doktorda kesin 84 çıkıcamevde 80 çıkmıştım doktorda 81.1 kesin fazla çıkıcaamm offf aç gitmeliyim hatta zıbın tulum giymemeliyim bir tayt birde ince bir badi giyeyim tamam belki 500 gram yırtarım :18:
kızlar slm nerdeyse herkes cınsıyetlerı ogrendı bı ben kaldım sanırım...bu c.tesı doktora gıtcez eşimle, dua edin bu sefer öğrenelim inş, meraktan catlıcam yoksa:26: biz şimdiden alıstırıyoruz bebişi konusuyoruz onunla ''utanma tamammı göster kımse olmucak zaten bı baban bı doktor teyzen bide tabiki ben''buna ragmen göstermezse çok ayıp etcek
canlarım ve tatlı bebişler günaydınnnnnçok uykumuz var bizim ya sizinnnn
kahvaltımızı ettik geçmişi okuduk ve geldikkk
selam kızlar ben geldiim
günaydın kızlar biz de geldikk
gecıktırmeyelım lutfen bebıs beklıodur acaba bugun ne yıcem dıe:))
evet cnm kendını uzdugun ıcın olmustur muhtemelen bız ıyıyız bebekle ya sırt üstü yatmak ıstıyorum yan yatmaktan sırtım agrıdı ama bebıse zararı var dıe yatamıyorum söle gunde 2 saat sırt ustu yatsam bısı olurmu kı ya
Kızlar bugün sizden özel dua istiyorum....
Dün sinemaya gitmiştik arada lavaboya gidip geleyim dedim, gittim tam koltuğa 2 sıra kalmıştı ayağım kaydı ve düştüm kalçamın üstüne...
Yerleri silmişler meğer....
Çok korktum....
Hemen eve geldim yattım...
Kanamam, akıntım yok çok şükür, ama biraz korkudan herhalde kasıklarım ağrıyor...
Doktor randevumu bugüne çektim hemen saat 11 gibi gidiyorum....
Annemi arayamıyorum, zaten hasta kadın kesin fenalaşır...
Eşim deliye döndü dün, çok korktu ama sakinleştirmeye çalıştı durdu beni...
Dua edin bana yavrumun sağlık haberlerini duyayım...
Kemiklerine bir şey olmuş mudur diye çok korkuyorum ya da başka bir şey diye...
Rabbim evladımı sen nasip ettin, acısını yaşatma Ya Rabbim....
Sağlık haberlerini duymayı nasip et, sağ sağlim kucağıma almayı nasip et....
Sahibimiz sensin Rabbim bizi koru kolla....
Herkesi herşeyi boşvermek gerekiyor bazen...idare ediyorum tatlım nasıl olayım işte biraz sancım var benimde
iyi bari canım dikkat et kendine kafanı rahatlat beysalım sende kafamız rahat olursa hersey dha çabuk yoluna girer .Allahın izniylee
ya ben dün vipdukkandan o şirin kırmızı ciicşi alamadım 9 aylıgı birisi almışş söyleyin kim aldıof yaaa
cicişler canınız cekmesın ama bız oğlumla uyumaya gıdıyoruz yaaaaaaaa:))
Günaydın güzel anneler, güzel bebişler, hayırlı cumalar.
günaydın şekerim. ne uykusu yahuuu. bomba gibiyim ben :118: gece 12 de geldim, bir sürü iş yaptım, sabah erken kalktım bir sürü iş yaptım. uyku da neymiş
afiyet olsun. yarasın yevruna. kahvaltı sorunumu çözemedim. sabahları ancak meyve yiyebiliyorum
hoşgeldiniz. beysal okudum biraz daha iyimişsin canım. dikkat et kendine. üzme bebişi. oyyy yerim ben onu.
birincisi poponun üzerine düşmüşsün, ikincisi bebeğin kemikleri çok esnek ve yumuşak. dert edecek hiçbişi yok. kanaman gelmemiş. için rahat olsun. güzel haberlerle gel inşallah.
Milanom günaydın canım.
hadi yaaa..... pembe tulumu aldın mı?
ne aldın başkaa????
günaydın canlarım.....
günaydın şeker besinsiz kalıcaksınız ama meyveyle kim doyar yahuu
ondan da kalmamış sinirlendim hiç birşey almadım bendee
günaydın kuzum..benimde her zamanki gibi uykum var çok feciiiibende evde olup uyumak istiyorummm bizde kahvaltımızı yaptık..suyumuzu içiyoruz...saat 10 gibi falanda 4-5 tane ceviz yiyoruzz kızçemle
canlarım ve tatlı bebişler günaydınnnnnçok uykumuz var bizim ya sizinnnn
kahvaltımızı ettik geçmişi okuduk ve geldikkk
selam kızlar ben geldiim
günaydın kızlar biz de geldikk
nasıl olayım kuzum bildiğin gibi 3 gündür ara ara sancım var dün de biraz akıntım koyu geldi tedirginiim ama sanırım kendmi üzdğüm için oldu bugünde devam ederse giderim doktora yada ararım bugün bakacaz artık sizler nasılsınız kuzularınız nasıl
Kızlar bugün sizden özel dua istiyorum....
