doğru diyor bence de bilinçaltına yerleşir...ne zor bir karar ya
oyy memeleketime gidiyorsun:) ayaşı geçince 2-3 km sonra doğal bahçe diye bi yer var, benim kuzenimin yeri orda kahvaltı edin ya da et yiyin. kuzularını kendi yetiştiriyor yonca ile besleniyorlar yem yok:) hele temmuzda gitsen tarladan domatesin biberin salatalığın geliyor sofrana:) tereyağı, bal, yumurta, ekmek, peynir hepsi kendi yapımları çok güzeldr deneyin derim:)
slm kızlar nasılsınızzz ?
lavinya tiramisu yapsana canım.. çok kolay bi tarif var bende...kekle daha güzel oluyor .
iyiyiz sen nasılsın?
sende yolla sendeki tarifi bende de var bir tane onu yapıyorum sık sık da eşim paşa sıkılmış farklı bir şey arıyormuşş yemek deyince akan suları durdrurum da bana tatlı pasta börek demesinler sevmiyorum yapmasını da yemesini de ya
slm kızlar nasılsınızzz ?
Evet iyi ikli olduk yayık ve dik :)
Hem ne ödem hala acıyor ayaklarım ama gerçekten yüzünce geçer diye düşünüyorum bende.İnşallah bizde çok eğleniriz.Ben çıkıyorum canım yola çıkacağız öptüm sizi beni özleyin pazartesi görüşürüz :)
lavinyaa
posta kutunu boşalt bakıyım biii...
iyiyiz sen nasılsın?
sende yolla sendeki tarifi bende de var bir tane onu yapıyorum sık sık da eşim paşa sıkılmış farklı bir şey arıyormuşş yemek deyince akan suları durdrurum da bana tatlı pasta börek demesinler sevmiyorum yapmasını da yemesini de ya
ayy benimki de uyur yaaa... sonra sabahın köründe uyandırır
bilinçaltına mı yerleşir... valla ben annemin odasında yattım 2 yaşına kadar... bilinçaltımda bişey kalmış mıdır dersin
yaa bende ayırmam yanımdan 2 yaşına kadar...1 yaşına kadar bambu beşikte yatırcam, sonra parka yatagına geçircem ama yanımda olsun istiyorum
biz bambudan vazgeçtik canım... nasılsa konya da olucam... kimse görmicek bile... en iyisi park yatak alıp, taşındığımzda odasını almak
bayaaa kalmış for example youuuçok dikkatli olmalıyız sonu sana benzeyebilirrr
lavinyam haklısın baksana esrayaaa
kızlar yemeğe mi gittinizzz
[
gittik geldik. bol protein yedik. valla zorladım kendimi ardından tabiki meyve :)))
sen yemedin mi canım?
aysun sen kaç yaşına kadar yatmışsın annenin odasında bakim. ona göre bende önlem alcam çocuğumda
ben de birazdan inicem canım... kalabalık yemek kokuları rahatsız ediyor erken inidğimde... sakinleşince iniyorum.
aysunnn
Geçmiş olsun canım içine kötülük düşürme bişey olmamıştır, onlar bizi hemen bırakıp gitmezler hiç korkma sen oldumu.
Canım geçmiş olsun yeni okudum allah korumuş.. Dünde demiştim. Okuduğum makelede annelerin hep pop üstü düştüğünü o nedenle bebeklere zarar gelmediğini yazıyordu.. Orayı silen salaklar bir tabele koymayı akıl edememişlermi
Bebeğinin bişeyciği yoktur üzme kendini onları koruyan melekleri var
ayy benimki de uyur yaaa... sonra sabahın köründe uyandırır
bilinçaltına mı yerleşir... valla ben annemin odasında yattım 2 yaşına kadar... bilinçaltımda bişey kalmış mıdır dersin
evet iyice bir düşünmek lazım
Sağolun kızlar, dualarınız için verdiğiniz moraller için çok sağolun....
Doktordan geldik biz....
Bebeğim iyi çok şükür, doktor da kalçanın üstüne düşmüşsün bir şey olmaz ama karnının üstüne düşmek tehlikeli dedi....
Cinsiyetimiz de %80 belli oldu... Oğlumuz olacak....
Herkes öyle diyordu zaten....
Ama eşimin ailesi kız olsun çok istiyordu... 2 erkek torun var çünkü ailede, tepkilere biraz bozuldum.... Yani ayyy yapma yaaa falanlar duyunca...
Neyse kimseye canımı sıkamam, bebeğim sağlıklıymış ya o yeter bana....
test için kan da verdik, haftaya çıkacak dörtlü test...
Sonra da ayrıntılı ultrason var temmuzda....
Rabbime şükürsağlık haberini aldım, Allah'ım sağ sağlim kucağıma almayı da nasip etsin inşallah, hepimize...
selamlar nasılsınız anne adayları benim kızımın belli oldu cinsiyeti buda erkekmiş biz kız istiyorduk hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda o yeter sizlerde sağlıklı olarak kucağına alırsınız inş öpüyorum hepinizi
aaaa ne kadan da kötüsünnnnn sennnn
neyim varmış benim, gayet seviyeli bir ilişkim var benim
ayyyyyyyyyyy aysunnnnnnnnnnn cuma cuma tövbe tövbeee
gittik geldik. bol protein yedik. valla zorladım kendimi ardından tabiki meyve :)))
sen yemedin mi canım?
aysun sen kaç yaşına kadar yatmışsın annenin odasında bakim. ona göre bende önlem alcam çocuğumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?