herkese merhaba :):):)
peki o zaman
yürüyüş yapsaydın bari.. hava miss gibi...
hmm anladım canım. inşallah annen yanında olur ne diyim... benim kayınvalidem "yeter ki sen iste esra, herşeyi yaparım" cinsinden biri... ama söyleyemiyosun işte. annen gibi kimse bakamaz sana...
eşimin problem edeceğini sanmıyorum, ben çok nazlıyım çünkü. ilk başta yaa esra ne gerek var falan dese de sonunda izin verecektir
bende 10 aylık evliyken hamile kaldım isteyerek tabi1 1:
herkese merhaba :):):)
merhba şekerimm
bol yoğurtlu mamalar yedim yinede midem bulanıyor oy oy napıcam ben böyle
kızlaaaaarrrrrrr nasılsınız ben 22 mayısta gitmiştim enson kontrole cinsiyette öğrenememiştim şimdi bizim hastanede muayene ücreti yüksek 10 gün içine tekrar gidersen ücretsiz oluyor benime yarın son gün bunu değerlendirmem için sizce gideyimmi dr. niye geldin demesin:44::44::44: bide ben çok uyumaya başladım 11i buluyor sabah kalkmam çok yattığım içinde sağa dön sola dön bir müddet sonra ağrıyor heryerim bilhassa tam göbeğim yani bebişimin olduğu yer korkuyorum bende uzun sürmüyor ama önereceğiniz bişey vaarmı neden aağrıyor olabilir
ben bazen esıme kzııyorum gıdıyorum ben annem benım her ıstedıgımı yapar dıyorum ama doğum ıcın ızın vermezler cunku kayınvalıdemle karsılıklı oturuyoruz.o konuda hem fıkırım kayınvalıde anne gıbı nazlamaz bakamaz.bıde ben hasta bıle olsam aglarım sızlarım kımse cekemez benı yanı.ama annem alzeımer hastası anannemle yasıyo oda 74 yasında ama bebek gıbı.ama doğuma anneannemle beraber gelıcek yanıma.2 ay yollamıcam valla:))annem hem bebıse hem mınıye (anneannem) hem bana bakcak.:))inşallah eşin musade eder de annenın yanınada doğum yapabılırs
aynen ikinizede katılıyorum annen gibi kimsenin yanında rahat olamazsın ki hem bir çok ihtiyacın olacak yeri geldi mi annene istediğin nazı yaparsın yapsanda kızmaz kayınvalidene bir şey desen hemen üyütülüyor birde ostres içinde ne dedim ne demedim diye düşünülmez ki :):)
benim annem 1 sokak yukarımda kayınvalidemde 1 sokak aşağıda ama ben hem ablamı hemde annemi istiyorum :)
Ah keşke sizlerle sohbet edebilecek vakti bulabilsem ama sadece açık bırakabiliyorum linki şimdilik böyle idare edelim bir ay sonra işlerim rahatlayacak sonra bende sizlere katılacağım :)
Teşekkürler
hoşgeldin canım... valla biz de ilk baştan beri istiyoduk ama bizimki rotarlı oldu biraz
biz de yoğrurtlu yedik... hatta dünden sonra annem koliyle ayran alıp işyerine koymamı söyledi..
sütü içebiliyosun yoğurt mideni mi bulandırıyor? :26::26::26:
kızlaaaaarrrrrrr nasılsınız ben 22 mayısta gitmiştim enson kontrole cinsiyette öğrenememiştim şimdi bizim hastanede muayene ücreti yüksek 10 gün içine tekrar gidersen ücretsiz oluyor benime yarın son gün bunu değerlendirmem için sizce gideyimmi dr. niye geldin demesin:44::44::44: bide ben çok uyumaya başladım 11i buluyor sabah kalkmam çok yattığım içinde sağa dön sola dön bir müddet sonra ağrıyor heryerim bilhassa tam göbeğim yani bebişimin olduğu yer korkuyorum bende uzun sürmüyor ama önereceğiniz bişey vaarmı neden aağrıyor olabilir
canım mide bulantıları geri döndü normale dönmüştüm biraz başladık sabahtan beri böyleyim
Merhaba Kasım anneleri, nasılsınız, uyku düzeniniz nasıl? Ben hala gece çok kalkıyorum son 2 gündürde yorgun hissediyorum işin aslı. Bu arada şişkinlik, kabızlık sorunu yaşayanız var mı? neler yapıyorsunuz? Ben hergün iki tane gün kurusu kayısı yiyorum ılık su içiyorum. Son iki gündür sabahları tartılıyorum ilk gün 600 gram 2. gün 400 gram ağır çıktım toplamda 1 kilo almış görünüyorum, onada canım sıkılıyor ağırlıkmı şişkinlik mi kabızlığın etkisi mi bilemiyorum ama gereksiz kilo almışım gibi hissediyorum. Kabızlığa çözüm bulanlar çözümlerini yazarsa çok sevinirim, ben çok su içiyorum , sulu gıdalar alıyorum yani böyle çözemedim.
Şekerlerim günaydınnnnnn
bugün topiği ben açıyorum bismillahirrahmanirrahim
şahinus geç kaldınnnn
nasılsınız kuzularrrr
niltcimden aldım anahtarı
hoşgeldin canım... valla biz de ilk baştan beri istiyoduk ama bizimki rotarlı oldu biraz
biz de yoğrurtlu yedik... hatta dünden sonra annem koliyle ayran alıp işyerine koymamı söyledi..
sütü içebiliyosun yoğurt mideni mi bulandırıyor? :26::26::26:
Merhaba Kasım anneleri, nasılsınız, uyku düzeniniz nasıl? Ben hala gece çok kalkıyorum son 2 gündürde yorgun hissediyorum işin aslı. Bu arada şişkinlik, kabızlık sorunu yaşayanız var mı? neler yapıyorsunuz? Ben hergün iki tane gün kurusu kayısı yiyorum ılık su içiyorum. Son iki gündür sabahları tartılıyorum ilk gün 600 gram 2. gün 400 gram ağır çıktım toplamda 1 kilo almış görünüyorum, onada canım sıkılıyor ağırlıkmı şişkinlik mi kabızlığın etkisi mi bilemiyorum ama gereksiz kilo almışım gibi hissediyorum. Kabızlığa çözüm bulanlar çözümlerini yazarsa çok sevinirim, ben çok su içiyorum , sulu gıdalar alıyorum yani böyle çözemedim.
Bak nasıl da tuttu tahminim
Selam şekerler nabersiniz?
Ya kızlar bu gaz sorununu napıcaz yaaa...:26:
arkadaşlar benimde netim açık ama oglum huzur vermiyo baktırmıyo ki bende istiyorum sürekli yorum yazmayı ama bütün vaktimi alıyo gruplaşma olayına gelince tabiyki çok zaman geçirenler dogal olarak birbirinin daha çok şeyini biliyor o yuzden bence daha sıcaklar birbirlerine bişeyler paylaşmak yorum yazmak gerekiyo tabiyki sohbete katılmak için bi kere yazıp çekilince tabiyki havada kalıyo yazılanlar bence
önceden facede kampanyaları takip etmeye çalışıyodum ama bu ara bu topiğe iyi dadandım burdaki sohbetleri takip etmek hoşuma gidiyor...
canım mide bulantıları geri döndü normale dönmüştüm biraz başladık sabahtan beri böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?