süper yaaa kırmızı gül takalımmmay süpersniz kızlar yaaa
kocalarıda bir yere oturtalım onlarda orda kaynaşşsın :)) yoksa bende bir yere atamam
bence de yapsın canım bu ne ya?? ben bunun ima edilmesine bile sinir olurum sanane milletin şeyinden... benim çok zor oldu ırsi bizde darlık ve esneklilk var bir de benim vajinal kaslarım çok kuvvetliymiş geri itiyordum:) canım.4 doktor gezdim kremler vs verdiler doğal yolla olsun falan diye ama nafile artık dayanamedım sonuncu doktor istersen böyle bişey yapalım dedi şükrettim ama o günü yaşamak isterdim, içimde kalmadı değil((
bende canım bendeee sinir oluyorummmkıyamam sana canım yaaa napıcaksın olsaydı olurdu zaten bosver
Benimkide oldu bitti olanlardan acı çekmedim :))
ayyy ne güzel valla, bir imreniyorum k öyle koldu oldu hiç anlamadım bile diyenlere((
kaynanam o gece karışmadı ama sonra bana eşimin kapaması olduğumu ortada kaldığımı bile söyledi oysa çarsafı görmüştü bile sonradan söylemedim dedi
eşim yüzüne bakmadı bana söylediği söz yüzünden gitmiş babannesine böyle böyle demiş diye anlatmış babannede ben onun çarsafını görmedim oğlum babana kendini yutdurdu demiş benim çarşafıda ondan görmek istemiş
Benim bu konu hakkında önerim;
Eğer beraber gidilecekse tek bir yerde toplanmak (mekan) benim... Mesela eminönü kahve dünyasında... Yada duran sandowich bahçesinde... Haziran sonu temmuz başı gibi yaparsak isteyende rahatça gelebilir, hava da ağustos sıcağı kadar bunaltıcı olmaz. bir tarih belirleyelim. O tarihte gelebilecekler yazsın aynı kişiye tel. numaralarımızı alalım ve buluşalım... En güzeli böyle olur sanırsam
ne kadar cahiller Allah akıl fikir versin
ay canım onlar benim herseyi burnumdan getirdiler Allaahaa havalee ediyorummmmm
o gece o kadar stres oldum ki bu davranışları yüzünden bir an önce olsun bitsin dedim o gece okadar stres oldum ki eşime saçma sapan sorular sordum durdum " aşkım baana güveniyorsun değil mi ilk olcaksın ama ya kan gelmezse " diye oda " saçmala hayatım ben sana sonuna kadar guvenıyorum gelmezse gelmesin sıkma kendini " diyee hep o cahil kafalılar yuzunden gecem kötu geçti
kız eşim babannesinin yanında büyümüş bu yüzden beraber yatarlarmış kaynanamın ağzına bakıp canımı yakmadı ama babannesini yüzünden çok kapıştık birde kadını hastaneye götüren ben ev işini yapan ben
eşim şimdi evine bile gitmeme müsade etmiyor anladı neyin ne olduğunu ama en güzel günlerim olması gereken zaman onlar yüzünden heba oldu gitti
rabbim kızlarımı iyi insanlarla karşılaştırsın
şeytan kayınvalidenle aranıza girmesin canım canım valla imrenerek okuyorum
bence de yapsın canım bu ne ya?? ben bunun ima edilmesine bile sinir olurum sanane milletin şeyinden... benim çok zor oldu ırsi bizde darlık ve esneklilk var bir de benim vajinal kaslarım çok kuvvetliymiş geri itiyordum:) canım.4 doktor gezdim kremler vs verdiler doğal yolla olsun falan diye ama nafile artık dayanamedım sonuncu doktor istersen böyle bişey yapalım dedi şükrettim ama o günü yaşamak isterdim, içimde kalmadı değil((
Benim bu konu hakkında önerim;
Eğer beraber gidilecekse tek bir yerde toplanmak (mekan) benim... Mesela eminönü kahve dünyasında... Yada duran sandowich bahçesinde... Haziran sonu temmuz başı gibi yaparsak isteyende rahatça gelebilir, hava da ağustos sıcağı kadar bunaltıcı olmaz. bir tarih belirleyelim. O tarihte gelebilecekler yazsın aynı kişiye tel. numaralarımızı alalım ve buluşalım... En güzeli böyle olur sanırsam
valla üzüldüm şekerim. işte şansın eşin. o o zihniyette değil. seni rahatlatmış. bu dünyanın öbür tarafıda var, boşuna mı çekiyoruz bunları, herkez bir gün cezasını çekecek.
kocan ne güzel doğruyu görmüş, seni üzmemiş. neyse canım olan olmuş, bebişinle yavrularınla eşinle inşallah daha çok güzel zamanlar yaşayacaksınız. allah görsün.
