2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bizimde servis değişmiş eşimin mesaisi vardı servise bineyim dedim hani servisin kapısı açılınca kendiliğinden çıkan basamaklar var ya o bozukmuş. daha doğrusu yoktu. çok yüksekti çıkana kadar çok zorlandım inerkende servisçi kaldırıma yanaştırdı da rahat indim ama çıkarken nerdeyse binemiyecektim

selam kızlar nasılsınız ben bugun evdeyim ama pek katılım yapamıyacam haber vereyim dedim merak etmeyin beni görüşürüzz

canım ne oldu? bari azıcık dursaydın.

Anaaa çekilişmi varr bak bunuda kaçırmışım 2-3 günde neler kaçırmışım ben yahuu

Burcu benide yaz bende katılmak istiyorum.. Cinsiyetimiz erkek :)

evet canım seni gördüm katılır kesin dedim ondan listeyi yayınladım.

Güncel listemiz :

BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :

1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : erkek
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız
12. hayatbanagüzell : erkek
13. emeki : kız
14. dumanoglu : ???
15. Milona : kız
16. KoZeTe : ???
17. niltt : erkek
18. kaju80 : erkek

Son katılım : Haziran sonu
Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz

Ohhhh iyi tatiller şimdiden bizim yerimizde gez oldumu..Gaz olayı feci adamlar soğumasa bari bizden :)

kızlar bizim işyerinde 100lerce kurbağa yavrusu var zıp zıp zıplıyorlar yaaa ama çok tatlularrr herşeyin miniğiiii güzel yaaaa bak bu herşeyin miniği güzeli kötü anlama çekmeyin ayıp yahuuu

Anam ne kurbağası be :) sen varya sen herşeyin muziplik topiğin çılgınısın sen canımmmm....

canım bol bol su sporu yap... bacak kaslarını iyi çalıştır... çok lazım olucak bize

fıstıklar yarına yemekli misafirim var ve hafif ve değişik bir tatlı tarifi arıyorum. sütlü tatlı tariflerinden alt zemine bisküvi kek vs eklenenlerden olabilir.. varsa bildiğiniz bir tarif bana özel mesaj atar mısınız canlarım benim:)

tamam canım yüzerimm :)

canım valla kocanı taktir ettim ne güzel düşünmüş kıyamamış size de, müstakil bir yer olmasıda güzel rahatla içine girilebilecekk,
bol bol serinle canımmm

hee dile iyi olur bakk aynı benim gibi göbişi var hamiş de kafa gel git bizim de salihh beycimm dersenn adam bunun arkdaşlarıda çatlakk der

ya birde maili geri alma diye bişi vardı onuda yapmadım o zman şaşkınlıktan belki yapsaydım okumazdıı

Sen tatilden gel bende çanakkale gezisi yapıcam kocişim çok özlemiş.. Buluşuruz belkim
Çok gezme tamammı ? Çok kıskandım

aa canımm tamam çok sevinirimmm haftasonu olursa muhakkak buluşuruzz bi tanemmm bekliyorumm

söz veremem dolaşa dolaşa gideceğizz benim çocuk gezenti olucakk karnımda

Ohhhh iyi tatiller şimdiden bizim yerimizde gez oldumu..Gaz olayı feci adamlar soğumasa bari bizden :)

Anam ne kurbağası be :) sen varya sen herşeyin muziplik topiğin çılgınısın sen canımmmm....

