2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben daha hıssedemıyorum bebıskomu cok merak edıyorum :))

günaydın canımm
bebeleri hep sarışın mavi gözlü istiyoruz inş. bize süpriz yapmazlarr

ben daha hıssedemıyorum bebıskomu cok merak edıyorum :))

hissedersin kuşum az kalmıştır bence hissetmene

ben damağına hurma sürücem inşallah canım... nar suyunu duymamıştım... Peygamber Efendimiz Hasan ve Hüseyin doğduğunda hurma sürmüş damaklarına...

ben de dün akşam yürüdüm eve geldim öyle yorulmuşum ki... çok sıcaktı, geldiğimde pancar gibi olmuştum, çok yordu beni... aşırı bunaltıcı sıcak vardı... hava kararınca çıkıcam ya da evde yürüyüş bandında yürücem..
güneş kremi çok önemli canım.. kesinlikle hergün sürmemiz lazım.. zaten güneş acayip yakıyo...

hmm ben de bakayım bi iyice araştırayım canım.. çok seviyorum platesi ama annemlerin yanında yapamam... malum babamlara ait tv akşamları :)

ohh hoşgeldin canım... gez valla maşallah... ne güzel işte yemek derdin bugün de yok

ayy canım benim... benimki de gündüzleri hiç durmuyor yaa... çok heyecan verisi bir his gerçekten

bugün gidicem sorayım bi... burdaki arkadaşlar ne güzel esra ayakların şişimemiş dediler dün... inanırmısın sabah giyecek ayakkabı bulamadım.. şimdide çıkardım babetleri yalınayak duruyorum... nazar değdi bana nazarrr

vayy be doktora bakk artistmiş tam

ayy hilalll diğer hafta da biz gidiyoruz, keşke beraber gitseydik kız
eşim yeraltı şehirlerine giremezsin diyo gerçi... çok darmış...

günaydın canım saol sizede afiyet olsunn

günaydın canım hayırdır inşAllah gaz filan olmasın :26: kendine dikkat et canımm eminim çok üüzlmüşsündürrr

günaydın kızlar.ayyy geçen gece yemek yapmıştım pişmişmi diye bakayım dedim üflemiştim ama yeterli üflememişim heralde resmen içimin yandığını hissettim dünden beri midemde acayip bir acıma,yanma gibi birşey var. hamileliğemi bağlı yoksa yemek borumu falan mı yakıp yara yaptım acaba

günaydın canımm
bebeleri hep sarışın mavi gözlü istiyoruz inş. bize süpriz yapmazlarr

avatardaki foto benim küçüklüğüm hayatım..anasını benzesin diyee çok istiyorumm...ben yeşil gözlüyüm babamdan almışımm gözlermi...bakalım kızçemde benden alacakmıı

ayy hilalll diğer hafta da biz gidiyoruz, keşke beraber gitseydik kız
eşim yeraltı şehirlerine giremezsin diyo gerçi... çok darmış...

ayy evet kuzum yaaa, tevafuk etsede keşkee aynı hafta gitseydikk bi haberleşir bi yerde denk gelirdikk...tanışırrdıkk ne güsell

amann hee canım giremezsin, girmede bence...ben diğer gittiğimde bilee içim daralmıştı...şimdi zaten hemen panikliyorum nefesimi daralıyor gibi oluyorr hiç giremem sanırım:44:

dimii canım benim, gündüzleri ne zamanlar daha çok hissediyorsun, mesela ben şuan çok hissediyorum kıpırdanıyor sanırım elimi koyduğumda da hareketini hissediyorum, genelde kahvaltıdan sonra oluyor bende,

şu pilates işine bende girsem bir deniyeceğim bakalım evde yapmanın sakıncası yoktur değil mi ters hareket yapmıyalım

canım benimde daha hiç şişmedi ayaklarım ama şişebilir demekkii :26: son aylarda olmuyor muydu o

günaydın canım saol sizede afiyet olsunn

günaydın canım hayırdır inşAllah gaz filan olmasın :26: kendine dikkat et canımm eminim çok üüzlmüşsündürrr

hihohoohooo çok kötüyümm aysunnnn nolur gitmeeeeeeeeee... sensiz naparıssssssssssssssssssssssssss

:124: :124: :124 :124: :124:

gaz var heralde yaa... gerçi hatırladım da dün karpuzu fazla kaçırmıştım, o yapmış olabilir mi?

hay allah iyi üfle bir dahakine ikisi de olabilir

inş. sana benzer canım, aa sen misin o pek şekersinn kız, benim de küçüklük fotolarım saman sarısı gibi saçlar yeşil ela göz benziyoruz :)
eşimde sarı mavi göz nasipse ikimizinki de renkli olma şansı yüksek canım, hayırlısı olsun

boğaz agrısı ve gaz dan ölcem:))

geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine soğuk alam bu havalar yanıltır

günaydın şekerler nasılsınızzz kahvaltımızı yapıyoruzzz saat 10.00dan sonra yokum 16.00 ya kadar kurtuldunuz benden

geçmiş olsun canımm çok mu dondurma yedin bakim sen n

afiyet olsun göbiş fotomu görmeden gitme bari :)

günaydın fıstıklar kahvaltımızı yaptık buradayız bugün bizimde bölgeden müdürler gelecek çok sık giremeyebilirim ama takipteyim

günaydın canım kolay gelsin bugün sana:)

canım günaydın bende de aynı durum var acayip yanıyor boğazım midem sanırım bebişteennn

canım hoşgeldiniz prensesinleee güle güle giy bitanemmm eminim çok yakışmıştır ürgüp kaç km kayseriye eşiiminde sözü var bana bu sene gidecektik ama bebiş olunca okadar uzun yola çıkmmayalık dedik benim yerimede bol bol gezz

hahaa düşünsene eşlerimizin kk'dan haberi yok o anda öğrenirlermiş şokk

yaa o kadar mı yaa... benim eşim pimpiriklidir... dedim heralde ondan böyle diyo... ama sen de öyle dediysen daha da girmem artık

canım benim ki 10-11 gibi başlıyo... 3-4e kadar sürekli pıtpıtlıyo.... akşamda aralıklarla baya hissediyorum...

ay ne bileyim yaaa bana dün dediler ayakların şişmemiş diye... bi memur tuhaf tuhaf baktı, etkilendim hemen.... yıldızım çok düşüktür benim... hemen etkilenirim.

hamile pilatesine yakın bi yer olsa da keşke gidebilsek aslında... bana yakın hiçbi yer yok... olmazsa yapmam... yürüyüş +yüzme yeterli olur bence.

amannn aceleciliğim gene başıma iş açtı :)

bebişten olan herşeye razıyım bunlar bebişlerimizin sağlıklı olduğunun göstergesidir

hahahahahhaaaaa bol bol çekiştirin işte beni çok yersen karpuzu gaz yapar tabiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…