memur hanımınn mesaisi bittiii hatunlarr...ben çıkıyorum 15 dakika sonra...akşam girebilirsem konuşuruz..yoksa yarın görüşürüzz kızlar..öpüldünüz...bebişleree iyi bakınn haa:) ceviz yoklaması yapmadım bugün umarım yenmiştir en 3-4 ceviz...
veeeeeee yarın büyük gün allah izin verirse...3te bebeğimizin kalp atışlarını duymaya gideceğizz...çok ama çok heyecanlıyımm
canım vajinal mı baktıracaksın? ya ben istemiyorum vajinal de, doktor ısrar ederse diye korkuyorum.
Allahın izniyle o mutluluğu sende yarın yaşarsın canm. Daha bi benimsiyo insan hamilelilğini.. Şimdiden gözünaydın canm..
selam arkadaşlar nasılsınız
siteye uğramayalı epey oldu yani çok şey kaçırdım sayafalarda baya çoğalmış takip edemiyorum
21 martta doktora gidecek arkadaşlar vardı ne yaptılar bebişleri gördülermi çok merak ediyorum sayfaları okumaya fırsatımda yok bana yazabilirmisiniz valla merak içindeyim:44:
hoşgeldin canım aramızda. topiğimizin sahibesi ayşemize özelden mesaj at canım.listeyle o ilgileniyor...hayırlı olsun bebeğin..merhaba arkadaslar bende artık kasım annelerindeyim beni de eklermisiniz listeye yaşım 23 kilo 58 yasadığım yer: elazığ sat:19 mart muhtemel dogum tarihim 25 kasım şimdiden çok tesekkür ederim rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inş
selam arkadaşlar nasılsınız
siteye uğramayalı epey oldu yani çok şey kaçırdım sayafalarda baya çoğalmış takip edemiyorum
21 martta doktora gidecek arkadaşlar vardı ne yaptılar bebişleri gördülermi çok merak ediyorum sayfaları okumaya fırsatımda yok bana yazabilirmisiniz valla merak içindeyim:44:
selam kasım anneleri
Doktora gittiğimde don adet tarihine göre 6haftalıkti doktor 5haftalik dedi dolayısıyla muhtemel dogum tarihi değişti 1 hafta geriden gidiyoruz yani böyle oluyor mü:)ilk bebek ya kafayı yedim düşünmekten kan tahlilleriyle pazartesi gidiyoruz doktora umarım her şey yolundadir iştah uyku kalmadı ters tepti bende ac yasasam yasarım yani
canım inş..güzel haberlerini veririsin bize dualarımız seninle dr dan dönünce mutlaka haberdar et...memur hanımınn mesaisi bittiii hatunlarr...ben çıkıyorum 15 dakika sonra...akşam girebilirsem konuşuruz..yoksa yarın görüşürüzz kızlar..öpüldünüz...bebişleree iyi bakınn haa:) ceviz yoklaması yapmadım bugün umarım yenmiştir en 3-4 ceviz...
veeeeeee yarın büyük gün allah izin verirse...3te bebeğimizin kalp atışlarını duymaya gideceğizz...çok ama çok heyecanlıyımm
yok canım tedirgin olma bişeycik olmaz inş..aksamları ayaklarını uzat yat....mesela bugün bende çok yoruldum ayaklarım koptu neredeyse işte çalışan bir anne olmak çok zor hamileliğimi evde geçirmeyi çok isterdim dinlenmeye hiç fırsatım olmuyor benimdekızlar merhaba, 2 gündür işyeri dışında olduğum için yazamadım. inşallah hepiniz iyisinizdir. ben bu iki günde sürekli ayakta kaldım ve yoruldum. acaba bebeğime birşey olmuşmudur? kasıklarım çok ağırdı çünkü endişeleniyorum. birde mide bulantım azaldı. kanamam yok ama doktora haftaya gidicem. ben nasıl sabretcem
hemşoomm acıbademde özge hanıma gidiyorummmsen kime gidiyordun?
Kizlar bugun itibariyle babam hakkin rahmetine kavustu yarin oglen defnedilcek sizden ricam olucak 70 bin tevhid topluyoruz sizler de Allah rizasi icin yarin oglene kadar cekebilceginiz kadar la ilahe illallah cekerek sayisini bildirirmisiniz elinizden ne kadar gelirse az veya cok. Simdiden Allah razi olsun sizin icin de cekenler bulunsun.
300. Cektim canim rabbim habrdar eylesin yarin erken kalkarsam cekerim malum gebelik uykusu canim tekrar basin saolsun icim yandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?