2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Sağolun kızlar..Annemin 5-6 aydı bir baş dönmesi-mide bulantısı şikayeti var henüz birşey bulamadılar..nöroloji ve KBB beraber bakıyor..bugün birde endokrine gösterdik..sonuçlar çıkıcak öğleye..şu anda korkulacak bişey yok inş. :34::34:

çok geçmiş olsun canım. önemli bir şey çıkmaz inşallah, sıkıntı strestende olabilir. iyi bak anneciğine:34:

günaydınlar herkese:40::40::40::40:
günaydın canım hoşgeldin.

Allah şiva versin canım umarım önemli birşeyi yoktur bende mdürümle konuşunca başım dönüp midem bulanıyor hemde çok şiddetli adam psikolojimi tamamen bozdu

dikkat et kendine evlilik arifesinde. bünye zayıf düşmüştür çok fazla takma kafana

nş. kötü bişi çıkmaz belki strese bağlıdır tekrar geçmiş olsun canım

bende mum hastasıyım bayılıyorum renk renk kokulu mumlara:17:

günaydın canım nasılsın?

strese bağlı olabilir canım seninde çok sıkıyorsun kendini herşeye:26:

Tatlım sürekli baş dönmesi oluyor ise vertigo hastalığı oluyor genelde..kulaktaki taşların yerinden oynaması sonucu denge bozoluyor... buda genelde sürekli stres hali ya da aşırı hareketten oluşuyor..kendini çok sıkma tatlım..sağlık daha önemli...

İş yerim çok stresli :( çok çok yoğun yorucu ama inanın yopunluğundan şikayetçi değilim işim bu yaparım... birde ben işlerim birikmesin diye kendimi paralarken müdürün ben boş oturuyoruşum gibi muamelesi beni mahvediyor iş değiştirmek istiyorum tayinle adam lazım rapor alayım diyorum bi 20 gün yine adam lazım kafayı yiycem ankarada rapor yazdırabileceğim bir hastane bilen varmı?

A101 den 6 yemek tabağı 2 kayık salata tabağı aldım biz kullanırız diye sonrada bir set alırım diye düşünüorum yeşil yeşil hoşuma gitti

saol canım ne var ne yok artık yaz gelio yaşasın yaa:21::21::21:

güle güle kullan canım, seninle takım kullanıcaz demek tabakları:32: bende geçen sene almıştım bunlardan:34:
yaz geliyo valla, biraz aramız limonu nişanlımla,onun dışında iyiyim çok şükür. sen nasılsın? keyifler iyi maşallah:nazar:

düğünden sonra ilk maaşla epilasyona gidicem sonraki maaşlada sırf kıyafet alıcam:9::9:

Bende bende ilk 1-2 ay maaşımla hep deli gibi para harcıycam paraları paraları saç yapıcam reklamlardaki gibi kuzucm :))

Tatlım sürekli baş dönmesi oluyor ise vertigo hastalığı oluyor genelde..kulaktaki taşların yerinden oynaması sonucu denge bozoluyor... buda genelde sürekli stres hali ya da aşırı hareketten oluşuyor..kendini çok sıkma tatlım..sağlık daha önemli...

çok geçmiş olsun :((

günaydın canım. benimde hiç çalışasım yok valla:50::50::50::50:
Ne yapcaz böyle yaa bu işe bir son vermek gerekli biraz eğlenceli olsa keşke iş her sabah pazartesi sendromu yaşamak zorundamıyım :))

güle güle kullan canım, seninle takım kullanıcaz demek tabakları:32: bende geçen sene almıştım bunlardan:34:
yaz geliyo valla, biraz aramız limonu nişanlımla,onun dışında iyiyim çok şükür. sen nasılsın? keyifler iyi maşallah:nazar:

ben çok beğendim tabakları iyi günlerde kullanalım bizim de aramız limoni eminim bu akşam barışırız 1 buçuk du yattım akşam telde konuşmaktan bugun hem halsizim hem uykusuz

çok geçmiş olsun canım. önemli bir şey çıkmaz inşallah, sıkıntı strestende olabilir. iyi bak anneciğine:34:

günaydın canım hoşgeldin.

dikkat et kendine evlilik arifesinde. bünye zayıf düşmüştür çok fazla takma kafana

Bakmazmıyım tatlım..annem benim dünyamda en kıymetli varlığım...o iyi olsunda keşke herşeyi yaparım ben...

