saçmalama canım ne baş agrıtması boşver geçer elbet bugünlerdee beni eşim kızdırdıgında dur sen bebişimize ısırmayı ögretcem seni ısırcak saçlarını yolcak hatta altını bağlamıcam üstüne işicek diyorummm
ona kimler ne dediyse boş yukarıdan 2 müdürle torpilli bende patrondan torpilli oldugumdan böyle alttan gıcık yapıyorlar onlar kendilerini büyük sanıyorlar aama bu dünya Sultan süleymana kalmamış onlara hiç kalmazzz
aşkol ya öyle şey olur mu??? burda neden beraber, mutluluğumuzu, hüznümüzü, yaşadıklarımızı paylaşmak ve aynı durumda olduğumuz için birbirimize destek olmak için. bizi bizden daha iyi anlayacak birisi var mı bebeğim???
ben sizden çok merak ediyorum şekerim :26:git o zamannnn yaaa çatlayacam kızım senin bebeiş yüzünden ya nasıl dayanıyorsunnnnnnnnnnnn???? nolurrrrrrrrrrrrrrr bulemsu yaaa git
tamam o zamn bugun öğleden sonra annemin evinin orda olan görüntüle merkezine gideyimbencedeee nolurr nolurrr git yaaaa bizi çatlatmaa artık yeter daaaaa
ben sizden çok merak ediyorum şekerim :26:
tamam o zamn bugun öğleden sonra annemin evinin orda olan görüntüle merkezine gideyimama ya göstermezse :26:çünkü dün çok yoruldum ya dinlenmeye çekilmiş olabilir nasip artık akşama haber veririm size
5.den önce haber veririm ama
ben sizden çok merak ediyorum şekerim :26:
tamam o zamn bugun öğleden sonra annemin evinin orda olan görüntüle merkezine gideyimama ya göstermezse :26:çünkü dün çok yoruldum ya dinlenmeye çekilmiş olabilir nasip artık akşama haber veririm size
bak yaa uyuzlara... özel sektörde torpilli olmak böyle bişey demek... bizde torpilli olan en fazla istediği yere tayinini yaptırır ama kimse kimseyi ezeme... seviyorum kamuyu
haklısın bitanem yaaa:26:
hadi o zaman bugün gittthemen git öğren gel nolur nolur :)
yoldan çıktım gene bennnsen meyve suyu iç çikolata ye açar o annesi aysun teyzesini dinlerrrrheyecanla bekliyoruzz
esram bende kamuyu seviyorum benide kamuya alsana kız bende senden torpilliyim dimi şekerim
mail attım tarayıp gönder diye eşşek gibi gönderdiiiiii hak etti uyuzzz
esram bende kamuyu seviyorum benide kamuya alsana kız bende senden torpilliyim dimi şekerim
ayy valla catlıycaz burda cıdden bı sneınkı bı benımkı ama ben baska doktora fılanda gıttım benım sıpa tam gostermedı ıste ıns senınkı gösterir canımben sizden çok merak ediyorum şekerim :26:
sen meyve suyu iç çikolata ye açar o annesi aysun teyzesini dinlerrrrheyecanla bekliyoruzz
yoldan çıktım gene bennn
öğlen kızı okula bırakıp gideyim bari
aaa tabi canım benden de eşimden de torpillisin sen... gerçi eşimin torpil potansiyeli benden daha büyük ama sen benden torpilli ol
cadı seni, senle başa çıkabilir mi hiççç
yoldan çıktım gene bennn
öğlen kızı okula bırakıp gideyim bari
ayy valla catlıycaz burda cıdden bı sneınkı bı benımkı ama ben baska doktora fılanda gıttım benım sıpa tam gostermedı ıste ıns senınkı gösterir canım
gelen şeyi yok deyıp vermemek de nasıl oluyor anlamadım ver git resmen gıcıklıgına yapmıs yaa
ben senden torpilli olayım nolur nolurrr
çıkamaz tabi canına okurum onun okuyorumdaaaa kimse gıkını çıkaramıyor korkuyorlar patrona giderimde gambazlarım diye ben öyle tiplerden değilim ki
insanı yoldan çıkartırız bizzz dimii esraammmm lavinyaammmmm
ayyyyyyyyyy kızlarrrr benn naptımmmmmmm
ithalattan ihsandan fatura istedim, oda bilr arkdaşa yönlendirdi, bende selim kim be yeni eleman mı aldınız dedimm
son giden maillere bir baktımmm adamın kendisine atmışımm :18::18: öfffffffff
