günaydın güzel anneciklerbizde bebişimle dün kontroldeydik veee.... :)) sonunda cinsiyet netleşti pipiloşu gördü doktorumuz Allah hepimize sağsağlim sağlıklı evlatlar nasipe tsin inşallah
canımm pipiloşunuz hayırlı olsun çok sevindimmm
kızlar günaydın nasılsınız biz kahvaltı ediyoruz ya sizzzzuyuyormusunuz yoksaaa
Kaldrma dourdu, brakp kat - 06 Haziran 2012 aramba 23:29 günaydın bahçedeyim binaya girmedim daha dün bu haberi izledim bebeğe tabii ki üzüldüm ama kadının pıt diye doğurmasını da kıskandım doğrusu keşke hepimiz böyle rahat doğum yapabilsek
ayyy kızlar ya zaman geçmiyor pazartesi kontrole gidicem sankşi önümde aylar var gibi hissediyorum artık cinsiyet kesinleşsinde bende ciciler alayım yavruma.şimdilik kız diye biliyoruz ama dün bi arkadaşım korkmama neden oldu doktoru ilk erkek dedi 3 kez falan sonra kız dedi dün öğrenmişler kesin erkek.kızlar size bir şey daha sorayım 2 li test sonucunuzdaki bhcg ye göre cinsiyetler tutuyor mu
wayyy pipiloşşşaaa yaaa kıyamammm ben oğluşunaaadamcagızda korkmuştuur uyku haliyleee 'kalk çocugu ezdin' deyincee kız yazıkk:18:
günaydın mervecikk..hadi geçmişi okuda hemen gell canımm
sağol bidenemmmmm.. ne güzelmişsin kız sen bebekken...
abooo maşallahh epeyce bişey yazmış...bende 21inde gidicem..bakalım bana neler verecek bu gittiğimdee:44:kızlar dün doktor bi sürü vitamin yazdı
demir hapı martofel
ödem ve şişknlik için magnasie-calcinee
kalsiyum: calci-net D3
bağırsak için metsil
ayy ben dün nasıl stresliydimmm.... hadiminşallah güzel haberlerle gelirsin canım...
ayy canım yaaa yazık adama... daha şimdiden o kadar ayrılmayın yaaa.... ben eşime arkadan sarılıyorum, karnım ikimizin arasında kalıyor... çok ta güzel oluyor.. o şekildeyken baba da bebeğin hareketlerini hissedebilirmiş, bence dene sen de...
benım kociş solumda yatıyor bebıs sola yatınca agrıtıyo mecbur kıckıca yatıyoz :)))keske dedıgın gıbı yatabıılsek :)))
kızlar dün doktor bi sürü vitamin yazdı
demir hapı martofel
bağırsak için metsil
gece bı uyandım babamızın bacagı oğlumuzun ustundeydi.ilk defa yoksa aramızdan kamyon geccek gıbı yatıyoruzz:)) dedım cnm kalk duymuyo kalk dıom duymuyo kalksana cocugu ezdın dıom bı uyandı :))) allahtan ben hemen farkettım yawrucumun ustune geldıgını:))
gecmısı okumaya gıdıom
canım doktordan gelmişsinnn kızın maşallah iyimiş herşey yolundaymış daha ne olsunnayy sorma canım yaa.. çok çok güzel bir duygu.. doktor maşallah hiç bi sorun yok dedi... kalp atışları da gayet güzelmiş...250gram olmuş pıtırcığımız
Kaldrma dourdu, brakp kat - 06 Haziran 2012 aramba 23:29 günaydın bahçedeyim binaya girmedim daha dün bu haberi izledim bebeğe tabii ki üzüldüm ama kadının pıt diye doğurmasını da kıskandım doğrusu keşke hepimiz böyle rahat doğum yapabilsek
günaydın güzel anneciklerbizde bebişimle dün kontroldeydik veee.... :)) sonunda cinsiyet netleşti pipiloşu gördü doktorumuz Allah hepimize sağsağlim sağlıklı evlatlar nasipe tsin inşallah
günaydın kızlar
kız ne çok ilaç vermiş öyle ? şikayetlerini söyleyince mi verdi, tahlil yaptı mıkızlar dün doktor bi sürü vitamin yazdı
demir hapı martofel
bağırsak için metsil
günaydın canımmm, senin oğluş büyüsünde babasının yüzüne atacak ayağınııııintikamını alır
canım doktordan gelmişsinnn kızın maşallah iyimiş herşey yolundaymış daha ne olsunnne güzel demiiii görmekk özlüyoruzz
ayy bende okudum sabah, pıt doğurması cidden ne kolaymıs gibi görünüyor değil mi ? 18 yaşında genç vücut olmasıda etki ediyordur belki, allah bebeğin yardımcısı olsun
günaydın cnaım, enemmmm hayırlı olsun oğluşunnsağlıkla doğsun, hayırlı evlat olsun inaşallahhhhhhhh
günaydın canım bu gün nasılsın ?
