günaydın fıstıklar kahvaltımızı yaptık buradayız bugün bizimde bölgeden müdürler gelecek çok sık giremeyebilirim ama takipteyim
günaydın canım geçmiş olsunn :)
günaydın tatlım afiyet olsun yarasın size
ben de güzel yiyorum vallaben 4 buçuk ayda 1 buçuk kilo aldım ama bundan sonra baya alırım gibime geliyor
günaydın canım geçmiş olsun, üşütme gibi gibi bişey olabilir mi acaba ?
kızlar bu arada, dün akşam arkama yastık koyup köşe koltuğuna dayanmıştım göbeğimide açtım böyle kaykılır gibi oturuyorum, bebeğimi seveyim dedim, ellerimi göbeğimin iki yanına koydum sessizdi oda eşim vardı ama tv kapalıydı, sağ elimi koyduğum yerde pıt pıt elime nasıl hiisediyorum hafif hafif ama çok güzel hissediyordu sonra kendi kalbime koydum elimi, bir benim ki atıyor bir bebeğimin ki ay çok tuhaftı çok güzel bir histi çok mutlu oldummm
ahh bebeğim yokmusun demek bugunkolay gelsin...
günaydın canlarım...dün babamıza uzun zamandır istediği bi yemeği yaptım..içim dışıma çıkıyordu az kalsın..yemegın içinde ciğer vardı çünküüü
akşam yürüyüşee çıktık kocişle...aman pek iyi geldi bana..haa bide iş çıkışı lcw'den hamile kotu aldım..çok rahatmışş yaaa...bu haftasonu ürgüp'e gidicezz pazar günü gezerken falan rahatlıklaa giyerimm
benimde şöyleee bi prensesim olsun inşallahhhhh
Eki Görüntüle 437951 Eki Görüntüle 437952 Eki Görüntüle 437953 Eki Görüntüle 437954 Eki Görüntüle 437955
ben daha hıssedemıyorum bebıskomu cok merak edıyorum :))
Kızlar şu yenidoğan bebişin ağzına damlatılan nar suyu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hani gazsız oluyormuş ya bebişler,arkadaşımın kuzenleri de denemişler de çok memnun kalmışlar nasıl olur ki kısmetse o günleri görürsek ve yaparsak?:26:
dün ben bol bol yürüyüş yaptım kızlar, bu akşamda eşim beni çıkaracak söz verdi. inşallah hep böyle devam eder.
gerçi ayak bileğim çok ağrıyor, sivrisinek orayı 3 kez ısırmış. komple şiş bileğim ama acıdığını söylemicem.bahane yapmasın bunu bide dimi.
güneş kremlerinizi ihmal etmiyorsunuz dimi? dün doktor beni uyardı valla. iz kalır mutlaka koru kendini dedi.
Bende kısmetse 6.ayda platese başlamayı düşünüyorum hamilelik için.
Arkadaşımın eşi şiddetle öneriyor,5 cm açılmayla doğuma gitmiş 10 dk.sürdü ya da sürmedi normal doğurdum ve şiddetle öneriyorum diyor...Hatta doğuma giren ebe plates topunu da getir demiş ve sancı odasında üzerine oturum yavaş yavaş zıplattı beni diyor
Etrafımdaki bütün hamilelere öneriyorum diyor.Topları 15-20 tl civarında zaten,e dvd'leri de var bence bişey kaybetmeyiz kızlar 6.ayda başlamamız gerekiyormuş...Ben düşünüyorum...
