2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
oyy hepimiz aynı şeylerin mağduruyuz desene:) sende mi aynı şikayetlerden bıraktın hapı?

yok hiç bir şikayetim yoktu sonuçta ilaç dedim bebeğimiz geç olur birde dedim 1 yıl kullanım canım.

bende öyle düşündüm canım :26:

hoşgeldin canımm şükür biz iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl

aa seviyorsan gözun aydın sevmiyorsan kolay gelsin yemeklerde pişirirmişş sen neden ögrenemedin yaaa

hosbuduk cnm valla herzaman pek anlastıgımız soylenemez ama bakalım artık:)) bebısım umarım ıyıdr goreedıgımz ıcın sıkıntılıyım doktor ayrıntılı ultrasona sokucak dye hazıran 25e randevu verdı en son 8mayısta gorduk bebısımızı bırbucuk ayı gecıcek gormemız sıımdı gtsek ogrenırız ama malum doktora uyuyrz gelıcez desek bsy demez ama bılmıyrm dayanmaya calısıyrm bebısımın hareketlerını bı hıssetsem tamamen rahatlıycam sabredıcem ama napalım artk senınde kızın hayrlı olsun cnm ya cok sevındım allah hayrlısıyla kucgına almayıda nasp etsn inşşşaaalllah

aysun biz de arabamızı satıyoruz, daha iyi bişey alalım dedik... ama o istediği arabayı almamız için benim çalışmam lazımmış oldu dedim... beyefendi daha lüks arabaya binecek diye ben çalışmaya devam edicekmişim

valla iki maaşta olsa gelen aynı şekilde gidiyor malesef... biz daha o lüksü yaşayamadık uçağa her ay bin liraya yakın para vermekten..

merhaba arkadaşlar ben bakana kadar topik bayabi sayfa atlıyo takip etmesi zorlaşıyor 2 gündür mide yanması çekmeye başladım benim gibi başlayanlar varmı acayip derecede yanıyo bu hafta doktora gidince şurup istiycem ilaçsız geçirebilenler var mı?

canım çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın öyle şeyler hiçbirimize üzüldüm Allah korumus

bu arada ne popo varmışşş maşAllah hava yastıgı görevi görmüş aferim onaaaa

canımm benim kiloma gelirsen belki sende catlamaya baslarsın 8 kilo var aramızda ve bende göbek buyuyor bende nemlendirici krem alıcam haftasonu ona karıstırcam yağları sürücem öyle :18:

hem de ne sert tatlım offf((

geçmez canım doktorlar hiç zararı olmayan gaviscon, rennine duo vs onlrı veriyorlar ben gaviscon kullanıyorum. kendin de alabilirsin eczaneden korkma bebeğe geçmiyor gaviscon..

canım senin istanbulda kalman daha mantıklı görünüyor. ailen sana yardımcı olmaya devam eder. konyada kaynananda gelir rahat edemezsin. inşallah dediğin gibi eşinintayini istanbula çıkar. orda yaşarsınız.

bulemsunun gecikmesini ona mı bağladın. belki daha yoldadır. hayırlısı canım. ben 2 kızım olsun çok isterim o yüzden 3. sü beni çok etkilemezdi.

canım işte önemli ama hayırlısı buymuş demek lazım. neler neler içimizde ukte kalıyor, bebiş bir doğsun dünyayı unutacaksın. iyiki doğurmuşum oğluşumu diyeceksin. :))

canım eger kredı kartı ınternette alısverıs ıcın acık degılse o yuzden reddedılmıs olabılır ınternet bankacılıgına alısverısıne acık olmalı kart

açık canım ya belkide kapatmıştır uyanık kayserilim benimmm

sen nerdesin kız hıııı özletiyon judocum benimmmm

Çokk geçmiş olsun allah koruyor işte bebeklerimizle birlikte bizleride.. Bu arada geçen gün gebe.org'da hamilelikte denge problemi olduğunu ama annelerin garip bir şekilde hep popo üstü düştüğünü okumuş. Bebeklerimiz dolayısıyla kesin bizi koruyan meleklerimiz var etrafta buna daha bir inandım.. Bilim bile yazmış baksana

Aynen çok şükür bebişime alıştım da sorun yapmıyorum artık..