eeee ben boşuna demiyorum Allah kızlarına benimki gibi kayınvalide versin diye. inşallah benim diğer bütün kız bebişlerin de benimki gibi kayınvalidesi olur. Sen iyi insanlarla karşılaştır yavrularımızı Allahım.
ayy canım sende zorluk çekmişsin. işte herkesin bedeni farklı. geç oldu ama geçmiş olsun.
bak hepimiz hamileyiz koyduğun habere bak. :))))) kız güler misin ağlar mısın
bu çok güzelmiş ya:)))))))
hıhhh kıskandım ben.
kızzzzzzzzzzz emekiiiiiiiii, ukaladyyyyyyy, coynesssssssssss bizde buluşalım kızlar. izmirli hatunlar bizim neyimiz eksik :))))
ayy canım sende zorluk çekmişsin. işte herkesin bedeni farklı. geç oldu ama geçmiş olsun.
evet canım farklı hakkaten.. ay ne zordu hatırladıkça çıldırıyorum
evet canım diğer gelinlerde gelsinler o günlük ben size bir görümcelik yapayımmmbiz deee gelin görümce buluşuruz dimi bulemsuubedestenin altını üstüne getiririzzz
valla üzüldüm şekerim. işte şansın eşin. o o zihniyette değil. seni rahatlatmış. bu dünyanın öbür tarafıda var, boşuna mı çekiyoruz bunları, herkez bir gün cezasını çekecek.
kocan ne güzel doğruyu görmüş, seni üzmemiş. neyse canım olan olmuş, bebişinle yavrularınla eşinle inşallah daha çok güzel zamanlar yaşayacaksınız. allah görsün.
eeee ben boşuna demiyorum Allah kızlarına benimki gibi kayınvalide versin diye. inşallah benim diğer bütün kız bebişlerin de benimki gibi kayınvalidesi olur. Sen iyi insanlarla karşılaştır yavrularımızı Allahım.
bak hepimiz hamileyiz koyduğun habere bak. :)))))) kız güler misin ağlar mısın
bu çok güzelmiş ya:)))))))
hıhhh kıskandım ben.
kızzzzzzzzzzz emekiiiiiiiii, ukaladyyyyyyy, coynesssssssssss bizde buluşalım kızlar. izmirli hatunlar bizim neyimiz eksik :))))
ben de ben deayy canım sende zorluk çekmişsin. işte herkesin bedeni farklı. geç oldu ama geçmiş olsun.
evet canım farklı hakkaten.. ay ne zordu hatırladıkça çıldırıyorum
kızzzzzzzzzzz emekiiiiiiiii, ukaladyyyyyyy, coynesssssssssss bizde buluşalım kızlar. izmirli hatunlar bizim neyimiz eksik :))))[/B][/COLOR]
Canımmmmmmmmmmmmmm yettim gari kimse gelmezse ikimiz buluşuruz vallahi kıskandım, bizde Kordonda buluşuruz canım oldumu :)))))
ohh çok şükür sorun falan yok gördün mü rabbim buna benzer bir sıkıntıyı yasatmasın inşş bir daha
kızlar üçlü sonuçlarım geldi
osb 1/36500
down sendromu 1/2840
trizomş1/99000
yani risk yok...hepinize verdiğniz destekten dolayı çoookkk tesekkür ediyorum çok mutluyum tarif edemem...burda olsaydınız size bir tatlı ısmarlardım
evet canım diğer gelinlerde gelsinler o günlük ben size bir görümcelik yapayımmm
tabi izmirliler olaraktan sizde buluşun bakımmm
eşim tv de bişey çıkıyor bulemsu bakma diyor bakmak istemesem bile o öyle deyince bakmak istiyorumm
1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-kozote - erkek
kızlar üçlü sonuçlarım geldi
osb 1/36500
down sendromu 1/2840
trizomş1/99000
yani risk yok...hepinize verdiğniz destekten dolayı çoookkk tesekkür ediyorum çok mutluyum tarif edemem...burda olsaydınız size bir tatlı ısmarlardım
ne kadar cahiller Allah akıl fikir versin
ay canım onlar benim herseyi burnumdan getirdiler Allaahaa havalee ediyorummmmm
o gece o kadar stres oldum ki bu davranışları yüzünden bir an önce olsun bitsin dedim o gece okadar stres oldum ki eşime saçma sapan sorular sordum durdum " aşkım baana güveniyorsun değil mi ilk olcaksın ama ya kan gelmezse " diye oda " saçmala hayatım ben sana sonuna kadar guvenıyorum gelmezse gelmesin sıkma kendini " diyee hep o cahil kafalılar yuzunden gecem kötu geçti
evet canım diğer gelinlerde gelsinler o günlük ben size bir görümcelik yapayımmm
tabi izmirliler olaraktan sizde buluşun bakımmm
eşim tv de bişey çıkıyor bulemsu bakma diyor bakmak istemesem bile o öyle deyince bakmak istiyorumm
kıskançlaarrr sizi hııhhhhhhhhh:89::89::89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?