selam kızlar nasılsınız ben bugun evdeyim ama pek katılım yapamıyacam haber vereyim dedim merak etmeyin beni görüşürüzz
selam kızlar nasılsınız ben bugun evdeyim ama pek katılım yapamıyacam haber vereyim dedim merak etmeyin beni görüşürüzz
Anaaa çekilişmi varr bak bunuda kaçırmışım 2-3 günde neler kaçırmışım ben yahuu
Burcu benide yaz bende katılmak istiyorum.. Cinsiyetimiz erkek :)
kızlar günaydınnnbu gün cuma saat 6 dan sonra özgürümmm tatil içinn
çok heyecanlıyımm hihi, kuzumla ilk tatilimiz, ay tüğ müy alınca hafifledimm valla parladım resmenn
ay bu arada dün akşam acayip gazım vardı yaaa o neydi öyle, gazman yanımda halt yemiş
neyseki bu sabah iyiymm
bu sabah iş yerinde çok tuhaf bişi oldu, bütün yazıcılarr aynı anda çalışmaya başladı, mahsup ve a4 yazıcıları dahil hepsi yazıyordu
ilk kez böyle bişi oluyorr uzaylılar mı bastı neebilgi işlem geldi baktı ama çözemedi virüs dedi çıktı işin içinde :44:
Bu arada akşam deprem oldu tekirdağ da hisseden oldu mu :18:
kızlar bizim işyerinde 100lerce kurbağa yavrusu var zıp zıp zıplıyorlar yaaa ama çok tatlularrr herşeyin miniğiiii güzel yaaaabak bu herşeyin miniği güzeli kötü anlama çekmeyin ayıp yahuuu
canım iyi değil gibisinnn.. noldu canım? anlat bize yaa için rahatlar hem.
yaa evet bende çok mutlu oldummdenize gitme durumumuz yok bu yaz..havuzada mikrop kaparsam diye korkuyorum..ama bu bize ait nasılsaa gönül rahatlıgıylaa girerim...havuzu boşaltırkende suyuylaa bahçeyi sulayacakk kocacıgımmm
ohhhh kocacıgımlaa havuzz keyıflerıı başlasınnn
hee vallahi maşallahı var babaannemizinnaçıkcsı hamilelik döneminde bana bi çöp almamasından biraz kıllanıyordum..bebeğimede hiç özen göstermeyecek diye öyle olmuyorr utandırdı beni annem
abooo hemşommm senle ben açık ara öndeyiz zaten diğer teyzoşlardannn:44: neysee 2012 kasım anneleri zayıflıyor topiğini biz açarızz kızzz
ayy evet nasıl mutluu oldum kuzuucum yaaadedimki "babaannesii şimdilik kızımın yerini ben senin elini öpeyim teşekkür ederim, sonrada o öper ellerini" duygulandı yazık... gözleri doldu
inşallah canımm...
babaannesinin aldıklarını evimize getirmedik..hepsi onda birikecek...sonra sanki gelinin çeyizi gibi gelecek evimize (burda öylee bi adet var) annemin aldıklarınıda getirmiyorumamaaa ben sizeee göbüş fotosu koycam inşallah haftasonu
iyi tatiller hayatımm..benim yerimede yüz kızz
kızlarr eşim bize şişme havuz almışş..kocamanndün şişirdik evde...patlak falan varmı biyerinde diyee..girdim içinee...öylee kulaç falan atılmazz tabiki ama ufak tefek hareketler yapılabilir...kızımlaa suyun keyfini çıkarabiliriz en azından..bağ evine kuracazz bahçeye..haşemayı giyip gircemm içineee (kaynım enişte falan oluncaaa açık olamam onların yanındaa,onların olmadıgı haftalardaaa bikini bilee giyebilirimbu koca göbüşümleeeeeeeeee )
işteee bunun gibi:
Eki Görüntüle 439866
aman be öğrenemedim ben bunun adını. izmirde demek ben senin yerine gidip özür dileyim istersen
göbişimi göstereyim malum bakın bende hamileyim arkadaş 3 kere dedi ama hala adınızı öğrenemedim salih beycim diyim
hııı doğru kız valla çok merak salmıştım. çok yaşa emi.
he valla. ne inatçı şeymiş bu.
ohhhh karaburun haa, kız o yollarda fenalaşma hııı. güzel güzel eğlenirsin inşallah. sağol haber verdiğin için.
