2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın güzel annecikler bizde bebişimle dün kontroldeydik veee.... :)) sonunda cinsiyet netleşti pipiloşu gördü doktorumuz Allah hepimize sağsağlim sağlıklı evlatlar nasipe tsin inşallah

günaydın güzel annecikler bizde bebişimle dün kontroldeydik veee.... :)) sonunda cinsiyet netleşti pipiloşu gördü doktorumuz Allah hepimize sağsağlim sağlıklı evlatlar nasipe tsin inşallah

canımm pipiloşunuz hayırlı olsun çok sevindimmm

kızlar günaydın nasılsınız biz kahvaltı ediyoruz ya sizzzz uyuyormusunuz yoksaaa

günaydınnn akrep anneleriiiiiii

hepinizi sevgi ve selamlarımla kucaklıyorum efendim... sağolun varolun....

günaydın canımmm

evet yaa bebeğe üzüldüm Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bırakıp gitmişler bende kıskanmadım değil pıt diye düşmüş bebek ne kadar kolay olmuş öyle ben ilk başta doğum değil attılar bebeği dedim ama kameralar yerdeki suyuda gösterincee doğum olmuş dedim inanamadımmm

yaprakçımm hayırlı olsun canımmmmm, aminnn inşallah bitanem.....darısı tüm bebek bekleyenlerin başına inşalllah

canımm pipiloşunuz hayırlı olsun çok sevindimmm

kızlar günaydın nasılsınız biz kahvaltı ediyoruz ya sizzzz uyuyormusunuz yoksaaa

günaydın şekerrrparemmmmmm... bize dedemiz kahvaltı hazırladı işe de bıraktı

hoşgeldin şeekerim merak ettim yahu nasıl bebeğimiz iyi mi annesi

hoşgeldin şeekerim merak ettim yahu nasıl bebeğimiz iyi mi annesi

bebişim çokk iyi canım.... bi tatlıydı ki yaaa... çıktım ağladım Rabbime şükrettim... inanamadım karnımda bi canlı var, kızım var... bi güzel hareket ediyor ki... babasına çekicek heralde babası gibi hareketli

ayyy kızlar ya zaman geçmiyor pazartesi kontrole gidicem sankşi önümde aylar var gibi hissediyorum artık cinsiyet kesinleşsinde bende ciciler alayım yavruma.şimdilik kız diye biliyoruz ama dün bi arkadaşım korkmama neden oldu doktoru ilk erkek dedi 3 kez falan sonra kız dedi dün öğrenmişler kesin erkek.kızlar size bir şey daha sorayım 2 li test sonucunuzdaki bhcg ye göre cinsiyetler tutuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…