kız ne çok ilaç vermiş öyle ? şikayetlerini söyleyince mi verdi, tahlil yaptı mı
amin canım benimde beta hcg 94,4 doktorda kız dedi son ikidir o yüzden merak ettim yoksa kız erkek hiç fark etmez hayırlı,sağlıklı evlatlar olsunlar.kaçıncı haftanda netleşti canım senin pipiloş
hadı hayırlı olsun cnm pıpılosun cıcıler almaya baslayabılırsın artıkk
gunaydın cnm burda sohbet ılerlerken uyumak ne mumkun
ya o haberı bende gördum resmen etegının altından dusuyor bebek ama nasıl canı kı dönup bakmıyo bıle.doğumun kolay olmasına bende sevındım ohhoo kesın bende yapabılırım erkek kardesım var evde dıokı nasıl orda doğsun bunun kordonu yok mu kım kestı dıo:))bı cevap veremedım tabı kopmustur dedım gectım sahı nasıl ayrılıyo kordondan kı
benımkının cınsıyetı beta hcgye göre tuttu canım erkek.usg de 1 kez gösterıyo doktora ıkıncıyı göstermedıgınden doktor 1 kere gösterdı ama gördum dıo ıkı doktora da aynısını yaptı ama ıkısıde bı pıpı gördu saglıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar cnm
korktu valla kocısım olsun bız her dkka her hareketımıze dıkkat edıoz bıraz da o korksun ıyıdır:))
benım doktorum 16.haftaya kadar tahmınde bıle bulunmadı 16 da erkek dedı dıger doktorda 17.haftada okeyledı cnm
günaydın canımmm, senin oğluş büyüsünde babasının yüzüne atacak ayağınııııintikamını alır
canım doktordan gelmişsinnn kızın maşallah iyimiş herşey yolundaymış daha ne olsunnne güzel demiiii görmekk özlüyoruzz
ayy bende okudum sabah, pıt doğurması cidden ne kolaymıs gibi görünüyor değil mi ? 18 yaşında genç vücut olmasıda etki ediyordur belki, allah bebeğin yardımcısı olsun
günaydın cnaım, enemmmm hayırlı olsun oğluşunnsağlıkla doğsun, hayırlı evlat olsun inaşallahhhhhhhh
günaydın canım bu gün nasılsın ?
kız ne çok ilaç vermiş öyle ? şikayetlerini söyleyince mi verdi, tahlil yaptı mı
dün kayınbabamın kanser olduğunu öğrendim canım ondan canım çok sıkkın dua edin iyi olsun tedavisi olsun geçsin..
