü,siz ne düşünüyorsunuz?nasıl yaptınız ya da yaptıracaksınız?
merhabaöyleyse,hayırlı olsun şimdiden sizede
hoşbuldum canım memnun oldum
hehehehehehenumune güzel bir benzetme olmuş davetiyeler bekliyormuş sanırım bizdede gün belli ama davetiye beğenemiyorum
annem çıldırdı bugün
bayanlar ben nişanım için el buketi düşünüyorum yapay-canlı gibi duranlardan varmıdır bildiğiniz yerler ???:26:
hoşbulduk canım,nasılsın?herşey yolundadır umarım,papyonla ilgili yorum yazdım,daha okudukça yazıcam,bunca aradan sonra garip kaçan yorumlar da olabilir belki ama idare edin kızlar yeni görmüş olucam çünküsonra da kendim neler yaptım onları anlatıcam inşaallah..
yeni evleneceklere şimdiden hayırlı olsun diyorum