2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım 2 aylık çok küçük değil mi ben de alıcam ama gündüzleri kullanmak için daha çok... evim çok büyük,2 uzun koridoru koca bir anstresi var... mutfakta falan oyalanırken bebeğin sesini duyamam diye alıcam ben de... ama kesinlikle 2 yaşına kadar bebeğimi odamızda yatırmayı düşünüyorum.

tüm pedagoglar 2 yaşa kadar bebeği ayrı yatırmamak gerektiğini söylüyor. istersen bir kaç site adresi veriyim sana.

bunun bir farklı modelini biliyorum bunu da yazıyorum üzerine meyveyle falan güzel olabilir:) saol kuzum:)

canım ben bir de ne yapıyorum ewde bayat ekmek varsa ince dilimler halinde kesim fırına atıyorum 5-10 dakika içinde kuruyup kızarıyorlar onu etimek gibi kullanıyorum hiç farkı olmuyor walla

ya bende öyle yapayım diyorum herkes yanında olsun diyor, nasıl yapacam bilemedim kuzum ya başlarda kalkarken zorlanırsın diyorlar nasıl yapalım bilemedim..

hımmm güzele benziyor peki kedi dillerini bir şeyle ıslatıyor musun?

tam tersi canım 2 yaşına kadar kocaman olur bu sefer asla odasını istemez bebeklerin çocukların 2 yaşından önce kreşe vermek falan mecbur değilse önerilmiyor....ayrıca bebek odasını hissetmeli her ağladığında ilk aylarda annesi emzirmeli yanında olmalı..ama aynı odada 2 yaş çok zor

canım ben bir de ne yapıyorum ewde bayat ekmek varsa ince dilimler halinde kesim fırına atıyorum 5-10 dakika içinde kuruyup kızarıyorlar onu etimek gibi kullanıyorum hiç farkı olmuyor walla

hımmm bu süper fikir bende bayat ekmekleri ziyan etmemek için köfte için çekiyorum.. o da bazen baya oluyor napsam diye düşünüyorum bu çok iyi oldu saol:)

canım havuz çok güzel çok mantıklı olmuş ne kadara aldınız

Ohhhh iyi tatiller şimdiden bizim yerimizde gez oldumu..Gaz olayı feci adamlar soğumasa bari bizden :)

Anam ne kurbağası be :) sen varya sen herşeyin muziplik topiğin çılgınısın sen canımmmm....

canımm yavru kurbağalar dolu minnikler çok tatlılar ama yaaa

ben bu konuda çok hassasım.. çocuk 2 yaşına kadar kendini anneden ayrı bir birey olarak göremez... anne ile aynı odada uyumadığında, tek başına bir odada olduğunda güven duygusu gelişemeyebilir ki bir çocuk için en önemli şey güven duygusudur... tüm hayatını etkileyecek bir problemdir güven suygusu ki bir daha kazanılması çok ama çok zordur. 2 yaşına kadar -eğer annenin çalışma zorunluluğu yoksa- anne tüm vaktini bebeğiyle beraber geçirmeli... bizim ülkemizde 2 yıl izin süresi uygulanıyor...(tabi devlette) hatta bazı avrupa ülkelerinde bu sınır 4-6 yıla kadar uzatılmış durumda... 2 yaşındaki bir çocuğun da tüm gün kreşte olması ona eziyet olur... yarım gün ise kişisel gelişimi açısından yararlı olabilir...

keşke özel sekötrde de kamu sektöründe de bu konuda daha hassas olunabilse...

ben tek başıma ytamazken bebiişimi hiç bırakmam tabi 1-2 yaşına kadar sonra fanfinifonfonları anlar olur olmadık yerde konuşursa yanarızzz

aklın fikrin fanfinilerde
canım dikkat edicez işte... uyuduğundan emin olduğunda ya da başka odada... koca ev yani

ayy düşünsene bebeğin uyumasını beklerken kocişte uyurmuş

aklın fikrin fanfinilerde
canım dikkat edicez işte... uyuduğundan emin olduğunda ya da başka odada... koca ev yani

ayy düşünsene bebeğin uyumasını beklerken kocişte uyurmuş

uyur kızzz benimkii bebeğin yanında olmaz anlar diyor delüüü o kaç aylık olcakki anlıcak diyorum bilinçaltına yerleşir diyorrr

tamam canım yüzerimm :)

canım valla kocanı taktir ettim ne güzel düşünmüş kıyamamış size de, müstakil bir yer olmasıda güzel rahatla içine girilebilecekk,
bol bol serinle canımmm

evet canım yaaa çok mutlu etti benideee suyuda çok severimm zatenn..kızımıdaa yüzdürcemm

yaa bende ayırmam yanımdan 2 yaşına kadar...1 yaşına kadar bambu beşikte yatırcam, sonra parka yatagına geçircem ama yanımda olsun istiyorum

canım havuz çok güzel çok mantıklı olmuş ne kadara aldınız

ime Havuz,Byk ime Havuz,ntex-HAVUZ MAAZASI

canım süte çabucak batıp çıkarıyorum. ama bir tane batırmadım öyle koydum yinede yumuşadı. bende tatlı yapıp değerlendireyim bir sürü kedi dili var evde

uyur kızzz benimkii bebeğin yanında olmaz anlar diyor delüüü o kaç aylık olcakki anlıcak diyorum bilinçaltına yerleşir diyorrr

ayy benimki de uyur yaaa... sonra sabahın köründe uyandırır
bilinçaltına mı yerleşir... valla ben annemin odasında yattım 2 yaşına kadar... bilinçaltımda bişey kalmış mıdır dersin

Evet iyi ikli olduk yayık ve dik :)

Hem ne ödem hala acıyor ayaklarım ama gerçekten yüzünce geçer diye düşünüyorum bende.İnşallah bizde çok eğleniriz.Ben çıkıyorum canım yola çıkacağız öptüm sizi beni özleyin pazartesi görüşürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…