2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
allahtan adam müdür değilll yaa ne desem ki şimdi bennn

ay canım gecmıs olsun bısey olmaz kusura bakmayın dıye kısa bı msj atsan yeter bence yada hıc caktırma
aynısını gecen burda bı arkadas yaptı cok komıktı kendı aralarında maıllesecekler guya susamlı simit tarıfı yücel dıye bı bayanada atıcak sen ona atıcam derken kurum baskanına at maili (onunda adı yücel ama erkek) cok komıktı kadında beklıyor maıl gelmedı dıye dıger arkadas farketmıs gönderi listesinden

Son düzenleme:
mutluyken de alışveriş yapmak istiyorum üzgünken de... napsam ki... lavinya ve moonsuna sormuyorum yoksa dayak yicem artık

ben en iyisi annesininbirtanesi hilalime sorayımmm: hillaaaaaaaalll napsam kiiiii

Günaydın kızlar..

Esra'cım üzüldüm canım yaa... İkinizinde canına tak etmiş anlaşılan ama annen çok haklı bir rapor alıp biraz hasret giderseniz düzeninizi kursanız bence ikiniz içinde iyi olur. Sonuçta herhafta sonu 700km yol gel git ikinizi yıpratıyor tatlım. Anneler en doğrusunu biliyor bence dinle onu Üzme canını ayrıca

oleyy oleyyyy

annesininbirtanesiiiiiiiii bugün iyisin dimi kuzum? aldığın cicileri gece eşime gösterdim. bayıldı valla. güle güle giydir canımmmmmmm
düne göre daha iyiyim burcum ama sabah kahvaltısından sonra iş yerinde için dışıma çıktı yinee...kendi tükürüğümden midem bulanıyorr haftasonu dinlenince toparlanırım diyee umut ediyorumm:26:
sağol teyzesi...en güzelleri kızçene olsunn inşallahh onlar saglıklaa gelsinlerdeee hayatımızaaa biz daha neler alıcazz allahın izniylee onlaraa

ayyyy neysee kuzu napcann olmuş bi keree:44: sıkma tatlı canını sakınn

:)))))))

ona deki salih bey kendimi affettirmek için çocuğuma adınızı vermeye karar verdim

ayyy canım olur öyle şeyler. aynen şunu de : bu vesile ile tanışmış olalım, hayırlısı olsun de.

ohhhhhhhhh iyi olmuş

mutluyken de alışveriş yapmak istiyorum üzgünken de... napsam ki... lavinya ve moonsuna sormuyorum yoksa dayak yicem artık

ben en iyisi annesininbirtanesi hilalime sorayımmm: hillaaaaaaaalll napsam kiiiii

aşkol sen üzgünken karışmam beni de alışveriş yapmak mutlu eder:) izin veriyorum yapabilirsin bir kendine, bir minişine ufak bir şey al:) bu arada netten aldıklarımız geldiğinde hangi marka ve kalitesi nasıl yazalımda bir daha aldığımızda fikrimiz olsun:) ben crazy babyden tulum almıştım çok güzel çıktı. bugünde aynı markadan aldığım diğer 2 ürün gelecek onları da söylerim:) markafoniden aldım hepsini:)

abooooo çok tehlıkelı semalardaaa yüzüyorsunn şekerimmm birisi alışverişmi dediii

esrammm yüklee kız sermayeyi cicilereeeee demek geliyorr içimdennn ama kızlarr beni mahvederr vallah billahhh... sen en iyisi piyasa yoklaması yapma bahanesiylee at kendini çarşıyaa pazara

canımm sağol fıstığım, bakalım bi tanıdık doktor bulup şöyle bi 10-15 günlük rapor alıp gidiyim bari... bakalım bulabilicek miyim... sağol bitanem... iyiki varsınız yaa... acımı unutuyorum.

aşkolmamm bidenemmm tamam canım ben de yazıcam, daha bişey gelmedi elime... benim de bugün kargodan gelicek 3-4 tane parça var, daybuyday'da crazy babay e bakıyodum ben de şimdi.. malları da iyiyse ben de alıyım, fiyatları da baya uygun geldi bana...

Çikolata ziyafeti yap.. Afrodizyak mutlu eder hem seni hem bebişini

Son düzenleme:
hayatbanagüzel almış civilden cicileri dün şeytan banada gir civile al bebişe cicileri dedi ama zor tutdum kendimi:18::18::18:

ahaahahahahahahahah akşama kendi çıkışını hazırla canımm hani muhasebecisin yaaa

bugün bana kimse kızmıyo, malum moralim bozukk:2::2::2:

dışarı çıkma şansım yokk, napıyım ben de netten alışveriş yapıyım barii akşama da biraz gezer bakarım artık

ben değil bebişim öyle dedirtti de

bebişimin üstüne mi atimmm ama yaa

bence de hamileliğini de belirterek bir kusura bakmayın de:)

hamişliğimi kullanim demi affeder belkimm

ay çok fena bir durum gülsem mi ağlasam mı durumu o temelli kurum başkanına

evet haklısınn cnm

selim adamın adı , ay o kadar da değil ayoll

evet bişiler yazdım şimdi ay hiç cevapta vermedi insan bir sempatik gülücük koyarr yaa demii

Anammm ne yaptın sen.. Özür dilerim sizi hatırlayamadım malum hamilelik unutkanlık yapıyor felan de

sorma canım yaa hakikaten hamişlik yapıyorr

ahaahahahahahahahah akşama kendi çıkışını hazırla canımm hani muhasebecisin yaaa

:111:

hayatbanagüzel almış civilden cicileri dün şeytan banada gir civile al bebişe cicileri dedi ama zor tutdum kendimi:18::18::18:

evettt akşam eşimde bayıldı maviş şapkalı entel tulumaa ama seninki belli değil kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…