hımm oyun mınderı bız arkadasımızın bebısıne almıstık cok ısıne yaradı valla kucuklerı 90 tl buyuklerı 120 tl idi
KUZUUUMMMMMMYOK BEBEGIM YAAA KOYMAYI UNUTTUM..ARKADAŞIM ÇEKTİ İŞ YERİNDE AMA İŞ ÇIKISI BABAANNEMİZE GİTTİK VE GEÇ GELDİK...UNUTTUM BENDEE:44: AMANNN BABAANNESİ KIZÇEME NELER ALMIŞŞ NELERR Bİ GÖRSENİZ TEYZOŞLARRR PEMBE PUANTİYELİ BORNOZ SETLERİ, KOYU PEMBE ZIBINLAR, BATTANİYE, ÇITÇITLI BODYLER, MİNİK HIRKALAR...AYAKKABILAR... AMANN GÖZÜM DEĞMESİN KADINCAGIZAA, BEKLENMEDİK ATAKLAR BUNLARRR
TEYZMİZİN GELİNİ DOĞUM YAPTI ÇARŞAMBA GÜNÜ..HASTANEYE ONU ZİYARETE GİTTİK...AYY ALLAHIMM MİNNACIK Bİ BEBEK KARŞILADI BİZİ...BENİMDE KUCAGIMA VERDİLER....KIZIMI HİSSETTİ HERHALDEE KUCAGIMDAA SUSTU UYUDU
ADI ELİF OLACAKMIŞ...3.KIZI OLDU
AYSUNUM BEN ŞİMDİ 76-77 ÇEKİYORUM TARTIDAAYANİİ EN NETİNDEN 6-7 KİLO DEMEK OLUYORR BUDAAA AMA SALLAMIYORUM NAPAYIMMM VERİRİM DOĞUMDAN SONRA ALLAHIN İZNİYLEEE
EVET YAA ÇOK MANTIKLI GEÇEN BENİM AKILLI EŞİM BANA YEMEK YEDİRİP GÖTÜRDÜ...+2 EKLEMİŞŞ...BİDE SU İÇMİŞTİM...
YAAA BEN 21İNDEKİ RANDEVUMU 16.50'YE ALABILDIM...YANDI GÜLÜM KETENHELVAAA
GÜNAYDIN BURCU TEYZOŞŞŞŞŞ
kızım sen gidip uyusana
ay inşAllah bol bol su içiyorujm ama tuvalete çıkamıyorum ne garip ya16 haziranda gidicem canımm 8 gün sonra inşAllah kesinleşsin bıdışıımız o zaman başlıcaz isime bir ara bade düşündük ama onunda anlamı kutsal aşk şarap vs anlamındaymıs
hayırlı olsun:)
oo ne güzel bir heyecan valla bizim yerimize de gez:)
bende öyle düşünüyorum canım çünkü karşı konulamaz bir istek bu...malesef bol tereyağlı istiyor canım
KUZUUUMMMMMMYOK BEBEGIM YAAA KOYMAYI UNUTTUM..ARKADAŞIM ÇEKTİ İŞ YERİNDE AMA İŞ ÇIKISI BABAANNEMİZE GİTTİK VE GEÇ GELDİK...UNUTTUM BENDEE:44: AMANNN BABAANNESİ KIZÇEME NELER ALMIŞŞ NELERR Bİ GÖRSENİZ TEYZOŞLARRR PEMBE PUANTİYELİ BORNOZ SETLERİ, KOYU PEMBE ZIBINLAR, BATTANİYE, ÇITÇITLI BODYLER, MİNİK HIRKALAR...AYAKKABILAR... AMANN GÖZÜM DEĞMESİN KADINCAGIZAA, BEKLENMEDİK ATAKLAR BUNLARRR
TEYZMİZİN GELİNİ DOĞUM YAPTI ÇARŞAMBA GÜNÜ..HASTANEYE ONU ZİYARETE GİTTİK...AYY ALLAHIMM MİNNACIK Bİ BEBEK KARŞILADI BİZİ...BENİMDE KUCAGIMA VERDİLER....KIZIMI HİSSETTİ HERHALDEE KUCAGIMDAA SUSTU UYUDU
AYSUNUM BEN ŞİMDİ 76-77 ÇEKİYORUM TARTIDAAYANİİ EN NETİNDEN 6-7 KİLO DEMEK OLUYORR BUDAAA AMA SALLAMIYORUM NAPAYIMMM VERİRİM DOĞUMDAN SONRA ALLAHIN İZNİYLEEE
EVET YAA ÇOK MANTIKLI GEÇEN BENİM AKILLI EŞİM BANA YEMEK YEDİRİP GÖTÜRDÜ...+2 EKLEMİŞŞ...BİDE SU İÇMİŞTİM...
