minikbaby | Tiny Love Gymini Prenses Tekmele ve Oyna Oyun Hals
kızlar yaa ben bu halıyı almayı düşünüyorum... hem bebek için yararlı hem de uzun zaman idare eder.... gereksiz oyuncak ta almamış olurum.
of of canımm ben napıcam böyle dediğin gibi evet bu aya kadar 6 kilo aldıysammm 4 ayda 5 ayda kimbilir kaç alırımm ofof
[SUB][/SUB]
gıcıksın biliyorsun dimiiiyi uykular canımm benim yerimede uyu
Günaydın kızlarrr
Dün ev doppleriyle bebeğimizi dinledikk.. Sıra babasına gelince bir döndü bir hareketler yaptı adam koptu gülmekten.. Dön oğlum baban duysun seni dedim allaahh yerinde durmadı
Çok uslu, söz dinleyen bir çocuk olacak benim oğlum
etinin yulaf ezmesi var sadece yulaf.. süt ya da yoğurta ekliyorum içine de meyve ya da bel ya da reçel yiyorum süper çalıştırıyor bağırsakları
çok güzelmiş canım.bende böyle birşey alamayı düşünüyorum uzun süre kullanılcak birşey gibi düşünüyorum.
Canım onun çoğu ödem kilo için hiç üzme kendini... Sıcaklar daha fazla tetikliyor, ben 4 ayda 4 kilo almışım ama işyerim soğuk benim halen hırka giyiyorum mesela otururken ondan kilom dengeli yoksa şimdiye bu yediklerime 10 kilo almıştım. Eskiden 2 yarım yarım tabağı zor bitirirdim.. şimdi dolu dolu 3-4 tabak yediğim oluyor hele hele makarnaya hiç hayır diyemedim.
Eşim geçen yemek yerken fotomu çekip face'e koymuş resmi görünce utandım kendimden
hee anladım canım.. çalıştırır tabiki de.. yazın zaten yağlı salçalı yemeklerden kaçınmamız lazım... bol bol yoğurt ve meyve... ben yulafı sevmiyorum ama yoğurtla biraz daha yenilebilir oluyor..
hem uzun süre kullanıcak hem çocuğun zeka ve beden gelişimini sağlıyor..
canım benim 3 günde 1 kilo farketti
ayy lavinyaaa canım ödem vardır bağırsakların nasıl? ben de bi ara tartıda yuhh dedim.. bağırsak hapından sonra normal halime döndüm...üzülme şeker...
aaaaaa nası unutursunnn? hani doktora ince gecelikke gidicektin ya üstüne bi sabahlık çekipen az kiloyu anca böyle tartar doktor... haaaa diyosan ki ben çıplakta giderim, e 200-300 gram farkeder tabii
minikbaby | Tiny Love Gymini Prenses Tekmele ve Oyna Oyun Hals
kızlar yaa ben bu halıyı almayı düşünüyorum... hem bebek için yararlı hem de uzun zaman idare eder.... gereksiz oyuncak ta almamış olurum.
ay maşalah canım... ben de ruyamda doppler almıştım bak şimdi sen söyleyince hatırladım
ayy aysun dayanamıyorum ama yaa ben napıyımm... eşimde trip yapıyo önceden bana alırdın şimdi bebişe alıyosun hep diye
valla ben de ilk 3 ay 1 kilo aldım... son 1,5 ayda 2 kilo aldım... dediğin gibi asıl bundan sonra başlıcak.
ödemdir o ödemmm
18inde mi gidicektin sen? bu arada isim düşündünüz mü bebişe??
benimde makarnaya karşı aşırı bir ilgim var ya off
bunun daha uygun fiyatlıları oyuncakçılarda var demişti arkadaşım istersen bir bak öyle al ben de alacağım ama şimdi değil...
günaydın meleğimmmnaıslsınız uykunuz var bizimdeee canımm sen göbüş fotosu koydun mu kaç kilo aldın şimdiye kadar ben bu sabah 1 kilo daha almış durumdayım 83 oldum vücuduma pes dgrusu çok kolay veririm çok kolay da alırım maaleseffff
EVET YAA ÇOK MANTIKLI GEÇEN BENİM AKILLI EŞİM BANA YEMEK YEDİRİP GÖTÜRDÜ...+2 EKLEMİŞŞ...BİDE SU İÇMİŞTİM...bende doktor kontrollerimi sabah almaya çalışıyorum ki kilom daaha az çıksın
GÜNAYDIN BURCU TEYZOŞŞŞŞŞgünaydın canlarım annesininbirtanesi, lavinya27 .