Evet 2 sene önce ev almıştık,darısı isteyen herkese inşallahhhh...İnşallah alırsınız canım,bebiş rızkıyla gelir evinizi de alırsınız.
Allahtan ev kredimiz düşük zorlamıyor bizi..

valla var kuzum iyi popom var hava yastığından bile etkili

ayy Allah korumuş canım yaaa.....

amin canımm inşallah.... Konya'da çok güvendiğimiz ve çok iyi bi doktorumuz vardı, eşim de ona güveniyor sanırım Yabancı olayım o değil de ailemin yanında da olmak istiyorum lohusayken eşimin yanında da... ama ikisi aynı anda olmuyor... dün gece "beni de düşün canım" dedi içimin yağları eridi.. o da yaşamak istiyor artık baba olduğunu... burda olursam düşünsene doğum erken olurmuş falan yanımda olamıcak eşim... çok kötü çokk.

ay bide dışardan bakınca hiç böyle şeyler düşüneceklerini aklına getirmezsin... gayet efendi terbiyeli görünürler...

canım eger kredı kartı ınternette alısverıs ıcın acık degılse o yuzden reddedılmıs olabılır ınternet bankacılıgına alısverısıne acık olmalı kart

aysuncuğum eşin almış önlemini tatlım

kız acıdım ayy ben alıyım sana onu..çok beğendin

canım işte önemli ama hayırlısı buymuş demek lazım. neler neler içimizde ukte kalıyor, bebiş bir doğsun dünyayı unutacaksın. iyiki doğurmuşum oğluşumu diyeceksin. :))

Aynen öyle her zaman dualarım "hakkımda hayırlısı ne ise o olsun"dur.Demek ki hayırlısı bu dediğin gibi..

Ayy inşallah canım yaa.Sağlıkla,huzurla kucağımıza alalım bebişlerimizi,analı-babalı büyüsünler daha ne isterim ki...

ay canım Allah muhabeet versin tum kaynanalaraa iyidir inşAllah annesi ama cok uzatmış biizmki 3 hafta sonraya cağırdı 16 haziranda gidip kesinleşecek saol canımmm hayırla sağlıkla gelsin tum meleklerimizzz darısı basına

oldu gözlerim doldu deseydinnn ev olmadan lüks araba alınmasına karsıyım eğer eviniz vaarsa no problem ama yoksa çok lükse kaçmayın bence onlarda olur inşallah

İnşallah canım, tayin bekliyorsunuz canım siz?

kızlarrrr kızım olacakmış meğer. erkek büyük ihtimal demişti doktor.tonla kıyafet almıştık. artık mavi mavi giyecek kızımız. :) ismini de koymuştuk. of şimdi kız ismi ne koyacaz. tansa nasıl sizce? ya da deren?

hem de ne sert tatlım offf((

geçmez canım doktorlar hiç zararı olmayan gaviscon, rennine duo vs onlrı veriyorlar ben gaviscon kullanıyorum. kendin de alabilirsin eczaneden korkma bebeğe geçmiyor gaviscon..

canım oglumda kullanmıştım ama 6 ayda filan başlamıştı bunda bu kadar erken başlıycagını sanmıyodum berbat bir acı bogazım yanmasa yine çekilirde işte.
bu arada arkadaşlar çocugun nasibi varsa dünyada ne yaparsanız yapın dünyaya geliyo benim oglumda yazık yapmadığım kalmadı başıma gelende kalmamıştı ama çok saglıklı bi hamilelik geçirmiştim bunda bişey yapmıyorum derdim bitmiyo sanırım birazda koyvermek lazım

bi de benim cildim yağlı... kardeşimi görsen o kadar kuru ki beli,bacakları falan dünya haritası gibi kızın... doktor dedi ona, naparsan yap çatlamaya mahkumsun sen diye...

bana eşine göre bulemsu daha çok erkek çocuk istiyor gibi geldi nedense... valla beni de etkilemez... biz 3 kız kardeşiz ve çok ama çok eğlenceli ve güzel bişey...

eşim diyor düşünme bunları, zamanı gelince ne uygunsa onu yaparız diye... düşünmeden edemiyorum ben de.. zamana bırakmak lazım aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…