oyy hepimiz aynı şeylerin mağduruyuz desene:) sende mi aynı şikayetlerden bıraktın hapı?
ben de 10 gün annemle kalsam sonra evime geçsem... ama bizim 10saat yol var işte... nasıl gidicem nasıl dönücem... işyerinden 3 hafta önce çıktım sonra konyaya mı gidicem istanbulda mı kalıcam? konyaya gidersem bi daha dönemem... e istanbulda kalırsam o 3 hafta eşim yanımda olamıcak... bakalım yaa o zamana kadar inşallah taşınmış oluruz da İstanbula böyle bir sorunumuz kalmaz...
ay çok merak ediyorum ben de.. sürekli bakıyorum çevrimiçi mi diye... ama sanki içimden bir ses kız demeye başladı.. erkek olsa yemez içmez koşa koşa gelir söylerdi gibi düşünüyorum.
hoşgeldin canımm şükür biz iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl
aa seviyorsan gözun aydın sevmiyorsan kolay gelsinyemeklerde pişirirmişş sen neden ögrenemedin yaaa
canım haklısın 2 maaşla iyi oluyor ama napıcaksın oda bebişin keşke doğuma kadar devam etseydin işe evinizde varmış ne guzel güle güle oturunbizde hayırlısıyla bir ev alsaydık borçsuz ne güzel olurdu eylulden sonra bizde tek maaşa düşücez hamd olsun geçiniriz ama çok birikim olmaz aynen 2 yıl bende bebeğimleyim Allah nasip ederse
şimdi bunlar parayı çektiler mi anlamadım offf neden olmadı yaa
hamile olduğumu öğrendim 5+2 de buzdan kaydım merdivenlerde 6-7 basamak devrildim tüm sırtım belim yaladı o basamakları acillik oldum ama şükür kanama vs olmadı. tedbir için tuttular bir kaç saat popo üstü düştüğümden ve popom toplu olduğundan yırtmıştım:) o gün hem anneliği anladım hem de bebeğimin ailemize katılmakta isteğini, Allah yaşatmasın beklemediğim bir hamilelikte bile bu kadar bocaladıysam şu an ne olurdum düşünemiyorum
yavrukuşum evlendim 2 ay sonra istanbula geldim... ilk ay sıkıntılarımız olmuştu zaten... sonrasında da iki haftada bi gittim konyaya haftasonları o da sadece... Nasip işte...
canım zeytinyağı ile kakao yağını da kullansana.. ya lieracla karıştır kullan ya da bi gün onu bi gün diğerini kullan... bi de karnının altına,kasıklara doğru iyice yedir kremi... aynı şekilde bel çevrene de...
ben zeytin yağı,kakao ve badem yağı kullanıyorum, hergün duştan sonra bol bol sürüyorum.. Allaha şükür daha çatlak olmadı..inşallah olmaz da...
Tabi ki Allahım en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin.Zor bişey bi komşumuz 3 kere tüp bebek denedi 3ünde de olmadı
karı-koca 10 senelik evliler ve arkadaş gibiler artık o aşk meşk kalmamış..
Benim eşim de iri yarı ya beyefendi"yapmıyorum oğlum"diyodum."Bi tokatlık işin var "diyodu
Valla bu erkeklerin hepsi çatlak..
Yaaa ay geçmiş olsun,sert mi düştün o zaman?
merhaba arkadaşlar ben bakana kadar topik bayabi sayfa atlıyo takip etmesi zorlaşıyor 2 gündür mide yanması çekmeye başladım benim gibi başlayanlar varmı acayip derecede yanıyo bu hafta doktora gidince şurup istiycem ilaçsız geçirebilenler var mı?
ben de 10 gün annemle kalsam sonra evime geçsem... ama bizim 10saat yol var işte... nasıl gidicem nasıl dönücem... işyerinden 3 hafta önce çıktım sonra konyaya mı gidicem istanbulda mı kalıcam? konyaya gidersem bi daha dönemem... e istanbulda kalırsam o 3 hafta eşim yanımda olamıcak... bakalım yaa o zamana kadar inşallah taşınmış oluruz da İstanbula böyle bir sorunumuz kalmaz...
ay çok merak ediyorum ben de.. sürekli bakıyorum çevrimiçi mi diye... ama sanki içimden bir ses kız demeye başladı.. erkek olsa yemez içmez koşa koşa gelir söylerdi gibi düşünüyorum.
Canım eski çalıştığım firmanın daha yüksek bi departmanına işim olacaktı.Sağlam torpilim vardı.Ama hamile olduğumu öğrenince şok olmuştum yani erken tutundu oğluşum,doğum kontrol hapını 2 yıl düzenli kullandım çünkü kolay kolay olmaz,işe girdikten sonra hamile kalırım diyordum.
O yüzden ağlayıp sızlamıştım işim bebiş yüzünden kaldı diye..Şimdi en az 2-3 sene çalışamayacağım..KPSS olursa olur olmazsa da Allah kerim..Bebişime zaman ayıracağım inşallah...Çok şükür eşimin maaşıyla da geçiniyoruz rahat rahatama eve 2 maaş girince daha farklı oluyor ben ev aldığımız zaman çalışıyordum maaşıma hiç dokunmadan biriktirmiştim..
