2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlaaaaarrrrrrr nasılsınız ben 22 mayısta gitmiştim enson kontrole cinsiyette öğrenememiştim şimdi bizim hastanede muayene ücreti yüksek 10 gün içine tekrar gidersen ücretsiz oluyor benime yarın son gün bunu değerlendirmem için sizce gideyimmi dr. niye geldin demesin:44::44::44: bide ben çok uyumaya başladım 11i buluyor sabah kalkmam çok yattığım içinde sağa dön sola dön bir müddet sonra ağrıyor heryerim bilhassa tam göbeğim yani bebişimin olduğu yer korkuyorum bende uzun sürmüyor ama önereceğiniz bişey vaarmı neden aağrıyor olabilir

tam dolaşıyordum patron yakaldı iş miş derken vakit geçti içeri kaçtım gözüne batmadan

bende 10 aylık evliyken hamile kaldım isteyerek tabi 11:

herkese merhaba :):):)

hoşgeldin canım... valla biz de ilk baştan beri istiyoduk ama bizimki rotarlı oldu biraz

merhba şekerimm

bol yoğurtlu mamalar yedim yinede midem bulanıyor oy oy napıcam ben böyle

biz de yoğrurtlu yedik... hatta dünden sonra annem koliyle ayran alıp işyerine koymamı söyledi..

sütü içebiliyosun yoğurt mideni mi bulandırıyor? :26::26::26:

git canım yaaa neden gelldin demez herhalde dersede doktor bey cinsiyet göstermmeişti merak ettim geldim dersinnn

ben doktorun okadar basının etiini yedimki adam dayanamadı tahminde bulundu doktora meraktan çatlıcam diyip duruyorum dşünnn

Ah keşke sizlerle sohbet edebilecek vakti bulabilsem ama sadece açık bırakabiliyorum linki şimdilik böyle idare edelim bir ay sonra işlerim rahatlayacak sonra bende sizlere katılacağım :)

Teşekkürler

arkadaşlar benimde netim açık ama oglum huzur vermiyo baktırmıyo ki bende istiyorum sürekli yorum yazmayı ama bütün vaktimi alıyo gruplaşma olayına gelince tabiyki çok zaman geçirenler dogal olarak birbirinin daha çok şeyini biliyor o yuzden bence daha sıcaklar birbirlerine bişeyler paylaşmak yorum yazmak gerekiyo tabiyki sohbete katılmak için bi kere yazıp çekilince tabiyki havada kalıyo yazılanlar bence
önceden facede kampanyaları takip etmeye çalışıyodum ama bu ara bu topiğe iyi dadandım burdaki sohbetleri takip etmek hoşuma gidiyor...

Merhaba Kasım anneleri, nasılsınız, uyku düzeniniz nasıl? Ben hala gece çok kalkıyorum son 2 gündürde yorgun hissediyorum işin aslı. Bu arada şişkinlik, kabızlık sorunu yaşayanız var mı? neler yapıyorsunuz? Ben hergün iki tane gün kurusu kayısı yiyorum ılık su içiyorum. Son iki gündür sabahları tartılıyorum ilk gün 600 gram 2. gün 400 gram ağır çıktım toplamda 1 kilo almış görünüyorum, onada canım sıkılıyor ağırlıkmı şişkinlik mi kabızlığın etkisi mi bilemiyorum ama gereksiz kilo almışım gibi hissediyorum. Kabızlığa çözüm bulanlar çözümlerini yazarsa çok sevinirim, ben çok su içiyorum , sulu gıdalar alıyorum yani böyle çözemedim.

canım mide bulantıları geri döndü normale dönmüştüm biraz başladık sabahtan beri böyleyim

aa git tabi canım 4 ayın bitmiş, mutlaka git bence..

sağa ve sırt üstü çok yatma canım... genelde sola yat... bir de yatmadan esneme hareketleri yap mutlaka..

gıt gıt zaten pahalıymıs neden geldın dıyemez.cınsıyetı ögrencem dersın.ağrı da bu ara bırcoğumuzun sıkayetı doktorlar normal dıyor sıkıntı etme tamammı

hoşgeldin canımm kabızlık oluyor ya kilo almanda normal canını sıkma biz 3-5 kilo aldık daha şimdiden

bizim beklediğimizden erken bile oldu ben hap kullanıyordum herkes bırakınca 4-5 ay olmaz dedi bende dedim 1 yıl dolmuş olur o zamn bıraktım 1 ay sonra hamile kadım :26: :26: :26: :26:

canım bende bikaç hafta önce böyleydim ama kayıısı ve booollll su iyi geldi verimli uyku yok bendede sık wc ye kaalkıyorm birtaaraafıma uzun süre yatınca ğrım oluyor geçer inş.

canım kabızlık ıcın doktor 3-4 kayısıyı 1 bardak suyun ıcıne koycakmıssın aksamdan sabaha kadar beklıcekmıs önce suyunu ıcıp sonra kayısılarını yıcekmıssın 20 dk sonra wcye otorup beklıcekmıssın yaptın yaptın dıo yapamadın ilaç verıcem dedı.1 bardak da yesılcay önerebılırım

ayy canım aktif katılımını bekliyoruz o zaman hoşuna gittiyse
canım ben belli başlı alışveriş sitelerine üye oldum, maille takip ediyorum o da çok rahat oluyor.

merhabalarrrr

kabızlık normal canım, bol yoğurt ve lifli gıdalar bunun çaresi... ha bir de meyve çok önemli. bi kısmı şişkinlikte olabilir kilonun.

aysuncuğum bu arada bu sabah tartıldım 1,5 kio vermişim hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…