hahhahaevet bildin
ya bende küresel ısınma neden bu ay bu kadar arttı diyorummm atmosfere salan birisi var
sal gitsin kuzucum yaaa
merhabalarrrr
kabızlık normal canım, bol yoğurt ve lifli gıdalar bunun çaresi... ha bir de meyve çok önemli. bi kısmı şişkinlikte olabilir kilonun.
aysuncuğum bu arada bu sabah tartıldım 1,5 kio vermişim hayatım
hahhahaevet bildin
ya bende küresel ısınma neden bu ay bu kadar arttı diyorummm atmosfere salan birisi var
sal gitsin kuzucum yaaa
Bak nasıl da tuttu tahminim
Selam şekerler nabersiniz?
Ya kızlar bu gaz sorununu napıcaz yaaa...:26:
bizim beklediğimizden erken bile oldu ben hap kullanıyordum herkes bırakınca 4-5 ay olmaz dedi bende dedim 1 yıl dolmuş olur o zamn bıraktım 1 ay sonra hamile kadım :26: :26: :26: :26:
işlerin çabuk bitsin de gel canım aramızaAh keşke sizlerle sohbet edebilecek vakti bulabilsem ama sadece açık bırakabiliyorum linki şimdilik böyle idare edelim bir ay sonra işlerim rahatlayacak sonra bende sizlere katılacağım :)
Teşekkürler
merhabaaaa hoşgeldin canımherkese merhaba :):):)
ya ben öyle rüyalarda görürdüm geleceğimi ama bu sıpada duygularım köreldiben erkek diyorum senin için. bir his gelmedi attım bende napayım
güzel isim. bence tek isim daha iyi çocuk için. haksızlık olmaz be canım.
bende hissediyorum arada bir pıt pıtlarını.
afiyet olsun.
:))))))
vayyy be. çok hoşuma gitti. kısmet işte yaa :))
bizi eşimin bir arkadaşı tanıştırdı. onu ilk gördüğümde onunla evleneceğim içime doğdu. 2 hafta sonra evlenmeye karar verdik ama 2 sene sonra evlendik. :)))
bende merak ediyorum seniiiiii
çıksın şu test artıkkkkkkkkkkkkkk
doktora karnım ağrıdı ondan geldim de şekerimkızlaaaaarrrrrrr nasılsınız ben 22 mayısta gitmiştim enson kontrole cinsiyette öğrenememiştim şimdi bizim hastanede muayene ücreti yüksek 10 gün içine tekrar gidersen ücretsiz oluyor benime yarın son gün bunu değerlendirmem için sizce gideyimmi dr. niye geldin demesin:44::44::44: bide ben çok uyumaya başladım 11i buluyor sabah kalkmam çok yattığım içinde sağa dön sola dön bir müddet sonra ağrıyor heryerim bilhassa tam göbeğim yani bebişimin olduğu yer korkuyorum bende uzun sürmüyor ama önereceğiniz bişey vaarmı neden aağrıyor olabilir
canım biz sıcak kanlıyız sevgimiz bulaşıcı gel sende aramızaarkadaşlar benimde netim açık ama oglum huzur vermiyo baktırmıyo ki bende istiyorum sürekli yorum yazmayı ama bütün vaktimi alıyo gruplaşma olayına gelince tabiyki çok zaman geçirenler dogal olarak birbirinin daha çok şeyini biliyor o yuzden bence daha sıcaklar birbirlerine bişeyler paylaşmak yorum yazmak gerekiyo tabiyki sohbete katılmak için bi kere yazıp çekilince tabiyki havada kalıyo yazılanlar bence
önceden facede kampanyaları takip etmeye çalışıyodum ama bu ara bu topiğe iyi dadandım burdaki sohbetleri takip etmek hoşuma gidiyor...