gel kız bizim kuruma... maşşalarımızda en yüksek seviyelerde, yaşarsın valla... tabii kilo alırsan ben karışmam
ayy inanmıyorum sanaaaaaaa
ayyyyyyyyyy kızlarrrr benn naptımmmmmmm
ithalattan ihsandan fatura istedim, oda bilr arkdaşa yönlendirdi, bende selim kim be yeni eleman mı aldınız dedimm
canım ben doktorumdan ayrı iki doktora daha gittim ama göstermedi velet kendini:18::18:ayy valla catlıycaz burda cıdden bı sneınkı bı benımkı ama ben baska doktora fılanda gıttım benım sıpa tam gostermedı ıste ıns senınkı gösterir canım
gelen şeyi yok deyıp vermemek de nasıl oluyor anlamadım ver git resmen gıcıklıgına yapmıs yaa
burcuxxx merak etme canım rabbim affeder inşşş ttail hakkın senin deamanınnnnnnnn işler bastırdı yineeeeeeee
neyse bu akşam dinlenicem nasılsa. patrondan yarın için izin alcam ama diyemem tatile gitcem diye, eşimin kuzeni evleniyor istanbula gitcem dicem. Allahım affet(((((
bulemsuuuuuuuu liste çok güzel dimi, pipiloş dolukız dedikleri için üzüldüler, zorlandılar arkadaşlar. sevilmek böyle bişi işte
o kaynananı gelir yolarım bak, otursun evinde gelinleriyle, özledik seni zaten. dün demek bebiş yer değişti e benim ki sürekli değiştiriyor, bi kalbini sağda duyorum bi solda. seninki köklü bir taşınma yaptı sanırsam :)))))) artık ayakları olması gereken yerde demek ki. daha 21 gün doktora gitmem demişsin. sen o kadar bekleyebilecen mi??? hiç sanmıyorum. test sonuçlarından haber var mı?
kızların güzeldir tabe, anaları kim??? inşallah benimkide bana çeker, eşimin aileside güzel ama biz en baştan eşimle, kız bana, oğlan ona benzesin diye dilemiştik. hayırlısı bakalım. dün gece eşim bana baktı baktı, çocuğumuzu görüyorum sende dedi. :)))
esraaaaaaaaaaa kuzum duymayım bir daha kafanızı ağrıttım felan, ayy keşke daha çok vaktim olsada daha çok okuyabilsem. canımmmmmm senin ilacınnnnnn kocannnnnn, senin derdin ayrılıkkkkkkkk, hiç içini karartma. Allah bozmasın aranızı, gelsin kocan görüşün, hasret giderin. çok zorluk çekiyorsun evet ama siz isteyerek bu yola girdiniz. bir insan kendi amacı için uğraşıyorsa zorluklar yıldırmaz bezdirmez onu. neden mi? çünküüüüüü o hayaline ulaşınca yaşayacağı güzelliği bilir, etkilenmez olumsuzluklardannnnnnnnn
bide bakim kimle selamlaşmadım
annesininbirtanesiiiiiiiii bugün iyisin dimi kuzum? aldığın cicileri gece eşime gösterdim. bayıldı valla. güle güle giydir canımmmmmmm
he he adama kimsin sen deseymişsin daha iyi olurmuşayyyyyyyyyy kızlarrrr benn naptımmmmmmm
amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn((((
canım ben doktorumdan ayrı iki doktora daha gittim ama göstermedi velet kendini:18::18:
burcuxxx merak etme canım rabbim affeder inşşş ttail hakkın senin de
evet baya köklü yer değiştirdi benim sıpam sonra mekanı beğenmedi grublaşmalara denk geldi sanırsam tekrardan eski yuvasına döndü
kızların biri babası bir ben şekerim haksızlık yok
buna hamile kaldığımda eşime bu sanamı benzesin banamı diye sordum pipi bana benzesin geri tarafı senin olsun demişti
kız kaynanacığım gelecekti beni deli edecekti pişirdiğimden başkasını isteyecekti
eltim abla bana gelecek şimdi ben ne yapayım dedi bende bulemsu ablamla beraber gideceğim de dedimkaynanatörüm kaldı evde tek başına
he he adama kimsin sen deseymişsin daha iyi olurmuş
ayy dama rezill oldumm adam ithalatada alınmamış iyimi izmirde bizim şirkete bağlı çalışıyormuşş zıçtımm ne diycemmm
hamilelik unutkanlık yaptı kusura bakmayın deallahtan adam müdür değilll yaa ne desem ki şimdi bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?