2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın güzel annecikler bizde bebişimle dün kontroldeydik veee.... :)) sonunda cinsiyet netleşti pipiloşu gördü doktorumuz Allah hepimize sağsağlim sağlıklı evlatlar nasipe tsin inşallah

hadı hayırlı olsun cnm pıpılosun cıcıler almaya baslayabılırsın artıkk

canımm pipiloşunuz hayırlı olsun çok sevindimmm

kızlar günaydın nasılsınız biz kahvaltı ediyoruz ya sizzzz uyuyormusunuz yoksaaa

gunaydın cnm burda sohbet ılerlerken uyumak ne mumkun

ya o haberı bende gördum resmen etegının altından dusuyor bebek ama nasıl canı kı dönup bakmıyo bıle.doğumun kolay olmasına bende sevındım ohhoo kesın bende yapabılırım erkek kardesım var evde dıokı nasıl orda doğsun bunun kordonu yok mu kım kestı dıo:))bı cevap veremedım tabı kopmustur dedım gectım sahı nasıl ayrılıyo kordondan kı

benımkının cınsıyetı beta hcgye göre tuttu canım erkek.usg de 1 kez gösterıyo doktora ıkıncıyı göstermedıgınden doktor 1 kere gösterdı ama gördum dıo ıkı doktora da aynısını yaptı ama ıkısıde bı pıpı gördu saglıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar cnm
wayyy pipiloşşşaaa yaaa kıyamammm ben oğluşunaa adamcagızda korkmuştuur uyku haliyleee 'kalk çocugu ezdin' deyincee kız yazıkk:18:

günaydın mervecikk..hadi geçmişi okuda hemen gell canımm

korktu valla kocısım olsun bız her dkka her hareketımıze dıkkat edıoz bıraz da o korksun ıyıdır:))

sağol bidenemmmmm.. ne güzelmişsin kız sen bebekken...

sende sağolll bidenemmm böyleee patlak patlak gözlüü kabak gibi bişiymişim kız gözlerim o zaman lacivert gibi, koyu mavi gibi ama şimdi daha açık renk...giydiğime göre değişir...yeşil mavi karışımı bişeyy

kızlar dün doktor bi sürü vitamin yazdı

demir hapı martofel

ödem ve şişknlik için magnasie-calcinee

kalsiyum: calci-net D3

bağırsak için metsil
abooo maşallahh epeyce bişey yazmış...bende 21inde gidicem..bakalım bana neler verecek bu gittiğimdee:44:

amin canım benimde beta hcg 94,4 doktorda kız dedi son ikidir o yüzden merak ettim yoksa kız erkek hiç fark etmez hayırlı,sağlıklı evlatlar olsunlar.kaçıncı haftanda netleşti canım senin pipiloş

günaydın canımmm, senin oğluş büyüsünde babasının yüzüne atacak ayağınıııı intikamını alır

ayy sorma canım yaa.. çok çok güzel bir duygu.. doktor maşallah hiç bi sorun yok dedi... kalp atışları da gayet güzelmiş...250gram olmuş pıtırcığımız
canım doktordan gelmişsinnn kızın maşallah iyimiş herşey yolundaymış daha ne olsunn ne güzel demiiii görmekk özlüyoruzz

ayy bende okudum sabah, pıt doğurması cidden ne kolaymıs gibi görünüyor değil mi ? 18 yaşında genç vücut olmasıda etki ediyordur belki, allah bebeğin yardımcısı olsun
günaydın güzel annecikler bizde bebişimle dün kontroldeydik veee.... :)) sonunda cinsiyet netleşti pipiloşu gördü doktorumuz Allah hepimize sağsağlim sağlıklı evlatlar nasipe tsin inşallah

günaydın cnaım, enemmmm hayırlı olsun oğluşunn sağlıkla doğsun, hayırlı evlat olsun inaşallahhhhhhhh

günaydın kızlar

günaydın canım bu gün nasılsın ?

