2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Allahın izniyle o mutluluğu sende yarın yaşarsın canm. Daha bi benimsiyo insan hamilelilğini.. Şimdiden gözünaydın canm..

selam arkadaşlar nasılsınız
siteye uğramayalı epey oldu yani çok şey kaçırdım sayafalarda baya çoğalmış takip edemiyorum
21 martta doktora gidecek arkadaşlar vardı ne yaptılar bebişleri gördülermi çok merak ediyorum sayfaları okumaya fırsatımda yok bana yazabilirmisiniz valla merak içindeyim:44:

merhaba arkadaslar bende artık kasım annelerindeyim beni de eklermisiniz listeye yaşım 23 kilo 58 yasadığım yer: elazığ sat:19 mart muhtemel dogum tarihim 25 kasım şimdiden çok tesekkür ederim rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inş

canım vajinal mı baktıracaksın? ya ben istemiyorum vajinal de, doktor ısrar ederse diye korkuyorum.

teyzesii biz yarın 7+4 oluyoruz hayırlısıyla...inşallah abdominal ultrasonla görürüz kuzumu. olur ya mecbur kalırsakda baktırırım napayım bacım alıştım zaten alttan baktırmaya. bebeğe bi zararı yokmuş allah esirgesin:26:
çok heyecanlıyımm inşallahh hayırlıısyla görürüzz bebeğimizi

Allahın izniyle o mutluluğu sende yarın yaşarsın canm. Daha bi benimsiyo insan hamilelilğini.. Şimdiden gözünaydın canm..

inşallahh canım yarın hayırlıısıylaa bi duysak dünyalar benim olacakk:)

canım yeniden hoşgeldin. sercun kardeşimiz 2 tane muhteşem kalp atışı duydu, niltt arkadaşımız duydu bebeğinin kalp atışlarını. bizde yarın giidyoruz doktora.inşallah bizde hayırlısıyla duyarız. sende durumlar ne şuanda? ne kadarlık oldunuz? nasıl gidiyor hamilelik?

hoşgeldin canım aramızda. topiğimizin sahibesi ayşemize özelden mesaj at canım.listeyle o ilgileniyor...hayırlı olsun bebeğin..

Slm canm, annesininbirtanesi yazmış ama bende yazayım. Benim 21 marttı randevum canım.. ikisininde kalp atışını duydum . biri 170 diğeri 150 atıyordu. 120-180 arası normalmiş. Allahıma bin şükürler olsun, hepimiz için böyle güzel haberlerle devam etsin inşallah. Amin.

Doktora gittiğimde don adet tarihine göre 6haftalıkti doktor 5haftalik dedi dolayısıyla muhtemel dogum tarihi değişti 1 hafta geriden gidiyoruz yani böyle oluyor mü:)ilk bebek ya kafayı yedim düşünmekten kan tahlilleriyle pazartesi gidiyoruz doktora umarım her şey yolundadir iştah uyku kalmadı ters tepti bende ac yasasam yasarım yani

Amin yolundadır sen merak etme... bizde doktorla uyuşamadık ben 6+5 haftalık diye tahmin ediyordum o 7+6 dediii... bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorumm...

kızlar merhaba, 2 gündür işyeri dışında olduğum için yazamadım. inşallah hepiniz iyisinizdir. ben bu iki günde sürekli ayakta kaldım ve yoruldum. acaba bebeğime birşey olmuşmudur? kasıklarım çok ağırdı çünkü endişeleniyorum. birde mide bulantım azaldı. kanamam yok ama doktora haftaya gidicem. ben nasıl sabretcem

canım inş..güzel haberlerini veririsin bize dualarımız seninle dr dan dönünce mutlaka haberdar et...

yok canım tedirgin olma bişeycik olmaz inş..aksamları ayaklarını uzat yat....mesela bugün bende çok yoruldum ayaklarım koptu neredeyse işte çalışan bir anne olmak çok zor hamileliğimi evde geçirmeyi çok isterdim dinlenmeye hiç fırsatım olmuyor benimde

Burada sabah arkadaşımızın biri "öğle yemeğinde yoğurtlu ıspanak yedim"demişti,sağolsun aklıma düşürdü
Nasıl canım çekti anlatamam,Allahtan pazar vardı bugün koşa koşa gidip taze aldım ıspanağı haşladım yoğurtladım bi güzel
Ay nasıl kaşıklaya kaşıklaya yedim kıtlıktan çıkmış gibi

Çok enteresan yaa ilk defa böyle oluyo valla ....Obur da değilim oysa ki...

kızlar maşallah maşallah siz yedikçe ben imreniyorum değil yemek adını andıkça bile çıkarıyorum, mutfağa giremiyorum bu akşam yemeğimizi kayınvalidem gönderdi lahana sarmış normalde bayılırım nasıl yerim ama tadına bile bakamadım
ne ceviz ne badem nede başka besinler 2 lokma yesem ne mutlu
evdeki herşeyler kokuyo gibi geliyo kızım oyun hamuru ile oynuyor benim midem bulanıyor

Kizlar bugun itibariyle babam hakkin rahmetine kavustu yarin oglen defnedilcek sizden ricam olucak 70 bin tevhid topluyoruz sizler de Allah rizasi icin yarin oglene kadar cekebilceginiz kadar la ilahe illallah cekerek sayisini bildirirmisiniz elinizden ne kadar gelirse az veya cok. Simdiden Allah razi olsun sizin icin de cekenler bulunsun.

Canim basin saolsun cok uzuldum sure onemlili hemen simdi 200 benden olsun

300. Cektim canim rabbim habrdar eylesin yarin erken kalkarsam cekerim malum gebelik uykusu canim tekrar basin saolsun icim yandi

300. Cektim canim rabbim habrdar eylesin yarin erken kalkarsam cekerim malum gebelik uykusu canim tekrar basin saolsun icim yandi

Allah im razi olsun senden butun dualarin kabul olsun insallah. Babam topraga verilmedrn bitsin istiyoruz cunku kabre gitmeden beklermis onu kabir azabindan korurmus. Ben o kdar kotuyum ki hala aklim basimda degil ama babacima yapabilecegim en iyi sey bu elimden gelen de bu. Keske toparlanabilseydim hemen yazsaydim kizlar da gorurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…