2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Amin canım inşallah...

Amin canım inşallah....

ben de ödem diyorum canım bağırsaklarım çalışıyor ama eskisi kadar iyi değil tekrar lifalife başlamam gerek:) haplık duruma henüz gelmedim bakalım nolacak, senin düzelmene de çok sevindim kuşum çok zor çünkü bağırsak sıkıntısı

bir zahmet alma yaaaaa ala ala bitirdin yedin maaşları kim ben mii seni bildiğimden yazdım sende hemen cevapladın

napalım canım kurbağalrı minik minik çoğalmışlar taşta toprakta geziniyorlar iştee

günaydın canımmm ne güzeelll yesinler oğluuşnu Allah bağışlasın evlatlarımızı

canım gerçi ben bu ay aldım kilo ama esas bu aydan sonra başlanıyormuş ya ben 4 ayda 1 kilo aldım daha ama 3 haftada bukadar aldıysam bundan sonraki 5 ayda ne olcak yaaaa

Amin canım inşallah, RAbbim yqavrularımızı korusun....

benim vücutta baya ödem var anlaşılan 3-5 kilocuk kadar

hıı hatırladım gecelik yerineee taytla tişört giyicem kızım oda farkettirir 300 gram

kızlar bizim işyerinde 100lerce kurbağa yavrusu var zıp zıp zıplıyorlar yaaa ama çok tatlularrr herşeyin miniğiiii güzel yaaaa bak bu herşeyin miniği güzeli kötü anlama çekmeyin ayıp yahuuu

:))))))

ohhh maşallah oğluşuna. bende az önce dinledim. benimkide kıpraşıp duruyordu. :)

herşeyi yiyebilen biri olsam aslında hiç endişe etmicem de bana liste verse ben yiyemem ki.

git canım için rahat edecekse. aslında neyin faydalı neyin zararlı olduğu belli. dengeli beslenmekte olay. ben bol meyve sebze tüketiyorum. süt ürünleriyle aram kötü. et çok az yiyorum. karbonhidratı kaçırmıyorum. hiç kilo almadım.

günaydın canlarım annesininbirtanesi, lavinya27 .

canım gerçi ben bu ay aldım kilo ama esas bu aydan sonra başlanıyormuş ya ben 4 ayda 1 kilo aldım daha ama 3 haftada bukadar aldıysam bundan sonraki 5 ayda ne olcak yaaaa

of of canımm ben napıcam böyle dediğin gibi evet bu aya kadar 6 kilo aldıysammm 4 ayda 5 ayda kimbilir kaç alırımm ofof

ay maşalah canım... ben de ruyamda doppler almıştım bak şimdi sen söyleyince hatırladım

lifalife ne canım??
ay sorma canım bi kaç gün bağırsak ve gaz sorunu yaşamıştım bi iki hapla düzeldi çok şükür..

ayy aysun dayanamıyorum ama yaa ben napıyımm... eşimde trip yapıyo önceden bana alırdın şimdi bebişe alıyosun hep diye

valla ben de ilk 3 ay 1 kilo aldım... son 1,5 ayda 2 kilo aldım... dediğin gibi asıl bundan sonra başlıcak.

benim vücutta baya ödem var anlaşılan 3-5 kilocuk kadar

hıı hatırladım gecelik yerineee taytla tişört giyicem kızım oda farkettirir 300 gram

ödemdir o ödemmm
18inde mi gidicektin sen? bu arada isim düşündünüz mü bebişe??

bende 1 kilo aldım bende meyve yiyyorum bol bol.süt falan bende asla içmem ağzıma bile değirmem onun yerişne bol bol peynir ve yoğurt tüketmeye dikkat ediyorum.

of of canımm ben napıcam böyle dediğin gibi evet bu aya kadar 6 kilo aldıysammm 4 ayda 5 ayda kimbilir kaç alırımm ofof

Kuzumm merak etme veririz inşallah kilolarımızı, ben de demir hapına başladıktan sonra yani 2 haftada 2 kilo almış gözüküyorum ama bak bi arkadaşım vardı geçen sene doğum yaptı 22 kilo almıştı, 1 senede hamile kaldığı kilonun da altına indi. Büyük olasılıkla ödem yapıyor vücutlarımız, hava da sıcak zaten

doktorun yönlendirir canım seni istersen görüş bi diyetisyene yönlendirsin.ben geçen gittiğimde sordum güldü bana daha kilo almadın ki dedi ben gerek duyarsam zaten yönlendiririm kafana takma sen bunları dedi

Ben hafta 1-2 kez dinliyorum bizimki dopler cihazına tekme atıyor fazla dinleyince
Ama burcu nasıl söz dinledi babası bile şaşırdı.. Bu senin dediğini anlıyor tuğba dedi adam hayretle...
Anne karnında bu kadar akıllı bu bebişler bakalım doğup büyüyünce ne yapıcaz

bebeklerimize herşey feda olsun onlar sağlıklı olsunlar yeter ama insan genede istemeden takıyo kafasına.

inşallah bizde vercez canım yaa.zaten bebişlerle uğraşırken kendimizi unutçaz

etinin yulaf ezmesi var sadece yulaf.. süt ya da yoğurta ekliyorum içine de meyve ya da bel ya da reçel yiyorum süper çalıştırıyor bağırsakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…