2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

200 de ben çekerim canım. Başınız sağolsun.Mübarek bir günde vefat etmiş. Rabbim günahlarını affetsin, kabrinde cennet bahçeleri izletsin inşallah.

Günaydın arkadaşlar...
Birşey sormak istiyorum Nestle Nesfit'in bebeğe zararı dokunur mu acaba? Hamileliğimden beri yemiyorum ama yemek istiyorum. Zararı olur diye yiyemedim hiç.

günaydın kızlar MErveömer başın sağolsun cnaım Allah rahmet eylesin rabbim huzur içinde olmasını nasip etsin inşallah eğer çekebilirsem sana bildiririm iş yerinde zor oluyor ama imkanım olursa bildiririm.

1 hafta 10 günlük tahmin farkları çok da önemli değil ..canınzı boşuna sıkmayın..hatta aynı gün 2 farklı doktora giderseniz..farklı usg cihazlarından dolayı ölçümler ve dolayısıyla haftalar farklı çıkacaktır..benim dr. daha usgde kaç haftalık olduğunu bile söylemedi sorun yok deyip gönderiyor..bebek dursun da gerisi teferruat arkadaşlar tadını çıkartın hamilelik süresinde geriden yada ilerinden gitme olabilir..yani dr. öyle söyler ama ortalama 38. haftada bebişler doğar

başınız sağolsunyattığı yer nurla dolsun inş.

Günaydın arkadaşlar...
Birşey sormak istiyorum Nestle Nesfit'in bebeğe zararı dokunur mu acaba? Hamileliğimden beri yemiyorum ama yemek istiyorum. Zararı olur diye yiyemedim hiç.

bir kere ye canım birşey olmaaz ama çok yemenin gereği yok sadece içindeki isteği geçirecek kadar yesen yeter

Günaydın arkadaşlar...

içindekiler bölümüne bakmak lazım sitrik asit yada sodyum benzonat gibi koruyucu katkı maddeleri varsa hergün değil de haftada 1 ye bence..
ben bunda da kızımda da hazır gıda tüketmemeye çalıştım..çikolata,bisküvi yemiyorum..canım tatlı çekerse kendim kek yapıyorum..

Günaydın arkadaşlar...

gunaydinlar...

esracim islenmis gidalari ne kadar az yesek daha iyidir.azicik tadina bak istersen

herkese günaydınlar....

günaydınn..
akşamdan beri mide bulantım var bu sabah kahvaltı da yapasım yok..aç geldim ama midem ağzıma geliyor...
nöbetçiyim akşam 5e kadar okuldayım bugün de..
benim gibi öğretmen arkadaş var mıydı aramızda?
nöbet tutmamak için rapor almak istiyorum ben yaaa

günaydın kızlarrrr:
herkesegüzel bi gün diliyorum..
bugün songün...
merve ömercim
başın sağolsuncanım allahtan rahmet diliyorum ve bende 300 tane çekerim bilgin olsun..

esracım bence bikereye mahsus çokta abartmadan yiye bilirsin tatlım..

bir kere ye canım birşey olmaaz ama çok yemenin gereği yok sadece içindeki isteği geçirecek kadar yesen yeter

saol canım da ben hergün yeme istiyorum

valla sabahları nesfit yemeye çok alışmıştım, ondan canım çok istiyo

gunaydinlar...

esracim islenmis gidalari ne kadar az yesek daha iyidir.azicik tadina bak istersen

tadına bakmam demek haftada bir paket

günaydın kızlarrrr:

esracım bence bikereye mahsus çokta abartmadan yiye bilirsin tatlım..

teşekkür ederim de işte abartmadan yiyemiyorum

neyse kızlar yaa.hiç yememek en iyisi galiba. ayy şimdi koca kasede kırmızı meyveli nesfit olcaktıı. içine ben ceviz ve üzüm koycaktım ne güzel olurdu beee

mekanı cennet olsun, rabbim sizlere sabır versin... 500 tanede ben çekerim inşallah

günaydın kızlar...
birşey soracağım dün benim önce kahve rengi sonra kırmızı bir kaç damla kanamam oldu. doktoru aradım bu dönemde (6 haftada) olabilir sadece yat dinlen dedi. aranızda böyle lekelenme yaşayan oldumu?

canım Allah rahmet eylesin. ben kırkı çıkana kadar her gece baban adına yasin okurum. mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabır ve uzun sağlıklı ömürler versin.

benim oğlumda olmuştu... bu bebişimde henüz olmadı doktorum olabileceğini söyledi, bebek yerleşirken oluyor lekelenme canım korkma... olmayanda var mı acaba bende onu merak ediyorum aslında..

1000 tane cektim canim.Allah mekanini cennet eylesin basin sag olsun

benim oğlumda olmuştu... bu bebişimde henüz olmadı doktorum olabileceğini söyledi, bebek yerleşirken oluyor lekelenme canım korkma... olmayanda var mı acaba bende onu merak ediyorum aslında..

benim olmadı canım. olması da normal değil. Allah korusun düşük tehlikesi bile olabilir. kasılma ağrı hissediyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…