2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

gıcık esra gıcık esraaa 1.5 kilo vermişmiiiişşşşşşşşş

şaka bir yana neden verdin kuzum yaaa :18: iştahın mı yok

hahhaha evet bildin

ya bende küresel ısınma neden bu ay bu kadar arttı diyorummm atmosfere salan birisi var

sal gitsin kuzucum yaaa

Hahahahha kusura bakmayın hep benim yüzümden

Ya bişey sorucam evde salıyorum rahat rahat sesli bile çıkıyo ay çok afedersiniz.Ama kocişle paylaşmadığım,şakalaşmadığım hiçbişey yoktur doğal olarak,esprisine küfürleşiriz bile

Ama gaz çıkarmaya acaip utanıyorum onun yanında yaa,sizde de var mı

Bak nasıl da tuttu tahminim
Selam şekerler nabersiniz?

Ya kızlar bu gaz sorununu napıcaz yaaa...:26:

iyiyiz şekerimmm sen nasılsınnn

kocişe kavuştun, unuttun tabi buraları :13:

ben de kavuşayım bi daha bakmıcam yüzünüze

bizim beklediğimizden erken bile oldu ben hap kullanıyordum herkes bırakınca 4-5 ay olmaz dedi bende dedim 1 yıl dolmuş olur o zamn bıraktım 1 ay sonra hamile kadım :26: :26: :26: :26:

hadi ya... erken tesir demek

Ah keşke sizlerle sohbet edebilecek vakti bulabilsem ama sadece açık bırakabiliyorum linki şimdilik böyle idare edelim bir ay sonra işlerim rahatlayacak sonra bende sizlere katılacağım :)

Teşekkürler
işlerin çabuk bitsin de gel canım aramıza

herkese merhaba :):):)
merhabaaaa hoşgeldin canım

ya ben öyle rüyalarda görürdüm geleceğimi ama bu sıpada duygularım köreldi
kız 2 haftada evlenmeye karar verdin demek görür görmezde içine doğdu demek
eşim bana tanışalı 1 ay olmadan evlenme teklif etti bende zaten evlenmek için görüşmüyormuyuz da dediydim ne diyeceğini bilemedi kocişim
meğer önceleri dalgası çokmuş adamın bana da dalgası başlamış ama bir bağlanmı anlayamadım diyor hala neyle bağladın sen beni diyor
aman testi falan boşverdim artıksağlığı yerinde olsun da gerisi boşşş annem öyle dedi bana

doktora karnım ağrıdı ondan geldim de şekerim

canım biz sıcak kanlıyız sevgimiz bulaşıcı gel sende aramıza

ay yalnız değilim demek ki moonsuun88 benimde 3 gündür var birde dün çıkardım daha yeni geçmişti tam bitti demişken yine mi başladı ya yoksam

evet canım yaa ben iyiydim sabah yağsız tostla meyve suyu içtim mahfoldum öğlende yoğurtlu yemek yedim ama geçmedi 16.haftadan sonra kalmayacak umit ediyorummm

ay bızde kocişle cok samımıyız ama benımkı benden daha edeplı oldugu ıcın yanında gaz cıkartamıyorum.:)) bazen o balkona cıktıgında salıverıyorum gelıyo bı koku var dıo bend eyoo ben almıyom bı koku dıom:)))

kızlar bende dün gece rüyamda bebeğimi gördüm kumral tatlı bir bebekti hiç babasına çekmemiş kuzum aynı anasıydı birde üzerinde yeşil badi vardı bebeğimin maşAlllah inşAllah hayırlı sağlıklı olacak kuzum

ben çok uyuyorum .gece 11 de yatıyorum sabah 9 da kalkıyorum..
kahvaltı ediyorum uzanıyorum. makinayı boşaltıyorum uzanıyorum.
öğlen 1 de yemek yiyorum 1 2 saat daha yuyorum nerdeyse hiç uyanamıyorum.
acaba psikolojikmi yoksa benim gibiler varmı

gıcık esra gıcık esraaa 1.5 kilo vermişmiiiişşşşşşşşş

şaka bir yana neden verdin kuzum yaaa :18: iştahın mı yok

ay sorma canım yaa dün öğlen bişi yiyemedim pek baş ağrısından... bi de akşam da tabağın çeyreğini yiyebildim, sabah kalktığımda gitmiş 1,5 kilo... aman bebeğimden gitmesin de...

