özledim yaaaa neler yapıyorsunuz yine benim bebişim içinde tahminde bulunurmusunuzmisafirleri vardı yoğundum girebildim sonunda nete ne var ne yok teysesinin bitaneleri nasıllar biz iyiyiz çok şükür artık sanki arada kıpırtılaar hissediyorum zaten göbüş belirginleşti süper yaaaaa geçen perşembe yine gittik dr.a ama izin vermedi görmemize çok haayırlısı bakalım aayrıntılı ultrasonda inş. kesin bişeyler öğreniriz de merakımız geçer cinsiyet konusunda
LAVİNYA girmiş detaylı ultraasonaa maaşallah inşallah bizde güzel haberler alırız ben kendi dr.uma gidemiycem detaylı için şehir dışında olucaz büyük ihtimal biraz bilgi aalabilirmiyim detaylı hakkında:26:
Selam canım,
Aman dikkat et dr a gittin mi tüm sayfaları okumadım ama:26::26:
Bende dün dışardaydım sıcaktan dolayı sanırsam aşırı bi baş ağrısından zar zor uyudum,napıcaz bu sıcaklarla biz????
erkekkk diyorum bennn :)
gerçi göstermiyosa kızdır derler :)
ben de bugün hamiş elbisesi giydim nar çiçeği... herkes esra ne çok büyümüş karnın diyo... ama bunu giymesem o kadar dikkat çekmiyo karnım hala
canım doktorum bana ikilide olan sorunda amniyosentez yapıldığı zaman bebeğe zarar vermediğini ama bebek büyüdüğü zamn yapılan amniyosentezin bebek ölümüne kadar varabileceğini söyledi bu yüzden yaptırmanın daha iyi olacağını söyledi bu sebebden doktorlar sana teklif etmiş olabilirler vakit kaybetmemek adınaaaşallah kızlar topik çok hızlıymış ben daha önce nasıl görmemişim üzüldüm inanın
4 doktora gittim dördüde 3lü değilde direkt amniyosentez önerdiler ama ben üçlüyü de yaptırayım diyorum.evet bunlar sadece tarama testi teşhis testi değil ama küçücük bebekle ilgili olunca o ihtimaller anne kalbi dayanmıyor ki
inan içimi çok rahatlattın.inşallah bendede sonuç iyi çıkar.ben şimdi 14+3 haftalık hamileyim üçlü test ne zaman yapılıyor.ayrıntılı ultrasyon için daha zaman var sanırım ama doktorlar hep bana direk amniyosentez dedikleri için üçlüden bahsetmediler.ben üçlüyü de yaptırayım da inşallah içimi rahatlatan bir sonuç çıkar.
inşallah benimde öyle olur
hoşbuldum
aaşallah kızlar topik çok hızlıymış ben daha önce nasıl görmemişim üzüldüm inanın
4 doktora gittim dördüde 3lü değilde direkt amniyosentez önerdiler ama ben üçlüyü de yaptırayım diyorum.evet bunlar sadece tarama testi teşhis testi değil ama küçücük bebekle ilgili olunca o ihtimaller anne kalbi dayanmıyor ki
inan içimi çok rahatlattın.inşallah bendede sonuç iyi çıkar.ben şimdi 14+3 haftalık hamileyim üçlü test ne zaman yapılıyor.ayrıntılı ultrasyon için daha zaman var sanırım ama doktorlar hep bana direk amniyosentez dedikleri için üçlüden bahsetmediler.ben üçlüyü de yaptırayım da inşallah içimi rahatlatan bir sonuç çıkar.
inşallah benimde öyle olur
hoşbuldum
geçmiş olsun nilciğimmsıcaklar şimdiden çok feci gerçekten...burası rüzgarlı kasvetli bide bugun...insanın içi daralıyor yemin ederim...babetler artık ayagımı sıkıyor..gün boyu oturuyorum masanın başında terlik giymeye başlıycam iş yerindede napayımm:44:
Ayy ne cici olmuşturrr...
Valla diğer göbüş topiğimize yeni fotolar koyma zamanımız geldi galiba...
valla ben çok irileştim insan irirsi oldum utancımdan resim falan ekleyemiyorummm:78:Ayy ne cici olmuşturrr...
Valla diğer göbüş topiğimize yeni fotolar koyma zamanımız geldi galiba...
hoşgeldin tatlım sen yoksun ben biraz mutfakta biraz burdayım diğerlerinin hafta başı olması nedeniyle işi çok bu yüzden konusamadık galiba
aaşallah kızlar topik çok hızlıymış ben daha önce nasıl görmemişim üzüldüm inanın
[/B][/COLOR]
acıktınmı kuzum sennn gel doyurayım senihala yemekle mi ugrasıyoırsunbanada yoll
erkekkk diyorum bennn :)
gerçi göstermiyosa kızdır derler :)
ben de bugün hamiş elbisesi giydim nar çiçeği... herkes esra ne çok büyümüş karnın diyo... ama bunu giymesem o kadar dikkat çekmiyo karnım hala
yaa eşim makineyi getirmemiş, çekemedik biz de... telden çekti ama onun telide kaldı onlarda
canım sen nasılsınnn hap kullanıyo musun? benim de iki gündür yoktu baş ağrım... sanki tekrar geliyor gibi...
valla ben çok irileştim insan irirsi oldum utancımdan resim falan ekleyemiyorummm:78:
kızlar hamiş taytına ihtiyacım var beyaz kapri nerden bulabilirim ama bir kaç günde gelmesi lazımm
aysun kızının gelişi kesinleşmiş seni tebrik ediyorum..demekki aprın bugün bebişini göreye sebep olacakmış..kız annesi olmak çok güzel bir duygu ben öğrendiğimden beri daha bi mutluyum...
Sağol canım benim her yaz zaten çekerim bu sıcaklardan maalesef..Eşime diyorum artık gündüzleri dışarı çıkamam kolay kolay..:))
Ayakların mı şişmeye başladı yoksa canım..Aman tuzluyu azalt,eve gidince yarım saat tavana dik ayaklarını mutlakaa..
Giyin tabi ne olacak ki,hamilesin sen farkın bu şekeriiiimmmm
valla ben çok irileştim insan irirsi oldum utancımdan resim falan ekleyemiyorummm:78:
dün eşimin arkadasına gittik kadın baktı bana ikiz mi yoksa dedi bende yooo dedim kilo almasam bile ben çok şişiyorum bu yüzden insan irisi gibi oluyorumBende aldım makinemi eltideydi.Artık çeker koyarım bi ara.
İyiyim canım 3 gündür evde değilim çok gezdim herhalde,geçen hafta eşim yoktu ya acısını çıkardım
Dün akşam da bi baş ağrısı etraflıca ama,evde minoset var ama nedense cesaret edemiyorum kullanmaya yaa
sen kullanmış mıydın canım?
Hadi yaa e o zaman bi fotonu ekle artık
ben hala aynıyım,karnımda ilerliyo sadece yarım kg kadar aldım zaten o da bebişime :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?