2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hımm oyun mınderı bız arkadasımızın bebısıne almıstık cok ısıne yaradı valla kucuklerı 90 tl buyuklerı 120 tl idi

kızım sen gidip uyusana

ay canım maşallah kaynanan melek olmuş melek darısı benimkinin başınaaa bizimkilerde bu ayın sonuna gelirler büyük ihtimalle gelsinler yaa uslu olsunlar baana iyi baksınlar yedirsinler içirsinler evimi temizleyip gitsinler ne kadan iyi olur demiiiii

canmmm biz senle aynı gidiyozz hemşomm bende 83 oldum 6 kilo almışş görunuyorum yuh be aysun

hayırlı olsun:)

oo ne güzel bir heyecan valla bizim yerimize de gez:)

bende öyle düşünüyorum canım çünkü karşı konulamaz bir istek bu... malesef bol tereyağlı istiyor canım

gezerim 2 kulaç atarım düğünde oynarımm gelirkende pamukkaleye uğruycaz orda da foto çektiririmm inş.

amanın kaynanaya bak, ne çok özenmiş torununa maşallah diyim. çok güzel ya, senin adına çok seviniyorum canım. inşallah hep böyle devam eder, bu bebecik sayesinde anakız gibi olursunuz. :)

:))))) çok heyecanlı yazıcılar delirmiş.

canım tatil diyorsun benim içim kıpır kıpır oluyor, bu hafta bebek odasını boşaltalım dedik, haftaya kesin kaçarız bizde. :))) iyi eğlenceler diliyorum şimdiden.

vay be neler neler varmışta, uyuyoruz. sporcuların işi zor gerçekten. Allah kolaylık güç kuvvet versin.

canım öncelikle gözün aydın abin için, bebişin içinde güzel haberler getirirsin inşallah.

Günaydınn kızlaaaaarrr

bizimde pipimizzzzz varrr :119:

makarna, kurabiye, börek benimde canım çok çekiyor ama kararında yiyorum. 2 haftada bir makarna, öğle yemeklerinde 1 dilim ekmek, ara ara 1 kurabiye. hepsi bu.

bende alıcam bundan inşallah. çok güzel.

:))))) yerim ben onların aklını. inşallah hepsi sağlıklı akıllı olurlar, söz dinlerler. anneleri babaları üzmezler. afferim akıllı pıtırcığa.

22 haziranda nereye gidiyorsun Ankarada benimde o gün var

ben pantolonlarımı 2. ayda değiştirdim bile canım... baktım rahat edemiyorum, işikinlikte vardı... aman dedim ben ne çekmişim daracık kıyafetlerle

allahımmm aysunuda soyalım öyle çıkaralım tartıya

oooo tatil mi başlıyorrr ne güzelllll biz de çıkıcaz inşallah...
oyun parkları indirime giriyormuş canım yeni öğrendim biraz daha beklicem :)

ayy yok yaa bade güzel de anlamı hoş değil..

ben de eşime demiştim ya ona badem derlerse diyo akıllım

ayyy babanneye bakk ne güzell yaa... maşallahhh.resim istrerisss

teşekkür ederiz canım bizde gelince o işi yapıcazz

günaydın tatlı hamişler hayırlı cumalar hepınıze

ohh bı cumaya daha geldık haftasonu benım ıcın hıphızlı gecıverecek emınım yarın ablam sünnet olan yegenelrıme kuran okutturcak oraya gıdıcez erkenden
pazar günüde beypazarındaki şenliklere kahvaltıya ve ordan görümceme esımıın de dogum gunu ama ben bısey almadım :26:
bu sabah saglıklı bı kahavltı yapmaya calıstım bıarz alelacele oldu oglum fırsat veremdı ama en azından hergun iş erinde yedıgım bol kalorılı seylerden uzaktı

hot_ice canım alıntı yapmışım yazmamışım. hamilelik işte :)) çok tebrik ediyorum. hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah. oyuncak araba mı alacaksın sen şimdi ona oyyyyyy

hayatbanagüzel hamilelikteki dalgınlığım aklıma gelince senin salih beyle aranız düzeldi mi? ne oldu son durum

Günaydınnnn canlarım, güzel kuzularım Bugün cumaaaa yaşasınnn

Öğleden sonra yokum canlarım ben merak etmeyin oldumu Karaburuna gidiyoruz haftasonu için denizde cıp cıp yapıcağız kızım ve babasıyla :)

bu arada bulemsunun cinsiyeti belli oldu mu?

yok canım göstermemişşş çatlıycazz :)

adam zaten izmirde çalışıyormuş, hiç görüp tanıdığım biri değil ona cevap maili yazmıştım yaa hiç dönüp yazmadııı bende unutmuştumm bakk hatırlattın
salih değil selimmm

kızlarr sizden 1 hafta ayrı kalacağımm yaa

ama arada telefondan girer bakarımm

ayy canım boşverr bol bol dilennn tatilin keyfini çıkar... dönünce bize anlatırsın

bu arada bulemsunun cinsiyeti belli oldu mu?

göstermiyo edepli bebişçik

ayy canım yoğun günler seni bekliyor yani...
sağlıklı şeyler ye de kalori lazım değil

evett bugün cumaaa

ohohh maşallahh deniz sezonu açıldı yaa ne güzel...

benim kapadokyada olduğum tarihlerde annemler de avşa adasında olcaklarrrr beni beklemiyolarrr :2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…