2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
süper yaaa kırmızı gül takalımmm ay süpersniz kızlar yaaa

Benim bu konu hakkında önerim;
Eğer beraber gidilecekse tek bir yerde toplanmak (mekan) benim... Mesela eminönü kahve dünyasında... Yada duran sandowich bahçesinde... Haziran sonu temmuz başı gibi yaparsak isteyende rahatça gelebilir, hava da ağustos sıcağı kadar bunaltıcı olmaz. bir tarih belirleyelim. O tarihte gelebilecekler yazsın aynı kişiye tel. numaralarımızı alalım ve buluşalım... En güzeli böyle olur sanırsam

kocalarıda bir yere oturtalım onlarda orda kaynaşşsın :)) yoksa bende bir yere atamam

aa süper fikir

yuhh ayy ne terbiyesiz kadın yarabbim yaa. ne kadar büyük günaha giriyorlar, yatacak yerleri yok bunların...

eminönünde koca bir hamiş topluluğuuu

ben kesin diyemem kızlar, ben giderim konyaya, eşim gelir falan... ama müsait olursam kesin gelirim...

valla üzüldüm şekerim. işte şansın eşin. o o zihniyette değil. seni rahatlatmış. bu dünyanın öbür tarafıda var, boşuna mı çekiyoruz bunları, herkes bir gün cezasını çekecek.

kocan ne güzel doğruyu görmüş, seni üzmemiş. neyse canım olan olmuş, bebişinle yavrularınla eşinle inşallah daha çok güzel zamanlar yaşayacaksınız. allah görsün.

eeee ben boşuna demiyorum Allah kızlarına benimki gibi kayınvalide versin diye. inşallah benim diğer bütün kız bebişlerin de benimki gibi kayınvalidesi olur. Sen iyi insanlarla karşılaştır yavrularımızı Allahım.

ayy canım sende zorluk çekmişsin. işte herkesin bedeni farklı. geç oldu ama geçmiş olsun.

bak hepimiz hamileyiz koyduğun habere bak. :)))))) kız güler misin ağlar mısın

bu çok güzelmiş ya:)))))))

hıhhh kıskandım ben.

kızzzzzzzzzzz emekiiiiiiiii, ukaladyyyyyyy, coynesssssssssss bizde buluşalım kızlar. izmirli hatunlar bizim neyimiz eksik :))))

Son düzenleme:

haklıısın canım Allah büyük unutuyorum zaten bunun gibi yüzlercesi var boşverdim

evet ya hamileyiz biz koyudugun footoya bakkk ben güldüm yani Allah affetsinnnn

biz deee gelin görümce buluşuruz dimi bulemsuu bedestenin altını üstüne getiririzzz
evet canım diğer gelinlerde gelsinler o günlük ben size bir görümcelik yapayımmm

tabi izmirliler olaraktan sizde buluşun bakımmm
eşim tv de bişey çıkıyor bulemsu bakma diyor bakmak istemesem bile o öyle deyince bakmak istiyorumm

ayy canım sende zorluk çekmişsin. işte herkesin bedeni farklı. geç oldu ama geçmiş olsun.

evet canım farklı hakkaten.. ay ne zordu hatırladıkça çıldırıyorum
ben de ben de
ne kocada ne bende sorun yoktu sebeb bizi gereksiz yere sıkanlardaydı

kızzzzzzzzzzz emekiiiiiiiii, ukaladyyyyyyy, coynesssssssssss bizde buluşalım kızlar. izmirli hatunlar bizim neyimiz eksik :))))[/B][/COLOR]

Canımmmmmmmmmmmmmm yettim gari kimse gelmezse ikimiz buluşuruz vallahi kıskandım, bizde Kordonda buluşuruz canım oldumu :)))))

kızlar üçlü sonuçlarım geldi
osb 1/36500
down sendromu 1/2840
trizomş1/99000
yani risk yok...hepinize verdiğniz destekten dolayı çoookkk tesekkür ediyorum çok mutluyum tarif edemem...burda olsaydınız size bir tatlı ısmarlardım

ohh çok şükür sorun falan yok gördün mü rabbim buna benzer bir sıkıntıyı yasatmasın inşş bir daha

bakma canım ya :))) ben bakmıyorum içimden gelmiyor

biliyordukk canımmmmm geçmiş olsun şükür hersey yolundaa bak bosuna üüzlmüşsünnn

sen öp bizi yeterrrr

ay canım benim yaaa... neler yaşatmışlar size. okurken bile çok çok kötü oldum. terbiyesiz insanlar yaa nasıl psikolojik sıkıntıya sokmuşlar seni ki böyle bir soru sormak gelmiş aklına yaaa.

hehee benim görümceme bile yaptırmıyorum ben o görümceliği... ama sana yaptırırım bulemsum söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…