evet gazın tek çözumu bu relax olun:)))

koşa koşa diğer odaya geçicen o zaman

ben de yok canım ya... hatta hiç yok.

iyiyiz şekerimmm sen nasılsınnn

kocişe kavuştun, unuttun tabi buraları :13:

ben de kavuşayım bi daha bakmıcam yüzünüze

İyilik canımm,ya sorma dün annemdeydim dedeciğimin yanına gittim.
Kocişimi de çok özlemişim yaa,şimdi bi daha ki seyahati ne zaman olur acaba diye de düşünmekteyim valla:26:

Bakma kız valla,yeter ki kocişinle ol,onların yeri ayrı allah başımızdan eksik etmesin onları...

Bak nasıl da tuttu tahminim
Selam şekerler nabersiniz?

Ya kızlar bu gaz sorununu napıcaz yaaa...:26:
canım bebiş hareket ediyor ya bagırsakları hareket ettiyor ve şıkıştırıyor bu yüzden oluyor gaz ve son aya kadar olacak bu sorun

hahhaha evet bildin

ya bende küresel ısınma neden bu ay bu kadar arttı diyorummm atmosfere salan birisi var

sal gitsin kuzucum yaaa
salmazsan bile o yolu kendi buluyor ki

hoşbuldum canım :)

bende senın gıbıyım 12 gıbı uyuyp 7.30da kalkıp 9da tekrar uyuyorum 11.30da tekrar kalkıyorum ev dagınık elım hıcbıseye gtmıyo yemek bıle canım ısterse yapıyorum kociş gelene kadar tv kanepe uyku arasında gdıp gelıyorum tam daldıgımda telefonumun veya kapımın calmasına da uyuz oluyorum.:))

Aman yok benim ki edepsizdir de yanımda bile çok afedersin borazan gibi öttürür hatta ben diyorum ki"yapacağım evet bir gün bende senin yanında böyle yapacağım"

Ama benim gaz sorunum geceleri oluyo,ayy bebiş gazlı mı olacak yoksaaa:26:

Bu arada kayısı kurusu değil de normal kayısılar çıktı artık,dün resmen cırcır etti beni afedersiniz..Bolca yiyin.
Allahım muhabbete bak

ayy canım yaa yeşil hayırdır, hayırlı bi evlat olucak seninki...

maşallah inşallah maşallah maşallahhh

canım 3 ayın bitiminden sonra psikolojikte olabilir... bende çok yatıyorum ama gece uyanıyorum, uykumu almış oluyorum. ama yine uyuyorum

aminn canım...
inşallah bi dahaki seyahati ççooook uzun zaman sonra olur. keşke hiç gitmese de... napıcan, mecbur..

canım bebiş hareket ediyor ya bagırsakları hareket ettiyor ve şıkıştırıyor bu yüzden oluyor gaz ve son aya kadar olacak bu sorun

salmazsan bile o yolu kendi buluyor ki

ben bıde sıtede okumustum vucut progestan hormonunu fazla uretıyormus buda gaza neden oluyormus.dusunun ben bıde ayrıyeten progestan kullanıyoru çarpı 2 gaz demek:)) bebısımızde karnımızda oynadıkca sıvazladıkca gaz cıkısı yolunu daha kolay buluyor:))

bir şey sormak istiyorum sol bacağımda ağrım var hep sağ tarafıma dönüyorum anlamadan sağ kasığımda ağrım var sağ tarafıma yattığım için olabilir mi ? :44: :44:

ayy kızlar süpersiniizzzzzz osuruğumuza kadar konusuyoruz yaa ne diyeyim sizeeee hahahahahahaha

ya evde ben çok edepliyim yahuu ben lavabodan lavaboya hamilelikte onun yanında kaçırıyorum anlamıyorum bile ben tutarıım

onun maşAllahı var ne utanması salıyor adam sürekli ben kaçırıdıgım zamanda ay sizin gazınıza kurban olayım diyorrr adamın hoşuna gidiyor yahuuuu aşık olmak böyle olsa gerek hahahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…