tatile gidenleri çooooooooook kıskanıyorum
bu arada kızlar bebek telsizi şart unutmayın derim..ben 2 aydan sonra ayrı yatırdım kızımı ağladıkça gittim emzirdim uyuyunca yattım kocişimin yanına..size tavsiyem bebeğinizi odasına alıştırın yoksa ilerde çok zorlanırsınız
bunun bir farklı modelini biliyorum bunu da yazıyorum üzerine meyveyle falan güzel olabilir:) saol kuzum:)
bu arada kızlar bebek telsizi şart unutmayın derim..ben 2 aydan sonra ayrı yatırdım kızımı ağladıkça gittim emzirdim uyuyunca yattım kocişimin yanına..size tavsiyem bebeğinizi odasına alıştırın yoksa ilerde çok zorlanırsınız
haklısın valla, belki kaynanada gelmiştir. canım benim ya bir rahat vermediler, gıcıklar.
canım ben kedi dili seriyorum altına üsütüne sütlü irmik tatlısı döküyorum. istersen araya meyve koyabilirsin çilek muz. en üste ceviz badem fıstık serpebilirsin yada çikolata damlası.
canım benim sağol o senin güzelliğin. :))) benim dik senin yayık iyi ikili olurduk senle
çok eğlencez valla, üff üff sorma keyfimize. :)))
iyi acıtmamışsın bir yerini.çıkarkende yanaşsın adama bak. hamilesin sen.
inşallah görürsün canım cinsiyeti. haftan uygun doğru tespit olur.
hııı maşallah diyim. demek senin ödem yapmış, kilonda gitmiş. evet sana tatil iyi gelecek. bol bol yüz. yüzmediğim zamanlarda da eşim beni denizde kucağına aldı bacaklarımı çalıştırdım. çok eğlendik. zaten suya girince karnın kasılacak o an anlayacaksın faydasını. kız çok şanslıyız yakınız denize.
ama canımm siz gitmiyonuz mu ? yakınada olsa çıksanıza bir yerleree
canım 2 aylık çok küçük değil miben de alıcam ama gündüzleri kullanmak için daha çok... evim çok büyük,2 uzun koridoru koca bir anstresi var... mutfakta falan oyalanırken bebeğin sesini duyamam diye alıcam ben de... ama kesinlikle 2 yaşına kadar bebeğimi odamızda yatırmayı düşünüyorum.
tüm pedagoglar 2 yaşa kadar bebeği ayrı yatırmamak gerektiğini söylüyor. istersen bir kaç site adresi veriyim sana.
canım ben bir de ne yapıyorum ewde bayat ekmek varsa ince dilimler halinde kesim fırına atıyorum 5-10 dakika içinde kuruyup kızarıyorlar onu etimek gibi kullanıyorum hiç farkı olmuyor walla
yaa evet bende çok mutlu oldummdenize gitme durumumuz yok bu yaz..havuzada mikrop kaparsam diye korkuyorum..ama bu bize ait nasılsaa gönül rahatlıgıylaa girerim...havuzu boşaltırkende suyuylaa bahçeyi sulayacakk kocacıgımmm
ohhhh kocacıgımlaa havuzz keyıflerıı başlasınnn
Ohhhh iyi tatiller şimdiden bizim yerimizde gez oldumu..Gaz olayı feci adamlar soğumasa bari bizden :)
Anam ne kurbağası be :) sen varya sen herşeyin muziplik topiğin çılgınısın sen canımmmm....
zaten ben 2 aydan sonra yatırdım.. hem odasında daha rahat ve temiz hava olmalı bebişin
tam tersi canım 2 yaşına kadar kocaman olurbu sefer asla odasını istemez bebeklerin çocukların 2 yaşından önce kreşe vermek falan mecbur değilse önerilmiyor....ayrıca bebek odasını hissetmeli her ağladığında ilk aylarda annesi emzirmeli yanında olmalı..ama aynı odada 2 yaş çok zor
ben tek başıma ytamazken bebiişimi hiç bırakmam tabi 1-2 yaşına kadar sonra fanfinifonfonları anlar olur olmadık yerde konuşursa yanarızzz
aklın fikrin fanfinilerde
canım dikkat edicez işte... uyuduğundan emin olduğunda ya da başka odada... koca ev yani
ayy düşünsene bebeğin uyumasını beklerken kocişte uyurmuş
uyur kızzz benimkii bebeğin yanında olmaz anlar diyor delüüü o kaç aylık olcakki anlıcak diyorum bilinçaltına yerleşir diyorrr
tamam canım yüzerimm :)
canım valla kocanı taktir ettim ne güzel düşünmüş kıyamamış size de, müstakil bir yer olmasıda güzel rahatla içine girilebilecekk,
bol bol serinle canımmm
yaa bende ayırmam yanımdan 2 yaşına kadar...1 yaşına kadar bambu beşikte yatırcam, sonra parka yatagına geçircem ama yanımda olsun istiyorumcanım 2 aylık çok küçük değil miben de alıcam ama gündüzleri kullanmak için daha çok... evim çok büyük,2 uzun koridoru koca bir anstresi var... mutfakta falan oyalanırken bebeğin sesini duyamam diye alıcam ben de... ama kesinlikle 2 yaşına kadar bebeğimi odamızda yatırmayı düşünüyorum.
tüm pedagoglar 2 yaşa kadar bebeği ayrı yatırmamak gerektiğini söylüyor. istersen bir kaç site adresi veriyim sana.
canım havuz çok güzel çok mantıklı olmuşne kadara aldınız
ya bende öyle yapayım diyorum herkes yanında olsun diyor, nasıl yapacam bilemedim kuzum yabaşlarda kalkarken zorlanırsın diyorlar nasıl yapalım bilemedim..
hımmm güzele benziyor peki kedi dillerini bir şeyle ıslatıyor musun?
uyur kızzz benimkii bebeğin yanında olmaz anlar diyor delüüü o kaç aylık olcakki anlıcak diyorum bilinçaltına yerleşir diyorrr
yaa bende ayırmam yanımdan 2 yaşına kadar...1 yaşına kadar bambu beşikte yatırcam, sonra parka yatagına geçircem ama yanımda olsun istiyorum
biz bambudan vazgeçtik canım... nasılsa konya da olucam... kimse görmicek bile... en iyisi park yatak alıp, taşındığımzda odasını almak
h
canım benim sağol o senin güzelliğin. :))) benim dik senin yayık iyi ikili olurduk senle
hııı maşallah diyim. demek senin ödem yapmış, kilonda gitmiş. evet sana tatil iyi gelecek. bol bol yüz. yüzmediğim zamanlarda da eşim beni denizde kucağına aldı bacaklarımı çalıştırdım. çok eğlendik. zaten suya girince karnın kasılacak o an anlayacaksın faydasını. kız çok şanslıyız yakınız denize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?