tabi gördün yazdığımı hemen sor nerdesin diyeee seni gidi yaramazzzz1.5 saattir durmadan hızlı hızlı gezdimm yoruldum yahuu
canım solvent cok kokuyor basıma vurdu iyice havalndırıyorum odayı inşAllah gecer saol kuzum
kızlar bana okuyabilirmisiniz belki de nazar değdi ne olur
okudum canımm hepimizee diye dua ettim baya nazar var yahuu gözlerim yaşardııııııı bak böyle oldummmm
ohh maşalah ben dünden beri hiç yürümedim, hiç bişey yapasım yok... bi dosya arıyorum bulamadım diye hıncımı yere düşen pet şişeden çıkardım
okudum bi de pc ye üfledim tatlımmmm
ayy ne güzel olurdu yaa... bi birbirimize rapor almadığımız kalmıştı, o da olurdu
moonsun kuşummm napıyon yaaa nerdesin, görüşemedik bugün hiçççç
biz kız anası yazıyorrr:
nilciğim sabırsızlıklaaa bekliyorumm haberini..dualarımız pipiloşunlaaa canımm arkadaşımm:26:
hep öyle olur zateennn taaammm arayacaktım ki geldin filan
Maşallah Allah bağışlasın.
Biz 3 kızkardeşiz en büyüğüyüm hiç erkek çocuklarıyla büyümedik.
Çok tuhafıma gider gibi geliyor.
Altını değiştirirken olsun büyütürken olsun.
Kız erkek farketmez Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah.
Hepimizin çocuklarını.
ben geldim kızlarrr ne çok kaynatmışsınız okumadan atladım son sayfaya.offf bugün gaz problemi çekiyorum ama şimdi biraz daha iyiyim
alışırsın tatlım hem erkek yokmuş bak değişikk bence çabuk alışırız ben alıştım hatta
Al benden de o kadar geceleri özellikle taş gibi oluyor karnım...Yürüyüş iyi geliyor işte
of kızlar bi çalıştım ki sormayın..iki gün tatil var ama acısı çıktı...bi yandna çalışıyorum bi yandanda akılm sizde ne konuşuyorsunuz diye....
Eğer bir sürpriz yoksa oğluşum olacak%100 dendi ama ne olur ne olmaz..
Sadece küçük bir ayva göbeğim var minik bi top gibi
Kilo da almadım çünkü..Sadece 500 gr oynuyo sabah akşam.Bol bol yürüyüş yapıyorum.
Kalçam zaten küçüktü hala öyle,ama kalçamın biraz büyümesini (yanlardan)isterdim...
anasınınbirtanesi duruyor duruyorr bişey yumurtloyoo diyeceksinizzzama napıyımm huyum buu
şimdi teyzoşlarr piploşlara, kukuşlara cicileri aldık...odasını beğendik aldık...peki pekii bu cici kıyafetlerr kötü kötü demir yada klasikk plastik askılardamı durcakk?:18: hayırrrr çok ürkütücü...
şu cici askılardan alsak veya kendimiz evdemi yapsakk gıı?
eminönünde çok güzel şeyler var....istanbuldaki teyzoşlarr bakar olun yolunuz düşerse bize fikir verirsiniz...
ben şu üstü saten kaplı olanlardan yapabilirim diye düşünüyorum... hesaplayımda hazır almak daha mantıklı gelirsee hazırda alabilirim...elyafı, kumaşı, süsü püsü derken belki aynı hesaba çıkar...:44:
Eki Görüntüle 434572 Eki Görüntüle 434571 Eki Görüntüle 434570 Eki Görüntüle 434569 Eki Görüntüle 434573 Eki Görüntüle 434575
erkek ve kız anneleri vücutlarınızdaki değişikliklerinizi anlatsanıza, bacaklar kilo aldı mı, göbek ne durumda, kalça ne alemde vs....
benim göbeğimdeki çıkıntı dışında hiç bir yerimde değişiklik yok
amirin göruyormus
burcu bu pipiloşda neeeediyormuşşş
kızlar bana okuyabilirmisiniz belki de nazar değdi ne olur
anasınınbirtanesi duruyor duruyorr bişey yumurtloyoo diyeceksinizzzama napıyımm huyum buu
şimdi teyzoşlarr piploşlara, kukuşlara cicileri aldık...odasını beğendik aldık...peki pekii bu cici kıyafetlerr kötü kötü demir yada klasikk plastik askılardamı durcakk?:18: hayırrrr çok ürkütücü...
eminönünde çok güzel şeyler var....istanbuldaki teyzoşlarr bakar olun yolunuz düşerse bize fikir verirsiniz...
ben şu üstü saten kaplı olanlardan yapabilirim diye düşünüyorum... hesaplayımda hazır almak daha mantıklı gelirsee hazırda alabilirim...elyafı, kumaşı, süsü püsü derken belki aynı hesaba çıkar...:44:
Eki Görüntüle 434572 Eki Görüntüle 434571 Eki Görüntüle 434570 Eki Görüntüle 434569 Eki Görüntüle 434573 Eki Görüntüle 434575
biz insanı öyle merakta bırakırız işte sigara gibiyiz maşAllah bağımlılık yapıyoruzzz
canım çok yorma kendini yaa bende dolaş dolaş solvent kokusu su bu derken midem basım felaket duurumdaaaa
Eğer bir sürpriz yoksa oğluşum olacak%100 dendi ama ne olur ne olmaz..
Sadece küçük bir ayva göbeğim var minik bi top gibi
Kilo da almadım çünkü..Sadece 500 gr oynuyo sabah akşam.Bol bol yürüyüş yapıyorum.
Kalçam zaten küçüktü hala öyle,ama kalçamın biraz büyümesini (yanlardan)isterdim...
hani o küçük göbük fotosuu? :)
bebeişlerin son ultrason halleri de yok
delüümmmm
kızlar midem çok fena basım deseniz aynı ben bugün erken çıkabilirim
pc ye mi üfledinnn bravo canımmm ekrandan anında ulaşırAllah kabul etsinnn
maşALLAH de kızzzyeterli bugun artık dolaşmam
of kızlar bi çalıştım ki sormayın..iki gün tatil var ama acısı çıktı...bi yandna çalışıyorum bi yandanda akılm sizde ne konuşuyorsunuz diye....
delüümmmm
kızlar midem çok fena basım deseniz aynı ben bugün erken çıkabilirim
ben kız bebek bekliyorum. sadece top gibi karnım çıktı. kalçam biraz daraldı, bacaklarımda. gerçi benim kollarımda zayıfladı. işin özü kilo verdim. :))))) yüzümde tek tük sivilce çıkıyor. başka bişi yok anacım bende.
ayyy kim görürse görsün iyi dedikodu malzemesi olur. Allah korusun. ne olduğu hemen anlaşılıyor kızzzzzzz, sapık felan sanarlar valla.
aman eksik kalma sen, pek yoktun bugün, kurtulduk dedim bir an baktım gene çıkmışsın meydana :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?