Sen tatilden gel bende çanakkale gezisi yapıcam kocişim çok özlemiş.. Buluşuruz belkim
Çok gezme tamammı ? Çok kıskandım
Ohhhh iyi tatiller şimdiden bizim yerimizde gez oldumu..Gaz olayı feci adamlar soğumasa bari bizden :)
Anam ne kurbağası be :) sen varya sen herşeyin muziplik topiğin çılgınısın sen canımmmm....
canım ne oldu? bari azıcık dursaydın.
evet canım seni gördüm katılır kesin dedim ondan listeyi yayınladım.
Güncel listemiz :
BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :
1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : erkek
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız
12. hayatbanagüzell : erkek
13. emeki : kız
14. dumanoglu : ???
15. Milona : kız
16. KoZeTe : ???
17. niltt : erkek
18. kaju80 : erkek
Son katılım : Haziran sonu
Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz
fıstıklar yarına yemekli misafirim var ve hafif ve değişik bir tatlı tarifi arıyorum. sütlü tatlı tariflerinden alt zemine bisküvi kek vs eklenenlerden olabilir.. varsa bildiğiniz bir tarif bana özel mesaj atar mısınız canlarım benim:)
tamam canım yüzerimm :)
canım valla kocanı taktir ettim ne güzel düşünmüş kıyamamış size de, müstakil bir yer olmasıda güzel rahatla içine girilebilecekk,
bol bol serinle canımmm
hee dile iyi olur bakkaynı benim gibi göbişi var hamiş de kafa gel git bizim de salihh beycimm dersenn adam bunun arkdaşlarıda çatlakk der
ya birde maili geri alma diye bişi vardı onuda yapmadım o zman şaşkınlıktan belki yapsaydım okumazdıı
aa canımm tamam çok sevinirimmmhaftasonu olursa muhakkak buluşuruzz bi tanemmm bekliyorumm
söz verememdolaşa dolaşa gideceğizz benim çocuk gezenti olucakk karnımda
çok sağol canımm gezerim hepinizin yerinee, sorma yaa eskiden hiç böle sorunum olmamıştı çok fena bişi, ay o kdar ne yaptıysa gazman gibiydimm
günaydın kızlar....pazartesi sabah 9.30a randevu aldık doktorumuzdan..16+2 olacaz o zaman bakalım görebilecekmiyiz cinsiyetimizi. ..tarçın sana uydum aldım randevuyu..inşallah görürüz ya...
canım bizim burda trif siteleri açamıyoruz yasaklı ama etimekli tatlı tarifine bir girsene çok kolay hafif ve lezzetli oluyor bence ben yazarımda bende ölçü pek yok etimekleri borcama tek sıra diziyorum bir şerbet yapıp üzerine döküyorum sonra 7 kaşık irmik 7 kaşık şeker ve 3 bardak sütü muhallebi kıvamına getirip ( istersen içine limon rendele) etimeklerin üstüne dök o soğunca da 1 bardak sütten kremşanti yap onu da üzerine yay borcamın dolaba at oohhhhhh serin serin yaz tatlısı çok kolay yarım saatini almaz
eltisi gelmiştir ondandır yani umarım daha kötü bişeyi yoktur
fıstıklar yarına yemekli misafirim var ve hafif ve değişik bir tatlı tarifi arıyorum. sütlü tatlı tariflerinden alt zemine bisküvi kek vs eklenenlerden olabilir.. varsa bildiğiniz bir tarif bana özel mesaj atar mısınız canlarım benim:)
Burcummm sen nasıl güzel bir hamiş olmuşsun öyle maşallah arkadaşıma..
Valla doğru tespit hayatta kaçırmam bu eğlenceyi ve heyecanı
bizimde servis değişmiş eşimin mesaisi vardı servise bineyim dedim hani servisin kapısı açılınca kendiliğinden çıkan basamaklar var ya o bozukmuş. daha doğrusu yoktu. çok yüksekti çıkana kadar çok zorlandım inerkende servisçi kaldırıma yanaştırdı da rahat indim ama çıkarken nerdeyse binemiyecektim
günaydın kızlar....pazartesi sabah 9.30a randevu aldık doktorumuzdan..16+2 olacaz o zaman bakalım görebilecekmiyiz cinsiyetimizi. ..tarçın sana uydum aldım randevuyu..inşallah görürüz ya...
bu arada ayaklarım baya iyi durumda hatta tüm vücudum iyi durumda çok şişlik varmış tartıda 1 kg eksik çıktım bugün, dün resmimdeki şişliğimden eser yok şaka gibi, bugün dolmuşta yer vermekte tereddüt ettiler ne zaman karnımı tutmuşum öyle kalktılar.Burcum çok şişmişim ben yüzeyimde haftasonu kendime geleyim pazartesi resim atarım yine size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?