hot_ice canım alıntı yapmışım yazmamışım. hamilelik işte :)) çok tebrik ediyorum. hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah. oyuncak araba mı alacaksın sen şimdi ona oyyyyyy
hayatbanagüzel hamilelikteki dalgınlığım aklıma gelince senin salih beyle aranız düzeldi mi? ne oldu son durum
haftada bir türk cafesi içiyorum bişey olmaz değil mi?
haftada bir türk cafesi içiyorum bişey olmaz değil mi?
ay canım maşallah kaynanan melek olmuş melekdarısı benimkinin başınaaa bizimkilerde bu ayın sonuna gelirler büyük ihtimalle gelsinler yaa uslu olsunlar baana iyi baksınlar yedirsinler içirsinler evimi temizleyip gitsinler ne kadan iyi olur demiiiii
canmmm biz senle aynı gidiyozz hemşomm bende 83 oldum 6 kilo almışş görunuyorum yuh be aysun
amanın kaynanaya bak, ne çok özenmiş torununa maşallah diyim. çok güzel ya, senin adına çok seviniyorum canım. inşallah hep böyle devam eder, bu bebecik sayesinde anakız gibi olursunuz. :)
ayyy babanneye bakk ne güzell yaa... maşallahhh.resim istrerisss
kızlarr sizden 1 hafta ayrı kalacağımm yaa
ama arada telefondan girer bakarımm
günaydın tatlı hamişler hayırlı cumalar hepınıze
ohh bı cumaya daha geldıkhaftasonu benım ıcın hıphızlı gecıverecek emınım yarın ablam sünnet olan yegenelrıme kuran okutturcak oraya gıdıcez erkenden
pazar günüde beypazarındaki şenliklere kahvaltıya ve ordan görümceme esımıın de dogum gunu ama ben bısey almadım :26:
bu sabah saglıklı bı kahavltı yapmaya calıstım bıarz alelacele oldu oglum fırsat veremdı ama en azından hergun iş erinde yedıgım bol kalorılı seylerden uzaktı
yok canım göstermemişşş çatlıycazz :)
adam zaten izmirde çalışıyormuş, hiç görüp tanıdığım biri değil ona cevap maili yazmıştım yaa hiç dönüp yazmadııı bende unutmuştumm bakk hatırlattın
salih değil selimmm
kızlar bulemsunun kızalrı karne alacaktır o da yanlarındadır ondan gelmedı bence
bebegin cinsiyetini doğunca öğreneceğiz bu gidişle
Günaydınnnn canlarım, güzel kuzularımBugün cumaaaa yaşasınnn
Öğleden sonra yokum canlarım ben merak etmeyin oldumu Karaburuna gidiyoruz haftasonu için denizde cıp cıp yapıcağız kızım ve babasıyla :)
hee vallahi maşallahı var babaannemizinnaçıkcsı hamilelik döneminde bana bi çöp almamasından biraz kıllanıyordum..bebeğimede hiç özen göstermeyecek diye öyle olmuyorr utandırdı beni annem
abooo hemşommm senle ben açık ara öndeyiz zaten diğer teyzoşlardannn:44: neysee 2012 kasım anneleri zayıflıyor topiğini biz açarızz kızzz
ayy evet nasıl mutluu oldum kuzuucum yaaadedimki "babaannesii şimdilik kızımın yerini ben senin elini öpeyim teşekkür ederim, sonrada o öper ellerini" duygulandı yazık... gözleri doldu
inşallah canımm...
babaannesinin aldıklarını evimize getirmedik..hepsi onda birikecek...sonra sanki gelinin çeyizi gibi gelecek evimize (burda öylee bi adet var) annemin aldıklarınıda getirmiyorumamaaa ben sizeee göbüş fotosu koycam inşallah haftasonu
iyi tatiller hayatımm..benim yerimede yüz kızz
kızlarr eşim bize şişme havuz almışş..kocamanndün şişirdik evde...patlak falan varmı biyerinde diyee..girdim içinee...öylee kulaç falan atılmazz tabiki ama ufak tefek hareketler yapılabilir...kızımlaa suyun keyfini çıkarabiliriz en azından..bağ evine kuracazz bahçeye..haşemayı giyip gircemm içineee (kaynım enişte falan oluncaaa açık olamam onların yanındaa,onların olmadıgı haftalardaaa bikini bilee giyebilirimbu koca göbüşümleeeeeeeeee )
işteee bunun gibi:
Eki Görüntüle 439866
olmaz canım.. ben de dün dayanamadım bi fincan içtim... günlük sınır var... bi fincan da o sınırı geçmiyor zaten...