geldim geldim canım hemde nasıl eğlendim ortam süperdi tek kelimeyle baya yoruldukda
evet yemeğim hazır ama benim karnım tok eşim geç geleceğim diye aradı az evvel yani yemek yarına kaldı gibi
yarın kızların fakültede diş randevuları var öğlenleyin ordan anneme gececeğimmalum persembe günü bebişle buluşmamız var
kızlar bu arada, dün akşam arkama yastık koyup köşe koltuğuna dayanmıştım göbeğimide açtım böyle kaykılır gibi oturuyorum, bebeğimi seveyim dedim, ellerimi göbeğimin iki yanına koydum sessizdi oda eşim vardı ama tv kapalıydı, sağ elimi koyduğum yerde pıt pıt elime nasıl hiisediyorum hafif hafif ama çok güzel hissediyordu sonra kendi kalbime koydum elimi, bir benim ki atıyor bir bebeğimin ki ay çok tuhaftı çok güzel bir histi çok mutlu oldummm
ben bu hafta kendı doktoruma gıdıcektım ama devlete gıttım 3lu test yaptrdım onun sonucunu alıp öyle gıtcem kendı doktoruma arttık yanı 18 hazıran gıbı ozaman sölıcem.ama bıyerde okumustum vucut progestan hormonunu 2 kısılık salgılıyormus artık oda gaz yapma nedenıymıs dusun ben bıde progestan hapını kullanıyorum bendekı gazı sen dusun artık:)) sen sor bakalım ne dıcek doktor
bu arada devlet hastanesındekı doktorum pek havalı.saat tam 9da muayaneye baslıcak gec kalmıs sanırım kosarak bı geldı elınde kask ustunde motorcu montu vay beeee dedım valla:)) doktor cıvanıma bak dıe:))
günaydın canlarım...dün babamıza uzun zamandır istediği bi yemeği yaptım..içim dışıma çıkıyordu az kalsın..yemegın içinde ciğer vardı çünküüü
akşam yürüyüşee çıktık kocişle...aman pek iyi geldi bana..haa bide iş çıkışı lcw'den hamile kotu aldım..çok rahatmışş yaaa...bu haftasonu ürgüp'e gidicezz pazar günü gezerken falan rahatlıklaa giyerimm
benimde şöyleee bi prensesim olsun inşallahhhhh
Eki Görüntüle 437951 Eki Görüntüle 437952 Eki Görüntüle 437953 Eki Görüntüle 437954 Eki Görüntüle 437955
günaydın canım geçmiş olsunn :)
günaydın tatlım afiyet olsun yarasın size
ben de güzel yiyorum vallaben 4 buçuk ayda 1 buçuk kilo aldım ama bundan sonra baya alırım gibime geliyor
günaydın canım geçmiş olsun, üşütme gibi gibi bişey olabilir mi acaba ?
bende de gaz var yaaaa ufffff
günaydınnn şekerimmmm... aman ne kadar üzüldümmmm anlatamammmgerçi ben de öğleden sonra yokum... hastaneye gidicez [COLOR]
:günaydın canımcımm... bugün buralar sakin olucak sanırım
günaydın canımm
bebeleri hep sarışın mavi gözlü istiyoruz inş. bize süpriz yapmazlarr
ayy hilalll diğer hafta da biz gidiyoruz, keşke beraber gitseydik kız
eşim yeraltı şehirlerine giremezsin diyo gerçi... çok darmış...
ben damağına hurma sürücem inşallah canım... nar suyunu duymamıştım... Peygamber Efendimiz Hasan ve Hüseyin doğduğunda hurma sürmüş damaklarına...
ben de dün akşam yürüdüm eve geldim öyle yorulmuşum ki... çok sıcaktı, geldiğimde pancar gibi olmuştum, çok yordu beni... aşırı bunaltıcı sıcak vardı... hava kararınca çıkıcam ya da evde yürüyüş bandında yürücem..
güneş kremi çok önemli canım.. kesinlikle hergün sürmemiz lazım.. zaten güneş acayip yakıyo...
