2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
doktorda kesin 84 çıkıcam evde 80 çıkmıştım doktorda 81.1 kesin fazla çıkıcaamm offf aç gitmeliyim hatta zıbın tulum giymemeliyim bir tayt birde ince bir badi giyeyim tamam belki 500 gram yırtarım :18:

benim doktor bana fazla almışsın falan demedi demek ki normal

annem de diyo nerene aldın sen bu kiloyu, demek ki bebeğe yarıyor diye

aysunnnn ne demiştikkk ince gecelik tamamdır

Günaydın güzel anneler, güzel bebişler, hayırlı cumalar.

iyiyiz biz. ayağım akşam az şişti bende çok güzel değerlendirdim, koçişle 1 saat yürüdük. ağlaya ağlaya çıktı evden valla ama yolda burcu banada iyi gelecek bu yürüyüşler dedi :)))

inşallah canım öğrenirsin. hayırlısı olsun.

canlarım ve tatlı bebişler günaydınnnnn çok uykumuz var bizim ya sizinnnn

kahvaltımızı ettik geçmişi okuduk ve geldikkk

günaydın şekerim. ne uykusu yahuuu. bomba gibiyim ben :118: gece 12 de geldim, bir sürü iş yaptım, sabah erken kalktım bir sürü iş yaptım. uyku da neymiş

afiyet olsun. yarasın yevruna. kahvaltı sorunumu çözemedim. sabahları ancak meyve yiyebiliyorum

selam kızlar ben geldiim

günaydın kızlar biz de geldikk

hoşgeldiniz. beysal okudum biraz daha iyimişsin canım. dikkat et kendine. üzme bebişi. oyyy yerim ben onu.

gecıktırmeyelım lutfen bebıs beklıodur acaba bugun ne yıcem dıe:))

:))))) benim ki hep meyve yiyor :)))

ayyy o kadar kasma canım ya, ben farklı şekillerde yatıyorum, bedenim nasıl arzu ederse. bişicik olmaz, çok ciddi bir durum olsa doktorlar der aman sakın düz yatmayın diye.

birincisi poponun üzerine düşmüşsün, ikincisi bebeğin kemikleri çok esnek ve yumuşak. dert edecek hiçbişi yok. kanaman gelmemiş. için rahat olsun. güzel haberlerle gel inşallah.

Milanom günaydın canım.

idare ediyorum tatlım nasıl olayım işte biraz sancım var benimde
Herkesi herşeyi boşvermek gerekiyor bazen...
Bizim ve evlatlarımızın iyiliği için...
İnşallah, sağ sağlim kavuşursun yavruna, kasık ağrısını çok umursama diyor benim doktorum, halen yer açıyordur diye...
Korkma bir şey yoktor inşallah...

hadi yaaa..... pembe tulumu aldın mı?

ne aldın başkaa????

günaydın şeker besinsiz kalıcaksınız ama meyveyle kim doyar yahuu

ne aldın başkaa????

ondan da kalmamış sinirlendim hiç birşey almadım bendee

günaydın canlarım.....

günaydın şekerim.

ağzımda iğrenç bir tat var, belli başka bişi girse çıkaracağım. mecburum. yiyemiyorum. nasıl kilo almıyorum sanıyorsun ((

kuzum benim alamadın mı sen bişi. oyyy sende kocişle beraber gezer alırsın. ne oldu küslük geçti mi? dayanamadın mı kız yoksa

kızlar bizim işyerinde 100lerce kurbağa yavrusu var zıp zıp zıplıyorlar yaaa ama çok tatlularrr herşeyin miniğiiii güzel yaaaa bak bu herşeyin miniği güzeli kötü anlama çekmeyin ayıp yahuuu

günaydın kuzum..benimde her zamanki gibi uykum var çok feciiii bende evde olup uyumak istiyorummm bizde kahvaltımızı yaptık..suyumuzu içiyoruz...saat 10 gibi falanda 4-5 tane ceviz yiyoruzz kızçemle

günaydın meleğimmm naıslsınız uykunuz var bizimdeee canımm sen göbüş fotosu koydun mu kaç kilo aldın şimdiye kadar ben bu sabah 1 kilo daha almış durumdayım 83 oldum vücuduma pes dgrusu çok kolay veririm çok kolay da alırım maaleseffff

canlarım ve tatlı bebişler günaydınnnnn çok uykumuz var bizim ya sizinnnn

kahvaltımızı ettik geçmişi okuduk ve geldikkk

günaydınn şekercik:)

selam kızlar ben geldiim

hoşgeldin canım, nasıl oldun?

