bebişim çokk iyi canım.... bi tatlıydı ki yaaa... çıktım ağladım Rabbime şükrettim... inanamadım karnımda bi canlı var, kızım var... bi güzel hareket ediyor ki... babasına çekicek heraldebabası gibi hareketli
kötüyüz çok sancım var doktora bu ay sonunda gidicez bütün gece kabuslar gördük
maşallah canım.allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah.çok özlüyor insan değil mi doktora gidene kadar.
ayy sorma canım yaa.. çok çok güzel bir duygu.. doktor maşallah hiç bi sorun yok dedi... kalp atışları da gayet güzelmiş...250gram olmuş pıtırcığımız
dün kayınbabamın kanser olduğunu öğrendim canım ondan canım çok sıkkın dua edin iyi olsun tedavisi olsun geçsin..
esracım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına ben bebeğimi çok üzdüm sanırım oda sancı yapıyor
Günaydın canlar ,
bebişimle biz iyiyiz yarın kontrolümüz var meraktayız,
siz nasılsınız?
esracım gözünaydın maşallah bebişineayy sorma canım yaa.. çok çok güzel bir duygu.. doktor maşallah hiç bi sorun yok dedi... kalp atışları da gayet güzelmiş...250gram olmuş pıtırcığımız
Günaydın canlar ,
siz nasılsınız?
günaydın şekerim..yok kızzz ne uyuması...işe geldik kahvaltımızı yaptık kızçemleecanımm pipiloşunuz hayırlı olsun çok sevindimmm
kızlar günaydın nasılsınız biz kahvaltı ediyoruz ya sizzzzuyuyormusunuz yoksaaa
bebişim çokk iyi canım.... bi tatlıydı ki yaaa... çıktım ağladım Rabbime şükrettim... inanamadım karnımda bi canlı var, kızım var... bi güzel hareket ediyor ki... babasına çekicek heraldebabası gibi hareketli
kızlar canım çok sıkkın kayınbabamda bağırsakla ilgili kanser teşhisi konuldu sabahtan beri ağlıyorum bildiğiniz önerebileceğiniz genel cerrah varmı ?
saol canım benimmm ( yalan dunyadaki selahattin gibi söylemek isterdim cnaım benimm)
ya kızlar bnim vücut çok su tutuyor sabahtan beri 2 LT su içtim iki kez normal miktarda lavaboya cıktım haftaya tartıda patlıcam :18:
Bak benim taksit taksit geliyor aklıma ben rüyamda bebişimi gördüm anne karnında doktor bana bak pipisi diyor ben ağlamaya başlıyorum olamaz benim kızım oluyor diye bağırıyorum ama kadın bana boyuna pipiloş gösteriyor bu ne şimdi
dün kayınbabamın kanser olduğunu öğrendim canım ondan canım çok sıkkın dua edin iyi olsun tedavisi olsun geçsin..
esracım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına ben bebeğimi çok üzdüm sanırım oda sancı yapıyor
maşallah maşallahbende bu kontrolde sorucam kaç gr diye.her anı çok güzel bir düuygu rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ebek-cinsiyeti-ogrenmek-ultrasondan-once.html
Burdan canım...
Bu arada sendeki kaynanadan bende de var onlarda da hiç kız yok,inadıma gözümün içine baka baka "kızım nasıl,kızıma iyi bak"deyip gerdi beni,hem de sürekli ama oysa ki kızları da çok severim.Sırf onun yüzünden soğudum.Oğlum olacak kısmetse duyunca şok olmuştu ondan beri de çıtı çıkmıyo hanfendinin...
ayy canım yaa geçmiş olsun... Rabbim şifasını versin bir an önce inşallah...
canım ben de dedim ödem olursa napıcam diye (daha olmadan) tuzlu ve hamurişi yemiceksin dedi kesin bir dille
ayy ben de çok korktum dün erkek dicek diye.... çok alıştım ya ben kızımaaaa
sağol canım. İnşallah geçer canım, sıkma canını. Bağırsak hastalıkları çok ciddi hastalıklar... İnşallah Rabbimin izniyle en kısa zamanda iyileşir canım... Dualarımızdasın...
aminn... mutlaka sor canım... boyunu söylemeyebilir ama kilosunu söyler mutlaka...
ayy nilllltttt öldürcen kızım sen beniibenim kayınvalidem de bi kaç ay önce "bebişimiz nasıl" dedi... ay bi tuhaf oldummm "dicektim o benim, kamu malı mı sandın " tuttum lkendimi, duymamazlıktan geldim sorusunu da bizimkilere de biri erkek olcak demiş, bu saflarda inanmışlar... hep erkek bekliyolardı ama kız olduuuuu
gece bı uyandım babamızın bacagı oğlumuzun ustundeydi.ilk defa yoksa aramızdan kamyon geccek gıbı yatıyoruzz:)) dedım cnm kalk duymuyo kalk dıom duymuyo kalksana cocugu ezdın dıom bı uyandı :))) allahtan ben hemen farkettım yawrucumun ustune geldıgını:))
gecmısı okumaya gıdıom
Günaydın canlar ,
siz nasılsınız?
gece bı uyandım babamızın bacagı oğlumuzun ustundeydi.ilk defa yoksa aramızdan kamyon geccek gıbı yatıyoruzz:)) dedım cnm kalk duymuyo kalk dıom duymuyo kalksana cocugu ezdın dıom bı uyandı :))) allahtan ben hemen farkettım yawrucumun ustune geldıgını:))
gecmısı okumaya gıdıom
esracım gözünaydın maşallah bebişine
günaydın canım benım daha görmeme cok var bebişimi inş güzel haberlerle dönersin
hepinize günaydın kızlaaarrr
günaydın şekerim..yok kızzz ne uyuması...işe geldik kahvaltımızı yaptık kızçemlee
hadi gözün aydın canımmaşallahhh kızçenee
mutlaka sorcam canım.boyunu söylemeyebilir demişsin neden anlayamadım sen biliyormusun
ayy canım yaa geçmiş olsun... Rabbim şifasını versin bir an önce inşallah...
canım ben de dedim ödem olursa napıcam diye (daha olmadan) tuzlu ve hamurişi yemiceksin dedi kesin bir dille
ayy ben de çok korktum dün erkek dicek diye.... çok alıştım ya ben kızımaaaa
sağol canım. İnşallah geçer canım, sıkma canını. Bağırsak hastalıkları çok ciddi hastalıklar... İnşallah Rabbimin izniyle en kısa zamanda iyileşir canım... Dualarımızdasın...
aminn... mutlaka sor canım... boyunu söylemeyebilir ama kilosunu söyler mutlaka...
ayy nilllltttt öldürcen kızım sen beniibenim kayınvalidem de bi kaç ay önce "bebişimiz nasıl" dedi... ay bi tuhaf oldummm "dicektim o benim, kamu malı mı sandın " tuttum lkendimi, duymamazlıktan geldim sorusunu da bizimkilere de biri erkek olcak demiş, bu saflarda inanmışlar... hep erkek bekliyolardı ama kız olduuuuu
canım belli bi zamandan sonra boya bakmıyorlar... bazı doktorlar baştan popoya bazıları ayaklara kadar da ölçebilirler... ben bilmiyorum ama 15 cm civarındadır artık.. öyle yazıyo
anladım canım.ya alıntıların altına nasıl tek tek yorum yapıyoruz bana anlatabilirmisiniz:)
kelimesinin altına istediğini yazıyosun. bu kadar...[/QUOTE]canım bak şimdi bi kaç tane alıntı için yazı seçiyosun
konuya cevap ver diyosun
her kişinin sonundaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?