esracım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına ben bebeğimi çok üzdüm sanırım oda sancı yapıyor
ya bu kordondan dolayı bende pek ıhtımal vermedım oyle kendı kopmaz rahımle bırlıkte gelır allah korusun bunun bi de eşi var yani dogumda bıle hemen hepsı cıkmıyo kızlar doktor bıraz beklıyo eşin düşmesini yoksa beklemeden kendi çekerse rahim ters dönüyomuş allah korusun
benım kociş solumda yatıyor bebıs sola yatınca agrıtıyo mecbur kıckıca yatıyoz :)))keske dedıgın gıbı yatabıılsek :)))
bana vıtamın vermıyolar kılo yapıyo zannedersem:))) gazları sordunmu cnmm
canımm pipiloşunuz hayırlı olsun çok sevindimmm
kızlar günaydın nasılsınız biz kahvaltı ediyoruz ya sizzzzuyuyormusunuz yoksaaa
günaydınnn akrep anneleriiiiiii
hepinizi sevgi ve selamlarımla kucaklıyorum efendim... sağolun varolun....
günaydın kızlar
günaydın güzel anne adayları
kötüyüz çok sancım var doktora bu ay sonunda gidicez bütün gece kabuslar gördük
kızlar bulemsu noldu yaaa... bebeğin cinsiyetini öğrenmiş mi çok merak ettimmmm
ayy sorma canım yaa.. çok çok güzel bir duygu.. doktor maşallah hiç bi sorun yok dedi... kalp atışları da gayet güzelmiş...250gram olmuş pıtırcığımız
Günaydın canlar ,
bebişimle biz iyiyiz yarın kontrolümüz var meraktayız,
siz nasılsınız?
gece bı uyandım babamızın bacagı oğlumuzun ustundeydi.ilk defa yoksa aramızdan kamyon geccek gıbı yatıyoruzz:)) dedım cnm kalk duymuyo kalk dıom duymuyo kalksana cocugu ezdın dıom bı uyandı :))) allahtan ben hemen farkettım yawrucumun ustune geldıgını:))
gecmısı okumaya gıdıom
canım belli bi zamandan sonra boya bakmıyorlar... bazı doktorlar baştan popoya bazıları ayaklara kadar da ölçebilirler... ben bilmiyorum ama 15 cm civarındadır artık.. öyle yazıyo
kızlar dün doktor bi sürü vitamin yazdı
demir hapı martofel
bağırsak için metsil
ayy ben dün nasıl stresliydimmm.... hadiminşallah güzel haberlerle gelirsin canım...
ayy canım yaaa yazık adama... daha şimdiden o kadar ayrılmayın yaaa.... ben eşime arkadan sarılıyorum, karnım ikimizin arasında kalıyor... çok ta güzel oluyor.. o şekildeyken baba da bebeğin hareketlerini hissedebilirmiş, bence dene sen de...
ben de valla ona sarılmadan uyuyamıyorum zaten bacaklarım üstünde yatıyorum saolsun gıkı çıkmıyor:)
kızlar bulemsu noldu yaaa... bebeğin cinsiyetini öğrenmiş mi çok merak ettimmmm
ayyy kızlar ya zaman geçmiyor pazartesi kontrole gidicem sankşi önümde aylar var gibi hissediyorum artık cinsiyet kesinleşsinde bende ciciler alayım yavruma.şimdilik kız diye biliyoruz ama dün bi arkadaşım korkmama neden oldu doktoru ilk erkek dedi 3 kez falan sonra kız dedi dün öğrenmişler kesin erkek.kızlar size bir şey daha sorayım 2 li test sonucunuzdaki bhcg ye göre cinsiyetler tutuyor mu
dün kayınbabamın kanser olduğunu öğrendim canım ondan canım çok sıkkın dua edin iyi olsun tedavisi olsun geçsin..
esracım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına ben bebeğimi çok üzdüm sanırım oda sancı yapıyor
Günaydın canlar ,
bebişimle biz iyiyiz yarın kontrolümüz var meraktayız,
siz nasılsınız?
kuzum çok fazla değil mi bunlar ya.. sende ödem ya da gaz problemi var mı şu an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?