2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canımm çok geçmişş olsun ,Allah korusun evladını evlatlarımızı inşAllah birşeycik yoktur ve iyidir bebişin Allaha emanetiz hepimiz Rabbim korur inşAllah doktordan sonra bize haber ver hemen tamam mı

Veririm canım, sakin durmaya çalışıyorum ama içim bir hoş oldu ya....
İş yerimdeyim şimdi, evraklar vardı onları halledim çıkıcam inşallah....

canım gecmıs olsun kanaman olmadıysa korkma derım hamıle olupta dusmeyen bırını tanımıyorum ben stres yapma tamammı bıseyı yok bebısının öle dusun

aminnn canımmmm Allahım duysun dualarımızı

hoşgeldin şekerim nerelerdesin sen yogunsun galiba özletiyorsun kızzz

canım inşallah bişeyi yoktur bebeğinin... dualarımız seninle... panik yapma sakin ol canım.... bize haber ver geldiğinde...

canım gecmıs olsun kanaman olmadıysa korkma derım hamıle olupta dusmeyen bırını tanımıyorum ben stres yapma tamammı bıseyı yok bebısının öle dusun

Dua edin bana inşallah sağlık haberleriyle dönerim...
Kocaman bir popoya sahip olduğum için yumuşak iniş yapmışımdır diye umud ediyorum...

kahvaltımızı yapalım en iyisi

canım inşallah bişeyi yoktur bebeğinin... dualarımız seninle... panik yapma sakin ol canım.... bize haber ver geldiğinde...

Amin amin amin....
Rabbim duysun dualarımızı, Allah'ım sağlık haberlerini duymayı nasip etsin...
Haber veririm...

Canım sen içini ferah tut bebeklerimiz çok korunaklı yerdeler, bence düşmenden dolayı sadece biraz sarsılmıştır o kadar. Kanaman da yoksa Allahın izniyle hiçbir şey olmaz bebişine

Amin canım kendimi kandırıyorum iyiyim diye ssanrım içimden atamıyorum korkuyu düşündükçe korkuyorum korktukça stres yapıyorum inşallah toparlayacam ...

bende gece hep kendimi sırt üstü yaatarken buluyorum ayaklarını yukarı kaldırıp yatabiliyorsun diye biliyorum tatlım ayağını yüksek bir yere koy biraz dinlendir sırtını canım

Elimde değil esram kolay değil başka şeylerle uğraşıyorum unutuyorum sonra bahsi geçince başlıyrum ağlamaya
ben anladımki onu gerçekten babam yerine koymuşum hiçbirzaman kayınbaba diye bakmamışım neyse dua ediyorum elimden birşey gelmiyor

Son düzenleme:

bende doktora gıdıp tartılmaya korkuyorum valla sankı 4 ayda 2 kılo almıstım ya su ıkı haftada rahat 3 kılo aldım gıbıme gelıo

doktordan sonra eve git dinlen tatlım ayaklarını kaldır yat bebeğin daha önemliii

Öyle yapıcam zaten, amire söyledim, ki doktordan çıkışıma kadar mesaim bitmiş olur benim, geri dönmek istesem de yetişemem...
İşyerimle doktorumun olduğu hastanenin arası 1.5 saatten fazla sürüyor...
İşlerimi halledeyim çıkıcam zaten...

bende doktora gıdıp tartılmaya korkuyorum valla sankı 4 ayda 2 kılo almıstım ya su ıkı haftada rahat 3 kılo aldım gıbıme gelıo

doktorda kesin 84 çıkıcam evde 80 çıkmıştım doktorda 81.1 kesin fazla çıkıcaamm offf aç gitmeliyim hatta zıbın tulum giymemeliyim bir tayt birde ince bir badi giyeyim tamam belki 500 gram yırtarım :18:

Canım sen içini ferah tut bebeklerimiz çok korunaklı yerdeler, bence düşmenden dolayı sadece biraz sarsılmıştır o kadar. Kanaman da yoksa Allahın izniyle hiçbir şey olmaz bebişine

Amin canım inşallah inşallah.... Rabbim hepimizin yavrusunu korusun, sağlık sıhhat nasi petsin, sağ sağlim kucağımza alamayı nasip etsin...

Allahın izniyle birşy olmamıştır inşallah bitanem

Amin canım

iyi bari canım dikkat et kendine kafanı rahatlat beysalım sende kafamız rahat olursa hersey dha çabuk yoluna girer .Allahın izniylee

ya ben dün vipdukkandan o şirin kırmızı ciicşi alamadım 9 aylıgı birisi almışş söyleyin kim aldı of yaaa

canlarım ve tatlı bebişler günaydınnnnn çok uykumuz var bizim ya sizinnnn

kahvaltımızı ettik geçmişi okuduk ve geldikkk

günaydın kuzum..benimde her zamanki gibi uykum var çok feciiii bende evde olup uyumak istiyorummm bizde kahvaltımızı yaptık..suyumuzu içiyoruz...saat 10 gibi falanda 4-5 tane ceviz yiyoruzz kızçemle

canımm hiç korkma allahın izniylee bebeğin iyidir..korunaklı bi yerde o mucizemizi gönderen Rabbimize emanet:26: dualarımız seninle...gelince haber ver bekliyoruz bacım

aminn aminnn aminnn binlerce kez aminnnn:26:

cicişler canınız cekmesın ama bız oğlumla uyumaya gıdıyoruz yaaaaaaaa:))

yaaa canımız acayip çekti hemdeee...bizde gelsek kıvrılsakk yanınızaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…