çok sağol canımm gezerim hepinizin yerinee , sorma yaa eskiden hiç böle sorunum olmamıştı çok fena bişi, ay o kdar ne yaptıysa gazman gibiydimm

Valla doğru tespit hayatta kaçırmam bu eğlenceyi ve heyecanı

günaydın kızlar....pazartesi sabah 9.30a randevu aldık doktorumuzdan..16+2 olacaz o zaman bakalım görebilecekmiyiz cinsiyetimizi...tarçın sana uydum aldım randevuyu..inşallah görürüz ya...

bu arada ayaklarım baya iyi durumda hatta tüm vücudum iyi durumda çok şişlik varmış tartıda 1 kg eksik çıktım bugün, dün resmimdeki şişliğimden eser yok şaka gibi, bugün dolmuşta yer vermekte tereddüt ettiler ne zaman karnımı tutmuşum öyle kalktılar.Burcum çok şişmişim ben yüzeyimde haftasonu kendime geleyim pazartesi resim atarım yine size..

canım bizim burda trif siteleri açamıyoruz yasaklı ama etimekli tatlı tarifine bir girsene çok kolay hafif ve lezzetli oluyor bence ben yazarımda bende ölçü pek yok etimekleri borcama tek sıra diziyorum bir şerbet yapıp üzerine döküyorum sonra 7 kaşık irmik 7 kaşık şeker ve 3 bardak sütü muhallebi kıvamına getirip ( istersen içine limon rendele) etimeklerin üstüne dök o soğunca da 1 bardak sütten kremşanti yap onu da üzerine yay borcamın dolaba at oohhhhhh serin serin yaz tatlısı çok kolay yarım saatini almaz

tatile gidenleri çooooooooook kıskanıyorum

günaydın kızlar....pazartesi sabah 9.30a randevu aldık doktorumuzdan..16+2 olacaz o zaman bakalım görebilecekmiyiz cinsiyetimizi...tarçın sana uydum aldım randevuyu..inşallah görürüz ya...

canım 16+2 kocaman olcak bebişşşşş kapı gibi ortada olur cinsiyeti inşallah :)) inatçı bi bebiş olmamasını umuyorumm. çukulataları götürrr mideye giderkennnn hüpletttt şekerleri :))

herkes öğrensinde hazırlıklara başlayalım artık merakta kalmak çok fena

bunun bir farklı modelini biliyorum bunu da yazıyorum üzerine meyveyle falan güzel olabilir:) saol kuzum:)

bu arada kızlar bebek telsizi şart unutmayın derim..ben 2 aydan sonra ayrı yatırdım kızımı ağladıkça gittim emzirdim uyuyunca yattım kocişimin yanına..size tavsiyem bebeğinizi odasına alıştırın yoksa ilerde çok zorlanırsınız

eltisi gelmiştir ondandır yani umarım daha kötü bişeyi yoktur

haklısın valla, belki kaynanada gelmiştir. canım benim ya bir rahat vermediler, gıcıklar.

canım ben kedi dili seriyorum altına üsütüne sütlü irmik tatlısı döküyorum. istersen araya meyve koyabilirsin çilek muz. en üste ceviz badem fıstık serpebilirsin yada çikolata damlası.

Burcummm sen nasıl güzel bir hamiş olmuşsun öyle maşallah arkadaşıma..

canım benim sağol o senin güzelliğin. :))) benim dik senin yayık iyi ikili olurduk senle

Valla doğru tespit hayatta kaçırmam bu eğlenceyi ve heyecanı

çok eğlencez valla, üff üff sorma keyfimize. :)))

iyi acıtmamışsın bir yerini.çıkarkende yanaşsın adama bak. hamilesin sen.

inşallah görürsün canım cinsiyeti. haftan uygun doğru tespit olur.

hııı maşallah diyim. demek senin ödem yapmış, kilonda gitmiş. evet sana tatil iyi gelecek. bol bol yüz. yüzmediğim zamanlarda da eşim beni denizde kucağına aldı bacaklarımı çalıştırdım. çok eğlendik. zaten suya girince karnın kasılacak o an anlayacaksın faydasını. kız çok şanslıyız yakınız denize.

ya arkadaşlar ne güzel tatil gezmeleriniz başlamış beni ne annem götürdü ne eşim ikiside sorumluluk almak istemedi ilk başlarda düşük tehlikem vardı ondan evde kaldık kös kös oturuyoruz ogluşumda anne denize gidelim diyip duruyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…