2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

erkekkk diyorum bennn :)

gerçi göstermiyosa kızdır derler :)

ben de bugün hamiş elbisesi giydim nar çiçeği... herkes esra ne çok büyümüş karnın diyo... ama bunu giymesem o kadar dikkat çekmiyo karnım hala

geçmiş olsun nilciğimm sıcaklar şimdiden çok feci gerçekten...burası rüzgarlı kasvetli bide bugun...insanın içi daralıyor yemin ederim...babetler artık ayagımı sıkıyor..gün boyu oturuyorum masanın başında terlik giymeye başlıycam iş yerindede napayımm:44:

Ayy ne cici olmuşturrr...

Valla diğer göbüş topiğimize yeni fotolar koyma zamanımız geldi galiba...

canım doktorum bana ikilide olan sorunda amniyosentez yapıldığı zaman bebeğe zarar vermediğini ama bebek büyüdüğü zamn yapılan amniyosentezin bebek ölümüne kadar varabileceğini söyledi bu yüzden yaptırmanın daha iyi olacağını söyledi bu sebebden doktorlar sana teklif etmiş olabilirler vakit kaybetmemek adına

Gönlünü ferah tut, Rabbim evladını sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin...
Neler neler duyuyoruz da sonuçları hiç de denilenler gibi çıkmıyor....
Allah'a emanetiz hepimiz....
Rabbim nasip etti yavrularımızı bize, acısıyla terbiye etmesin inşallah...

Sağol canım benim her yaz zaten çekerim bu sıcaklardan maalesef..Eşime diyorum artık gündüzleri dışarı çıkamam kolay kolay..:))

Ayakların mı şişmeye başladı yoksa canım..Aman tuzluyu azalt,eve gidince yarım saat tavana dik ayaklarını mutlakaa..
Giyin tabi ne olacak ki,hamilesin sen farkın bu şekeriiiimmmm

Ayy ne cici olmuşturrr...

Valla diğer göbüş topiğimize yeni fotolar koyma zamanımız geldi galiba...

yaa eşim makineyi getirmemiş, çekemedik biz de... telden çekti ama onun telide kaldı onlarda

canım sen nasılsınnn hap kullanıyo musun? benim de iki gündür yoktu baş ağrım... sanki tekrar geliyor gibi...

CANIM ÜÇLÜ 16.HAFTAdan itibaren yapılıyor ayrıntılı ultrason ise 20ihafta sanırım ama benim dr um 18.haftada beni çağırdı ayrıntılı için..sen içini ferah tut dua et bişeycik olmaz bebişine ...ikiliyi hangi laboratuarda yaptırmıştın??*

bazen göbüşümü şişirdiğim bile oluyor hoşumaa gidiyor ama napıyım ben hiç hamiş üstü aalmadım paantolon aaaldım saadece taadını çıkaaraalım boşver göbeği içine çekmek daha zor sonuçta

aysun kızının gelişi kesinleşmiş seni tebrik ediyorum ..demekki aprın bugün bebişini göreye sebep olacakmış..kız annesi olmak çok güzel bir duygu ben öğrendiğimden beri daha bi mutluyum...

yaa eşim makineyi getirmemiş, çekemedik biz de... telden çekti ama onun telide kaldı onlarda

canım sen nasılsınnn hap kullanıyo musun? benim de iki gündür yoktu baş ağrım... sanki tekrar geliyor gibi...

Bende aldım makinemi eltideydi.Artık çeker koyarım bi ara.

İyiyim canım 3 gündür evde değilim çok gezdim herhalde,geçen hafta eşim yoktu ya acısını çıkardım

Dün akşam da bi baş ağrısı etraflıca ama,evde minoset var ama nedense cesaret edemiyorum kullanmaya yaa
sen kullanmış mıydın canım?

valla ben çok irileştim insan irirsi oldum utancımdan resim falan ekleyemiyorummm:78:

Hadi yaa e o zaman bi fotonu ekle artık
ben hala aynıyım,karnımda ilerliyo sadece yarım kg kadar aldım zaten o da bebişime :))

aysun kızının gelişi kesinleşmiş seni tebrik ediyorum ..demekki aprın bugün bebişini göreye sebep olacakmış..kız annesi olmak çok güzel bir duygu ben öğrendiğimden beri daha bi mutluyum...

saaol canımmmmm Allah razı olsun sağlıklı hayırlı evlat olurlar inşAllah darısı ablamın kuzenimin dileyen tum kardeslerimin basınaa aminnn inşAllah kucağımıza almakta nasip olur

evet canım şişlik oluyor bendee malasef..ellerim şişiyordu alyansımı falan takmıyorum 1-2 haftadır...şimdide ayaklarım şişiyor...
ektra hiç tuz atmıyorum yemeklerime ama iş yerinde falan yapılan yemekleri mecburen yiyorum:44:

valla ben çok irileştim insan irirsi oldum utancımdan resim falan ekleyemiyorummm:78:

yaaaa hayırrrrr istiyoruzz biz foto

dün eşimin arkadasına gittik kadın baktı bana ikiz mi yoksa dedi bende yooo dedim kilo almasam bile ben çok şişiyorum bu yüzden insan irisi gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…