demir hapı martofel

bağırsak için metsil
kız ne çok ilaç vermiş öyle ? şikayetlerini söyleyince mi verdi, tahlil yaptı mı

benımkının cınsıyetı beta hcgye göre tuttu canım erkek.usg de 1 kez gösterıyo doktora ıkıncıyı göstermedıgınden doktor 1 kere gösterdı ama gördum dıo ıkı doktora da aynısını yaptı ama ıkısıde bı pıpı gördu saglıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar cnm

amin canım benimde beta hcg 94,4 doktorda kız dedi son ikidir o yüzden merak ettim yoksa kız erkek hiç fark etmez hayırlı,sağlıklı evlatlar olsunlar.kaçıncı haftanda netleşti canım senin pipiloş

eh işte canım biraz sancı var ve başım ağrıyor

benım doktorum 16.haftaya kadar tahmınde bıle bulunmadı 16 da erkek dedı dıger doktorda 17.haftada okeyledı cnm

ya bu kordondan dolayı bende pek ıhtımal vermedım oyle kendı kopmaz rahımle bırlıkte gelır allah korusun bunun bi de eşi var yani dogumda bıle hemen hepsı cıkmıyo kızlar doktor bıraz beklıyo eşin düşmesini yoksa beklemeden kendi çekerse rahim ters dönüyomuş allah korusun

benım oğlus canına okıcak zaten onun sımdıden dıyorum kı bak erkekmıs sorumlulugun artıyor mesela cısını mecbur sen ögretcen ben nasıl gösterım dıom:))

haberden sonra bı doktor konustu doğum zaten normal gelısen bı olaydır yapmıs olabılır dedı.tabı ben bukadar ayrıntıyı bılemıyorum ama bebegını sokaga atan canının rahmını dusuncegını de pek sanmıyorum zaten.allahım okadar cocuk sahıbı olmak ısteyenler varken bunların yaptıgına bak bıde bebek kızmıs hastanede gydırmısler bı guzel ecem adını vermısler bayıldım cok da guzel

benım kociş solumda yatıyor bebıs sola yatınca agrıtıyo mecbur kıckıca yatıyoz :)))keske dedıgın gıbı yatabıılsek :)))

benim de solumda... sola yatınca daha rahat ediyorum ben.. bebek için en sağlıklı olanı da sola yatmak zaten...

yer değişin olmazsa

bana vıtamın vermıyolar kılo yapıyo zannedersem:))) gazları sordunmu cnmm

canım magnezyum, kalsiyum bi de kan hapı aslında sadece vitamin olan... bana elevit vermedi, elevitte hepsi var.. ayrı ayrı verdi.

gaz için de magnezyumu verdi işte canım... kabızlık için de metsil.. kabızlığın geçince kullanma dedi...

sağol canım.. çok şükür herşey yolunda...

4 tane verdi... biri kabızlık için hap diğerleri vitamin... ikisini suya karıştırıyosun... tahlil yapmadı canım...

Son düzenleme:

bir pipiloş anası daha hoşgeldi pipiloş bebişlerin arasına:)

canımm pipiloşunuz hayırlı olsun çok sevindimmm

kızlar günaydın nasılsınız biz kahvaltı ediyoruz ya sizzzz uyuyormusunuz yoksaaa

günaydın balım:)

günaydınnn akrep anneleriiiiiii

hepinizi sevgi ve selamlarımla kucaklıyorum efendim... sağolun varolun....

günaydın şekerparem bizde selamlıyoruz:)

günaydın kızlar

günaydın canım..

günaydın güzel anne adayları

günaydın tatlım:)

kötüyüz çok sancım var doktora bu ay sonunda gidicez bütün gece kabuslar gördük

dün üzüldüğün için olmuştur, demein vefatından ben de öyle oldum ve korkutmayayım ama lütfen üzülmeyey çalış bebek çok etkileniyor. ben hep 1 hafta önde gidiyordum bebek iri diyordu doktor, ondan sonraki kontrolde haftasında gidiyordu biraz düşmüştü gelişimi. lütfen güzelliğin için iyi ol annesi. Rabbime emanet her şeyi o en doğrusunu biliyor, biz ne kadar üzülsekte sonuçlar değişmeyecek sen güçlü ol ve bol bol dua et.. içimden bir ses korktuğunuz bir şey olmayacağını söylüyor.. endişe etme sen:)

kızlar bulemsu noldu yaaa... bebeğin cinsiyetini öğrenmiş mi çok merak ettimmmm

öğleden sonra gelecekti bakalım neler olmuş ben de çok merak ediyorum..

ayy sorma canım yaa.. çok çok güzel bir duygu.. doktor maşallah hiç bi sorun yok dedi... kalp atışları da gayet güzelmiş...250gram olmuş pıtırcığımız

oyy maşallah küçük prensese:) benim doktor kilo da söylemedi kemikleri önemli şu an benim için dedi:) ama çok merak ediyorum açıkçası..