hmm ben de bakayım bi iyice araştırayım canım.. çok seviyorum platesi ama annemlerin yanında yapamam... malum babamlara ait tv akşamları :)
ohh hoşgeldin canım... gez valla maşallah...ne güzel işte yemek derdin bugün de yok
ayy canım benim... benimki de gündüzleri hiç durmuyor yaa... çok heyecan verisi bir his gerçekten
bugün gidicem sorayım bi... burdaki arkadaşlar ne güzel esra ayakların şişimemiş dediler dün... inanırmısın sabah giyecek ayakkabı bulamadım.. şimdide çıkardım babetleri yalınayak duruyorum... nazar değdi bana nazarrr
vayy be doktora bakk artistmiş tam
günaydın canım saol sizede afiyet olsunn
günaydın canım hayırdır inşAllah gaz filan olmasın :26: kendine dikkat et canımmeminim çok üüzlmüşsündürrr
günaydın kızlar.ayyy geçen gece yemek yapmıştım pişmişmi diye bakayım dedim üflemiştim ama yeterli üflememişim heralde resmen içimin yandığını hissettim dünden beri midemde acayip bir acıma,yanma gibi birşey var. hamileliğemi bağlı yoksa yemek borumu falan mı yakıp yara yaptım acaba
avatardaki foto benim küçüklüğüm hayatım..anasını benzesin diyee çok istiyorumm...ben yeşil gözlüyüm babamdan almışımm gözlermi...bakalım kızçemde benden alacakmıı
ayy evet kuzum yaaa, tevafuk etsede keşkee aynı hafta gitseydikkbi haberleşir bi yerde denk gelirdikk...tanışırrdıkk ne güsell
amann hee canım giremezsin, girmede bence...ben diğer gittiğimde bilee içim daralmıştı...şimdi zaten hemen panikliyorum nefesimi daralıyor gibi oluyorr hiç giremem sanırım:44:
boğaz agrısı ve gaz dan ölcem:))
günaydın şekerler nasılsınızzzkahvaltımızı yapıyoruzzz saat 10.00dan sonra yokum 16.00 ya kadar kurtuldunuz benden
geçmiş olsun canımm çok mu dondurma yedin bakim sen n
günaydın fıstıklar kahvaltımızı yaptık buradayız bugün bizimde bölgeden müdürler gelecek çok sık giremeyebilirim ama takipteyim
bende de gaz var yaaaa ufffff
bende deeeeeee....
günaydınn... yerim o pıt pıtları ben:) bende hissediyorum bazen onları çok tuhaf oluyor insan:)
günaydın canımcım, güle güle giy kotunu:)
günaydın kızlar.ayyy geçen gece yemek yapmıştım pişmişmi diye bakayım dedim üflemiştim ama yeterli üflememişim heralde resmen içimin yandığını hissettim dünden beri midemde acayip bir acıma,yanma gibi birşey var. hamileliğemi bağlı yoksa yemek borumu falan mı yakıp yara yaptım acaba
benimd şöyleee bi prensesim olsun inşallahhhhh
geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine soğuk alam bu havalar yanıltır
afiyet olsun göbiş fotomu görmeden gitme bari :)
ayy evet kuzum yaaa, tevafuk etsede keşkee aynı hafta gitseydikkbi haberleşir bi yerde denk gelirdikk...tanışırrdıkk ne güsell
amann hee canım giremezsin, girmede bence...ben diğer gittiğimde bilee içim daralmıştı...şimdi zaten hemen panikliyorum nefesimi daralıyor gibi oluyorr hiç giremem sanırım:44:
dimii canım benim, gündüzleri ne zamanlar daha çok hissediyorsun, mesela ben şuan çok hissediyorum kıpırdanıyor sanırım elimi koyduğumda da hareketini hissediyorum, genelde kahvaltıdan sonra oluyor bende,
şu pilates işine bende girsem bir deniyeceğim bakalım evde yapmanın sakıncası yoktur değil mi ters hareket yapmıyalım
canım benimde daha hiç şişmedi ayaklarım ama şişebilir demekkii :26: son aylarda olmuyor muydu o
hoşgeldin saol pipiloş anasıhadi koy bekliyorummmmmm
hay allah iyi üfle bir dahakine ikisi de olabilir
inş. sana benzer canım, aa sen misin o pek şekersinn kız, benim de küçüklük fotolarım saman sarısı gibi saçlar yeşil ela göz benziyoruz :)
eşimde sarı mavi göz nasipse ikimizinki de renkli olma şansı yüksek canım, hayırlısı olsun
göbiş fotolarını koyduğumuz linki bulamıyorum
canım günaydın bende de aynı durum var acayip yanıyor boğazım midem sanırım bebişteennn
canım hoşgeldiniz prensesinleeegüle güle giy bitanemmm eminim çok yakışmıştır ürgüp kaç km kayseriye eşiiminde sözü var bana bu sene gidecektik ama bebiş olunca okadar uzun yola çıkmmayalık dedik benim yerimede bol bol gezz
hihohoohooo çok kötüyümm aysunnnn nolur gitmeeeeeeeeee... sensiz naparıssssssssssssssssssssssssss
:124: :124: :124 :124: :124:
gaz var heralde yaa... gerçi hatırladım da dün karpuzu fazla kaçırmıştım, o yapmış olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?