Ama şimdi birikmiyor maalesef..Olsun sağlık olsun da en azından rahat geçinebiliyoruz çok şükür...
canım eger kredı kartı ınternette alısverıs ıcın acık degılse o yuzden reddedılmıs olabılır ınternet bankacılıgına alısverısıne acık olmalı kart
hamile olduğumu öğrendim 5+2 de buzdan kaydım merdivenlerde 6-7 basamak devrildim tüm sırtım belim yaladı o basamakları acillik oldum ama şükür kanama vs olmadı. tedbir için tuttular bir kaç saat popo üstü düştüğümden ve popom toplu olduğundan yırtmıştım:) o gün hem anneliği anladım hem de bebeğimin ailemize katılmakta isteğini, Allah yaşatmasın beklemediğim bir hamilelikte bile bu kadar bocaladıysam şu an ne olurdum düşünemiyorum
canım haklısın 2 maaşla iyi oluyor ama napıcaksın oda bebişin keşke doğuma kadar devam etseydin işe evinizde varmış ne guzel güle güle oturunbizde hayırlısıyla bir ev alsaydık borçsuz ne güzel olurdu eylulden sonra bizde tek maaşa düşücez hamd olsun geçiniriz ama çok birikim olmaz aynen 2 yıl bende bebeğimleyim Allah nasip ederse
canım çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın öyle şeyler hiçbirimizeüzüldüm Allah korumus
bu arada ne popo varmışşş maşAllah hava yastıgı görevi görmüş aferim onaaaa
canımm benim kiloma gelirsen belki sende catlamaya baslarsın 8 kilo var aramızda ve bende göbek buyuyorbende nemlendirici krem alıcam haftasonu ona karıstırcam yağları sürücem öyle :18:
ay inşAllah canım tez zamanda hayırlısıyla güzel bir yere eşin atansın inşAllah senin doktorun istanbulda o çok önemli seni çok iyi bilen tanıyan birisi sonucta konyada zor olur lohusa doğum vs yabancısın oraya istanbula göre Allah yardımcın olsun canımmmm
Tabi ki Allahım en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin.Zor bişey bi komşumuz 3 kere tüp bebek denedi 3ünde de olmadı
karı-koca 10 senelik evliler ve arkadaş gibiler artık o aşk meşk kalmamış..
Benim eşim de iri yarı ya beyefendi"yapmıyorum oğlum"diyodum."Bi tokatlık işin var "diyodu
Valla bu erkeklerin hepsi çatlak..
Yaaa ay geçmiş olsun,sert mi düştün o zaman?
canım eger kredı kartı ınternette alısverıs ıcın acık degılse o yuzden reddedılmıs olabılır ınternet bankacılıgına alısverısıne acık olmalı kart
canım işte önemli ama hayırlısı buymuş demek lazım. neler neler içimizde ukte kalıyor, bebiş bir doğsun dünyayı unutacaksın. iyiki doğurmuşum oğluşumu diyeceksin. :))
hosbuduk cnm valla herzaman pek anlastıgımız soylenemez ama bakalım artık:)) bebısım umarım ıyıdr goreedıgımz ıcın sıkıntılıyım doktor ayrıntılı ultrasona sokucak dye hazıran 25e randevu verdı en son 8mayısta gorduk bebısımızı bırbucuk ayı gecıcek gormemız sıımdı gtsek ogrenırız ama malum doktora uyuyrz gelıcez desek bsy demez ama bılmıyrm dayanmaya calısıyrm bebısımın hareketlerını bı hıssetsem tamamen rahatlıycam sabredıcem ama napalım artk senınde kızın hayrlı olsun cnm ya cok sevındım allah hayrlısıyla kucgına almayıda nasp etsn inşşşaaalllah
aysun biz de arabamızı satıyoruz, daha iyi bişey alalım dedik... ama o istediği arabayı almamız için benim çalışmam lazımmışoldu dedim... beyefendi daha lüks arabaya binecek diye ben çalışmaya devam edicekmişim
valla iki maaşta olsa gelen aynı şekilde gidiyor malesef... biz daha o lüksü yaşayamadık uçağa her ay bin liraya yakın para vermekten..
ay bide dışardan bakınca hiç böyle şeyler düşüneceklerini aklına getirmezsin... gayet efendi terbiyeli görünürler...
hem de ne sert tatlım offf((
geçmez canım doktorlar hiç zararı olmayan gaviscon, rennine duo vs onlrı veriyorlar ben gaviscon kullanıyorum. kendin de alabilirsin eczaneden korkma bebeğe geçmiyor gaviscon..
canım çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın öyle şeyler hiçbirimizeüzüldüm Allah korumus
bu arada ne popo varmışşş maşAllah hava yastıgı görevi görmüş aferim onaaaa
canımm benim kiloma gelirsen belki sende catlamaya baslarsın 8 kilo var aramızda ve bende göbek buyuyorbende nemlendirici krem alıcam haftasonu ona karıstırcam yağları sürücem öyle :18:
canım senin istanbulda kalman daha mantıklı görünüyor. ailen sana yardımcı olmaya devam eder. konyada kaynananda gelir rahat edemezsin. inşallah dediğin gibi eşinintayini istanbula çıkar. orda yaşarsınız.
bulemsunun gecikmesini ona mı bağladın. belki daha yoldadır. hayırlısı canım. ben 2 kızım olsun çok isterim o yüzden 3. sü beni çok etkilemezdi.
canım işte önemli ama hayırlısı buymuş demek lazım. neler neler içimizde ukte kalıyor, bebiş bir doğsun dünyayı unutacaksın. iyiki doğurmuşum oğluşumu diyeceksin. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?