Kizlar bugun itibariyle babam hakkin rahmetine kavustu yarin oglen defnedilcek sizden ricam olucak 70 bin tevhid topluyoruz sizler de Allah rizasi icin yarin oglene kadar cekebilceginiz kadar la ilahe illallah cekerek sayisini bildirirmisiniz elinizden ne kadar gelirse az veya cok. Simdiden Allah razi olsun sizin icin de cekenler bulunsun.
Doktora gittiğimde don adet tarihine göre 6haftalıkti doktor 5haftalik dedi dolayısıyla muhtemel dogum tarihi değişti 1 hafta geriden gidiyoruz yani böyle oluyor mü:)ilk bebek ya kafayı yedim düşünmekten kan tahlilleriyle pazartesi gidiyoruz doktora umarım her şey yolundadir iştah uyku kalmadı ters tepti bende ac yasasam yasarım yani
Kizlar bugun itibariyle babam hakkin rahmetine kavustu yarin oglen defnedilcek sizden ricam olucak 70 bin tevhid topluyoruz sizler de Allah rizasi icin yarin oglene kadar cekebilceginiz kadar la ilahe illallah cekerek sayisini bildirirmisiniz elinizden ne kadar gelirse az veya cok. Simdiden Allah razi olsun sizin icin de cekenler bulunsun.
Günaydın arkadaşlar...
Birşey sormak istiyorum Nestle Nesfit'in bebeğe zararı dokunur mu acaba? Hamileliğimden beri yemiyorum ama yemek istiyorum. Zararı olur diye yiyemedim hiç.
Günaydın arkadaşlar...
Birşey sormak istiyorum Nestle Nesfit'in bebeğe zararı dokunur mu acaba? Hamileliğimden beri yemiyorum ama yemek istiyorum. Zararı olur diye yiyemedim hiç.
Günaydın arkadaşlar...
herkese günaydınlar....
bir kere ye canım birşey olmaaz ama çok yemenin gereği yok sadece içindeki isteği geçirecek kadar yesen yeter
içindekiler bölümüne bakmak lazım sitrik asit yada sodyum benzonat gibi koruyucu katkı maddeleri varsa hergün değil de haftada 1 ye bence..
ben bunda da kızımda da hazır gıda tüketmemeye çalıştım..çikolata,bisküvi yemiyorum..canım tatlı çekerse kendim kek yapıyorum..
gunaydinlar...
esracim islenmis gidalari ne kadar az yesek daha iyidir.azicik tadina bak istersen
günaydın kızlarrrr:
esracım bence bikereye mahsus çokta abartmadan yiye bilirsin tatlım..
mekanı cennet olsun, rabbim sizlere sabır versin... 500 tanede ben çekerim inşallahKizlar bugun itibariyle babam hakkin rahmetine kavustu yarin oglen defnedilcek sizden ricam olucak 70 bin tevhid topluyoruz sizler de Allah rizasi icin yarin oglene kadar cekebilceginiz kadar la ilahe illallah cekerek sayisini bildirirmisiniz elinizden ne kadar gelirse az veya cok. Simdiden Allah razi olsun sizin icin de cekenler bulunsun.
günaydın kızlar...
birşey soracağım dün benim önce kahve rengi sonra kırmızı bir kaç damla kanamam oldu. doktoru aradım bu dönemde (6 haftada) olabilir sadece yat dinlen dedi. aranızda böyle lekelenme yaşayan oldumu?
benim oğlumda olmuştu... bu bebişimde henüz olmadı doktorum olabileceğini söyledi, bebek yerleşirken oluyor lekelenme canım korkma... olmayanda var mı acaba bende onu merak ediyorum aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?