Günaydın canlar ,

bebişimle biz iyiyiz yarın kontrolümüz var meraktayız,
siz nasılsınız?

günaydın canım, sonuçları merakla bekliyoruz:)

aman dikkat et canım:) günaydın bu arada...

canım belli bi zamandan sonra boya bakmıyorlar... bazı doktorlar baştan popoya bazıları ayaklara kadar da ölçebilirler... ben bilmiyorum ama 15 cm civarındadır artık.. öyle yazıyo

ölçmüyorlar artık baş, kemik vs ayrı ayrı ölçüyorlar ya boya bakmıyorlar...

demir hapı martofel

bağırsak için metsil

kuzum çok fazla değil mi bunlar ya.. sende ödem ya da gaz problemi var mı şu an?

Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz.

Akşam ayağım bir şişti bir ağırdı. oturdum ağladım. yapacak hiçbişi yoktu. soğuk su torbası koydum o daha fena ağrıttı. hiçbir krem süremiyorum. doktor kesinlikle ilaç sürme dedi. aslında tüm gün bu kadar gezmesem şişmeyecek ama napalım iş işte. akşam yürüyüşleride yattı bu bahane ile ((

kızlar bulemsu noldu yaaa... bebeğin cinsiyetini öğrenmiş mi çok merak ettimmmm

bulemsu bu sabah gidecek öğleden sonra gelir bize söyler. hayırlısı olur inşallah.

canım sende bebişini görmüşsün, kıpır kıpırmış, maşallah.

canım benim tuttu. 100 dü değerim kızım olacak inşallah. zaten ilk o tüyoyu vermişti. çok sevinmiştim de allahın işine karışılmaz diye belli etmemiştim. çok şükür.

canım Allah şifa versin inşallah. sen çok üzüldün stres olsun ondan sancın oluyor. kendini kontrol et yazık bebişine.

Günaydın canlar ,

bebişimle biz iyiyiz yarın kontrolümüz var meraktayız,
siz nasılsınız?

iyiyiz canım çok şükür. Ayy ne güzel bebişini göreceksin. güzel haberlerle gel inşallah.

bugün hülyada gidecekti doktora inşallah sonucu gelir paylaşır. Allah yardımcısı olsun.

kuzum çok fazla değil mi bunlar ya.. sende ödem ya da gaz problemi var mı şu an?

canım gaz sancısı oluyor ara ara... aslında fazla değil, bana elevit vermek yerine ayrı ayrı verdi hepsini...

bağırsak için olanı bağırsak sorunum geçince kullanmıcam zaten...

kan hapı ve kalsiyumu sürekli kullanırım.

magnezyumu da ödem için kullanıcam... iki gündür ayaklarım falan fena şiştiler.geçince onu da kullanmıcam, tadı çok kötü zaten.. tozu suda karıştırıp içiyosun ıykkkkkkk

günaydın kızlar ben cok ıyıyım doktora gıttık yanı kendı doktoruma adam resmen dalga gectı soylenılenlere basından berı ben ona gıdıyorum dolayısıyla gecmısıde bılıyo bunlar dıger rahmı kese zannetmısler bu yuzden ıkız gebelık demısler aslında boyle bırsey yokmus bebısımde gayet ıyı gelısımı suyu rahım genıslıgımız felan cok ıyı allaha sükürler olsun ankaraya gıtmene gerekyok dedı gıtsende aynısını soyleyıp gonderecekler dedı vazgectık ankaraya gıtmekten doktoruma güvenıyorum bu arada oglum olacagı kesınlestı...allah bebıslerımızı hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsinnnnn hepinize tesekkür ederim iyiki varsınız....

annesininbirtanesiiiii ve diğer annişler :)

vipdükkanda kargo bedava... crazy baby gelmiş...ben oyuncak alıcıiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…