2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tamam canım esıme söylerım bakarız

slm kızlar nasılsınızzz ?

iyiyiz sen nasılsın?

lavinya tiramisu yapsana canım.. çok kolay bi tarif var bende...kekle daha güzel oluyor .

sende yolla sendeki tarifi bende de var bir tane onu yapıyorum sık sık da eşim paşa sıkılmış farklı bir şey arıyormuşş yemek deyince akan suları durdrurum da bana tatlı pasta börek demesinler sevmiyorum yapmasını da yemesini de ya

mesaj çekiyorum.. çok kolay benimki...

slm kızlar nasılsınızzz ?

iyiyiz canım sen nasılsın? bebişin nasıl?

ohhh başlasın tatil, ayyy çok canım çekti, tatil aşerdim ben.

eğlenirsin canım ya, yeterki huzur olsun. inşallah çok güzel geçirirsin tatilini. hayırlı yolculuklarrrrrrr

HAMD OLSUN İYİM İŞTE CNMM

bayaaa kalmış for example youuu çok dikkatli olmalıyız sonu sana benzeyebilirrr

lavinyam haklısın baksana esrayaaa

aaaa ne kadan da kötüsünnnnn sennnn

neyim varmış benim, gayet seviyeli bir ilişkim var benim

ayyyyyyyyyyy aysunnnnnnnnnnn cuma cuma tövbe tövbeee

slm millet herkes iyi maşallah

ben yatış pozisyonlarınızı soracaktım, ben hala serbest düşüş yatıyorum, göbeğimin üzerine yani, başka türlü uyuyamıyorum, göbek büyüyünce naparım bilmem, yan yattığımda ise muhakkak bir bacağımı çekerim hep, inşallah bir zararı yoktur

bu arada ben max 3 ay aynı odada yatmayı düşünüyorum, emme düzeni ve kaka düzeni girene kadar sonra beşiğini odasına götürcem, kedi beslediğimden beri uykum hafif, kedimde bebekken sürekli gece kaldırdığı için alışkınım, gık demesine kalkarım bebeğimin, yerini bilmeli diye düşünüyorum, zaten odalar arası yakın

kızlar yemeğe mi gittinizzz

gittik geldik. bol protein yedik. valla zorladım kendimi ardından tabiki meyve :)))

sen yemedin mi canım?

[

bayaaa kalmış for example youuu çok dikkatli olmalıyız sonu sana benzeyebilirrr

lavinyam haklısın baksana esrayaaa

aysun sen kaç yaşına kadar yatmışsın annenin odasında bakim. ona göre bende önlem alcam çocuğumda

ben de birazdan inicem canım... kalabalık yemek kokuları rahatsız ediyor erken inidğimde... sakinleşince iniyorum.

aysunnn

Geçmiş olsun canım içine kötülük düşürme bişey olmamıştır, onlar bizi hemen bırakıp gitmezler hiç korkma sen oldumu.

Sağolun kızlar, dualarınız için verdiğiniz moraller için çok sağolun....

Doktordan geldik biz....
Bebeğim iyi çok şükür, doktor da kalçanın üstüne düşmüşsün bir şey olmaz ama karnının üstüne düşmek tehlikeli dedi....
Cinsiyetimiz de %80 belli oldu... Oğlumuz olacak....
Herkes öyle diyordu zaten....
Ama eşimin ailesi kız olsun çok istiyordu... 2 erkek torun var çünkü ailede, tepkilere biraz bozuldum.... Yani ayyy yapma yaaa falanlar duyunca...
Neyse kimseye canımı sıkamam, bebeğim sağlıklıymış ya o yeter bana....
test için kan da verdik, haftaya çıkacak dörtlü test...
Sonra da ayrıntılı ultrason var temmuzda....
Rabbime şükürsağlık haberini aldım, Allah'ım sağ sağlim kucağıma almayı da nasip etsin inşallah, hepimize...

selamlar nasılsınız anne adayları benim kızımın belli oldu cinsiyeti buda erkekmiş biz kız istiyorduk hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda o yeter sizlerde sağlıklı olarak kucağına alırsınız inş öpüyorum hepinizi

bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım. başkasının bebeğinin cinsiyeti yüzünden neden senin bebişin eleştiriliyor çok saçma. onlar o kadar erkek çocuk yapmasaymış alla alla.

çok tebrik ederim canım. ne güzel oğlun olacak. Allah kucağınada almanı nasip etsin.

hayırlısı olsun bebişinizin cinsiyeti. siz büyükler zaten bizim kafamıza sokuyorsunuz şu olsun bu olsun cinsiyeti diye. insan hamile kalınca tek derdi sağlığı oluyor. umarım kızınıza yansıtmamışsınızdır bu durumu.

aaaa ne kadan da kötüsünnnnn sennnn

neyim varmış benim, gayet seviyeli bir ilişkim var benim

ayyyyyyyyyyy aysunnnnnnnnnnn cuma cuma tövbe tövbeee

tamam ya geyik yapıyoruz şurda

canım inan bilmiyorumm anneme sormalıyım gelince sorayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…