Dün sinemaya gitmiştik arada lavaboya gidip geleyim dedim, gittim tam koltuğa 2 sıra kalmıştı ayağım kaydı ve düştüm kalçamın üstüne...
Yerleri silmişler meğer....
Çok korktum....
Hemen eve geldim yattım...
Kanamam, akıntım yok çok şükür, ama biraz korkudan herhalde kasıklarım ağrıyor...
Doktor randevumu bugüne çektim hemen saat 11 gibi gidiyorum....
Annemi arayamıyorum, zaten hasta kadın kesin fenalaşır...
Eşim deliye döndü dün, çok korktu ama sakinleştirmeye çalıştı durdu beni...
Dua edin bana yavrumun sağlık haberlerini duyayım...
Kemiklerine bir şey olmuş mudur diye çok korkuyorum ya da başka bir şey diye...
Rabbim evladımı sen nasip ettin, acısını yaşatma Ya Rabbim....
Sağlık haberlerini duymayı nasip et, sağ sağlim kucağıma almayı nasip et....
Sahibimiz sensin Rabbim bizi koru kolla....
bende doktora gıdıp tartılmaya korkuyorum valla sankı 4 ayda 2 kılo almıstım ya su ıkı haftada rahat 3 kılo aldım gıbıme gelıo
günaydın kuzum..benimde her zamanki gibi uykum var çok feciiiibende evde olup uyumak istiyorummm bizde kahvaltımızı yaptık..suyumuzu içiyoruz...saat 10 gibi falanda 4-5 tane ceviz yiyoruzz kızçemle
canımm hiç korkma allahın izniylee bebeğin iyidir..korunaklı bi yerde o mucizemizi gönderen Rabbimize emanet:26: dualarımız seninle...gelince haber ver bekliyoruz bacım
aminn aminnn aminnn binlerce kez aminnnn:26:
yaaa canımız acayip çekti hemdeee...bizde gelsek kıvrılsakk yanınızaaaa
hadi yaaa..... pembe tulumu aldın mı?
ne aldın başkaa????
günaydın meleğimmmnaıslsınız uykunuz var bizimdeee canımm sen göbüş fotosu koydun mu kaç kilo aldın şimdiye kadar ben bu sabah 1 kilo daha almış durumdayım 83 oldum vücuduma pes dgrusu çok kolay veririm çok kolay da alırım maaleseffff
benim doktor bana fazla almışsın falan demedi demek ki normal
annem de diyo nerene aldın sen bu kiloyu, demek ki bebeğe yarıyor diye
aysunnnn ne demiştikkk ince gecelik tamamdır
günaydın canlarım.....
günaydın şeker besinsiz kalıcaksınız ama meyveyle kim doyar yahuu
ondan da kalmamış sinirlendim hiç birşey almadım bendee
kızlar bizim işyerinde 100lerce kurbağa yavrusu var zıp zıp zıplıyorlar yaaa ama çok tatlularrr herşeyin miniğiiii güzel yaaaabak bu herşeyin miniği güzeli kötü anlama çekmeyin ayıp yahuuu
kızlar günaydın geçmişi okuyamadım .zaten sabahta uyuyakalmışım yeni geldim işebende sabah tartıldım 57 kiloyydum giyindim tekrar tartıldım 58 çıktım enson kontrolümde yani 3 hafta önce 56.5 kg idim
salı 62,5 idim, bugün 63,3 oldum hüüüüüüüüüüüüüüüüü
günaydın şekerlemelerimnasılsınız kuzularınızlaaaa yahu noluyor bizeee valla ben artık ne yapacağımı şaşırdım tamam iştahlıyım ama haftada 1-2 kilo alacak kadar değilim yaaaa bu aylar neysede son aylarda napıcaz şimdiden böyleysek yandıkkk oy oy
günaydın şekerlemelerimnasılsınız kuzularınızlaaaa yahu noluyor bizeee valla ben artık ne yapacağımı şaşırdım tamam iştahlıyım ama haftada 1-2 kilo alacak kadar değilim yaaaa bu aylar neysede son aylarda napıcaz şimdiden böyleysek yandıkkk oy oy
kızlar günaydın geçmişi okuyamadım .zaten sabahta uyuyakalmışım yeni geldim işebende sabah tartıldım 57 kiloyydum giyindim tekrar tartıldım 58 çıktım enson kontrolümde yani 3 hafta önce 56.5 kg idim
salı 62,5 idim, bugün 63,3 oldum hüüüüüüüüüüüüüüüüü
ay bebişee yarasın kuzummmm ince geceli neydi yahu unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?