günaydın kızlar biz de geldikk

hoşgeldin canım, günaydın...

evet canım kendini üzdüğün için oluyor, uzan hafta sonu iyice dinlen...

korkma korkma hiç bir şey olmamıştır merak etme.. ben de düştüm :)

bende doktora gıdıp tartılmaya korkuyorum valla sankı 4 ayda 2 kılo almıstım ya su ıkı haftada rahat 3 kılo aldım gıbıme gelıo

ay bugün ben de 63,3ü gördüm salı günü 62,5 idim. şoklardayım noluyo bize

ne güzel ceviz yiyebiliyorun ben yiyemiyorum bıkmışım:)

ne aldın başkaa????

evet evet neler aldın????

kızlar günaydın geçmişi okuyamadım .zaten sabahta uyuyakalmışım yeni geldim işe bende sabah tartıldım 57 kiloyydum giyindim tekrar tartıldım 58 çıktım enson kontrolümde yani 3 hafta önce 56.5 kg idim

salı 62,5 idim, bugün 63,3 oldum hüüüüüüüüüüüüüüüüü

lavinyamm, burcumm hoşgeldiniz canlarımmm

günaydın canlarım.....

günaydınn

hihohohhh piki gülmüyorum kızma

ehuhehehuuheeee

ay bugünde markafonide acar kids in indirimi var 60tl üzerine10liralık kupon vermişler... sepete ekledim ekledim sonra hepsini sildim

kızlar bizim işyerinde 100lerce kurbağa yavrusu var zıp zıp zıplıyorlar yaaa ama çok tatlularrr herşeyin miniğiiii güzel yaaaa bak bu herşeyin miniği güzeli kötü anlama çekmeyin ayıp yahuuu

kaplumbağaları napıyosuuz kız?

yavrum sen art niyetlisin... sen aklımıza getiriyosun pis pis şeyleri...

günaydın şekerlemelerim nasılsınız kuzularınızlaaaa yahu noluyor bizeee valla ben artık ne yapacağımı şaşırdım tamam iştahlıyım ama haftada 1-2 kilo alacak kadar değilim yaaaa bu aylar neysede son aylarda napıcaz şimdiden böyleysek yandıkkk oy oy

Günaydın kızlarrr

Dün ev doppleriyle bebeğimizi dinledikk.. Sıra babasına gelince bir döndü bir hareketler yaptı adam koptu gülmekten.. Dön oğlum baban duysun seni dedim allaahh yerinde durmadı
Çok uslu, söz dinleyen bir çocuk olacak benim oğlum

ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum kızlar çünkü diyetisyen ona göre bebeği besliyor sana kilo olmuyor benim arkadaşım son 2 ayında gitmişti kendi hiç kilo almadı almadı ama maşallah tosuncuk geldi

ben aşırı su içiyorum hatta şöyle diyeyim yarım saatte bir wcye gidecek kadar içiyorum bu aralar vücur sus topluyor ve bebiş de iyice büyüyor ya bu etkilidir diyerek kendimi üzmemeye çalışıyorum... sen de öyle yap balım

canım benim 3 günde 1 kilo farketti

ayy lavinyaaa canım ödem vardır bağırsakların nasıl? ben de bi ara tartıda yuhh dedim.. bağırsak hapından sonra normal halime döndüm...üzülme şeker...

ay bebişee yarasın kuzummmm ince geceli neydi yahu unuttum

aaaaaa nası unutursunnn? hani doktora ince gecelikke gidicektin ya üstüne bi sabahlık çekip en az kiloyu anca böyle tartar doktor... haaaa diyosan ki ben çıplakta giderim, e 200-300 gram farkeder tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…