2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ohh maşalah ben dünden beri hiç yürümedim, hiç bişey yapasım yok... bi dosya arıyorum bulamadım diye hıncımı yere düşen pet şişeden çıkardım

kızlar bana okuyabilirmisiniz belki de nazar değdi ne olur

okudum bi de pc ye üfledim tatlımmmm

ohh maşalah ben dünden beri hiç yürümedim, hiç bişey yapasım yok... bi dosya arıyorum bulamadım diye hıncımı yere düşen pet şişeden çıkardım

okudum bi de pc ye üfledim tatlımmmm

pc ye mi üfledinnn bravo canımmm ekrandan anında ulaşır Allah kabul etsinnn

maşALLAH de kızzz yeterli bugun artık dolaşmam

ayy ne güzel olurdu yaa... bi birbirimize rapor almadığımız kalmıştı, o da olurdu

moonsun kuşummm napıyon yaaa nerdesin, görüşemedik bugün hiçççç

Valla canım yaa ne güzel iyice pekiştiririz dostluğumuzu işte
biz kız anası yazıyorrr:

nilciğim sabırsızlıklaaa bekliyorumm haberini..dualarımız pipiloşunlaaa canımm arkadaşımm:26:

İnşallah canımmmm,2 saat kadar sabırla beklemem gerekiyor işte..Ay bu merak mahfediyor insanı...

hep öyle olur zateennn taaammm arayacaktım ki geldin filan

alışırsın tatlım hem erkek yokmuş bak değişikk bence çabuk alışırız ben alıştım hatta

anasınınbirtanesi duruyor duruyorr bişey yumurtloyoo diyeceksinizzz ama napıyımm huyum buu

şimdi teyzoşlarr piploşlara, kukuşlara cicileri aldık...odasını beğendik aldık...peki pekii bu cici kıyafetlerr kötü kötü demir yada klasikk plastik askılardamı durcakk?:18: hayırrrr çok ürkütücü...

şu cici askılardan alsak veya kendimiz evdemi yapsakk gıı?

eminönünde çok güzel şeyler var....istanbuldaki teyzoşlarr bakar olun yolunuz düşerse bize fikir verirsiniz...
ben şu üstü saten kaplı olanlardan yapabilirim diye düşünüyorum... hesaplayımda hazır almak daha mantıklı gelirsee hazırda alabilirim...elyafı, kumaşı, süsü püsü derken belki aynı hesaba çıkar...:44:

of kızlar bi çalıştım ki sormayın..iki gün tatil var ama acısı çıktı...bi yandna çalışıyorum bi yandanda akılm sizde ne konuşuyorsunuz diye....

Al benden de o kadar geceleri özellikle taş gibi oluyor karnım...Yürüyüş iyi geliyor işte

canım benm geçen haftalarda kahverengi bir akıntım oldu o yüzden biraz kendime dikkat etmem gerekiyor 1 hafta sonra doktora gidince inşallah herşey düzelmiş olur ve bende yürüyüşlerime tekrar başlayabilrim

of kızlar bi çalıştım ki sormayın..iki gün tatil var ama acısı çıktı...bi yandna çalışıyorum bi yandanda akılm sizde ne konuşuyorsunuz diye....

biz insanı öyle merakta bırakırız işte sigara gibiyiz maşAllah bağımlılık yapıyoruzzz

canım çok yorma kendini yaa bende dolaş dolaş solvent kokusu su bu derken midem basım felaket duurumdaaaa

hani o küçük göbük fotosuu? :)

bebeişlerin son ultrason halleri de yok

Zaten duuuuuuuur benim de aklımda var bunlar,geçenlerde gördüm hayırlısıyla şöyle 7.8.aya bi girelim hayırlısıyla yığınla alacağım valla.Fazla kıyafet almak istemiyorum zaten.İstediklerimi alacağım gerisi gelecek zaten ordan burdan..Bi de eşimin tarafından ilk bebiş ki off neler alacaklar acaba diye de düşünüyorumehehe

ben kız bebek bekliyorum. sadece top gibi karnım çıktı. kalçam biraz daraldı, bacaklarımda. gerçi benim kollarımda zayıfladı. işin özü kilo verdim. :))))) yüzümde tek tük sivilce çıkıyor. başka bişi yok anacım bende.

amirin göruyormus

burcu bu pipiloşda neeee
diyormuşşş

ayyy kim görürse görsün iyi dedikodu malzemesi olur. Allah korusun. ne olduğu hemen anlaşılıyor kızzzzzzz, sapık felan sanarlar valla.

kızlar bana okuyabilirmisiniz belki de nazar değdi ne olur

okudum canım. geçmiş olsun.

canım sade bişi olabilirde, o bebekli olan abartılı geldi bana. uğraşılacak daha önemli şeyler var bence. ne güzelde özeniyorsun :))) ben şuan zaten o seten askılardan kulanıyorum. küçüğünü de bulurum heralde.

biz insanı öyle merakta bırakırız işte sigara gibiyiz maşAllah bağımlılık yapıyoruzzz

canım çok yorma kendini yaa bende dolaş dolaş solvent kokusu su bu derken midem basım felaket duurumdaaaa

aman eksik kalma sen, pek yoktun bugün, kurtulduk dedim bir an baktım gene çıkmışsın meydana :)))))

hani o küçük göbük fotosuu?? :)

bebişlerin son ultrason resimlerini dekleyin bakalım yavrularımıza

hani o küçük göbük fotosuu? :)

bebeişlerin son ultrason halleri de yok

Canım en son fotom 1 ayı geçmiştir herhalde,foto makinemi kaynıma verdim geçici bi süreliğine tatile gitti geldi alayım koyacağım.
usg de 2 hafta sonra ayrıntılıya gireceğim onu mutlaka koyarım kısmetse..

delüümmmm

kızlar midem çok fena basım deseniz aynı ben bugün erken çıkabilirim

kıyamam tatlım geçmiş olsun, sıkıntılıysan git dinlen tabi...

ben ahşap olanlardan almayı düşünüyorum kuzum uğraşamam yapmakla:) çok isterim ama sırtım feci durumda çok ağrıyo eğilemem

pc ye mi üfledinnn bravo canımmm ekrandan anında ulaşır Allah kabul etsinnn

maşALLAH de kızzz yeterli bugun artık dolaşmam

maşallah maşallahh

canımm ben eminönü'ne gittiğimde mutlaka size haber vericem bunları... zaten baya alacağımız için fiyat ta uygun olur.. isteyen olursa alır gönderirim bile.
ayy hilaliimm bi de çok tatlı emzik tutacakları varrrrr onlarla ilgili de bi post hazırla bakimmm

ayy bi de kapı süsleri istiyorummmmm

valla ben de çok çalıştım, başım ağrıyo zaten... ilk kez bi dosyayı bi sonraki iş gününe havale ediyorumm...çok canım sıkıldı artık.... Allahım affet beni :26:

delüümmmm

kızlar midem çok fena basım deseniz aynı ben bugün erken çıkabilirim

ayy canım bnm izin al git yat ?

tatlım burdaki mağzalara baktım 2. mavişlerden alıcam aynı böyle 20 tane alıcam sanırım, çokkk şekerlermişşş diğerleride
ayy tatlım hiç durmuyorsun son batıcak kredi kartın

burcu kocişinkine pipiloş diyor diye bir dedikodu yayabilirler meselaaaaaa hahahah

gidicem 1 saate zaten kurtulacaksın benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…