kızlar günaydınnnbu gün cuma saat 6 dan sonra özgürümmm tatil içinn
çok heyecanlıyımm hihi, kuzumla ilk tatilimiz, ay tüğ müy alınca hafifledimm valla parladım resmenn
ay bu arada dün akşam acayip gazım vardı yaaa o neydi öyle, gazman yanımda halt yemiş
neyseki bu sabah iyiymm
bu sabah iş yerinde çok tuhaf bişi oldu, bütün yazıcılarr aynı anda çalışmaya başladı, mahsup ve a4 yazıcıları dahil hepsi yazıyordu
ilk kez böyle bişi oluyorr uzaylılar mı bastı neebilgi işlem geldi baktı ama çözemedi virüs dedi çıktı işin içinde :44:
Bu arada akşam deprem oldu tekirdağ da hisseden oldu mu :18:
canım bende çok güzel, güle güle oynasın ufaklık
attığın oyun parkı linkide çok güzel çok çeşit var hemde her türlü keseye uygun bence
bızım judoda kg önemlı siklet sıklet yarısıldıgı ıcın mesela 52 kıloda yarısıyosun ya 52.100 gr gelırsen hoop 57 ye atıyolar senı o yuzden gramın bıle önemı var ben arkadaslarımın macın yapılacagı sehıre gıdene kadar igrenc ama yolda gıdene kadar bardaga tukure tukure 600 gram verdıklerını bılırım.bıde tartıya tayt tsört cıkılıyo ya 100 gram fazla cıktı dıyelım çıplak tartı ıstıyoruz dıyosun erkek hakemler dısarı cıkıyo bayan hakemın önunde kalıyon cırcıbıl:))
Merhaba geçen haftalarda ben hep dert yanıyordum kilodan bakıyorum da herkez başlamış:) Ben döbüşümün resmini koydum, buğün sabah tartıldım kaç kilo aldığımı yazdım:) süpriz konudan takip edin:) Valla elbiselerim olmamaya başladı hamilelik elbiseleri beni çağırıyor bende inat ediyorum bakalım kim kazanacak. 4.5 ayı doldurmuş oldum sanırım Haziran 22 de ayrıntılı ultrasonum var abim okul için ülke dışındaydı oda 21 Haziranda geliyor ikisi içinde ayrı ayrı heyecanlıyım:) Eşim kızımızla hergün konuşuyor , bu aralar iyice alıştı gibi. Demir ilacını iki güne bir içiyorum nefretle:) Başkaca da Ankarada havalar tam ısındı diyoruz yağmur yağıyor yazı getiremedik. Bizden bukadar öpüyorum tüm anneleri
Günaydınn kızlaaaaarrr
bizimde pipimizzzzz varrr :119:
Canım onun çoğu ödem kilo için hiç üzme kendini... Sıcaklar daha fazla tetikliyor, ben 4 ayda 4 kilo almışım ama işyerim soğuk benim halen hırka giyiyorum mesela otururken ondan kilom dengeli yoksa şimdiye bu yediklerime 10 kilo almıştım. Eskiden 2 yarım yarım tabağı zor bitirirdim.. şimdi dolu dolu 3-4 tabak yediğim oluyor hele hele makarnaya hiç hayır diyemedim.
Eşim geçen yemek yerken fotomu çekip face'e koymuş resmi görünce utandım kendimden
Ben hafta 1-2 kez dinliyorum bizimki dopler cihazına tekme atıyor fazla dinleyince
Ama burcu nasıl söz dinledi babası bile şaşırdı.. Bu senin dediğini anlıyor tuğba dedi adam hayretle...