KUZUUUMMMMMMYOK BEBEGIM YAAA KOYMAYI UNUTTUM..ARKADAŞIM ÇEKTİ İŞ YERİNDE AMA İŞ ÇIKISI BABAANNEMİZE GİTTİK VE GEÇ GELDİK...UNUTTUM BENDEE:44: AMANNN BABAANNESİ KIZÇEME NELER ALMIŞŞ NELERR Bİ GÖRSENİZ TEYZOŞLARRR PEMBE PUANTİYELİ BORNOZ SETLERİ, KOYU PEMBE ZIBINLAR, BATTANİYE, ÇITÇITLI BODYLER, MİNİK HIRKALAR...AYAKKABILAR... AMANN GÖZÜM DEĞMESİN KADINCAGIZAA, BEKLENMEDİK ATAKLAR BUNLARRR
TEYZMİZİN GELİNİ DOĞUM YAPTI ÇARŞAMBA GÜNÜ..HASTANEYE ONU ZİYARETE GİTTİK...AYY ALLAHIMM MİNNACIK Bİ BEBEK KARŞILADI BİZİ...BENİMDE KUCAGIMA VERDİLER....KIZIMI HİSSETTİ HERHALDEE KUCAGIMDAA SUSTU UYUDU
ADI ELİF OLACAKMIŞ...3.KIZI OLDU
AYSUNUM BEN ŞİMDİ 76-77 ÇEKİYORUM TARTIDAAYANİİ EN NETİNDEN 6-7 KİLO DEMEK OLUYORR BUDAAA AMA SALLAMIYORUM NAPAYIMMM VERİRİM DOĞUMDAN SONRA ALLAHIN İZNİYLEEE
EVET YAA ÇOK MANTIKLI GEÇEN BENİM AKILLI EŞİM BANA YEMEK YEDİRİP GÖTÜRDÜ...+2 EKLEMİŞŞ...BİDE SU İÇMİŞTİM...
YAAA BEN 21İNDEKİ RANDEVUMU 16.50'YE ALABILDIM...YANDI GÜLÜM KETENHELVAAA
GÜNAYDIN BURCU TEYZOŞŞŞŞŞ
Günaydınn kızlaaaaarrr
bizimde pipimizzzzz varrr :119:
kızlar günaydınnnbu gün cuma saat 6 dan sonra özgürümmm tatil içinn
çok heyecanlıyımm hihi, kuzumla ilk tatilimiz, ay tüğ müy alınca hafifledimm valla parladım resmenn
ay bu arada dün akşam acayip gazım vardı yaaa o neydi öyle, gazman yanımda halt yemiş
neyseki bu sabah iyiymm
bu sabah iş yerinde çok tuhaf bişi oldu, bütün yazıcılarr aynı anda çalışmaya başladı, mahsup ve a4 yazıcıları dahil hepsi yazıyordu
ilk kez böyle bişi oluyorr uzaylılar mı bastı neebilgi işlem geldi baktı ama çözemedi virüs dedi çıktı işin içinde :44:
Bu arada akşam deprem oldu tekirdağ da hisseden oldu mu :18:
canım bende çok güzel, güle güle oynasın ufaklık
attığın oyun parkı linkide çok güzel çok çeşit var hemde her türlü keseye uygun bence
hadi ya bakıyım ozaman ben biraz araştırıyım...
canım ben makarna hastasıydım ve şekerli... karbonhidrata çok düşkündüm ama şimdi ekisi kadar canım istemiyor... yersen yağsız bol yoğurtla ye bari, boşuna bide yağından kilo alma hem... bebek enerjisinin tamamını karbonhidrattan alırmış, bebeğin ihtiyacı var demek ki canın çekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?