Bende bende ilk 1-2 ay maaşımla hep deli gibi para harcıycam paraları paraları saç yapıcam reklamlardaki gibi kuzucm :))

çok geçmiş olsun :((

Ne yapcaz böyle yaa bu işe bir son vermek gerekli biraz eğlenceli olsa keşke iş her sabah pazartesi sendromu yaşamak zorundamıyım :))

Teşekkürler kuzum...

hoşbuldum canım nasılsın?

iç güveysinden hallice işte sabah geldiğim gibi müdür çağırdı işte bi 40 dk toplantı yaptık 2 arkadaşım ve müdür ile canımı sıktı birileri arkadan ona gaz vriyor bende tabi işim dışında adamın yanına hiç gitmem yalakalık yapmam etrafında dolanmam ne dese tamam müdürüm demem gözüne batmışım demek çok geriliyorum adamın yanına gittiğimde başım dönüyor midem bulanıyor zaten mide hastasıyım :(

hoşgeldin canım ne var ne yok bakalım, ev durumlarınız ne alemde :34:

hoşbuldum tatlım,iyilik diyelim oyle olsun,akşam nişanlımlara gittik biliyosun hersey güzeldi sağolsun nişanlım her dediğimi dikkate almış düzeltmeye calışmıs,anneside bana iş felan yaptırmadı oda iyiydi gereksiz yere cok konusmadı sağolsun :1:,görümcem bi ev bulmuş ondan haber geldi bu aksam iş cıkışı bakıcaz inş beğenirim yaa dua edin bana,bide nişanlım dün akşam mutfakta yada odada yalnız kalamadık diye deli oldu,bana mutfaga gel diiye kaş göz yaptı ama gidemedim sadece annelerimiz vardı odada,sonra telefonumu ısteme bahnesiyle dısarı cıkmamı ıstedı ondada cakmadım olayı kalkalım artık dedim,bi kızdı eve bırakana kadar konusmadı benle sabah gönlünü zor alabildim beyefendinin,hee birde uçak biletlerimizi alıyo şimdi nişanlım çok sevinçliyim o yuzden:46::46::46:

Son düzenleme:
iç güveysinden hallice işte sabah geldiğim gibi müdür çağırdı işte bi 40 dk toplantı yaptık 2 arkadaşım ve müdür ile canımı sıktı birileri arkadan ona gaz vriyor bende tabi işim dışında adamın yanına hiç gitmem yalakalık yapmam etrafında dolanmam ne dese tamam müdürüm demem gözüne batmışım demek çok geriliyorum adamın yanına gittiğimde başım dönüyor midem bulanıyor zaten mide hastasıyım :(

dikkat et kendine canım yaa iş yeri çok önemli bunuda hergün görüyoruz yasanan olaylara bakarak,sen takma canım işine knsantre ol senı yıldırmasına ızın verme,bende bu konuda rahatsızım iş yerinde aksama kadar oturuyorum bomboş dün patron ofisteydı birlikte boşboş oturduk,oyle sıkılıyorumkı işim olsa zamanda gecer ne ypacağımı sasırıyorum huzursuzum parayı kazanıyorum diplomamla ama ne kadar devam ederim bilemiyorum.

zorundamıyammmmm zorundamıyammmmm bu gün çalışmak zorundamıyaammmmm :52::52::52::52:

ben çok beğendim tabakları iyi günlerde kullanalım bizim de aramız limoni eminim bu akşam barışırız 1 buçuk du yattım akşam telde konuşmaktan bugun hem halsizim hem uykusuz

biz dün akşam barışmadık :50::50::50: keçi inadı tuttu gene:41::41::41:

dikkat et kendine canım yaa iş yeri çok önemli bunuda hergün görüyoruz yasanan olaylara bakarak,sen takma canım işine knsantre ol senı yıldırmasına ızın verme,bende bu konuda rahatsızım iş yerinde aksama kadar oturuyorum bomboş dün patron ofisteydı birlikte boşboş oturduk,oyle sıkılıyorumkı işim olsa zamanda gecer ne ypacağımı sasırıyorum huzursuzum parayı kazanıyorum diplomamla ama ne kadar devam ederim bilemiyorum.

ben öyle yoruluyorumki şantiyeye gidiyorum her gün birimde tek elektrik mühendisiyim ankarada yapılan bütün işlerin elektrik kontrolünü yapıyorumm kendimi zorluyorum resmen işler yetişsin diye annemler kızıyor kendini bu kadar yorma diye mdr bana iş yapmıyormuşum gibi muamele ediyor teşviki bırak miskali zerre kadar iş yapasıım gelmiyor hastalanıyorum :(

anladım canım hizliresimcom sitesinde ayarlamazmı onu acaba bu siteye uygun hale? onu denedinmi?

bide kaşıkları sordum canım nasıl kaşık aldın diye?

bende kaçtaşta beyaz ahşap askılar gördüm yatak odam da beyaz hoş durur diye düşünmüştüm 6 tanesi 6.99 liraydı alcam bi ara

bilmiyorum canım ben siteyi.
ıkeadan bende aldım onlardan 8li ama onlar ahşap olduğundan rardüselerimi montlarımı asarım die düşündüm :34::34:

Sağol canım benim....Rabbim dermansız dert vermesin kimseye inş....

amin canım cümlemizee inşş:16::16:

nş. kötü bişi çıkmaz belki strese bağlıdır tekrar geçmiş olsun canım

bende mum hastasıyım bayılıyorum renk renk kokulu mumlara:17:

günaydın canım nasılsın?

strese bağlı olabilir canım seninde çok sıkıyorsun kendini herşeye:26:

bakalım gidebilirsem bu akşam alırım inşş :16::16::16::16::17::17:

Back
X