Anne karnında bu kadar akıllı bu bebişler bakalım doğup büyüyünce ne yapıcaz
Merhaba geçen haftalarda ben hep dert yanıyordum kilodan bakıyorum da herkez başlamış:) Ben döbüşümün resmini koydum, buğün sabah tartıldım kaç kilo aldığımı yazdım:) süpriz konudan takip edin:) Valla elbiselerim olmamaya başladı hamilelik elbiseleri beni çağırıyor bende inat ediyorum bakalım kim kazanacak. 4.5 ayı doldurmuş oldum sanırım Haziran 22 de ayrıntılı ultrasonum var abim okul için ülke dışındaydı oda 21 Haziranda geliyor ikisi içinde ayrı ayrı heyecanlıyım:) Eşim kızımızla hergün konuşuyor , bu aralar iyice alıştı gibi. Demir ilacını iki güne bir içiyorum nefretle:) Başkaca da Ankarada havalar tam ısındı diyoruz yağmur yağıyor yazı getiremedik. Bizden bukadar öpüyorum tüm anneleri
bızım judoda kg önemlı siklet sıklet yarısıldıgı ıcın mesela 52 kıloda yarısıyosun ya 52.100 gr gelırsen hoop 57 ye atıyolar senı o yuzden gramın bıle önemı var ben arkadaslarımın macın yapılacagı sehıre gıdene kadar igrenc ama yolda gıdene kadar bardaga tukure tukure 600 gram verdıklerını bılırım.bıde tartıya tayt tsört cıkılıyo ya 100 gram fazla cıktı dıyelım çıplak tartı ıstıyoruz dıyosun erkek hakemler dısarı cıkıyo bayan hakemın önunde kalıyon cırcıbıl:))
kızlar günaydınnnbu gün cuma saat 6 dan sonra özgürümmm tatil içinn
çok heyecanlıyımm hihi, kuzumla ilk tatilimiz, ay tüğ müy alınca hafifledimm valla parladım resmenn
ay bu arada dün akşam acayip gazım vardı yaaa o neydi öyle, gazman yanımda halt yemiş
neyseki bu sabah iyiymm
bu sabah iş yerinde çok tuhaf bişi oldu, bütün yazıcılarr aynı anda çalışmaya başladı, mahsup ve a4 yazıcıları dahil hepsi yazıyordu
ilk kez böyle bişi oluyorr uzaylılar mı bastı neebilgi işlem geldi baktı ama çözemedi virüs dedi çıktı işin içinde :44:
Bu arada akşam deprem oldu tekirdağ da hisseden oldu mu :18:
canım bende çok güzel, güle güle oynasın ufaklık
attığın oyun parkı linkide çok güzel çok çeşit var hemde her türlü keseye uygun bence
ay inşAllah bol bol su içiyorujm ama tuvalete çıkamıyorum ne garip ya16 haziranda gidicem canımm 8 gün sonra inşAllah kesinleşsin bıdışıımız o zaman başlıcaz isime bir ara bade düşündük ama onunda anlamı kutsal aşk şarap vs anlamındaymıs
amanın kaynanaya bak, ne çok özenmiş torununa maşallah diyim. çok güzel ya, senin adına çok seviniyorum canım. inşallah hep böyle devam eder, bu bebecik sayesinde anakız gibi olursunuz. :)
:))))) çok heyecanlı yazıcılar delirmiş.
canım tatil diyorsun benim içim kıpır kıpır oluyor, bu hafta bebek odasını boşaltalım dedik, haftaya kesin kaçarız bizde. :))) iyi eğlenceler diliyorum şimdiden.
vay be neler neler varmışta, uyuyoruz. sporcuların işi zor gerçekten. Allah kolaylık güç kuvvet versin.
canım öncelikle gözün aydın abin için, bebişin içinde güzel haberler getirirsin inşallah.
makarna, kurabiye, börek benimde canım çok çekiyor ama kararında yiyorum. 2 haftada bir makarna, öğle yemeklerinde 1 dilim ekmek, ara ara 1 kurabiye. hepsi bu.
bende alıcam bundan inşallah. çok güzel.
:))))) yerim ben onların aklını. inşallah hepsi sağlıklı akıllı olurlar, söz dinlerler. anneleri babaları üzmezler. afferim akıllı pıtırcığa.
hımm oyun mınderı bız arkadasımızın bebısıne almıstık cok ısıne yaradı valla kucuklerı 90 tl buyuklerı 120 tl idi
bu arada bulemsunun cinsiyeti belli oldu mu?
yok canım, kuzu yine saklamış kendini.
onun bugün programı var mıydı? neden gelmedi hala ya?
hot_ice canım alıntı yapmışım yazmamışım. hamilelik işte :)) çok tebrik ediyorum. hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah. oyuncak araba mı alacaksın sen şimdi ona oyyyyyy
hayatbanagüzel hamilelikteki dalgınlığım aklıma gelince senin salih beyle aranız düzeldi mi? ne oldu son durum
kızlarr sizden 1 hafta ayrı kalacağımm yaa
ama arada telefondan girer bakarımm
günaydın tatlı hamişler hayırlı cumalar hepınıze
ohh bı cumaya daha geldıkhaftasonu benım ıcın hıphızlı gecıverecek emınım yarın ablam sünnet olan yegenelrıme kuran okutturcak oraya gıdıcez erkenden
pazar günüde beypazarındaki şenliklere kahvaltıya ve ordan görümceme esımıın de dogum gunu ama ben bısey almadım :26:
bu sabah saglıklı bı kahavltı yapmaya calıstım bıarz alelacele oldu oglum fırsat veremdı ama en azından hergun iş erinde yedıgım bol kalorılı seylerden uzaktı
Günaydınnnn canlarım, güzel kuzularımBugün cumaaaa yaşasınnn
Öğleden sonra yokum canlarım ben merak etmeyin oldumu Karaburuna gidiyoruz haftasonu için denizde cıp cıp yapıcağız kızım ve babasıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?