ay yalnız değilim demek ki moonsuun88 benimde 3 gündür var birde dün çıkardım daha yeni geçmişti tam bitti demişken yine mi başladı ya yoksam
Hahahahha kusura bakmayın hep benim yüzümden
Ya bişey sorucam evde salıyorum rahat rahat sesli bile çıkıyo ay çok afedersiniz.Ama kocişle paylaşmadığım,şakalaşmadığım hiçbişey yoktur doğal olarak,esprisine küfürleşiriz bile
Ama gaz çıkarmaya acaip utanıyorum onun yanında yaa,sizde de var mı
gıcık esra gıcık esraaa1.5 kilo vermişmiiiişşşşşşşşş
şaka bir yana neden verdin kuzum yaaa :18: iştahın mı yok
evet gazın tek çözumu bu relax olun:)))
Hahahahha kusura bakmayın hep benim yüzümden
Ya bişey sorucam evde salıyorum rahat rahat sesli bile çıkıyo ay çok afedersiniz.Ama kocişle paylaşmadığım,şakalaşmadığım hiçbişey yoktur doğal olarak,esprisine küfürleşiriz bile
Ama gaz çıkarmaya acaip utanıyorum onun yanında yaa,sizde de var mı
evet canım yaa ben iyiydim sabah yağsız tostla meyve suyu içtim mahfoldumöğlende yoğurtlu yemek yedim ama geçmedi 16.haftadan sonra kalmayacak umit ediyorummm [/QU
inş . canım ama benim 15+4 bugün hala var çubuk kraker yemekten nefretlik geldiben sabahları sadece gevrek yiyebiliyorum midem almıyor başka bir şey :) neyse sabredelim geçicektir :)
iyiyiz şekerimmm sen nasılsınnn
kocişe kavuştun, unuttun tabi buraları :13:
ben de kavuşayım bi daha bakmıcam yüzünüze
canım bebiş hareket ediyor ya bagırsakları hareket ettiyor ve şıkıştırıyor bu yüzden oluyor gaz ve son aya kadar olacak bu sorunBak nasıl da tuttu tahminim
Selam şekerler nabersiniz?
Ya kızlar bu gaz sorununu napıcaz yaaa...:26:
salmazsan bile o yolu kendi buluyor kihahhahaevet bildin
sal gitsin kuzucum yaaa
işlerin çabuk bitsin de gel canım aramıza
merhabaaaa hoşgeldin canım
ya ben öyle rüyalarda görürdüm geleceğimi ama bu sıpada duygularım köreldi
kız 2 haftada evlenmeye karar verdin demek görür görmezde içine doğdu demek
eşim bana tanışalı 1 ay olmadan evlenme teklif etti bende zaten evlenmek için görüşmüyormuyuz da dediydimne diyeceğini bilemedi kocişim
meğer önceleri dalgası çokmuş adamın bana da dalgası başlamış ama bir bağlanmı anlayamadım diyor hala neyle bağladın sen beni diyor
aman testi falan boşverdim artıksağlığı yerinde olsun da gerisi boşşş annem öyle dedi bana
doktora karnım ağrıdı ondan geldim de şekerim
canım biz sıcak kanlıyız sevgimiz bulaşıcı gel sende aramıza
ben çok uyuyorum .gece 11 de yatıyorum sabah 9 da kalkıyorum..
kahvaltı ediyorum uzanıyorum. makinayı boşaltıyorum uzanıyorum.
öğlen 1 de yemek yiyorum 1 2 saat daha yuyorum nerdeyse hiç uyanamıyorum.
acaba psikolojikmi yoksa benim gibiler varmı
ay bızde kocişle cok samımıyız ama benımkı benden daha edeplı oldugu ıcın yanında gaz cıkartamıyorum.:)) bazen o balkona cıktıgında salıverıyorum gelıyo bı koku var dıo bend eyoo ben almıyom bı koku dıom:)))
kızlar bende dün gece rüyamda bebeğimi gördüm kumral tatlı bir bebektihiç babasına çekmemiş kuzum aynı anasıydı birde üzerinde yeşil badi vardı bebeğimin maşAlllah inşAllah hayırlı sağlıklı olacak kuzum
ben çok uyuyorum .gece 11 de yatıyorum sabah 9 da kalkıyorum..
kahvaltı ediyorum uzanıyorum. makinayı boşaltıyorum uzanıyorum.
öğlen 1 de yemek yiyorum 1 2 saat daha yuyorum nerdeyse hiç uyanamıyorum.
acaba psikolojikmi yoksa benim gibiler varmı
İyilik canımm,ya sorma dün annemdeydim dedeciğimin yanına gittim.
Kocişimi de çok özlemişim yaa,şimdi bi daha ki seyahati ne zaman olur acaba diye de düşünmekteyim valla:26:
Bakma kız valla,yeter ki kocişinle ol,onların yeri ayrı allah başımızdan eksik etmesin onları...
canım bebiş hareket ediyor ya bagırsakları hareket ettiyor ve şıkıştırıyor bu yüzden oluyor gaz ve son aya kadar olacak bu sorun
salmazsan bile o yolu kendi buluyor ki
ay bızde kocişle cok samımıyız ama benımkı benden daha edeplı oldugu ıcın yanında gaz cıkartamıyorum.:)) bazen o balkona cıktıgında salıverıyorum gelıyo bı koku var dıo bend eyoo ben almıyom bı koku dıom:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?