babaannesinin aldıklarını evimize getirmedik..hepsi onda birikecek...sonra sanki gelinin çeyizi gibi gelecek evimize (burda öylee bi adet var) annemin aldıklarınıda getirmiyorumamaaa ben sizeee göbüş fotosu koycam inşallah haftasonu
kızlarr eşim bize şişme havuz almışş..kocamanndün şişirdik evde...patlak falan varmı biyerinde diyee..girdim içinee...öylee kulaç falan atılmazz tabiki ama ufak tefek hareketler yapılabilir...kızımlaa suyun keyfini çıkarabiliriz en azından..bağ evine kuracazz bahçeye..haşemayı giyip gircemm içineee (kaynım enişte falan oluncaaa açık olamam onların yanındaa,onların olmadıgı haftalardaaa bikini bilee giyebilirimbu koca göbüşümleeeeeeeeee )
işteee bunun gibi:
Eki Görüntüle 439866
gerçi ben doktora da sormuştum ben kahve içebilir miyim diye 1 adet olur günde dedi ben de 3-4 haftadır haftada 1 içiyorm çünkü ben çay içmiyorum hiç içmem bir kahvem vardı o da gittibir de kızlardan biri geçenlerde doktor kontrolündeyken ikizin olmuş biri 10 hafta önce ölmüş biri yaşıyor demişti doktor ne oldu ona? çok üzülmüştüm işler hafifledi bu ay artık
ay canım hülyasevval arkadaşımızdan bahsediyosun... kendi doktorlarına gitmişler... meğer öyle bişey yokmuş... kızın diğer rahmini bebek kesesi sanmışlar... bebeğin de durumu gayet iyimiş...
kızlarr sizden 1 hafta ayrı kalacağımm yaa
ama arada telefondan girer bakarımm
Günaydınn kızlaaaaarrr
bizimde pipimizzzzz varrr :119:
ohohh maşallahh deniz sezonu açıldı yaa ne güzel...
benim kapadokyada olduğum tarihlerde annemler de avşa adasında olcaklarrrrbeni beklemiyolarrr :2::2::2:
olmaz canım.. ben de dün dayanamadım bi fincan içtim... günlük sınır var... bi fincan da o sınırı geçmiyor zaten...
Kızlar bugün sizden özel dua istiyorum....
Dün sinemaya gitmiştik arada lavaboya gidip geleyim dedim, gittim tam koltuğa 2 sıra kalmıştı ayağım kaydı ve düştüm kalçamın üstüne...
Yerleri silmişler meğer....
Çok korktum....
Hemen eve geldim yattım...
Kanamam, akıntım yok çok şükür, ama biraz korkudan herhalde kasıklarım ağrıyor...
Doktor randevumu bugüne çektim hemen saat 11 gibi gidiyorum....
Annemi arayamıyorum, zaten hasta kadın kesin fenalaşır...
Eşim deliye döndü dün, çok korktu ama sakinleştirmeye çalıştı durdu beni...
Dua edin bana yavrumun sağlık haberlerini duyayım...
Kemiklerine bir şey olmuş mudur diye çok korkuyorum ya da başka bir şey diye...
Rabbim evladımı sen nasip ettin, acısını yaşatma Ya Rabbim....
Sağlık haberlerini duymayı nasip et, sağ sağlim kucağıma almayı nasip et....
Sahibimiz sensin Rabbim bizi koru kolla....
nasıl olayım kuzum bildiğin gibi 3 gündür ara ara sancım var dün de biraz akıntım koyu geldi tedirginiim ama sanırım kendmi üzdğüm için oldu bugünde devam ederse giderim doktora yada ararım bugün bakacaz artık sizler nasılsınız kuzularınız nasıl
valla bravo eşine. ne güzel düşünmüş. bol bol egzersiz yaparsın bunun içinde. çok sevindim canım.
ayy süper olmuş bu yaa harika... oh valla kocişle havuzunuzun keyfini çıkarın ne güzel
Kızlar bugün sizden özel dua istiyorum....
Dün sinemaya gitmiştik arada lavaboya gidip geleyim dedim, gittim tam koltuğa 2 sıra kalmıştı ayağım kaydı ve düştüm kalçamın üstüne...
Yerleri silmişler meğer....
Çok korktum....
Hemen eve geldim yattım...
Kanamam, akıntım yok çok şükür, ama biraz korkudan herhalde kasıklarım ağrıyor...
Doktor randevumu bugüne çektim hemen saat 11 gibi gidiyorum....
Annemi arayamıyorum, zaten hasta kadın kesin fenalaşır...
Eşim deliye döndü dün, çok korktu ama sakinleştirmeye çalıştı durdu beni...
Dua edin bana yavrumun sağlık haberlerini duyayım...
Kemiklerine bir şey olmuş mudur diye çok korkuyorum ya da başka bir şey diye...
Rabbim evladımı sen nasip ettin, acısını yaşatma Ya Rabbim....
Sağlık haberlerini duymayı nasip et, sağ sağlim kucağıma almayı nasip et....
Sahibimiz sensin Rabbim bizi koru kolla....
BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :
1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : erkek
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız
12. hayatbanagüzell : erkek
13. emeki : kız
14. dumanoglu : ???
15. Milona : kız
16. KoZeTe : ???
17. niltt : erkek
Son katılım : Haziran sonu
Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?